Κολλητός μου με δουλειά, όχι δημόσιο,(1200 ευρώ) στην επαρχία ετών 38, πάει για σοβαρά με ζωντοχήρα γύρω στα 31 με παιδί 5 χρονών.
Είναι μαζί γύρω στα 2 χρόνια, πλέον συζούν εδώ και κάποιους μήνες. Είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμη) σοβαρούς τσακωμούς με μάνα του(δεν έχει πατέρα) όταν της το είπε.
Η κοπέλα δουλεύει σε πρωϊνή δουλειά (όπως κι ο κολλητός-πρωϊνή εννοώ) και παίρνει γύρω στο 600άρι.
Η κοπέλα έχει φύγει από την πόλη που ζούσε με σύζυγο κι έχει πάει σε άλλη πόλη(στην πόλη του φίλου μου) για να δουλέψει-συζήσει.
Ο κολλητός έχει χαθεί(περισσότερο απ'όσο θα περίμενα εγώ και όχι μόνο εγώ) αλλά λέει ότι έτρεχε με την μετακόμιση και ότι αφιερώνει χρόνο στο μικρό παιδί. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να κάνουν και βιολογικό παιδί.
Εγώ δεν θα το έκανα δηλ. να παώ για σοβαρά με ζωντοχήρα, αλλά τρώω μεγάλη μπουκιά...
Υ.Γ.Μια χαρά ερωτική ζωή πριν την ζωντοχήρα είχε το φιλαράκι μου παρεμπιπτόντως. Δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κανάς αγάμητος.
Α! Η κοπέλα είναι πιο όμορφη από αυτόν, αντικειμενικά, και σε μένα όπως και όσους ξέρω φέρεται μια χαρά.
Μπροστά μου να φανταστείτε του είπε σε ένα ξενύχτι να καθίσει να συνεχίσει αυτός κι αυτή να γυρίσει σπίτι αλλά δεν μας έκανε την "τιμή"..
Υ.Γ2: Την ήξερε από πριν τον γάμο της(έναν έχει κάνει), ο δικός μου δεν έχει παντρευτεί ποτέ.