Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ρε τυπε εδω παλια ενας συμφοιτητης μου Θεσσαλονικη ελεγε οτι παλια στην Ελλαδα στην εποχη του μπαμπα του αν μιλουσες σε μια γυναικα επρεπε να την παντρευτεις  :S :S :S :vomit: :vomit: :vomit:

Και πιο παλιά τους έφερναν την 16χρονη Κίτσα από το χωριό για προξενιό και στα 18 τους γίνονταν γαμπροί,μετά έκαναν και 5 παιδιά και έτρεχαν όλη μέρα να τα μεγαλώσουν.

Ζηλεύω τύπε,μακάρι να είχa παντρευτεί και εγώ στα 18 παρθένος μία ελλεηνίδα που δεν την είχα ξαναδεί :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και πιο παλιά τους έφερναν την 16χρονη Κίτσα από το χωριό για προξενείο και στα 18 τους γίνονταν γαμπροί,μετά έκαναν και 5 παιδιά και έτρεχαν όλη μέρα να τα μεγαλώσουν.

Ζηλεύω τύπε,μακάρι να είχa παντρευτεί και εγώ στα 18 παρθένος μία ελλεηνίδα που δεν την είχα ξαναδεί :S

ζωαρα τυπε  :hi: :hi:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Δηλαδή τύπε αν εσύ αντί για γιό είχες κόρη και χτύπα ξύλο πέθαινε ο άντρας της σε ένα τροχαίο ή είχε παντρευτεί έναν που την έδερνε και τον χώριζε,μας λες απλά να της δίναμε το κωλάντερο στο χέρι και να εξαφανιζόμασταν;
Δεν έχω κόρη.Αν είχα,θα φρόντιζα να έχει κάποιες αρχές και να μην πηδιέται δεξιά και αριστερα.Και δεν μίλησα για τροχαία και ξυλοδαρμούς κτλ...Όλο στα άκρα το πάτε.Πλέον οι περισσότερες είναι ζωντοχήρες.Άσε που η κόρη μου δεν θα χρειαζόταν σπόνσορα,λόγω οικονομικής κατάστασης δικής μου και της ευρύτερης οικογένειας...Οπότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για σπόνσορες...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
ενω η δικια σας γενια του Βεγγου και του Κωστανταρα γαμουσε πολυ  :gay: :gay: :effemine: :effemine:
Πολύ περισσότερο απο την δική σας.Και δεν είμαι ουτε του Βέγγου,ούτε του Κωνσταντάρα...Μη χέσω...Άλλα λέμε,άλλα λέτε.Ο νους σας στο πήδημα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Αυτοί στα 20 τους παντρέυονταν μια συνομήλική τους απλά για να αρχίσουν να γαμάνε τύπε.. :S
Μιλάμε για τρομερά παραδείγματα προς μίμηση.

Όταν σκέφτομαι ότι ο πατέρας μου έχει γαμήσει μονοψήφιο αριθμό γυναικών ενώ εγώ τριψήφιο,
θέλω να τον πάρω και να τον κάνω βόλτα σε όλα τα Privat της Πράγας
Μάλιστα...Είπαν 2 μαλακίες κάποιοι μπουρτζόβλαχοι και όλα καλά...Είχαν στενάξει τα κοτέτσια δικέ μου.Στις πόλεις,δε,γινόταν ο χαμός.Εμείς ζήσαμε άλλες εποχές,που εσείς ονειρεύεστε.Καμάκι παντου,παρτούζες με τουρίστριες,ξεκωλιάσματα τρελά σε μεγαλοκυρίες σήμερα και ότι μπορείς να φανταστείς.Πέρα απο τις πουτάνες,στις οποίες πηγαίναμε γιατί είχαμε κάβλες που περισσευαν.Τώρα το 1940 δεν ξέρω τι γινόταν...Δεν ζουσα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μάλιστα...Είπαν 2 μαλακίες κάποιοι μπουρτζόβλαχοι και όλα καλά...Είχαν στενάξει τα κοτέτσια δικέ μου.Στις πόλεις,δε,γινόταν ο χαμός.Εμείς ζήσαμε άλλες εποχές,που εσείς ονειρεύεστε.Καμάκι παντου,παρτούζες με τουρίστριες,ξεκωλιάσματα τρελά σε μεγαλοκυρίες σήμερα και ότι μπορείς να φανταστείς.Πέρα απο τις πουτάνες,στις οποίες πηγαίναμε γιατί είχαμε κάβλες που περισσευαν.Τώρα το 1940 δεν ξέρω τι γινόταν...Δεν ζουσα.

Άντε για το καλό του διαλόγου να δεχτώ ότι εσύ τα έκανες.
Ο πατέρας μου είναι γεννημένος δεκαετία του 60,παντρεύτηκε 21χρονών και σχεδόν όλοι οι φίλοι/συμμαθητές του,μέχρι να βγάλουν  πανεπιστήμιο ήταν τουλάχιστον αρραβωνιασμένοι.
Όσοι δεν σπούδασαν είχαν ήδη παιδιά..

Πότε να προλάβουν να κάνουν παρτούζες και ξεκωλιάσματα..

Μην πάμε πιο πίσω με τους "Μια ζωή γαμάω το ίδιο μουνι"...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

καλα ναι ο κλασικος ελληνας που παντα γαμουσε αλλα αν βαλεις μια γκομενα να τον παρει τηλ να τον δουλεψει
θα ρθει τρεχοντας  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολύ περισσότερο απο την δική σας.Και δεν είμαι ουτε του Βέγγου,ούτε του Κωνσταντάρα...Μη χέσω...Άλλα λέμε,άλλα λέτε.Ο νους σας στο πήδημα.

URL]]

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Και πιο παλιά τους έφερναν την 16χρονη Κίτσα από το χωριό για προξενιό και στα 18 τους γίνονταν γαμπροί,μετά έκαναν και 5 παιδιά και έτρεχαν όλη μέρα να τα μεγαλώσουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Κολλητός μου με δουλειά, όχι δημόσιο,(1200 ευρώ) στην επαρχία ετών 38, πάει για σοβαρά με ζωντοχήρα γύρω στα 31 με παιδί 5 χρονών.

Είναι μαζί γύρω στα 2 χρόνια, πλέον συζούν εδώ και κάποιους μήνες. Είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμη) σοβαρούς τσακωμούς με μάνα του(δεν έχει πατέρα) όταν της το είπε.

Η κοπέλα δουλεύει σε πρωϊνή δουλειά (όπως κι ο κολλητός-πρωϊνή εννοώ) και παίρνει γύρω στο 600άρι.

Η κοπέλα έχει φύγει από την πόλη που ζούσε με σύζυγο κι έχει πάει σε άλλη πόλη(στην πόλη του φίλου μου) για να δουλέψει-συζήσει.

Ο κολλητός έχει χαθεί(περισσότερο απ'όσο θα περίμενα εγώ και όχι μόνο εγώ) αλλά λέει ότι έτρεχε με την μετακόμιση και ότι αφιερώνει χρόνο στο μικρό παιδί. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να κάνουν και βιολογικό παιδί.

Εγώ δεν θα το έκανα δηλ. να παώ για σοβαρά με ζωντοχήρα, αλλά τρώω μεγάλη μπουκιά...

Υ.Γ.Μια χαρά ερωτική ζωή πριν την ζωντοχήρα είχε το φιλαράκι μου παρεμπιπτόντως. Δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κανάς αγάμητος.

Α! Η κοπέλα είναι πιο όμορφη από αυτόν, αντικειμενικά, και σε μένα όπως και όσους ξέρω φέρεται μια χαρά.

Μπροστά μου να φανταστείτε του είπε σε ένα ξενύχτι να καθίσει να συνεχίσει αυτός κι αυτή να γυρίσει σπίτι αλλά δεν μας έκανε την "τιμή"..

Υ.Γ2: Την ήξερε από πριν τον γάμο της(έναν έχει κάνει), ο δικός μου δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

:hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Κολλητός μου με δουλειά, όχι δημόσιο,(1200 ευρώ) στην επαρχία ετών 38, πάει για σοβαρά με ζωντοχήρα γύρω στα 31 με παιδί 5 χρονών.

Είναι μαζί γύρω στα 2 χρόνια, πλέον συζούν εδώ και κάποιους μήνες. Είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμη) σοβαρούς τσακωμούς με μάνα του(δεν έχει πατέρα) όταν της το είπε.

Η κοπέλα δουλεύει σε πρωϊνή δουλειά (όπως κι ο κολλητός-πρωϊνή εννοώ) και παίρνει γύρω στο 600άρι.

Η κοπέλα έχει φύγει από την πόλη που ζούσε με σύζυγο κι έχει πάει σε άλλη πόλη(στην πόλη του φίλου μου) για να δουλέψει-συζήσει.

Ο κολλητός έχει χαθεί(περισσότερο απ'όσο θα περίμενα εγώ και όχι μόνο εγώ) αλλά λέει ότι έτρεχε με την μετακόμιση και ότι αφιερώνει χρόνο στο μικρό παιδί. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να κάνουν και βιολογικό παιδί.

Εγώ δεν θα το έκανα δηλ. να παώ για σοβαρά με ζωντοχήρα, αλλά τρώω μεγάλη μπουκιά...

Υ.Γ.Μια χαρά ερωτική ζωή πριν την ζωντοχήρα είχε το φιλαράκι μου παρεμπιπτόντως. Δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κανάς αγάμητος.

Α! Η κοπέλα είναι πιο όμορφη από αυτόν, αντικειμενικά, και σε μένα όπως και όσους ξέρω φέρεται μια χαρά.

Μπροστά μου να φανταστείτε του είπε σε ένα ξενύχτι να καθίσει να συνεχίσει αυτός κι αυτή να γυρίσει σπίτι αλλά δεν μας έκανε την "τιμή"..

Υ.Γ2: Την ήξερε από πριν τον γάμο της(έναν έχει κάνει), ο δικός μου δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

το κακο που ειναι σε ολη αυτη την ιστορια?γτ εμενα μου φαινεται  οτι υπαρχει  καλη ισοροπια

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε κακό; Εγώ λέω ότι δεν θα το έκανα..

η δικη μου πειρα ζωης μου εχει αποδειξει οτι πραγματα που τα απεριπτα η και τα κοροιδευα ακομα...οταν τα δοκιμασα αλλαξα γνωμη...

στην προκειμενη περιπτωση ειναι θεμα χημειας...την  οποια σπανια εχουν δυο ανθρωποι...κι οταν τη συνανταμε καλο ειναι να μενουμε μ αυτον τον ανθρωπο περα απο τις οποιες αντιξοοτητες

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Άντε για το καλό του διαλόγου να δεχτώ ότι εσύ τα έκανες.
Ο πατέρας μου είναι γεννημένος δεκαετία του 60,παντρεύτηκε 21χρονών και σχεδόν όλοι οι φίλοι/συμμαθητές του,μέχρι να βγάλουν  πανεπιστήμιο ήταν τουλάχιστον αρραβωνιασμένοι.
Όσοι δεν σπούδασαν είχαν ήδη παιδιά..

Πότε να προλάβουν να κάνουν παρτούζες και ξεκωλιάσματα..

Μην πάμε πιο πίσω με τους "Μια ζωή γαμάω το ίδιο μουνι"...
Εγώ γεννήθηκα το 1957.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
καλα ναι ο κλασικος ελληνας που παντα γαμουσε αλλα αν βαλεις μια γκομενα να τον παρει τηλ να τον δουλεψει
θα ρθει τρεχοντας  :2funny: :2funny: :2funny:
Κλασσικός Έλληνας δεν είμαι.Δεν γεννήθηκα σε λούμπεν αγροτική οικογένεια για να μου μάθουν ότ το μουνί είναι ακριβοθώρητο και πολύτιμο.Ευτύχησα να έχω καλό μέντορα ως προς τα ερωτικά μου.Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια τύπε μου...Έχουμε και μια πορεία στην ζωή μας,65 χρονώνε άνθρωποι...Όσο για τα φίδια παραπάνω,δικαίωμα σου.όποιος δεν λεχει ζήσει,δεν μπορεί να ξέρει,οπότε δεν παρεξηγώ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865

Καλά κρασιά πες του...Την βαρέθηκε και την έδιωξε ο άλλος και του φόρτωσε τα βάρη...Λες και δεν μπορούσε να βρεί στα 38 του μια γυναίκα ελεύθερη...Έπρεπε να πάει να μεγαλώνει παιδιά άλλων...Και εγώ παντρεύτηκα στα 28 μου τύπε.Δεν τράβηξε,χώρισα και αποφάσισα να μην παντρευτώ.Το ίδιο και η τέως.Γιατί πολλά λένε κάποιοι εδώ μέσα...Η τέως,όμως έβγαζε σχεδόν όσα εγώ,καθώς είμασταν συνάδελφοι και δεν είχε ανάγκη για σπόνσορες,ούτε ήθελε να μεγαλώσει το παιδί με πατριό,για πλείστους λόγους.Μπορεί εμένα να μου έπρηξε τα παπάρια,αλλά σε αυτό το κομμάτι στάθηκε κυρία.Σίγουρα θα είχε κάποιον ή κάποιους να την πηδάνε,αλλά ποτε δεν πήγε κανέναν στο παιδί.Όπως και εγώ είχα σχέσεις,αλλά επίσης δεν παρουσίασα καμία στον γιό μου.Η τύπισσα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και του κατσικώθηκε.Σιγά σιγά θα τον απομονώσει απο όλους και θα κολλήσει σαν βδέλλα.Παιδιά μαζί του δεν θα κάνει για αρκετούς λόγους,με τον πρώτο και προφανέστατο τον φόβο να μην λακίσει και εκείνος και με τον δεύτερο να είναι ο φόβος μην κάνει δικό του παιδί και παραμελήσει το μεγαλύτερο.Πες του να λακίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί.Καλό θα είναι να μάθει για ποιό λόγο χώρισε όχι μόνο απο την ίδια.Θα βρεί λαγούς...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Κλασσικός Έλληνας δεν είμαι.Δεν γεννήθηκα σε λούμπεν αγροτική οικογένεια για να μου μάθουν ότ το μουνί είναι ακριβοθώρητο και πολύτιμο.Ευτύχησα να έχω καλό μέντορα ως προς τα ερωτικά μου.Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια τύπε μου...Έχουμε και μια πορεία στην ζωή μας,65 χρονώνε άνθρωποι...Όσο για τα φίδια παραπάνω,δικαίωμα σου.όποιος δεν λεχει ζήσει,δεν μπορεί να ξέρει,οπότε δεν παρεξηγώ.

Σαν γενιά ως προς το μουνί μας έκρινες και εμείς σαν γενιά ως προς το μουνί σας κρίνουμε.
Εσύ μπορεί να είσαι ο γκουσγκούνης,αλλά ο μέσος όρος από τους άντρες της γενιάς σου,με ένα μουνί την έχει βγάλει μια ζωή.

Οπότε από άποψη sex μια χαρά είμαστε εμείς.
Μη σου ξύνω πληγές πρωινιάτικα που γαμούσες γκομενάκια με θάμνους,τρίχες στη μασχάλη,περμαναντ και βάτες,λες και γαμούσες τoν Βαμβακούλα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom