time-will-tell
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Τύπε πήγαινε σε καλύτερο ουρολόγο.
Για μύκητες σε κόβω κυρίως.
Για μύκητες σε κόβω κυρίως.
Βρε καμιά μυκητίαση θα έχει. Άκου προστατίτιδα !!!Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Και το στρες κάνει συχνουρία!!!ναι συμφωνω σε εξαρση οταν ειμαι παω αρκετες φορες τουαλετα συμφωνω αλλα δν κατουριεμαι πανω μου ειναι διαχειρισιμο
Sporanox εννοούσα (φταίει η αυτόματη γραφή )Βρε καμιά μυκητίαση θα έχει. Άκου προστατίτιδα !!!
Λες και άμα έχεις βήχα, το πιο πιθανό είναι να εσείς καρκίνο…
Sporadic spray στη βάλανο και χαπάκια από το στόμα και σε 3 μέρες ξεβρώμισες !!!
ναι και το στρεςς κανει συχνουρια αλλα αμα πιασουμε οτιδηποτε μπορει να παθει καποιος στο πουλι του τοτε η συχνουαρια ειναι αποτελεσμα στα περισσοτερα δεινα. Η διαγνωση απο γιατρο ειναι αυτη που θα δειξει ποιο απο ολα οφειλεταιΚαι το στρες κάνει συχνουρία!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Sporanox εννοούσα (φταίει η αυτόματη γραφή )
Και γιατί δεν πας σε ένα γιατρό να γλιτώσουμε κι εμείςναι και το στρεςς κανει συχνουρια αλλα αμα πιασουμε οτιδηποτε μπορει να παθει καποιος στο πουλι του τοτε η συχνουαρια ειναι αποτελεσμα στα περισσοτερα δεινα. Η διαγνωση απο γιατρο ειναι αυτη που θα δειξει ποιο απο ολα οφειλεται
πηγα αδερφε και διεγνωσε προστατιδαΚαι γιατί δεν πας σε ένα γιατρό να γλιτώσουμε κι εμείς
Το βιολί σου εσυ.πηγα αδερφε και διεγνωσε προστατιδα
μου εδωσε αγωγη οδηγιες τα παντα ολα καλα ολα ωραια για την μποχα ομως λυση δν μου εδωσε να το βουταω μες στο μελι μπας και γινει τιποτα δεν ξερω εκει τι να κανω η μποχα με προβληματιζειΤο βιολί σου εσυ.
μου εδωσε αγωγη οδηγιες τα παντα ολα καλα ολα ωραια για την μποχα ομως λυση δν μου εδωσε να το βουταω μες στο μελι μπας και γινει τιποτα δεν ξερω εκει τι να κανω η μποχα με προβληματιζει
οκκκκκκΣε λένε έχεις βακτηριδιακη λοίμωξη, παίρνεις αντιβίωση με προβιοτικά και κάνε υπομονή. Άστο το μέλι ήσυχο, άπλωσε το σε μια φρυγανιά καλύτερα. Και προστατιτιδα να είναι, που όντως μπορεί να είναι, αγωγή παίρνεις και υπομονή δε φεύγει εύκολα. Πλεντο και με μπόλικο νεράκι και σαπούνι, πιες και μερικά κρανμπερι χάπια ανά ημέρα, κάτι θα γίνει.
Στην φαντα πρωί μεσημέρι βράδυ για 10 λεπτάμου εδωσε αγωγη οδηγιες τα παντα ολα καλα ολα ωραια για την μποχα ομως λυση δν μου εδωσε να το βουταω μες στο μελι μπας και γινει τιποτα δεν ξερω εκει τι να κανω η μποχα με προβληματιζει
φαντα μπλε ομως οχι την αλληΣτην φαντα πρωί μεσημέρι βράδυ για 10 λεπτά
φαντα μπλε ομως οχι την αλλη
Και Fanta Μπλε οπωσδήποτε !!!Σε λένε έχεις βακτηριδιακη λοίμωξη, παίρνεις αντιβίωση με προβιοτικά και κάνε υπομονή. Άστο το μέλι ήσυχο, άπλωσε το σε μια φρυγανιά καλύτερα. Και προστατιτιδα να είναι, που όντως μπορεί να είναι, αγωγή παίρνεις και υπομονή δε φεύγει εύκολα. Πλεντο και με μπόλικο νεράκι και σαπούνι, πιες και μερικά κρανμπερι χάπια ανά ημέρα, κάτι θα γίνει.
τυπε μηπως ψοφησε και δεν το εχεις παρει χαμπαρι?μου εδωσε αγωγη οδηγιες τα παντα ολα καλα ολα ωραια για την μποχα ομως λυση δν μου εδωσε να το βουταω μες στο μελι μπας και γινει τιποτα δεν ξερω εκει τι να κανω η μποχα με προβληματιζει
πράσινο σαπούνι και αποσμητικό nivea δεν ειναι κακη ιδεα ευχαριστω τυπε μουπράσινο σαπούνι και πάρε κανένα αποσμητικό nivea με ταλκ να βάζεις γύρω γύρω
μπα κανει δουλεια ακομα δινει πονο οχι οπως παλια αλλα ακομα αντεχει για μετα απο χρονια δεν ξερωτυπε μηπως ψοφησε και δεν το εχεις παρει χαμπαρι?
Να το τυλίξει και με κρέπα λίγο μπισκότο και έτοιμος ούτε γάτα ούτε ζημιάΒάλε Μερέντα.. θα τις αρέσει..