You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με 1.000.000€ σωθήκαμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 210
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ελα ιπποακι να κλεψουμε μια τραπεζα μαζι.....βαζω τα οπλα....
Συνημμένα
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
καμια αλλη επενδυση εχουμε....ολοι για σπιτια λετε να νοικιαζετε που κατεμε ειναι η μακραν χειροτερη επενδυση....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
καμια αλλη επενδυση εχουμε....ολοι για σπιτια λετε να νοικιαζετε που κατεμε ειναι η μακραν χειροτερη επενδυση....
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Το 1000000 και καλά αν υπήρχε μπορούσες να το βάλεις προθεσμίας για 1 χρόνο και να διαπραγματευτείς το επιτόκιο.Οι τράπεζες μόνο τον κώλο δεν σου φιλάνε για να καταθέσεις τέτοιο ποσό με την έλλειψη που έχουν σε ρευστό.Οπότε αν έχεις κάνα επιτόκιο 6% βγάζεις 60000 το χρόνο και σε 3 χρόνια άνετα χτίζεις σπίτι χωρίς να χεις απώλειες.
Ή αν κάποιος είναι αλήτης χρησιμοποιεί 100000 και γίνεται τοκογλυφος..
Ή αν κάποιος είναι αλήτης χρησιμοποιεί 100000 και γίνεται τοκογλυφος..
Επισκέπτης
Προθεσμιακή σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον με τεράστια μεταβλητότητα είναι ένα τεράστιο ρίσκο που δε χρειάζεται.Σε αυτές τις περιπτώσεις,αν θέλεις να επενδύσεις και όχι να διασφαλίσεις απλώς τα χρήματά σου,κάνεις διασπορά και κρατάς και μετρητά σε πρώτη ζήτηση.Αν και προσωπικά θα τα έπαιρνα,μαζί και τη βαλίτσα μου και θα πήγαινα σε άλλη χώρα να μείνω,με ασφαλέστερο οικονομικό και όχι μόνο περιβάλλον.
Θα υιοθετήσω 5 άπορες ρωσσιδες να τις μεγαλώσω, 100.000 θα τα φάω στις τάνες και μετά θα αποτραβηχτώ από τα εγκόσμια. Αυτοκίνητα, σπίτια και λοιπές φανταχτερές μαλακίες δεν με απασχολούν.
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε φιλε ειναι η χειροτερη επενδυση????
Επισκέπτης
γιατι ρε φιλε ειναι η χειροτερη επενδυση????
Κάνε μια βόλτα στις γειτονιές να δεις πόσα ενοικιαστήρια υπάρχουν.Οι δε τιμές έχουν πέσει πολύ,και αναφέρομαι σε παλιά σπίτια που πιθανόν έχουν αποσβέσει το κόστος κτήσης/κατασκευής.Να πάρεις καινούριο διαμέρισμα,ποιος θα το ενοικιάσει;Οι περισσότεροι έχουν πλέον δικά τους σπίτια,και οι ξένοι-που μπορούν να πληρώσουν-εγκαταλείπουν τη χώρα ελλείψει εργασίας.Πριν 20-30 χρόνια όποιος είχε σπίτι για ενοικίαση ήταν λεφτάς...
Απέναντι από εμένα ενοικιάζει μια ένα σπίτι,μεγάλο σε όροφο,για 350€ και ο ενοικιαστής της χρωστάει ήδη 2 ενοίκια.Αν τον διώξει,θα μείνει και αυτό ανοίκιαστο καθότι σε ακτίνα 100μ ενοικιάζονται άλλα 7 αντίστοιχα σπίτια και ζήτηση δεν υπάρχει
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Μια και ειμαστε στο Μπου: με λιγοτερα απο ενα εκατομμυριο ανοιγεις ενα απολυτα νομιμο Μπουρδελακι πολυτελειας στο Αμστερνταμ και μερνας μια χαρα και βγαζεις και λεφτα και γαμεις και το εμπορευμα πριν και κανεις και τους μπαφους σου
Τι ακινητα και ομολογα ρε! Απο ενα διαμερισαμ το λιγοτερο εχει φαει ο καθενας εδω μεσα στις Τανες και ακομη μιλατε για μετοχες?????
Τι ακινητα και ομολογα ρε! Απο ενα διαμερισαμ το λιγοτερο εχει φαει ο καθενας εδω μεσα στις Τανες και ακομη μιλατε για μετοχες?????
Επισκέπτης
kalimera,endiaferte kaneis na dia8esh kefaleo gia synergasia se eteria me 2 mixanimata diatritika se dimosia erga,latomia?o tropos pliromis ton eterion pou douleyo eine 5mines epitages,k dystixos mou leipei to metrito,opios endiaferete gia plirofories as mou steilei p.m
Αν δραστηριοποιείσαι στην Ελλάδα,και βρεις τέτοιον "επενδυτή" παίξε και τζόκερ παράλληλα.Τα νέα δημόσια έργα έχουν παγώσει και τα παλιότερα είναι αμφίβολο αν θα τελειώσουν.Όσον αφορά τις 5μηνες επιταγές,ελάχιστες πλέον τράπεζες τις χρηματοδοτούν και αυτό μόνο για πολύ φερέγγυους και παλιούς πελάτες.
Επισκέπτης
Μια και ειμαστε στο Μπου: με λιγοτερα απο ενα εκατομμυριο ανοιγεις ενα απολυτα νομιμο Μπουρδελακι πολυτελειας στο Αμστερνταμ και μερνας μια χαρα και βγαζεις και λεφτα και γαμεις και το εμπορευμα πριν και κανεις και τους μπαφους σου
Τέτοια επιχειρηματικά μυαλά λείπουν από τη χώρα για να λύσει τα προβλήματά της
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Απανταω στην ερωτηση φιλου στο γιατι τα ακινητα ειναι λαθος επενδυση?τα σπιτια εχουν πεθανει σου δινουν ενα ποσο καθε μηνα και απο το οποιο εχεις να πληρωσεις εφορια πολυ μεγαλη οτιδηποτε φθορες προκυψουν αν δεν το νοικιαζεις κοινοχρηστα βαψιματα και στο τελος δεν σου μενει και φραγκο.η το νοικιαζεις και δεν σε πληρωνουνε και δεν μπορεις να τον διωξεις παλι.γενικα για μενα ειναι μπελας.Πχ δηλαδη πειτε οτι δινω 500 χιλιαρικα σε ενα σπιτι για να μεινω να το αγορασω τα βαζω σε τουβλα κ με το περασμα του χρονου χανουν αξια και στην τελικη δεν εχω βγαλει φραγκο εβαλα τα 500 χιλιαρικα σε τουβλα και καθονται και εγω συνεχιζω και την περναω με τον μισθο μου τον 700 ευρω.τι καλυτερο δλδ να βαλω τα 500 χιλιαρικα σε ομολογο ελβετικης τραπεζας και να παιρνω ενα 8 % το χρονο να νοικιασω ενα ωραιο διαμερισμα στην κηφισια και τα υπολοιπα να τα βαζω και τσεπη κ προφανως να εχω και το κεφαλαιο μου οποτε θελω να το ρευστοποιησω(να μην περιμενω χρονια να πουληθει το γαμοσπιτο).Αυτα μαγκες αυτη ειναι η γνωμη μου παντα τωρα απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
και κατι αλλο που ξεχασα.επενδυουμε σε ακινητα λετε δλδ επενδυετε στα κερδη των κατασκευαστων??ωραια επενδυση καλυτερα θα μου ακουγετε να λεγατε θα χτιζαμε μια πολυκατοικια εστω να περναμε τις υπεραξιες και να πουλαγαμε.....
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απανταω στην ερωτηση φιλου στο γιατι τα ακινητα ειναι λαθος επενδυση?τα σπιτια εχουν πεθανει σου δινουν ενα ποσο καθε μηνα και απο το οποιο εχεις να πληρωσεις εφορια πολυ μεγαλη οτιδηποτε φθορες προκυψουν αν δεν το νοικιαζεις κοινοχρηστα βαψιματα και στο τελος δεν σου μενει και φραγκο.η το νοικιαζεις και δεν σε πληρωνουνε και δεν μπορεις να τον διωξεις παλι.γενικα για μενα ειναι μπελας.Πχ δηλαδη πειτε οτι δινω 500 χιλιαρικα σε ενα σπιτι για να μεινω να το αγορασω τα βαζω σε τουβλα κ με το περασμα του χρονου χανουν αξια και στην τελικη δεν εχω βγαλει φραγκο εβαλα τα 500 χιλιαρικα σε τουβλα και καθονται και εγω συνεχιζω και την περναω με τον μισθο μου τον 700 ευρω.τι καλυτερο δλδ να βαλω τα 500 χιλιαρικα σε ομολογο ελβετικης τραπεζας και να παιρνω ενα 8 % το χρονο να νοικιασω ενα ωραιο διαμερισμα στην κηφισια και τα υπολοιπα να τα βαζω και τσεπη κ προφανως να εχω και το κεφαλαιο μου οποτε θελω να το ρευστοποιησω(να μην περιμενω χρονια να πουληθει το γαμοσπιτο).Αυτα μαγκες αυτη ειναι η γνωμη μου παντα τωρα απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.
Καλα τα λες...Υπαρχουν ομολογα Ελβ. τραπεζας με 8% ομως, η μιλας τυχαια? Γιατι την σημερον και να εχεις ολο το χρημα "αυλο" ειναι ρισκο.
Επισκέπτης
Λάθος η διαχείρισή σου .Πολύ λάθος.Η αγορά γης είναι πάντα η πιο αξιόπιστη επένδυση.Απανταω στην ερωτηση φιλου στο γιατι τα ακινητα ειναι λαθος επενδυση?τα σπιτια εχουν πεθανει σου δινουν ενα ποσο καθε μηνα και απο το οποιο εχεις να πληρωσεις εφορια πολυ μεγαλη οτιδηποτε φθορες προκυψουν αν δεν το νοικιαζεις κοινοχρηστα βαψιματα και στο τελος δεν σου μενει και φραγκο.η το νοικιαζεις και δεν σε πληρωνουνε και δεν μπορεις να τον διωξεις παλι.γενικα για μενα ειναι μπελας.Πχ δηλαδη πειτε οτι δινω 500 χιλιαρικα σε ενα σπιτι για να μεινω να το αγορασω τα βαζω σε τουβλα κ με το περασμα του χρονου χανουν αξια και στην τελικη δεν εχω βγαλει φραγκο εβαλα τα 500 χιλιαρικα σε τουβλα και καθονται και εγω συνεχιζω και την περναω με τον μισθο μου τον 700 ευρω.τι καλυτερο δλδ να βαλω τα 500 χιλιαρικα σε ομολογο ελβετικης τραπεζας και να παιρνω ενα 8 % το χρονονα νοικιασω ενα ωραιο διαμερισμα στην κηφισια και τα υπολοιπα να τα βαζω και τσεπη κ προφανως να εχω και το κεφαλαιο μου οποτε θελω να το ρευστοποιησω(να μην περιμενω χρονια να πουληθει το γαμοσπιτο).Αυτα μαγκες αυτη ειναι η γνωμη μου παντα τωρα απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.
Επισκέπτης
Λάθος η διαχείρισή σου .Πολύ λάθος.Η αγορά γης είναι πάντα η πιο αξιόπιστη επένδυση.
Το διαμέρισμα δεν είναι αγορά γης.Αν θέλεις αγορά γης βρίσκεις "παρθένα" περιοχή και αγοράζεις στο καλύτερο σημείο 500 στρέμματα.Αυτό είναι επένδυση σε γη.Οι αγορές διαμερισμάτων με σκοπό την ενοικίαση δεν είναι πλέον κερδοφόρες επενδύσεις.Πριν 20-30 χρόνια τα διαμερίσματα,οι πολυκατοικίες και τα ενοίκια ήταν τρόπος επένδυσης πλέον δεν είναι.
Επισκέπτης
Μια ερώτηση θα σου κάνω ..Το διαμέρισμα δεν είναι αγορά γης.Αν θέλεις αγορά γης βρίσκεις "παρθένα" περιοχή και αγοράζεις στο καλύτερο σημείο 500 στρέμματα.Αυτό είναι επένδυση σε γη.Οι αγορές διαμερισμάτων με σκοπό την ενοικίαση δεν είναι πλέον κερδοφόρες επενδύσεις.Πριν 20-30 χρόνια τα διαμερίσματα,οι πολυκατοικίες και τα ενοίκια ήταν τρόπος επένδυσης πλέον δεν είναι.
Πιστεύεις οτι είναι προτιμότερο να δίνεις ενοίκιο παρά να το αγοράσεις ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις