Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
:tickedoff:λιγουρι θα ειναι. Εαν δεσμευτει με αυτη με γνωμονα την εξωτερικη εμφανιση και μονο, θα την πατησει.
Θα μπορουσε να παρει μερικα call girl να του φυγει η γκαβλα. Θα ηταν φθινοτερο. Αλλωστε η ομορφια και η νεανικοτητα κρατανε λιγο.
Οποιος αισθανεται οτι θελει οικογενεια δεν προχωραει με τετοιες, κανει μπαμ η φοτο οτι ειναι λυκος με πεταλα.

:hi: :hi: :hi:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
επισης συμφωνω με τα χιλια με το τυπο σαβιδη σε ολα μα ολα οσα λεει συμφωνω στα περι ατομικης ευυνης και ευγεπ ου το λεει συνεχως .αλλα ρε φιλε πες και κατι για τη σκατοψυχια των γυναικων.τοσο αξιοπρεπη παιδια εχουν καταστραφει με τις πουυτανες που ηταν δουλεια σπιτι δουλεια.αυτοι ρε φιλε δε καναναε τιποτα λαθος αυτοι να πουμε στηριζουν την οικονομια βασικα χαρη σε αυτους υπαρχει ο πολιτισμος μια κοινωνια η οποια αφηνει αγαμητους στα νιατα τους αυτους τους βητα αρσενικους αν θες σαβιδη. Αλλα που πανω σε αυτους στηριζεται το συμπαν σε ολα τα πργματικα  δες χειρωνακτικαα επαγγεματα αντρες μονο  θα βρεις.δε μπορει αυτους να τους γαμανε ετσι οι πουτανες.τι γινεται με τα καλα παιδια που προσφερουν στην κοινωνια που βαστουν την οικονομια που ο πολιτισμος στηριζεται σε αυτους πχ αγροτες εργατες σε φαμπρικες  σε πετραιλαιοπηγες και οι οιποιο ι αταστρεφο ται οπως σωστα λες απο τις καριολες .και συμφωνω οτι η πλειονοτητα απο αυτους ειναι μαυρα μεσανυχτα οσον αφορα τις καριολες αλλα ρε φιλε δε γινεται να τους φεροντε σα να ναι σκουπιδ ια και να περιμενουν οτι ο πολιτισμος θα συνεχισει σαν α μη τρχει τπτ!επισης μπραβο που συνεχως μιλας για ατομικη ευθυνη!!!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
επισης συμφωνω οτι ο γαμος ειναι μεγα μα μεγα λαθος!!ενα κοινωνικο κατασκευασμα αλλα χρησιμο ρε φιλε διοτι εξξασφαλιζει το γαμησι στη πλειονοτητα των αντρων οχι οπως τωρα που ελαχιστοι εχουν χαρεμια!επισης αν οι βηταδες οπως του  θεωρουν οι καριολες δε σηκωθουν να πανε δουλεια το πρωι ελα να δουμε αν αυριο θα υπαρχει ο πολιτισμος στα 20 πιο χρησιμα καιεπικινδυνα επαγγελματα εβλεπα καπου οτι το 90 τα εκατο ειναι αντρες που πανε!

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
επισης μονο με το γαμο εξασφαλιζεται η σμικρυνσγη του καρκινου με το ονομα μητερες μο νες και τα παιδια που χουν αναγκη τους δυο γονεις μπορουν να στο πουν σας λεω οτι ολοι οι φιλοι μου που μεγαλωσαν με μονες μμητερες θελαν ενα πατερα τους ελειπε απλα ενας πατερας!ειδικα ενας που ο πατερας του ηταν τραγουδιστης γνωστος κα το παιδι ηταν μπασταρδο αφου η μανα του ειχε μικρη σχεση με το τραγουδιστηεβλεπε το μπαμπα μου κα του τρεχαν τα σαλια.επομεενως ναι σε ατομικοεπιπεδο βλεπω το γαμο ως λαθος αλλα σε κοινωνιο σωτηριο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.502
Πόντοι
216
Με τα ιδια μάτια, στην ίδια ζυγαριά βάζετε,
τις χωρισμένες/ζωντοχήρες,
με την 'γνήσιες' χήρες; (άνδρας αποθανών)

Εγώ τις δεύτερες τις βλέπω με κάποια συμπάθεια, γιατί δεν σημαίνει ότι ήταν καριόλες...
απλά ατύχησαν...κρίμα για τον άντρα βέβαια πρωτ'απ'ολα που για κάποιο λόγο πέθανε,
και δετερευοντως κρίμα για τη γυναικα που εχασε τον αντρα της...

Το να χωρισει μια καριολα τον αντρα της (γιατι πλεον κατα 90% οι γυναικες χωριζουν τους αντρες),
ειναι μια συνειδητη επιλογη, και δειχνει το ποιον και την ποιοτητα της γυναικας.

Αλλα το να μεινει καποια χηρα, το θεωρω απλως ατυχια, και δεν μου λεει κατι για την ποιοτητα της γυναικας,
η οποια εν τελει μπορει και να ειναι αξιολογο προσωπο.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου που τα έφτιαξα με ζωντοχήρα με παιδί και παρά λίγο να πάει σοβαρά. Εγώ 33 αυτή 39 με παιδί 7 χρονών. Είχε ήδη άλλη σχέση μετά το γάμο της την οποία την τελείωσε για να τα φτιάξει μαζί μου. Το καλύτερο σεξ που έχω κάνει γενικά με διαφορά. Πολύ καβλιάρα.
1η φάση: Στην αρχή όλα καλά, σεξ και χαβαλέ μόνο και να μου λέει ότι δε θα αποφάσιζε εύκολα να μείνει με άντρα δεδομένου ότι έχει κόρη και πολλά γίνονται. Γενικά ούτε πίεση ούτε τίποτα.
2η φάση: Άρχισαν οι μαλακίες. Γιατί μιλάς ακόμα με την πρώην σου? Γιατί κοιτάς άλλες γκόμενες στο internet? Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα αμέσως? Είμαι μεγαλύτερη και το ξέρω ότι σε κάποια φάση θα με αφήσεις για καμιά μικρότερη
3η φάση: Μαθαίνω ότι πηδήχτηκε με άλλον. Της λέω από εδώ και πέρα ελεύθερη σχέση κι εκεί σκυλιάζει. Έκανα ένα λάθος αλλά το κατάλαβα μου λέει. Εσύ με οδήγησες εκεί με τη συμπεριφορά σου. Θέλω όμως να σε παντρευτώ και να κάνουμε παιδί. Εγώ ανένδοτος και αυτή η ιστορία πήγε για κανένα χρόνο ακόμα. Αυτή δηλαδή να προσπαθεί να με πείσει να το πάμε σοβαρά και ότι πλέον έχει καταλάβει τα λάθη της και θέλει μόνο έμενα κι εγώ να λέω όχι
4η φάση. Μαθαίνω ότι:
1) Από την αρχή της σχέσης μας τραβιόταν ακόμη με τον πρώην της
2) Πηδιόταν από πάντα με 1-2 παλιούς της "φίλους" όπως μου τους είχε παρουσιάσει
3) Ενώ ήμασταν μαζί είχε κάνει σχέση με άλλους 2 με τους οποίους πηδιόταν (και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά)
4) Έκανε παρτούζες με τον έναν από τους 2 που τα είχε φτιάξει κι έναν φίλο του
5) Έλεγε σε φίλες της ότι επειδή ήταν σίγουρη ότι εγώ θα την άφηνα σε κάποια φάση, γιατί να μην κάνει κι αυτή τη ζωή της και να πάρει τις εμπειρίες της
6) Είχε κερατώσει ΟΛΟΥΣ τους πρώην της (και τον άντρα της)
7) Ακόμα και όταν μου είπε ότι κατάλαβε τα λάθη της (μετά το κέρατο που μου έριξε), ότι θέλει μόνο εμένα και δε θέλει να πάει με κάποιον άλλον, πάλι πήγαινε με άλλους

Συμπερασματικά, θέλω εσένα για να βολευτώ γιατί πλέον έχω καβατζάρει τα 40 αλλά σε περίπτωση που δε μου κάτσει το σκηνικό με σένα, ας έχω και τις εμπειρίες μου και ας ψάχνω ταυτόχρονα και τις εναλλακτικές μου.

Από Βριλήσσια η συγκεκριμένη κυρία. Κάποιοι μπορεί να την ξέρουν από ένα σκηνικό που είχε κάνει με έναν γκόμενο όταν δούλευε στη Wind και είχε βουήξει ολόκληρη η Αθήνα τότε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
επισης συμφωνω με τα χιλια με το τυπο σαβιδη σε ολα μα ολα οσα λεει συμφωνω στα περι ατομικης ευυνης και ευγεπ ου το λεει συνεχως .αλλα ρε φιλε πες και κατι για τη σκατοψυχια των γυναικων.τοσο αξιοπρεπη παιδια εχουν καταστραφει με τις πουυτανες που ηταν δουλεια σπιτι δουλεια.αυτοι ρε φιλε δε καναναε τιποτα λαθος αυτοι να πουμε στηριζουν την οικονομια βασικα χαρη σε αυτους υπαρχει ο πολιτισμος μια κοινωνια η οποια αφηνει αγαμητους στα νιατα τους αυτους τους βητα αρσενικους αν θες σαβιδη. Αλλα που πανω σε αυτους στηριζεται το συμπαν σε ολα τα πργματικα  δες χειρωνακτικαα επαγγεματα αντρες μονο  θα βρεις.δε μπορει αυτους να τους γαμανε ετσι οι πουτανες.τι γινεται με τα καλα παιδια που προσφερουν στην κοινωνια που βαστουν την οικονομια που ο πολιτισμος στηριζεται σε αυτους πχ αγροτες εργατες σε φαμπρικες  σε πετραιλαιοπηγες και οι οιποιο ι αταστρεφο ται οπως σωστα λες απο τις καριολες .και συμφωνω οτι η πλειονοτητα απο αυτους ειναι μαυρα μεσανυχτα οσον αφορα τις καριολες αλλα ρε φιλε δε γινεται να τους φεροντε σα να ναι σκουπιδ ια και να περιμενουν οτι ο πολιτισμος θα συνεχισει σαν α μη τρχει τπτ!επισης μπραβο που συνεχως μιλας για ατομικη ευθυνη!!!

Η ζωη αυτη ειναι φιλε.

Ειναι στο χερι του καθενα στο πως θα ζησει τη δικη του.

Μη περιμενεις δικαιοσυνη, συμπονοια, αγαπη, σεβασμο ή οτι αλλο καλο. Υπαρχουν μονο στις θεωριες, στα λογια.

Στη πραξη υπαρχουν αποκλειστικα και μονο σεξ, χρημα, συμφερον, κακια.

Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει, ειναι αξιος της μοιρας του.

Ετσι ηταν, ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι για παντα.

Ανθρωποι ειναι τριγυρω μας, οχι αγγελοι.

Οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους, μοιραια ερχεσαι αντιμετωπος με τα των ανθρωπων.

Ο καθενας ειναι αρμοδιος να υπερασπισει τον εαυτο του απο τους γυρω του.

Οι ψυχικα αδυναμοι αρεσκονται στο να δημιουργουν πραγματικοτητες και κοσμους που δεν υπαρχουν αλλα που μεσα σε αυτους νιωθουν ομορφα.

Ετσι πλαθουν αγαπες, λουλουδια, ερωτες, για παντα μαζι και λοιπες παπαριες.

Καλα τους κανουν, αυτο τους αξιζει.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου που τα έφτιαξα με ζωντοχήρα με παιδί και παρά λίγο να πάει σοβαρά. Εγώ 33 αυτή 39 με παιδί 7 χρονών. Είχε ήδη άλλη σχέση μετά το γάμο της την οποία την τελείωσε για να τα φτιάξει μαζί μου. Το καλύτερο σεξ που έχω κάνει γενικά με διαφορά. Πολύ καβλιάρα.
1η φάση: Στην αρχή όλα καλά, σεξ και χαβαλέ μόνο και να μου λέει ότι δε θα αποφάσιζε εύκολα να μείνει με άντρα δεδομένου ότι έχει κόρη και πολλά γίνονται. Γενικά ούτε πίεση ούτε τίποτα.
2η φάση: Άρχισαν οι μαλακίες. Γιατί μιλάς ακόμα με την πρώην σου? Γιατί κοιτάς άλλες γκόμενες στο internet? Γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα αμέσως? Είμαι μεγαλύτερη και το ξέρω ότι σε κάποια φάση θα με αφήσεις για καμιά μικρότερη
3η φάση: Μαθαίνω ότι πηδήχτηκε με άλλον. Της λέω από εδώ και πέρα ελεύθερη σχέση κι εκεί σκυλιάζει. Έκανα ένα λάθος αλλά το κατάλαβα μου λέει. Εσύ με οδήγησες εκεί με τη συμπεριφορά σου. Θέλω όμως να σε παντρευτώ και να κάνουμε παιδί. Εγώ ανένδοτος και αυτή η ιστορία πήγε για κανένα χρόνο ακόμα. Αυτή δηλαδή να προσπαθεί να με πείσει να το πάμε σοβαρά και ότι πλέον έχει καταλάβει τα λάθη της και θέλει μόνο έμενα κι εγώ να λέω όχι
4η φάση. Μαθαίνω ότι:
2) Πηδιόταν από πάντα με 1-2 παλιούς της "φίλους" όπως μου τους είχε παρουσιάσει
3) Ενώ ήμασταν μαζί είχε κάνει σχέση με άλλους 2 με τους οποίους πηδιόταν (και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά)
5) Έλεγε σε φίλες της ότι επειδή ήταν σίγουρη ότι εγώ θα την άφηνα σε κάποια φάση, γιατί να μην κάνει κι αυτή τη ζωή της και να πάρει τις εμπειρίες της
7) Ακόμα και όταν μου είπε ότι κατάλαβε τα λάθη της (μετά το κέρατο που μου έριξε), ότι θέλει μόνο εμένα και δε θέλει να πάει με κάποιον άλλον, πάλι πήγαινε με άλλους

Συμπερασματικά, θέλω εσένα για να βολευτώ γιατί πλέον έχω καβατζάρει τα 40 αλλά σε περίπτωση που δε μου κάτσει το σκηνικό με σένα, ας έχω και τις εμπειρίες μου και ας ψάχνω ταυτόχρονα και τις εναλλακτικές μου.

Από Βριλήσσια η συγκεκριμένη κυρία. Κάποιοι μπορεί να την ξέρουν από ένα σκηνικό που είχε κάνει με έναν γκόμενο όταν δούλευε στη Wind και είχε βουήξει ολόκληρη η Αθήνα τότε

Tι λες τώρα ρε φίλε χαχα. Φοβερό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
Να πω την εμπειρία μου τα έφτιαξα με ζωντοχήρα με παιδί και παρά λίγο να πάει σοβαρά. Εγώ 33 αυτή 39 με παιδί 7 χρονών.
Μην ανησυχείς, σχεδόν την ίδια φάση πέρασα πριν μερικά χρόνια με ζωντοχήρα απο νησί του β/α αιγαίου. Ωσπου της έδωσα τα παπούτσια στο χέρι, και μετά ήρθε με θράσος κάτω απο το σπίτι μου με το car του άλλου γκόμενου στην Αθήνα για να κλαφτεί, αλλά έφαγε άκυρο. Κλασσική περίπτωση ελλεινίδας τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρας, που θέλει το λιμάνι της, αλλά και δέκα γαμιάδες απο δίπλα. Αν είναι 'σοβαρές' τότε τι τα θέλουν τα σόσιαλ μίντια? << Για να ψωνίζονται τα έχουν.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μην ανησυχείς, σχεδόν την ίδια φάση πέρασα πριν μερικά χρόνια με ζωντοχήρα απο νησί του β/α αιγαίου. Ωσπου της έδωσα τα παπούτσια στο χέρι, και μετά ήρθε με θράσος κάτω απο το σπίτι μου με το car του άλλου γκόμενου στην Αθήνα για να κλαφτεί, αλλά έφαγε άκυρο. Κλασσική περίπτωση ελλεινίδας τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρας, που θέλει το λιμάνι της, αλλά και δέκα γαμιάδες απο δίπλα. Αν είναι 'σοβαρές' τότε τι τα θέλουν τα σόσιαλ μίντια? << Για να ψωνίζονται τα έχουν.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο  :S

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Τα λες σωστά έτσι είναι Σαββίδη.ακριβως ετσι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
4η φάση. Μαθαίνω ότι:

Αυτη δεν ειναι απλη γκομενα ρε φιλε. Αυτη ειναι χυσοδοχειο. Ποτε δεν καταλαβα την δεσμευση ,τι την θελουν συτες οι γυναικες.
Αυτα που εκανε πισω απ την πλατη σου, σχεσεις,παρτουζες κλπ ,πως τα εμαθες;

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Από την κυρία από τα Βριλήσσια μήπως έχουμε τηλέφωνο?

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Αυτη δεν ειναι απλη γκομενα ρε φιλε. Αυτη ειναι χυσοδοχειο. Ποτε δεν καταλαβα την δεσμευση ,τι την θελουν συτες οι γυναικες.
Αυτα που εκανε πισω απ την πλατη σου, σχεσεις,παρτουζες κλπ ,πως τα εμαθες;
Τα έμαθα:
1)Μέσα από τρελές παρακολουθήσεις και κατασκοπείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφού κατάφερα να πάρω τους κωδικούς της
2) Από μία φίλη της την οποία άρχισα να πηδάω (και την πηδάω ακόμα) και η οποία μπροστά της το παίζει φίλη και εξομολογήτρα και από πίσω έρχεται και μου τα λέει όλα και την κράζει....Θεϊκες φιλίες γυναικών

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τα έμαθα:
1)Μέσα από τρελές παρακολουθήσεις και κατασκοπείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφού κατάφερα να πάρω τους κωδικούς της
2) Από μία φίλη της την οποία άρχισα να πηδάω (και την πηδάω ακόμα) και η οποία μπροστά της το παίζει φίλη και εξομολογήτρα και από πίσω έρχεται και μου τα λέει όλα και την κράζει....Θεϊκες φιλίες γυναικών
:kneel: :kneel: :kneel:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα έμαθα:

Για ποιο λογο να ασχοληθεις τοσο με μια γκομενα ρε φιλε;

Θα μπορουσες αντι να χαλας χρονο πανω της, να παιζεις μπαλα με αλλα μουνακια και να περνας καυλα μαζι τους.

Τι νοημα εχει δηλαδη ολο αυτο που εκανες;

Να αποκαλυψεις το τι ειναι η χ τυπισσα;

Στα αρχιδια σου τι ειναι και τι δεν ειναι, να γαμας μουνακια θελεις τυπε οχι να κανεις τον 007. Δεν βγαινει κατι με αυτες τις παπαριες, τοξικοτητα και μιζερια, μονο.

Η ζωη ειναι πολυ συντομη για μαλακιες που δεν σου δινουν χαρα καυλα και γελιο.

Οτι δεν δινει κατι απο τα 3, δεν σε απασχολει η υπαρξη του, απλα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Για ποιο λογο να ασχοληθεις τοσο με μια γκομενα ρε φιλε;

Θα μπορουσες αντι να χαλας χρονο πανω της, να παιζεις μπαλα με αλλα μουνακια και να περνας καυλα μαζι τους.

Τι νοημα εχει δηλαδη ολο αυτο που εκανες;

Να αποκαλυψεις το τι ειναι η χ τυπισσα;

Στα αρχιδια σου τι ειναι και τι δεν ειναι, να γαμας μουνακια θελεις τυπε οχι να κανεις τον 007. Δεν βγαινει κατι με αυτες τις παπαριες, τοξικοτητα και μιζερια, μονο.

Η ζωη ειναι πολυ συντομη για μαλακιες που δεν σου δινουν χαρα καυλα και γελιο.

Οτι δεν δινει κατι απο τα 3, δεν σε απασχολει η υπαρξη του, απλα.
Καλα εκανε. Τα εμαθε και ξεκαβλωσε. Εκτος αυτου ριχνει κι ενα μανικι στη φιλη της παρτουζιαρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom