Νέα

Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχεις οντως προβλημα.μια καλη λυση για εσενα ειναι η αυτοκτονια.πρεπει να αρχιζεις να το σκεφτεσε σοβαρα,ηρθε η ωρα σου νομιζω.δεν την παλευεις αλλο φιλε.
και κάτι άλλο που ακόμα δεν βγάζει νόημα από τα μπινελίκια σας

πως γίνεται να είστε αντιφαλλοκράτες την ίδια στιγμή που υποστηρίζετε τον έμμισθο βιασμό; Μήπως δεν ξέρετε τις σας γίνεται;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και κάτι άλλο που ακόμα δεν βγάζει νόημα από τα μπινελίκια σας

πως γίνεται να είστε αντιφαλλοκράτες την ίδια στιγμή που υποστηρίζετε τον έμμισθο βιασμό; Μήπως δεν ξέρετε τις σας γίνεται;
εσυ για να γαμηθεις ποσα θελεις δηλαδη?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα όσον αφορά εμένα είναι προφανές ότι το γεγονός ότι γαμάω και μάλιστα περισσότερο από το 90% εδώ μέσα δεν αποτελεί κάτι που θέλω να αποδείξω.Γιατί αν ήθελα να το αποδείξω δεν θα δημοσίευα φαλλοκρατικά κείμενα in the first place.Πιθανότατα να το έπαιζα μπουρδελιάρης με συναισθήματα και πολιτικές ανησυχίες (δεν κρύβω πως γέλασα με την καρδιά μου όταν είδα πως αυτό το φόρουμ έχει και "σοβαρές" ενότητες)

Λοιπόν κύριοι με τα 4 μπλέ αστεράκια νομίζω ότι κάτι πρέπει να κανετε μετά απο αυτό.....Και δεν αναφέρομαι στον Αρκανς

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ρε φιλε dreakx δε βαριεσαι να τις μισεις τοσο πολυ τις γυναικες? Μαλλον τις παιρνεις πολυ στα σοβαρα.....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχεις οντως προβλημα.μια καλη λυση για εσενα ειναι η αυτοκτονια.πρεπει να αρχιζεις να το σκεφτεσε σοβαρα,ηρθε η ωρα σου νομιζω.δεν την παλευεις αλλο φιλε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ρε αρκανς δεν παιζεσε εχω λυθει στα γελια

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε dreakx δε βαριεσαι να τις μισεις τοσο πολυ τις γυναικες? Μαλλον τις παιρνεις πολυ στα σοβαρα.....

Ποιές μισώ,τα πιο όμορφα πλάσματα στον κόσμο;
και ποιές παίρνω στα σοβαρά, τα πιο χαζά πλάσματα στον κόσμο;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κανονικά με τέτοιους κάγκουρες (σαν εσένα) που κυκλοφορούν θα έπρεπε να με πληρώνουν για να γαμάω..
μεγαλε αμα θελεις και το λεω και δημοσια.μπορουμε να βρεθουμε οποτε θελεις.εγω με τους τρελους σαν και εσενα συννενοουμε.αλλα την κολοτριπιδα σου θα την μαυρισω να ξερεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλε αμα θελεις και το λεω και δημοσια.μπορουμε να βρεθουμε οποτε θελεις.εγω με τους τρελους σαν και εσενα συννενοουμε.αλλα την κολοτριπιδα σου θα την μαυρισω να ξερεις.
αστον ρε τυπε
κανας γιαννοραννιας θα ειναι
:2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ποιές μισώ,τα πιο όμορφα πλάσματα στον κόσμο;
και ποιές παίρνω στα σοβαρά, τα πιο χαζά πλάσματα στον κόσμο;
Α γεια σου! Αν πραγματι τα πιστευεις αυτα που λες δε θα τσαντιζοσουν τοσο πολυ με τα κοριτσια

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο τον μαύρο θάνατο θα ήθελα να συναντήσω από εδώ μέσα γιατί πιστεύω το παιδί έχει μέλλον. Εσένα θα σε αφήσω να σε αναλάβει καμιά με την παντόφλα.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε μηπως ειναι κανενας μισογυνης αυτος ο μαλακας και ασχολουμαστε τοση ωρα μαζι του?κατι τετοιο πρεπει να παιζει.η καμια βρωμοπουστα που μισει τις γυναικες εντελως?

OP
OP
D

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μηπως ειναι κανενας μισογυνης αυτος ο μαλακας και ασχολουμαστε τοση ωρα μαζι του?κατι τετοιο πρεπει να παιζει.η καμια βρωμοπουστα που μισει τις γυναικες εντελως?
ε φύγε από τα threads μου μωρή λουλού αν σου κοττάει και άσε με να διαμορφώσω απόψεις που η μέλλουσα γυναίκα σου θα σου δώσει τις παντόφλες στην μάπα και θα έρθει μετά μανίας σε εμένα να την δέρνω. Τι κομπλεξικοί άνθρωποι..

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ε φύγε από τα threads μου μωρή λουλού αν σου κοττάει και άσε με να διαμορφώσω απόψεις που η μέλλουσα γυναίκα σου θα σου δώσει τις παντόφλες στην μάπα και θα έρθει μετά μανίας σε εμένα να την δέρνω. Τι κομπλεξικοί άνθρωποι..
εσενα θα σε γαμισω.να ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom