Νέα

εχω προβλημα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... :huh: :huh:τι σκατα φταιει?
Mε τις μαλακιες που ακους πως να γαμησεις τυπε;Κανε θεραπεια με σκυλαδικα. :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Tύπε μάλλον αγχώνεσαι επειδή είναι παρθένα.
Οταν εβγαινα με μια παρθένα πηγαινα στο σπίτι της,ξεντυνομασταν χαμουρέματα κτλ και δεν με άφηνε να της τον βάλω :headbang:
Μέχρι που της είπα να χωρίσουμε και τότε μου άνοιξε τα πόδια.
Ενιωθα ότι η πράξη της ήταν προιόν δικού μου εκβιασμού.
Την γάμησα αλλά μαλακοκαύλικα και γεματος ενοχές.
Μετά από πολλά που της έριξα επανήλθα στην φόρμα μου :erection:

Failos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι, εδώ νέος 25 χρονών.
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μου είναι συνήθως μαλακή στην στύση και ακόμα και αν μου γίνει σκληρή μετά από καλή πίπα με το που προσπαθώ να βάλω το προφυλακτικό συνήθως αυτό κολαει με αποτέλεσμα να μου πέσει...
Να σημιώσω ότι λαμβάνω αντικαταθλιπτική αγωγη με παροξετίνη (seroxat) το οποίο προκαλεί τέτοιες δυσλειτουργίες. Ο γιατρός μου μου λέει ότι δεν οφείλεται εκεί αλλά μάλλον στο αγχος που έχω... Τι προτείνετε; υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;
Παρακαλώ απαντήσεις μόνο απ όσους έχουν ιδία πείρα απ το συγκεκριμένο φάρμακο και γενικά από SSRIs

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
100% φταίει το Seroxat. Προκαλεί στυτική δυσλειτουργία σε τέτοιο βαθμό, που το δίνουν σε άτομα με πρόωρη εκσπερμάτιση. Απλά κούμπωσε μια σιλδεναφίλη και θα σου γίνει κατάρτι.Προτείνω ένα EXTEMENT 50 mg, με ευχάριση γεύση λεμόνι. Δεν χρειάζεται καν νερό για να το πάρεις.

Failos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Με πεθανες φιλε. Αν ειναι απ τα 25 να πεσω σε αυτα στα 50 τι θα κανω? Το προτεινα και γω στο γιατρο αλλα φοβαται μην μου βγει κανενας πριαπισμος. Τιποτα αλλο; καμια ειδικη τροφη. Εχω ακουσει επισης οτι η γυμναστικη βοηθαει...

Failos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Με πεθανες φιλε. Αν ειναι απ τα 25 να πεσω σε αυτα στα 50 τι θα κανω? Το προτεινα και γω στο γιατρο αλλα φοβαται μην μου βγει κανενας πριαπισμος. Τιποτα αλλο; καμια ειδικη τροφη. Εχω ακουσει επισης οτι η γυμναστικη βοηθαει.
:s&m_3:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... :huh: :huh:τι σκατα φταιει?
Ψυχολογικό είναι,το είχα πάθει κι εγώ.Απλά σταμάτα να το σκέφτεσαι και θα πάψει να υπάρχει. :)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Απλα εισαι ανωριμος και φοβάσαι τις γυναικες όπως ολοι οι αντρακλες θαμωνες των μπουρδελων.Κοινως φλωρος. :-* :-* :grin: :grin: :boobies:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Το ότι έχει παει 21 και δεν το έχει κάνει ακόμα δεν είναι λίγο παράξενο για γκόμενα σήμερα ???

Τα προκαταρτικά της αρέσουν ?? Λίμνη Κωπαίδας η Μαραθώνος κάτω ?? Κάνω πλάκα, αλλά έχει σημασία !!!

Μήπως φοβάται ότι θα πονέσει και χαλάει την ''ατμόσφαιρα'' ??

Εφόσον αλλού σου δουλεύει και με τη συγκεκριμένη όχι σίγουρα ψυχολογικής βάσης είναι το όποιο πρόβλημα και όχι οργανικό !!

Προσωπικά αν την έβλεπα αγχωμένη η φοβισμένη θα χαλάρωνα και θα την προέτρεπα αρχικά  να πάρει αυτή τη πρωτοβουλία !!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι σαν πρόβλημα, αλλά σαν περίπτωση ειδικού χειρισμού. Πιθανόττατα τέτοια είναι !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom