Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Μεγάλο ποσοστό από αυτές, ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΥΜΟΥΝΕΣ.
Θα πέθαινε οποισδήποτε άνδρας έμπλεκε μαζί τους.
Συχνά θάβουν και 2ο και 3ο.

Ξέρω γριά σε χωριό που έχει θαμμένους στον ίδιο τάφο 3.
Δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν είχαν συναντηθεί πουθενά ... παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα και βρέθηκαν στον ίδιο τάφο!

Και για 4ο έψαχνε, αλλά δεν της έκατσε.
Είμαι σίγουρος ότι και ο 4ος την ίδια τύχη θα είχε.

Αυτο που λες, το εχω ακουσει κι εγω για καποιες.
Δεν μπορω να βρω καποια αμεση λογικη εξηγηση,
εκτος και αν τους 'σκανε' ολους...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
" Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!! "

τι μαγκακια μωρε... αγαμητους ηθελε μαλλον να πει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Ντροπη της οικογενειας, της γειτονιας και του αντρικου φιλου.

Με τι μουτρα πηγαινει ο πατερας τους όταν πηγαινει στο καφενειο του χωριου?

Καμμια περηφανια, απολυτη ξεφτιλα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όπως έχω πει πολλές φορές , έρχομαι σε επαφή με ... πολύ κόσμο!
Και ακούω πολλές ιστορίες.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει συχνό !
Το ακούω όλο και περισσότερο και τείνει να γίνει ... "αποδεκτό"
και "πολιτικά ορθό".

Αναφέρομαι σε κάτι προοδευτικά λεβεντόπαιδα , μοδάτα και μοντέρνα
που πάνε και μπλέκουν με ζωντοχήρες
(γουστάρω να χρησιμοποιώ τον όρο , γιατί είμαι σεξιστής, καθίκης, ωμός, πρωτόγονος,
χωριάτης , μπρουτάλ , φασίστας κτλ κτλ κτλ)
αλλά όχι μόνο τις ... γαμάνε, ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Ζωντοχήρες με ... έτοιμα παιδιά!

Την ατάκα αυτή , χρησιμοποιούσαν οι πατεράδες μας, των σημερινών 40+
για να περιγράψουν την ξεφτίλα που τρώνε τέτοιοι "λεβέντες".
Δυστυχώς, αυτή η γενιά των πατεράδων έχει αρχίσει να αποχωρεί από το μάταιο τούτο
κόσμο , οπότε χωρίς το κράξιμο που έριχναν , οι επόμενοι "άνδρες" κυλιούνται στη λάσπη.

Θα ήταν φυσιολογικοί τέτοιοι γάμοι, αν ήταν κι ο άλλος χωρισμένος ή χήρος.

Αλλά να είναι ελεύθερος και να φορτώνεται τα παιδιά του ... πρώην ...

Θυμίζει κάτι πολιτισμένους αμερικάνους σε ταινίες, που συναντιούνται
ο νυν και ο πρώην , χαιρετιούνται , φιλιούνται , πίνουν μαζί μπύρες
και φέρονται σαν κολλητάρια !!!!!!

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ;;;;

Στην Ελλάδα και στη Βαλκανική γενικότερα,
τέτοιες συναντήσεις όταν γίνονταν , έπρεπε ο ένας να κρατάει κυνηγετικό ,
ο άλλος τσεκούρι ή μαχαίρι ... και η κατάληξη να είναι
ο ένας να πηγαίνει στη χώμα και ο άλλος στη φυλακή!

Ίσως να ήταν αποδεκτό , αν ο ... "γαμπρός"
μόλις έχει βγεί από τη φυλακή ....
παλιά τον έπαιρνε από πίσω και αποφάσισε να μπει στο "φυσιολογικό δρόμο"
έχει ψώρα
είναι καμπούρης
είναι 79,5 ετών
είναι σακάτης κτλ κτλ κτλ

Αλλά να είναι νέος, υγιής, να μην είναι του περιθωρίου
και να παντρεύεται ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

Είναι ανεπίτρεπτο για μένα.
Όταν με καλούν σε τέτοια ... ευτυχή γεγονότα, ποτέ δεν πηγαίνω.
Και να έλεγα ότι θα πάω , η γυναίκα μου με ... αποθαρρύνει
γιατί ξέρει ότι θα πω τίποτε χοντρό και θα γίνει της πουτάνας.
Οπότε απλά στέλνω δώρα με κάρτα και ευχές αν έχω κάποια υποχρέωση
ή γράφω την πρόσκληση του μαλακισμένου στα @@ μου τελείως!

Εσείς πως το βλέπετε ;;;

(Δεν ξέρω μήπως έπρεπε το θέμα να το είχα βάλει Κυριακή απόγευμα
αλλά και τώρα , Κυριακή ξημέρωμα είναι).

Α ρε Λακη...εσυ καλα τα λες αλλα ποιος ακουει.

Γαμησε τα φιλε.

Εχουμε γεμισει παρακαλακηδες που παρακαλανε τη καθε αποτυχημενη τρυπα που τα κανε σκατα στη ζωη της.

Κορυφαιοι ολων, οι "ευχαριστω για την αποδοχη".

Εκει να δεις τι γινεται.

Καθε χωρισμενη με παιδι-παιδια εχει απο ΠΡΙΝ χωρισει ενα καλα στημενο προφιλ και παιζει μπαλα εως να σουταρει το μαλακα στο σωστο timing.

Κορυφαιο ρολο στην ολη φαση, η μανα της ή η φιλη της ή και οι δυο. Παντα.

Αυτες θα αξιολογησουν και τον επομενο μαλακα που θα παιξει το ρολο του δευτερου συζυγου.

Εως τοτε, αδιακοπα γαμησια απο τυπους που δεν την εχουν κερασει ουτε ενα καφε, οπως ακριβως το ακους, ουτε καφε.

Οι παρακαλακηδες να ναι καλα, θα αξιολογηθουν και θα επιλεξει τον επομενο, δεν εχουν αναγκη.

Αυτο που γουσταρω σε αυτες, ειναι ο τροπος με τον οποιο κανουν σεξ, κολαση.

Δεν υπαρχουν πιο καυλες γυναικες απο αυτες για γαμησι. Γουσταρω.

Πλεον, εχει πεσει ο μεσος ορος ηλικιας τους, βρισκεις δυνατα μουνετα χωρισμενες με παιδι να ειναι και 26 ετων.

Οι 30 εως και 35 εχουν αναβαθμιστει, γυμναστηρια διατροφες και καλο dna εχει αρκετες επιλογες στο να επιλεξεις και να παιξεις μπαλα.

Κορυφαιες περιπτωσεις, οι τυπισσες που εχουν και το αμαξι τους και ερχονται εκει που εχεις δωσει το ραντεβου και τις γαμεις μεσα στο αμαξι τους, γουσταρουν πιο πολυ στο δικο τους.

Θελουν να τρωνε γαμησι στο αμαξι που πληρωσε ο μαλακας μαλλον, το εχουν βιτσιο.

Εχει πολλα καλα δυνατα μουνια και συνεχως μπαινουν νεα μουνετα στο παιχνιδι.

Τα διαζυγια συνεχως αυξανονται, ψαχνουν συνεχως να καρφωνονται τα κοριτσια, τι να κανουν και αυτες.

Πως θα ξεπερασουν τα ψυχολογικα που γεμισαν απο το μαλακα που ηταν μαζι του;

Οι πιο απελπισμενες και πεινασμενες για αγριο σεξ ειναι αυτες που πηραν διαζυγιο με τον πρωτο και τωρα πηραν διαζυγιο και με τον δευτερο.

Τετοια περιπτωση να σου τυχει Λακη να χυνεις κουβαδες.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μεγάλο ποσοστό από αυτές, ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΥΜΟΥΝΕΣ.
Θα πέθαινε οποισδήποτε άνδρας έμπλεκε μαζί τους.
Συχνά θάβουν και 2ο και 3ο.

Ξέρω γριά σε χωριό που έχει θαμμένους στον ίδιο τάφο 3.
Δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν είχαν συναντηθεί πουθενά ... παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα και βρέθηκαν στον ίδιο τάφο!

Και για 4ο έψαχνε, αλλά δεν της έκατσε.
Είμαι σίγουρος ότι και ο 4ος την ίδια τύχη θα είχε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
:vomit: :vomit: :vomit:η απολυτη καταντια το να παρεις ετοιμα παιδια σημαδι της απολυτης παρακμης την οποια ζουμε.παλια με πατριαρχικες οικογενεις ο καθε αντρας διασφαλιζε την συνεχεια των γονιδιων του αφου ηταν γυναικα και αντρας .Σημερα την εποχη της καταρευσεης επιστρψαμε στα ζωωδη ενστικτα μας και απομακρυνθηκαμε απο το πολιτισμο υπαρχουν ελαχιστοι ανδρες με τεραστια αναπαραγωγικη επιτυχια.π.χ κανουν παιδια με 3 η 4πχ.<  τραμπ η ραππερς η τραγουδιστες >γυναικες κα ι υπαρχουν οι β αρσενικοι που μοναδικοη τους ελπιδα να γαμησουν και αυτοι οτι κοκαλο αφησε ο αλφα ειναι να παρουν μια ξεφτιλισμενη χυμεη ξεσκισμενη ηλιθι επιδοματουχα ζωντοχηρα με ετοιμα παιδια.οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες?σταματηστε τα επδοματα τα δημοσια σχολεια τ δημοσια πανεπιστημια και θα δουμε.που στηριζονται ολα αυτα τα κοινωνικα ωφελη?στους φορους του αντρα το 80 τα εκατο της φορολογιας ειναι αντρες.το 90 τοις εκατο των ωφελλμενων του κοινωνικου κρατους οι γυναικες και τα παιδια.παιδια δουυλεψτε σκληρα ο καθενας στο τομεα του ΑΛΛΑ φατε εσεις οτι βγινει απο το ιδρωτα σας καμια πουτνα
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν πάρεις μια κοπελα με εξωγαμο, θεωρειται το ιδιο σαν να πηρες ζωντοχηρα με παιδι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Λοιπόν, εγώ δεν έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις αλλά ξέρω από κοντά μία περίπτωση! Και δεν είναι καθόλου κακή!

Ο τύπος συνεργάτης του θείου μου, τεχνικό επάγγελμα. Πιτσιρικάς 25-26 χρονών (τότε). Μαγκάκι με το στυλάκι το ροκ με την μπότα και τα σακάκια. Τα έφτιαξε με μια ξεκωλιάρα 45άρα, χωρισμένη από φραγκάτο εφοπλιστή με παιδί 20 χρονών. Πλατινέ μαλλί, αδύνατη, γυμνασμένη, με τεχνητά βυζιά. Ο γιος της σπουδές ατην Αμερική, αυτή άνεργη αλλά από επίσης φραγκάτη οικογένεια. Και σε 1-2 χρόνια, επειδή η τύπισσα ήθελε να πικάρει τον πρώην της γουστάρει γάμους και την παντρεύεται! Ξαφνικά ο Φώτης είχε πάντα πρώτος το καινούργιο iPhone, ρούχα στο ίδιο στυλ αλλά πανάκριβα... μέχρι και Wrangler του πήρε η γραία ΚΑΙ διαμέρισμα-στουντιάκι στην Κηφισιά!!! Ήταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια, όχι μαλακίες! Έχουν χωρίσει τώρα κι ο Φώτης είναι λίγο κάτω των 40, έχει και μια γκόμενα 30άρα, δεν ξέρω αν το πάνε για γάμο, τον έχω ψιλοχάσει. Επίσης, εξακολουθεί να έχει το Wrangler, το στουντιάκι κι όλα τα άλλα που απέκτησε στον έγγαμο βίο του, όπως ρούχα (ντουλάπες ολόκληρες), παπούτσια, ρολόγια, αξεσουάρ, υπολογιστές, laptops, iPads, iPhones, κτλ, κτλ, κτλ!

Λοιπόν... εγώ τον Φωτάκο δεν τον έχω καθόλου για ξεφτύλα ή όλα αυτά που του σούρνετε! Καλά έκανε ο τύπος, για να ήταν τόσα χρόνια μαζί της μάλλον περνούσε καλά. Φτωχομπινές εξάλλου δεν ήταν ποτέ αλλά ούτε και πλούσιος σαν την γκόμενα (ούτε κατά διάνοια βασικά). Είναι ένας τύπος που έβγαζε και βγάζει καμιά 30αριά χιλιάρικα το χρόνο. Παντρεύτηκε, απέκτησε διάφορα, αυτή σε κάποια φάση μπαγιάτεψε, την χώρισε! Μην έχοντας κάνει παιδιά μαζί της δεν μπορούσε να τον αναγκάσει να κάτσει. Κοινή περιουσία δεν είχαν, όλα δικά της ήταν ούτως ή άλλως, το στουντιάκι όμως το είχε γράψει στο όνομά του για να του δείξει πόσο τον αγαπάει! :grin: To ίδιο και το αμάξι! Ρολόγια, ρούχα, δώρα, δεν επιστρέφονται!

Οπότε ναι! Είναι ένας πόρνος που πέρασε καλά με μια αρχοντοψώλα και τώρα συνεχίζει την ζωή του με "λάφυρα"!!! Και δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια!

End of the story!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εσυ τι λες Αλεξ;

Εννοειται πως ειναι το ιδιο.

Τι δεν εχεις καταλαβει;

Εχει παιδι απο αλλον.

Εχει χιλιαδες γυναικες που δεν εχουν παιδι και ειναι ελευθερες.

Τωρα αν τη θελεις μονο για σεξ, μια χαρα δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Για κατι αλλο πιο σοβαρο, υπαρχουν οι χωρις παιδι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ο αντρας που παιρνει μια χωρισμενη γυναικα που εχει παιδια, να ξερει οτι παντα τελευταιος θα ερχεται στην καρδια αυτης της γυναικας, γιατι προτεραιοτητα θα εχουν τα παιδια της - και οχι αυτος..  :sunglasses:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ζωντοχήρα, λάθος φράση

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Οι χωρισμένες με παιδί είναι μόνο για πουτσα, τίποτε άλλο. Όποιος πάει και παντρεύεται μια από αυτές κακό του κεφαλιού του, ας πρόσεχε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο αντρας που παιρνει μια χωρισμενη γυναικα που εχει παιδια, να ξερει οτι παντα τελευταιος θα ερχεται στην καρδια αυτης της γυναικας, γιατι προτεραιοτητα θα εχουν τα παιδια της - και οχι αυτος..  :sunglasses:

Και μαζι της να εχεις κανει παιδια, παλι εισαι ο τελευταιος φιλε.

Ησουν απλα το "οχημα" που την εφτασε στο προορισμο που ηθελε, στο να γινει μανα.

Ενω ολα τα υπολοιπα "οχηματα" προσπερασαν στο ωτο στοπ που εκανε, εσυ σαν μαλακας σταματησες τη πηρες και τη πηγες εκει που ηθελε.

:hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ησουν απλα το "οχημα" που την εφτασε στο προορισμο που ηθελε, στο να γινει μανα.
Ενω ολα τα υπολοιπα "οχηματα" προσπερασαν στο ωτο στοπ που εκανε, εσυ σαν μαλακας
σταματησες την πηρες και την πηγες εκει που ηθελε.

Συνημμένα

• btrswhouhvgbnnfd.jpg
    btrswhouhvgbnnfd.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κορυφαια σκηνικα εχουν παιχτει με πρωταγωνιστες απειρους μαλακες.

Ο αλλος πηγε βρηκε τη χωρισμενη με παιδια, ειχε δικα του παιδια απο αλλο γαμο, κανει γαμο με τη δευτερη, κανει και παιδι μαζι της, πληρωνει 2 σπιτια, γνωριζονται οι τυπισσες, και καλα φιλες και παπαριες, του γαμανε τη ψυχη σιγα σιγα, ο τυπος κανει τη μαλακια και μπλεκει με μια ελευθερη αλλα δεν ειναι φτιαγμενος για τετοια διοτι ειναι κλασικος γνησιος μαλακας, τον καταλαβαινει η πρωτη του γυναικα και μιας και ειναι "φιλη" με τη δευτερη, παει και τον δινει στεγνα. Τον χωριζει η δευτερη, ολα υπερ της. Ο μαλακας πηγαινει και χωνει χαστουκια στη πρωτη επειδη και καλα του χαλασε το σπιτι. Τον πηγαινει αστυνομια και του γαμει οτι ειχε αγαμητο.

Πληρωνει δυο σπιτια, δεν εχει μαντηλι να κλαψει, μονος, απαξιωμενος, αιωνιος βλαμμενος και μαλακας πρωτης ταξης.

Εαν απο την αρχη, ολα αυτα τα λεφτα που εχει σκορπισει σε γαμους και μαλακιες τα ειχε κρατησει, στανταρ θα ειχε στησει κατι δικο του να βγαζει καλο μεροκαματακι και θα ειχε την ησυχια και τα φραγκα να παιζει και με μουνετα εξω και να γαμει καθε εβδομαδα και ενα μουνακι.

Κυριος, μαγκας, με τη δουλεια του, με τη μαγκια του.

Τωρα; Τι στο πουτσο εχει τωρα;

Να πουμε για αυτους που δεν εχουν χωρισει και που μπαινουν μεσα εδω στα κρυφα;

Ζωη ειναι αυτη;

Τοξικοτητα που τους γαμει τη ψυχη ειναι, δεν ειναι αντρικος τροπος ζωης αυτος να κρυβεται ενας αντρας απο μια γυναικα.

Εγκλωβιζονται μεσα σε αρρωστημενες καταστασεις και γεμιζουν τοξικοτητα.

Πανε να ξεσπασουν μετα οπου βρουν και αρκετα συχνα τα κανουν σκατα.

Γιατι; Γιατι απλα δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει αντρας, τι γυναικα, τι ζωη.

Ακομα και μετα τα γαμησια που τρωνε, ακομα και τοτε δεν καταλαβαινουν.

:S

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

Ενω ολα τα υπολοιπα "οχηματα" προσπερασαν στο ωτο στοπ που εκανε, εσυ σαν μαλακας σταματησες τη πηρες και τη πηγες εκει που ηθελε.

φιλε τα γραφεις πολυ καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom