Νέα

Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
κανετε χιομουρακι οι περισσοτεροι @papaphilips αμα το παθαινατε ομως και εσεις να δω τι θα κανετε και πως θα το αντιμετωπιζατε με χιουμορ η οχι?
ολα με χιουμορ παιχτη μου και μακρια απο αναλογες προτιμησεις...
Screenshot (190).png

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Screenshot (190).png
Μαλιστα βγαλε με και πουστη τωρα δεν μου φτανει οτι εχω να το γυρισω κι ολας ασε μας ρε φιλε λεγε οτι θελεις ειπα μια μαλακια στο αλλον και το πηρες για αληθεια οποτε σε συμφερει κανεις πλακα οποτε δν σε συμφερει το παιρνεις σοβαρα. τεσπα μπουστης δεν ειμαι με γυναικες παω επαγγελματιες και οχι μονο τωρα εσυ λεγε οτι θες. το μεσσενγερ μου ειναι γεματο απο μουνια που παρακαλαω για κατασταση αλλα δν μου καθονται ολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot (190).png
τουλαχιστον τωρα καταλαβα και το χιουμαρακι σου γιατι στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει και ελεγα που κολλαει ολο αυτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
Μαλιστα βγαλε με και πουστη τωρα δεν μου φτανει οτι εχω να το γυρισω κι ολας ασε μας ρε φιλε λεγε οτι θελεις ειπα μια μαλακια στο αλλον και το πηρες για αληθεια οποτε σε συμφερει κανεις πλακα οποτε δν σε συμφερει το παιρνεις σοβαρα. τεσπα μπουστης δεν ειμαι με γυναικες παω επαγγελματιες και οχι μονο τωρα εσυ λεγε οτι θες. το μεσσενγερ μου ειναι γεματο απο μουνια που παρακαλαω για κατασταση αλλα δν μου καθονται ολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τουλαχιστον τωρα καταλαβα και το χιουμαρακι σου γιατι στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει και ελεγα που κολλαει ολο αυτο
ενταξει παιχτη μου μην τρελαινεσαι, απλα πεσμας που πας... για να μην παμε και εμεις μετα.
μπουστη δε σε ειπα παντως για να ξερεις.
ομως εκει στο μεσεντζερ, που εισαι φουλ στα μουνακια, τους εχεις πει το θεμα σου ?
γιατι αν το πεις, μετα προβλεπω να σε κανουν και πλοκ στα καπακια λογικα.
αρα μηπως να σκεφτεις την αρχικη προταση μου καλυτερα, για να μη χανεις εξτρα χρονο ?

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
ενταξει παιχτη μου μην τρελαινεσαι, απλα πεσμας που πας... για να μην παμε και εμεις μετα.
ομως εκει στο μεσεντζερ, που εισαι φουλ στα μουνακια, τους εχεις πει το θεμα σου ?
αρα μηπως να σκεφτεις την αρχικη προταση μου καλυτερα, για να μη χανεις εξτρα χρονο ?
θα το πω δεν κολωνω αλλα δεν μπορω να πω με το καλημερα σας οτι εχω χρονια προστατιτιδα οπως και εκεινες φυσικα δεν μπορουν να μου πουν την παρασημα εχουν και ποσα χλμ εχει γραψει το κοντερ. Εγω να ειμαι ειλικρινης αυτες θα ειναι?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.244
Πόντοι
456
θα το πω δεν κολωνω αλλα δεν μπορω να πω με το καλημερα σας οτι εχω χρονια προστατιτιδα οπως και εκεινες φυσικα δεν μπορουν να μου πουν την παρασημα εχουν και ποσα χλμ εχει γραψει το κοντερ. Εγω να ειμαι ειλικρινης αυτες θα ειναι?
κατουριέσαι και πάνω σου ?

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
1725482112666.png

Επισης επειδη εχεις επιλεκτικη μνημη δες και εδω τι γραφω αυτο δεν το ποσταρες λες να μου αρεσουν τα αγορακια και να ψαχνομαι για μαγαζι με κοριττσακια?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.244
Πόντοι
456
οχι ρε ουτε καν ειπαμε μην το χεσουμε τελειως
ε τότε από τι βρωμάει ? σαν γιατρός σου μιλάω. μάλλον αυτός που διέγνωσε προστάτιδα είναι κομπογιαννίτης . αν έχεις προστατιτιδα έχεις έντονο το αίσθημα της ούρησης και μπορεί και να κατουριέσαι πάνω σου το οποίο συνεπάγεται μυρωδιά από ουρά τα οποία στην περίπτωση αυτή μυρίζουν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
πιστευω οτι αν τους ξηγηθεις απο την αρχη ετσι... βρωμικα, θα σου ξηγηθουν και αυτες το ιδιο.
αρα μια η αλλη.
1725482112666.png

Επισης επειδη εχεις επιλεκτικη μνημη δες και εδω τι γραφω αυτο δεν το ποσταρες λες να μου αρεσουν τα αγορακια και να ψαχνομαι για μαζι με κοριττσακια?
μπορει να εισαι ντουμπλ-φας ρε παιχτη και να μην το εχεις παρει χαμπαρι ακομα.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Επισης επειδη καποιοι το εχετε στο μυαλο σας οτι ειναι αιδς η κατι αντιστοιχο και το κολλας η πεθαινεις απο αυτο δειτε εδω
1725482475892.png

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
ε τότε από τι βρωμάει ? σαν γιατρός σου μιλάω. μάλλον αυτός που διέγνωσε προστάτιδα είναι κομπογιαννίτης . αν έχεις προστατιτιδα έχεις έντονο το αίσθημα της ούρησης και μπορεί και να κατουριέσαι πάνω σου το οποίο συνεπάγεται μυρωδιά από ουρά τα οποία στην περίπτωση αυτή μυρίζουν
ναι συμφωνω σε εξαρση οταν ειμαι παω αρκετες φορες τουαλετα συμφωνω αλλα δν κατουριεμαι πανω μου ειναι διαχειρισιμο

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.244
Πόντοι
456
ναι συμφωνω σε εξαρση οταν ειμαι παω αρκετες φορες τουαλετα συμφωνω αλλα δν κατουριεμαι πανω μου ειναι διαχειρισιμο
τότε δεν φταίει η προστάτιδα . δοκίμασε να πλυθείς , συστήνω σαπούνι για τις ευαίσθητες περιοχές.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
τότε δεν φταίει η προστάτιδα . δοκίμασε να πλυθείς , συστήνω σαπούνι για τις ευαίσθητες περιοχές.
ρε μαν αστο σου λεω δεν ειναι απο πλυσιμο το εχω χιλιοδοκιμασει μερικες φορες η μποχα δν παλευται τις αλλεσ φορες ειμαι οκ. Ιδιο πλυσιμο κανω. Οταν ειναι να με πιασει δεν μπορεις να κανεις κατι προφυλακτικο με γευσεις μονο για να μην εχει προβλημα η συντροφος οταν εχω φυσικα

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.560
Πόντοι
3.236
1) Πολλά, πάρα πολλά νερά για μεγάλο διάστημα
2) Επίσκεψη σε ουρολόγο. Καλύτερα κωλοδάχτυλο για 5 δευτερόλεπτα παρά μαραμένο πουλί για μια ζωή.
3) Υπέρηχος προστάτη. Αν διαγνώσει πείον, θα χρειαστεί να πάρεις αντιβίωση. Για όσο διάστημα έχεις πείον, δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ, δεν θα πρέπει να ερεθίζεται ο προστάτης, για να μην γίνεται φαύλος κύκλος. Ελπίζω να βοήθησα, καλά αποτελέσματα τύπε μου

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
1) Πολλά, πάρα πολλά νερά για μεγάλο διάστημα
2) Επίσκεψη σε ουρολόγο. Καλύτερα κωλοδάχτυλο για 5 δευτερόλεπτα παρά μαραμένο πουλί για μια ζωή.
3) Υπέρηχος προστάτη. Αν διαγνώσει πείον, θα χρειαστεί να πάρεις αντιβίωση. Για όσο διάστημα έχεις πείον, δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ, δεν θα πρέπει να ερεθίζεται ο προστάτης, για να μην γίνεται φαύλος κύκλος. Ελπίζω να βοήθησα, καλά αποτελέσματα τύπε μου
σε ευχαριστω να σε καλα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Πως ειναι τα συμπτωματα της προστατιτιδας ρε παιδες;

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Πως ειναι τα συμπτωματα της προστατιτιδας ρε παιδες;
  • Πόνος ή δυσφορία στην περιοχή της πυέλου, στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας ή στο περίνεο
  • Επώδυνη ή δύσκολη ούρηση
  • Συχνοουρία ή νυκτουρία
  • Αίμα στα ούρα ή στο σπέρμα
  • Επώδυνη εκσπερμάτιση
  • Μειωμένη ροή ούρων
  • Αίσθημα καύσου κατά την ούρηση
  • Στυτική δυσλειτουργία
Εγω εχω προς το παρον Συχνοουρία ή νυκτουρία και οσμες ασχημες σε περιοδους εξαρσης στο μελλον δεν ξερω τι θα γινει ααα και απο Στυτική δυσλειτουργία προς το παρον καλα παμε αλλα οχι οπως τα 20 χρονια

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom