Νέα

Σκέφτομαι να πάω σε studio μετα από κατάθλιψη και χωρισμό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
125
Πόντοι
0
Επισης στα στουντιο κ στα μασαζ σου λενε κ στα 2 μισαωρο για 50 ευρω, αλλα στα μασαζ τηρουν επιμελεστερα το μισαωρο απ οτι στα στουντιο, απο την εμπειρια μου. Τα μπουρδελα ειναι 20 ευρω για μαξ δεκα λεπτα. Τελος παντων, λαθος ειναι που τα συμβουλευουμε ολα αυτα τωρα γιατι αν παει μια ή δυο φορες ο νηματοθετης, θα τον παρει η κατρακυλα, θα απομυθοποιησει τις γυναικες που συναντα στο δρομο, σε εξοδους, σε παρεες κ δεν θα τις κοιταει καν. Θα του μεινει υπερβολικα πολυς ελευθερος χρονος με αυτον τον τροπο (αφου δεν θα βγαινει χαζοραντεβου με γκομενες), δεν θα εχει τι να τον κανει και θα πεσει παλι σε καταθλιψη.

Τελευταία τροποποίηση:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
150
Πόντοι
1
Στο στούντιο πας για σεξ.
Στο μασατζίδικο μπορείς να κάνεις μασάς & σεξ ή μονο σεξ.
Tο μασάζ στα μασατζίδικα είναι για ροχάλες. Πολύ δύσκολα βρίσκεις κάτι εστω απλά καλό. Μόνο το σεξ πληρώνεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.053
Πόντοι
3.846
Θα διαφωνήσω. Υπάρχουν και καλές. Υποκειμενικό αυτό βέβαια, αλλά εγώ θεωρώ ότι η Αλίνα η Πολωνή στη Σολωμού 70 κάνει καλό μασάζ.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.972
Πόντοι
366

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.204
Πόντοι
6.830
Τα μπουρδέλα μαθαινονται απο μικρή ηλικία και είναι ένα είδος διασκέδασης για τους υγιείς ψυχικά ανθρώπους.Αφου δεν έχεις παει μέχρι τώρα τοτε δεν το είχες ανάγκη ποτέ.
Θα σε συμβούλευα να μην ψάχνεις ψυχολογικη ανακούφιση στις ιερόδουλες.Ψαξε να βρεις την αιτία της καταθλιψης σου σε άλλα πράγματα.(Ελλειψη αυτοπεποίθησης κτλ)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.727
Πόντοι
4.895
Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αστείο το θέμα, και ίσως και αφελές το ερώτημα.

Επειδή ο αγοραίος έρωτας έχει υπάρξει το ''καταφύγιο'' μου στο παρελθόν όταν είχα βιώσει ερωτική απογοήτευση, είναι αλήθεια ότι σε βοηθά το να μη ''χάσεις επαφή'' με το γυναικείο φύλο. Άρα από αυτό το σκέλος, προχώρα ακάθεκτος και να πας και να το ευχαριστηθείς.
Ο αντίλογος: όταν ''πονάς'' ψυχικά για κάποια γκόμενα, δεν είναι καθόλου απίθανο όταν τελειώσεις με την κοπέλα στο στούντιο, να ''αδειάσεις'' κιόλας ψυχικά και να φύγεις σε ακόμη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση γιατί ''κατέληξες'' εκεί, και να σου οξύνει την πληγή της ψυχής σου.

Εύχομαι να σταματήσεις στην ευχαρίστηση και να μη νιώσεις το ''άδειασμα'' που περιγράφω παραπάνω.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.352
Πόντοι
2.596
Σίγουρα @Spieler σίγουρα η σημερινή υπερπληροφόρηση - ακόμη και να κλάσει ο κώλος της τάδε τηλεοπτικής γλάστρας θα μαθευτεί - όμως το θέμα της κατάθλιψης είναι κι αντικείμενο των σπουδών (που δεν έχω). Διαβάστε εκεί:

Ένας γύφτος είπε κάποτε σε έναν ταξιτζή: ξέρεις γιατί εσείς πεθαίνετε άσχημα;
Αγχώνεστε για το παραμικρό, εμείς αν μπορούμε να τη βγάλουμε σήμερα δεν μας νοιάζει το αύριο...
Αν το δεις και σφαιρικά έχει ένα δίκιο ο γύφτος, βέβαια η λέξη πρόληψη είναι παντελώς άγνωστη για δαύτους...

@james tiberius kirk αν είσαι άγνωστος ναι παίζει αυτό (κρυφή βιντεοσκόπηση).

Nik450

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Να πας φίλε μου ενοειται ότι πρέπει να πας και πολύ άργησες. Μεταξύ σοβαρού και αστείου όντος άργησες πηγενε σήμερα κιόλας. Και οσων αφορά aids και τέτοια δεν κολλάει ούτε μια στο εκατομμύριο με προφύλαξη. 20 χρόνια εμπειρίας εδώ στον χώρο δεν έχω κολλήσει τίποτα απολύτως ούτε καν μολυσματική τερμινθο (=σπυράκια). Τώρα σε ποιο από αυτά που ανέφερες δεν ξέρω δεν έχω πάει σε κάποιο από αυτά αλλά δεν έχει σημασία. Μπορείς να κοιτάξεις και σε massage. Κόστος ξεκινάνε από 50€ σε studio και 20 σε μπουρδελο.
Σωστος!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.004
Πόντοι
27.261
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.
παιχτη πρωτα απολα συγχαρητηρια για το νικ σου... το πετυχες διανα :thumbsup:

τωρα, να ξερεις οτι... η καταθλιψη δε θα σου φυγει με το σεξ οπουδηποτε πας στουντιο/μπουρδελο/εσκορτ/ ...παλαμη.
τιπ: με την παλαμη δεν υπαρχει φοβος αλλα και δε ζημιωνεσαι παντως κιολας.

αρα... πρωτα τα βρισκεις με τον εαυτο σου και μετα πας να βρεξεις το πουλακι σου για να το ευχαριστησεις, αλλα και να ευχαριστηθεις και εσυ συναμα.

τελος, αν το ψυχοσεξουαλικο σου προβλημα, το εχεις μεταφρασει σε καταθλιψη, ειναι αλλο σεναριο και πρεπει να αναφερθεις σε αναλογο γιατρουδακο.

:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.352
Πόντοι
2.596
Γράψτε τα στα αρχίδια όσο μπορείτε - μην τρελαίνεστε...
Κι ο Ωνάσης δεν είχε τα πάντα, τι κατάφερε;
Σκαστός πήγε...
Ώρα να ετοιμάσω το τζάκι - αργότερα η αφή της ολυμπιακής στοιχηματικής φλόγας :cool2:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.861
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.072
Πόντοι
6.056
Επισης στα στουντιο κ στα μασαζ σου λενε κ στα 2 μισαωρο για 50 ευρω, αλλα στα μασαζ τηρουν επιμελεστερα το μισαωρο απ οτι στα στουντιο, απο την εμπειρια μου. Τα μπουρδελα ειναι 20 ευρω για μαξ δεκα λεπτα. Τελος παντων, λαθος ειναι που τα συμβουλευουμε ολα αυτα τωρα γιατι αν παει μια ή δυο φορες ο νηματοθετης, θα τον παρει η κατρακυλα, θα απομυθοποιησει τις γυναικες που συναντα στο δρομο, σε εξοδους, σε παρεες κ δεν θα τις κοιταει καν. Θα του μεινει υπερβολικα πολυς ελευθερος χρονος με αυτον τον τροπο (αφου δεν θα βγαινει χαζοραντεβου με γκομενες), δεν θα εχει τι να τον κανει και θα πεσει παλι σε καταθλιψη.
Κανένας άνδρας που γαμάει πουτάνες, δεν παθαίνει κατάθλιψη.
Κατάθλιψη παθαίνουν παρθένοι αγάμητοι , πρόσφατα χωρισμένοι που είχαν επενδύσει πολλά στη σχέση
και μακροχρόνιοι μπάκουροι , που δεν πάνε σε πουτάνες.

Σχεδόν αδύνατον άνδρας που χύνει με επαγγελματίες γυναίκες, να πάθει κατάθλιψη .

stakosman54

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2024
Like
105
Πόντοι
0
Πριν κάνω οτιδήποτε με μια άλλη σχέση θα ήθελα να παω σε studio κυρίως για να με "ξυπνησω" γιατι λόγω της καταθλιψης φοβαμαι οτι βρεθω με μια κοπελα που γουσταρω και γουσταρει θα έχω "προβληματα" λογω αποχης.

Οπότε σκέφτομαι να παω σε studio. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναπαει και γενικα πιστευω οτι θα αγχωθω αν βρεθω. δεν ξερω πως ειναι ο χωρος ή υποδοχη κλπ. συν το οτι φοβαμαι για τυχον αρρωστεια τυπου aids.

Tα studio που έχω στο μυαλό μου

ειναι

1) ηλια ηλιου
2) sensuality
3) deluxe.

Aμα γνωριζει κανεις να μου πει τι προγραμμα υπαρχουν, κοστη και διαρκεια και γενικα τι ατμοσφαιρα επικρατει.
αν νομιζεις πως εχεις καταθλιψη πανε σε ψυχιατρο οχι σε στουντιο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.053
Πόντοι
3.846
Ψυχολόγο που κάνει ψυχοθεραπεία, όχι ψυχίατρο

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
828
Πόντοι
301
φιλε αν θελεις να ξυπνησεις και εχεις καταθλιψη οπως λες, ενα στουντιο δεν θα σου κανει δουλεια. ισως σου κανει και περισσοτερο κακο. μπορει να κολλησεις ασχημα σε μια τετοια φαση, και να μην μπεις στην διαδικασια για σχεση ποτε ξανα. ειναι η ευκολη λυση "α δινω λεφτα, εχω σεξ μια γυναικα διπλα μου ολα οκ". εγω προτεινω να παρεις τον χρονο σου, αραξε, κανε πραγματα που πριν (ισως) δεν μπορουσες, ή τα εκανες σε λιγοτερο χρονο και δεν σε γεμιζαν. δωσε χρονο, χωρο και αγαπη (θα με βρισετε ολοι ειμαι σιγουρος ) σε εσενα. μην το δεις ως ελευθερια. δες οτι ανοιξε μια νεα πορτα. εχε ανοιχτο μυαλο και ολα θα ερθουν μονα τους. η καυλα φευγει και με την πενταδαχτυλη. αν θελεις χαλαρωση, υπαρχουν και τα κανονικα μασατζιδικα που οντως πας και φευγεις κρεμα. bottom line, με ενα πηδημα, ξενυχτι, πιωμα κλπ κανενας χωρισμος δεν περασε. τα 5 σταδια θλιψης κουμπωνουν πολυ ομορφα εδω. ευχομαι τα καλυτερα!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Κανένας άνδρας που γαμάει πουτάνες, δεν παθαίνει κατάθλιψη.
Κατάθλιψη παθαίνουν παρθένοι αγάμητοι , πρόσφατα χωρισμένοι που είχαν επενδύσει πολλά στη σχέση
και μακροχρόνιοι μπάκουροι , που δεν πάνε σε πουτάνες.

Σχεδόν αδύνατον άνδρας που χύνει με επαγγελματίες γυναίκες, να πάθει κατάθλιψη .
όπως τα λες συνάδελφε, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορέσει να απομυθοποιήσει τις Άρλεκιν μαλακίες του τύπου σχέση, έρωτας, οι δυο μας και λοιπές παπαριές για 15χρονα.
Προσωπικά μπορεί να μου λείπει το να πηδιέται μια γυναίκα μαζί μου γιατί με γουστάρει κι όχι για το μερακάματο, από την άλλη όμως πηγαίνοντας στα κορίτσια συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζονται συναισθήματα κ.λπ. κοριτσίστικες μαλακίες για να κάνεις σεξ κάπως της προκοπής.
Ένα πήδημα με καλή σεξεργάτρια που θα υπάρξει χημεία, είναι πολύ καλύτερο από ένα πήδημα με ψόφια γκόμενα.
Με τις εργαζόμενες θα πηδήσει κανείς πολύ πιο ωραίες κοπέλες, για να μην αναφέρω την ποικιλία και το ότι δεν παρακαλάς.

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
68
Πόντοι
0
Στη φάση που είσαι θα σου κάνει πάρα πολύ καλό κ μόνο να περάσεις απ τα στούντιο κ ας μην μπεις μέσα. (το οποίο είναι κ δωρεάν!). Βρες μέρη που είναι αρκετά μαζεμένα για να μπεις σε όλα.

Το σκεπτικό είναι ότι :
1) θα δεις ημίγυμνες γκόμενες που αν δε σου αρέσουν τις ΄΄απορρίπτεις΄΄ εσύ ανεβάζοντας το ηθικό
2) Είναι πολύ πιθανό να αλληλεπιδράσεις με μερικές απ' αυτές, να κάνεις λίγο παιχνίδι κ λίγο πλάκα καθώς κάνουν την καθιερωμένη επίδειξη αν τύχει κάποια να ναι λίγο επικοινωνιακή, να σε πειράξει λιγο κλπ πάλι ανεβάζοντας το ηθικό
3) Αν κάποια τη γουστάρεις πραγματικά, εννοώ να σκεφτείς εκείνη την ώρα ''πω ρε πούστη αν δε μπω να τη γαμήσω δε θα κοιμηθώ το βράδυ'' πληρώνεις, μπαίνεις γαμάς ανεβάζοντας ΠΑΡΑ πολύ το ηθικό
4) Ακόμα κ να μη σου σηκωθεί όπως φοβάσαι, αστη να σου πάρει πίπα ή πες της να σου τον παίξει μέχρι να τελειώσεις

Μετά από ένα χωρισμό, η μόνη λύση είναι να γαμήσεις όσο περισσότερες γίνεται με λεφτά, χωρις λεφτά, όμορφες, άσχημες, χοντρές κ επίσης παίξτον όλη μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Αυτά καλή τύχη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom