Νέα

Με 1.000.000€ σωθήκαμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1247297b.jpg
    1247297b.jpg
    185,7 KB · Εμφανίσεις: 18

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παραδόξως για άνω του 67% ΑμΕΑς δεν είμαι σε καρότσι κάτι που στην Ελλάδα αν το πεις σε θεωρούν απατεώνα κι έχω και γνωστούς άνω του 80% από μεταμοσχεύσεις συκωτιού :headbang: :S
να σου πω οτι ειχε 20% αναπηρια ατομο που το μονο του προβλημα ηταν οτι δε κουνουσε το μικρο δαχτυλο...

και ατομο δικο μου ειχε μονο 80% ενω δεν περπατουσε καθολου....τα χερια ετσι κ ετσι με ενα ματι τυφλο κ προβλημα στα νεφρα... :headbang: :headbang: :headbang:

περαστικα να ειναι αυτο που εχεις..οτι κ να ναι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πραγματικα το καλυτερο!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ως το υπερσαράβαλο και του εδώ μαγαζιού, μιλάω από θέση ισχύος…Το περαστικά έχει μεγάλη διαφορά από το μόνιμα και στους γνωστούς μου π.χ. έχω κόψει τις κοινοτυπίες τύπου στην υγειά μου, αφού κανείςς δεν τη ζηλεύει σίγουρα :2funny: :rolleyes: :headbang: :think: :S :S :S :S

Συνημμένα

• carotid.JPG
    carotid.JPG
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • MRA.jpg
    MRA.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • stentkar.jpg
    stentkar.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • lp18.jpg
    lp18.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 15

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
να σου πω οτι ειχε 20% αναπηρια ατομο που το μονο του προβλημα ηταν οτι δε κουνουσε το μικρο δαχτυλο...

και ατομο δικο μου ειχε μονο 80% ενω δεν περπατουσε καθολου....τα χερια ετσι κ ετσι με ενα ματι τυφλο κ προβλημα στα νεφρα... :headbang: :headbang: :headbang:
  :o :o :o :o :o :o :o :'(

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδακια δεν με καλυψατε ολα αφτα που ειπατε ειναι λογακια του αερα.Εγω ζηταω να κανω βαρβατες επενδυσεις κ να βγαζω γυρω στα 300 χιλιαρικα το χρονο.Δλδ απο το 1 μυριο να βγαζω το 30%........Φιλικα παντα.Αφου γινει αυτο μετα ακολουθει διασκεαση σε ct..............!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον,
ακου τι θα κανεις, η μαλλον δες,
θα αγορασεις κινεζικες μετοχες, και ειδικα αυτες που ειναι φτηνες, 0,10 εως 0,20 , προτιμησε αυτες που εχουν σχεση με μεταλλεια γιατι βγαζουν τα νεα μεταλλευματα που χρησομοποιουνται σε ηλεκτρονικα, chips κλπ,
ειναι πολυ ευκολο να αγορασεις, ανοιγεις λογαρισμο στη saxobank και παιζεις απ το σπιτι σου, αν και νομιζω οτι για υψηλα ποσα μπορεις και σε αλλες χρηματιστιραιακες, τα αγοραζεις μια φορα και αραζεις,
σκεψου οτι και η google το 98 τοσο εκανε, enω tωra exei 500 $

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα η καλυτερη επενδυση με το 1 μυριο ποια ειναι??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θα αγορασω ρε φιλε κινεζικες μετοχες και θα περιμενω μετα αλλα δεκα χρονια για να ζησω?εισαι τρελος!!!δεν αξιζει.εδω λεμε να τα επενδυσουμε καπου χωρις να τα χασουμε και να τρωμε ενα χ ποσο καθε μηνα (και ποσο μπορει να ειναι αυτο?) για την παρτυ μας χωρις κουραση.....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
που μπορω να βαλω ενα χρηματικο ποσο των 100 χιλιαδων το οποιο να μην εχει ρισκο χασουρας και να παιρνω ενα χ ποσο καθε μηνα χωρις να χαλαω το κεφαλαιο μου.για ενα χρονο η για εξαμηνο??????????????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που μπορω να βαλω ενα χρηματικο ποσο των 100 χιλιαδων το οποιο να μην εχει ρισκο χασουρας και να παιρνω ενα χ ποσο καθε μηνα χωρις να χαλαω το κεφαλαιο μου.για ενα χρονο η για εξαμηνο??????????????
στην κυπρου....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Είναι πολύ δύσκολο το προϊόν που ζητάς. Και σε τέτοια εποχή. Είναι σαν να θέλεις ένα ομόλογο που θα πληρώνει τοκομερίδια κάθε μήνα και να λήγει σε εξάμηνο ή έτος...

Επίσης αυτό το "χωρίς ρίσκο" παίρνει πολύ νερό.

Ακολούθησε τη συμβουλή του gl. Όχι για Κύπρου μόνο, ρώτα γενικώς. Επίσης εάν καταθέσεις το ποσό σου κάπου έχε το σπασμένο σε τουλάχιστον δύο τράπεζες. Μια ξένη κατα προτίμησιν .

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
για καταθεση 100 χιλιαδων ποσο τοκο δινουν??κλειστα για ενα χρονο σε λογαριασμο η σε καποιο ομολογο??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκα μου ξερεις??αν δεν ξερεις γαμα κανενα κουλουρακι να τελειωνουμε....

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Το χρημα ειναι για να το τρως. Αλλιως σε τρωει αυτο.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
για καταθεση 100 χιλιαδων ποσο τοκο δινουν??κλειστα για ενα χρονο σε λογαριασμο η σε καποιο ομολογο??

Μάλλον ο φίλος που σου πρότεινε τη Τράπεζα κύπρου θα εννοούσε στην Κύπρο και όχι Ελλάδα. Για το ποσό αυτό που αναφέρεις πιστεύω ότι θα είναι κοντα στο 4% + για 6 μήνες ή χρόνο. Αλλα η άποψη μου είναι να μη τα δεσμεύσεις στην Ελλάδα για τόσο μεγάλο διαστημα. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Για ομόλογα δε το συζητάω εκτός αν είναι Γερμανικού δημοσίου που δίνουν πολύ χαμηλές αποδόσεις. Είδες τι συνέβει με την Anglo Irish Bank που εκανε haircut 80% στους ομολογιούχους της  :o (αυτό δεν είναι haircut, αλλα κούρεμα με τη ψιλή). Θα πρότεινα να τα βάλεις σε προθεσμία μηνός στην ελλάδα ή αλλιώς βγάλτα στη κύπρο και κλείστα για μεγαλύτερο διαστημα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω με αυτο το ποσο σιγουρα ζω μια ζωη γιατι πολλυ απλα
με 200.000€ αγοραζω ενα σπιτι οχι νεοκτιστο 10ετιας σε μια σχετικα καλη περιοχη και γυρω στα 100 με 120 τετραγωνικα
με 100.000€ αγοραζω ενα εξοχικο να κανω τις διακοπουλες μου
με 30.000€ αγοραζω επιπλα και ηλεκτρικα για τα δυο σπιτια και ενα αμαξι πολης
με 200.000 αγοραζω και 4 γκαρσονιερες τις οποιες θα νοικιαζω για κανα 250€ το μηνα
με 300.000€ στην τραπεζα για να παιρνω τοκους 0,5% το μηνα περιπου 1500€ το μηνα
και τα υπολοιπα για μια ωρα αναγκης η οταν ξεφευγω απο τον προυπολογισμο μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom