master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Mε τις μαλακιες που ακους πως να γαμησεις τυπε;Κανε θεραπεια με σκυλαδικα.Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?