ποτε θελεις να σε γαμησω ρε κολοτρυπιδα?το xxx-large της μάνα σου , το έχω και για ύπνο (αιώρα)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια ακόμα βιολογική παθογένεια της γυναίκας {Ιδεολογικό}
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dreakx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
όντως το έψιλον δεν τονίζεται στα άλφα..Α..!!Μην το παραξηγεις απο μικρός είχα πρόβλημα με τον τονισμό...
Είμαι κατά της λεκτικής σας αποβλάκωσης αλλά υπέρ της βίας
Πάντος προβλήμματα σύνταξης ωστόσο δεν είχα ποτε...Έτσι για τους τύπους η βία είναι και λεκτική και σωματική οπότε αυτό που έγραψες είναι πλεονασμός να το πω???Αντιφατικο???
Πάντος προβλήμματα σύνταξης ωστόσο δεν είχα ποτε...Έτσι για τους τύπους η βία είναι και λεκτική και σωματική οπότε αυτό που έγραψες είναι πλεονασμός να το πω???Αντιφατικο???
ποτε θελεις να σε γαμησω ρε κολοτρυπιδα?
Κοίταξε φίλε , δεν ξέρω αν έβγαλες δημοτικό και γράφεις τα προβλήΜατα με 2 Μ αλλά Μαλάκας είσαι σίγουρα..Είμαι κατά της λεκτικής σας αποβλάκωσης αλλά υπέρ της βίας
τελικα εισαι τρελος.σήμερα τώρα κατέβασέ τα και πήγαινε, θα βρεις πολλές πλύστρες από το σόι του
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Κοίταξε φίλε , δεν ξέρω αν έβγαλες δημοτικό και γράφεις τα προβλήΜατα με 2 Μ αλλά Μαλάκας είσαι σίγουρα..
φιλε τωρα ξηγιεσαι σκουλικιαρικα
δεν σε εβρισε ο αρισταρχος
21 θες και εκατοστά;dreakx, τι ηλικία έχεις? Αν επιτρέπεται βέβαια.
ωραίο όνομα..φιλε τωρα ξηγιεσαι σκουλικιαρικα
δεν σε εβρισε ο αρισταρχος
Λοιπόν κωλοβρέχτες νύσταξα, θα ξαναχτυπήσω αύριο με ακυκλοφόρητο κείμενο του ΠαΣυΑ και ελπίζω να λείπετε μην σας πάρει ο διάολος..
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...παντως μεχρι στιγμης φιλε το πληκτρολογιο κοπανας και εσυ.Θελεις αντερα η βια... εκτος και αν εχεις κανει κανα φοβερο τσαμπουκα καπου καπως και δε μας το λες.Αν και θα ησουν διασημος ηδη..Είμαι κατά της λεκτικής σας αποβλάκωσης αλλά υπέρ της βίας. Φαντάσου έναν κόσμο που δεν θα ήσουν αναγκασμένος να κοπανάς το keyboard και να καις κύτταρα όπως τώρα αλλά θα έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα...
21 θες και εκατοστά;
Μπα, άσε καλύτερα.
Απάντα και σ' αυτό αν θες και τέλος από 'μένα.
Μετά το αρχικό σου post, τι είδους αντιδράσεις/σχόλια περίμενες να διαβάσεις?
Δεν θέλει άντερα η βία @@ θέλεις, άντερο παχύ θέλει η γυνή....παντως μεχρι στιγμης φιλε το πληκτρολογιο κοπανας και εσυ.Θελεις αντερα η βια... εκτος και αν εχεις κανει κανα φοβερο τσαμπουκα καπου καπως και δε μας το λες.Αν και θα ησουν διασημος ηδη..
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αλλος για τον αγιο Γερασιμο?ωραίο όνομα..
Λοιπόν κωλοβρέχτες νύσταξα, θα ξαναχτυπήσω αύριο με ακυκλοφόρητο κείμενο του ΠαΣυΑ και ελπίζω να λείπετε μην σας πάρει ο διάολος..
Ο μόνος λόγος που γράφω εδώ είναι ότι σε όλα τα άλλα έχω φάει ban γιατί ήταν ε2λείκτες. Άμα είναι και εδώ δεν θα εκπλαγώ ο πολύς κόσμος τα ξέρει αυτά ούτως ή άλλως, άσχετα αν δεν λέγονταιΜπα, άσε καλύτερα.
Απάντα και σ' αυτό αν θες και τέλος από 'μένα.
Μετά το αρχικό σου post, τι είδους αντιδράσεις/σχόλια περίμενες να διαβάσεις?
σου κανω δωρο το συμβολαιο με την γιαννορανια ανωμαλιαρη να ξερεις.ωραίο όνομα..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ έχω απαντήσει, με αδικείςςςςςμα δεν θυμάμαι καμία να έχει απαντήσει ποτέ στα threads μου, που το είδες αυτό?
Μην φέυγεις....Τωρα που ο Μουστάκας πετάει ατάκες....
ΜΜΜΜΜαλάκας είμαι και πολύ μάλιστα...το είχα γράψει και χθες ότι την ξεκίνησα στην Πέμπτη δημοτικού...Για αυτό διατήρω ήρεμο τον εαυτό μου σε καταστολή και δεν τα βάζω με όλο το μπουρδέλα.κομ..Αλλά εσύ έχεις καιρό να το κάνεις και έχει χτυπήσει κόκκινο!!!Πρέπει να εκσπερματώνεις να ανοιγεί το πνέυμα σου...Το λέει και ο τεράστιος Ραπτόπουλος στο 2.19 και στο 2.24
ΜΜΜΜΜαλάκας είμαι και πολύ μάλιστα...το είχα γράψει και χθες ότι την ξεκίνησα στην Πέμπτη δημοτικού...Για αυτό διατήρω ήρεμο τον εαυτό μου σε καταστολή και δεν τα βάζω με όλο το μπουρδέλα.κομ..Αλλά εσύ έχεις καιρό να το κάνεις και έχει χτυπήσει κόκκινο!!!Πρέπει να εκσπερματώνεις να ανοιγεί το πνέυμα σου...Το λέει και ο τεράστιος Ραπτόπουλος στο 2.19 και στο 2.24
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Πες το και ετσι που λεει και ο Αλε...Οι αντρες οφειλουν να κανουν τον κοσμο καλυτερο,αλλα τους αρεσει πιο πολυ να πατανε τους αλλους αντρες..Τι να κανουμε αδερφε, με αυτο παιρνουν ενεργεια,αυτο τους φτιαχνει πιο πολυ.. και καπου εκει χρησιμοποιουν και τα κοριτσιαΔεν θέλει άντερα η βία @@ θέλεις, άντερο παχύ θέλει η γυνή.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K