gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μετα αμα σου πω τιποτα οτι εισαι απατεωνας με 67% θα με πεις αγενη...μα κι αυτή η Κούνεβα γιατί δν το κατάπινε μόνη της το βιτριόλι αφού ήταν για το καλό της?
μετα αμα σου πω τιποτα οτι εισαι απατεωνας με 67% θα με πεις αγενη...μα κι αυτή η Κούνεβα γιατί δν το κατάπινε μόνη της το βιτριόλι αφού ήταν για το καλό της?
άνω του εξήνταεπτά τοις εκατό παρακαλώ :Sμετα αμα σου πω τιποτα οτι εισαι απατεωνας με 67% θα με πεις αγενη...
να σου πω οτι ειχε 20% αναπηρια ατομο που το μονο του προβλημα ηταν οτι δε κουνουσε το μικρο δαχτυλο...παραδόξως για άνω του 67% ΑμΕΑς δεν είμαι σε καρότσι κάτι που στην Ελλάδα αν το πεις σε θεωρούν απατεώνα κι έχω και γνωστούς άνω του 80% από μεταμοσχεύσεις συκωτιού :S
:o :o :o :o :o :o :o :'(να σου πω οτι ειχε 20% αναπηρια ατομο που το μονο του προβλημα ηταν οτι δε κουνουσε το μικρο δαχτυλο...
και ατομο δικο μου ειχε μονο 80% ενω δεν περπατουσε καθολου....τα χερια ετσι κ ετσι με ενα ματι τυφλο κ προβλημα στα νεφρα...
παιδακια δεν με καλυψατε ολα αφτα που ειπατε ειναι λογακια του αερα.Εγω ζηταω να κανω βαρβατες επενδυσεις κ να βγαζω γυρω στα 300 χιλιαρικα το χρονο.Δλδ απο το 1 μυριο να βγαζω το 30%........Φιλικα παντα.Αφου γινει αυτο μετα ακολουθει διασκεαση σε ct..............!!!!!!!!!!!!!!!
στην κυπρου....που μπορω να βαλω ενα χρηματικο ποσο των 100 χιλιαδων το οποιο να μην εχει ρισκο χασουρας και να παιρνω ενα χ ποσο καθε μηνα χωρις να χαλαω το κεφαλαιο μου.για ενα χρονο η για εξαμηνο??????????????
που μπορω να βαλω ενα χρηματικο ποσο των 100 χιλιαδων το οποιο να μην εχει ρισκο χασουρας και να παιρνω ενα χ ποσο καθε μηνα χωρις να χαλαω το κεφαλαιο μου.για ενα χρονο η για εξαμηνο??????????????
ελα ρε κλώνε...για καταθεση 100 χιλιαδων ποσο τοκο δινουν??κλειστα για ενα χρονο σε λογαριασμο η σε καποιο ομολογο??
ρε μαγκα μου ξερεις??αν δεν ξερεις [size=14pt]γαμα κανενα κουλουρακι να τελειωνουμε[/size]....
για καταθεση 100 χιλιαδων ποσο τοκο δινουν??κλειστα για ενα χρονο σε λογαριασμο η σε καποιο ομολογο??