Νέα

Με 1.000.000€ σωθήκαμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πηγαινε καλυτερα και αγορασε ασημι και μετα απο ενα χρονο πουλατο να δεις αποδοση ωραια να γλυκαθεις.μπορεις να αγορασεις και πλακες και εικονικα σε χαρτια.αυτα.ενα 15% θα το εχεις σιγουρα....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η κυρια απο το θρεντ να μην μπερδευει τα διαμερισματα με την γη.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Θεωρω οτι στο να εχω καποια φραγκα να επενδυσω δεν τα επενδυω στο να αγορασω διαμερισματα και να τα ενοικιαζω.Για τον τυπο που μου ειπε αν δινει ελβετικη τραπεζα 8% ας παει να ρωτησει την credit suisse να του πει εκτος αν θελει να με πιστευψει και να μην ταλαιπωρηθει.αλλα και 5% να σου δωσει ελληνικη τραπεζα για τριμηνιαια καταθεση παλι πιστευω καλα ειναι.Με τα ενοικια ποσα σας παιρνει η εφορια ξερετε?μηπως 45%?τα γαμησιατικα των σπιτιων ποσα ειναι βαψιματα υδραυλικα κλπ?αρα απο τα εικονικα 250 που παιρνουμε απο την γκαρσονιερα μας μενουν 50 αρα γαμω την επενδυση.Και αν καποιος δεν θελει να επενδυσει με 8% στην ελβετια ας παει στους εβραιους να του δωσουν 14%.Ηδη μεγαλοεπιχειρηματιες εχουν παει.Επενδυστε σε χρυσο σε οικοπεδα σε λιρες και σε πολλα αλλα που δεν μπορω να ανφερω αλλα οχι σε μονοκατοικιες μεζονετες και διαμερισματα.

ενοικιο και παλι ενοικιο ολο και καποιος φοιτητης εργενης θα θελει να μεινει στη γκαρσονιερα σιγουρο και σταθερο εισοδημα χωρις να σηκωσεις τον κωλο σου να πας για δουλεια και οταν κανεις και οικογενεια λες παρτε αυτα παιδια μου να μενετε να γλιτωνετε τα εξοδα του ενοικιου και να κανετε τη ζωη σας οσο για την εφορια ε ναι αμα εχεις ενα στανταρ εισοδημα μονο απο ενοικια καθως οι τοκοι καταθεσεων δεν δηλωνονται στην εφορια εχεις ενα ετησιο εισοδημα απο 4 γκαρσονιερες 14.000€ αρα δεν σε πολυπηδαει η εφορια μονο το ετακ θα χεις να πληρωνεις οσο για ενα βαψιμο στην γκαρσονιερα το κανω και μονος μου 2 μερες δουλεια ειναι

Επισκέπτης
Οι προθεσμιακές κοντά στο 4% δεν δίνουν? 400 το χρόνο να κερδίσω?

Τι εννοείς με το ρεπό? Για πε...

Δεν είναι ρεπό,είναι ρέπο (REPO-Repurchase agreement).Παίρνοντας ένα repo η τράπεζα σου παραχωρεί για το συμφωνηθέν διάστημα ένα μέρος των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου που κατέχει έναντι προσυμφωνημένης αμοιβής.Στο τέλος του χρονικού διαστήματος η τράπεζα σου επιστρέφει το κεφάλαιο + την αμοιβή και εσύ επιστρέφεις τα ομόλογα.Εννοείται ότι όλα είναι σε άυλη μορφή.

400€ είναι άσχημο ποσό για μια επένδυση με ελάχιστο κίνδυνο;Αν περιμένεις να βγάλεις 50%,ψάξε για μετοχές στην Αφρική,αλλά να είσαι έτοιμος να κλάψεις τα λεφτά σου.

Τα πολύτιμα μέταλλα δεν είναι πανάκεια για κέρδη,σίγουρα προσφέρουν,αλλά όπως και σε όλα τα εμπορεύματα η μεταβλητότητα είναι μεγάλη.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16

Α μάλιστα...Οντως καθόλου άσχημα , 8 στουντιάκια χεχέ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Με μία πρόχειρη αναζήτηση σε ελληνικές τράπεζες , μιλάνε για τα repos και ελάχιστη κατάθεση 50.000 - 60.000 ... Εχεις κάτι υπόψην?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ωραια τοτε επενδυστε τα λεφτα σας σε ενοικια μπας και σωθειτε.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν έχεις ξυπνήσει λίγα λεπτά πριν μετά από ολονυχτία στα 30 βάζεις ένα μηδενικό ακόμα.Ξέρω να υπολογίζω,αρκεί να έχω ξυπνήσει!
Πλακα σου κανω βρε μην συγχιζεσαι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Tελικά repo με 10.000 και κάτω παίζει σε καμιά τράπεζα φίλε imaginas?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια....τι repos συζητατε? και αν γινει καμμια πτωχευση? τοτε τι γινετε?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
υπαρχει κατι που να δινει 4% τον μηνα??χωρις high risk?ξερει κανεις?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αν τα δωσω σε χρηματιστη και μου τα τζιραρει στο χρηματιστηριο πιστευω οτι ενα 4% μπορει να το πιασει.....τι λετε??

Επισκέπτης
αν τα δωσω σε χρηματιστη και μου τα τζιραρει στο χρηματιστηριο πιστευω οτι ενα 4% μπορει να το πιασει.....τι λετε??

Οι χρηματιστηριακές εταιρείες και κατ'επέκταση οι χρηματιστές δε διαχειρίζονται κεφάλαια πελατών,απλώς αγοράζουν,πωλούν,και δίνουν συμβουλές.Άρα αν τα δώσεις σε χρηματιστή μπορεί και να τον ψάχνεις!Αν έχεις πολλά απευθύνσου σε private banking μεγάλων τραπεζών.Κατά την άποψη μου δε χρειάζεται να ρισκάρεις για 4% τον μήνα,διότι δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Με Forex και άλλα trading διαβολοεργαλέια έχει ασχοληθεί κανείς?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Χμ μάλιστα , ας πει ο καθένας τι έχει κάνει ως τώρα επενδυτικά - καταθετικά κλπ...

Εγώ πέρα από κάτι προθεσμιακές τίποτα... Εσείς?

Εσύ φίλε ιμάτζινας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom