Επισκέπτης
Μία γκόμενα κυνηγάω και ίσως αλλά μύριο,μπααααααααα!!!και αν σου κατσει...
Μία γκόμενα κυνηγάω και ίσως αλλά μύριο,μπααααααααα!!!και αν σου κατσει...
στο μεταξι γαμας 50.000 φορες..προλαβαινεις???1000000 δια 40-50 ισον 20000-25000 απλα προγραμματα σε στουντιο...αρα θα γαμουσαμε μεχρι θανατου...
Μία γκόμενα κυνηγάω και ίσως αλλά μύριο,μπααααααααα!!!
ουτε με σφαιρες να ζησω τοσο με τοσες καταχρησεις....στο μεταξι γαμας 50.000 φορες..προλαβαινεις???
Ετσί μπράβο εμψυχωσέ με άρχοντα του τρόμου!!!Μαλλον το μυριο θα σου κατσει πιο γρηγορα.
οκ φιλεφιλε το βερονικακι τα σπαει,πιστευω να το εχεις διαπιστωσει και μονος σου,την επομενη φορα που 8α ειμαι 8εσσαλονικη 8α σου στειλς pm an 8ες να σου πω απο κοντα καποια πραγματα!
Ετσί μπράβο εμψυχωσέ με άρχοντα του τρόμου!!!
πήρες ένα μύριο?παπάρια σώθηκα δεδομένου πως πήρα πάνω από 1.000.000€ ως αποζημίωση από ένα βαρύ τροχαίο, αλλά το σημαντικό είναι πως μέχρι να πάρω σύνταξη από το ταμείο μου έχω να λαμβάνω 3 χιλιάρικα κάθε μήνα :S :S :S
φιλε στο πισι πως γραφεις;με ενα μυριο σε φανταζομαι τετραπληγικο και σε καροτσι...παπάρια σώθηκα δεδομένου πως πήρα πάνω από 1.000.000€ ως αποζημίωση από ένα βαρύ τροχαίο, αλλά το σημαντικό είναι πως μέχρι να πάρω σύνταξη από το ταμείο μου έχω να λαμβάνω 3 χιλιάρικα κάθε μήνα :S :S :S
παπάρια σώθηκα δεδομένου πως πήρα πάνω από 1.000.000€ ως αποζημίωση από ένα βαρύ τροχαίο, αλλά το σημαντικό είναι πως μέχρι να πάρω σύνταξη από το ταμείο μου έχω να λαμβάνω 3 χιλιάρικα κάθε μήνα :S :S :S
ενημερωτικά και πάλι οι νεκροί είναι τα απλά περιστατικά για τις ασφαλιστικές, τους σοβαρά τραυματίες τους πληρώνουν για μια ζωή...και τουλάχιστον έμαθα εφαρμοσμένη ιατρική πάνω μου κάνοντας το δοκίμιο :Sφιλε στο πισι πως γραφεις;με ενα μυριο σε φανταζομαι τετραπληγικο και σε καροτσι...
μα κι αυτή η Κούνεβα γιατί δν το κατάπινε μόνη της το βιτριόλι αφού ήταν για το καλό της?μαγκες ο χρυσαυγουλιδης εχει επικυρηξει για ενα μυριο τους φασιστες που εριξαν βιτριολι στην κουνεβα & για αλλα 6 κατοσταρικα τους ληστες με τα μαυρα..
& οι μεν & οι δε αντε να φανε κανα 25αρι,δηλαδη σε 10 θα ειναι εξω..
συζητηστετο με την οικογενεια σας & τραβηξτε κληρο για το ποιος θα φορεσει την κουκουλα & ποιος το τσιγκινο..