tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.238
- Πόντοι
- 1.206
πλυση με χλιαρο χαμομηλι μετα απο καθε μπανιο....Μπραβο ρε φιλε παιζεις με τον πονο μου εισαι εξυπνος εσυ
πλυση με χλιαρο χαμομηλι μετα απο καθε μπανιο....Μπραβο ρε φιλε παιζεις με τον πονο μου εισαι εξυπνος εσυ
Σου ειπε να κανεις καποια επεμβαση φιλε; Και μενα το δερμα καλυπτει σχεδον πληρως τη βαλανο, οποτε δημιουργουνται οσμες μετα απο λιγες ωρες. Δεν ξερω αν ειναι αναγκη να κανω κατι. Στα υπολοιπα δεν μυ δημιουργει κανενα προβλημα. Απλως πρεπει να προσεχω την υγιεινη μου περισσοτερο.Τι μου θύμησες....
Πριν κάποια χρόνια είχα κάποια οσμή και πήγα σε γιατρό. Αυτός τράβηξε τέρμα πίσω να εμφανιστεί εντελώς το πουτσοκέφαλο και έμεινε εκεί κανά 5 λεπτο να το κοιτάει και να μυρίζει. Μου είπε να ταμπονάρω το πουτσοκέφαλο με μπεταντιν για ένα χρονικό διάστημα και απλό πλύσιμο με νερό και όχι περίεργα σαπούνια. Επίσης όποτε τελειώνω, να στραγγίζω, κατούρημα και πλύσιμο.
Δοκιμασε κανενα σαπουνι απο πεταντιν οταν κανεις μπανιο και δοκιμασε να κοψεις την πρωτεινη για καμια εβδομάδα(Η πρωτεινη σου κάνει πιο έντονη τις οσμες στον ιδρώτα)Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Ξεκάθαρα όχι, κάνει μόνο για θεραπεία των ΣΜΝ.Fanta κανει δουλεια;
Την καλύτερη! Είναι ισχυρό αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, αντισηπτικό, απολυμαντικό και παρασιτοκτόνο, ενώ αφήνει και μια ωραία μυρωδιά λεβάντας.Fanta κανει δουλεια;
Καλημέρα αγαπητέ φίλε.πήγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα.
κοιτα θα σου πω τωρα ειμαι καλα αλλα υπαρχουν περιοδοι εξαρσεις που με πιανει και κραταει 1-2 μηνες μαχ κανα 2 εξαρσεις το χρονο εκει παιρνω αντιβιωση κανονικα και ενα αλλο δν θυμαμαι τωρα πως το λενεΚαλημέρα αγαπητέ φίλε.
Έχεις κάνει αερόβια/αναερόβια;
Σου έγραψε μια θεραπεία;
Αν ξαναπάς ρώτα αν μπορείς να πάρεις ciproxin ΜΕ γαστροπροστασία (pariet/mostrelan κλπ)
Να είσαι καλά.
φολοου δε στεπς γιατι εχουμε γινει και ιδερνασιοναλ ναου λεητλι ναουμεΑκουω λυσεις
Μην κάνεις απολύτως τίποτα. Άστο, θα πέσει μόνο του...Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
....σα να ξεχασες ενα στεπ αναμεσα στο 1 κ στο 2!!!φολοου δε στεπς γιατι εχουμε γινει και ιδερνασιοναλ ναου λεητλι ναουμε
1)
2)
3)
4)
είπα κι εγώ 13 σελίδες και δεν έχει αναφερθεί… στο τσακ με πρόλαβες αλλά και με γλυτώσεις από τόσο διάβασμα …Αλοιψε το με 3 κουτάκια Fanta μπλε
ολα με χιουμορ παιχτη μου και μακρια απο αναλογες προτιμησεις...κανετε χιομουρακι οι περισσοτεροι @papaphilips αμα το παθαινατε ομως και εσεις να δω τι θα κανετε και πως θα το αντιμετωπιζατε με χιουμορ η οχι?