Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σαν γενιά ως προς το μουνί μας έκρινες και εμείς σαν γενιά ως προς το μουνί σας κρίνουμε.
Εσύ μπορεί να είσαι ο γκουσγκούνης,αλλά ο μέσος όρος από τους άντρες της γενιάς σου,με ένα μουνί την έχει βγάλει μια ζωή.

Οπότε από άποψη sex μια χαρά είμαστε εμείς.
Μη σου ξύνω πληγές πρωινιάτικα που γαμούσες γκομενάκια με θάμνους,τρίχες στη μασχάλη,περμαναντ και βάτες,λες και γαμούσες τoν Βαμβακούλα  :2funny:
O ανθρωπος γαμουσε τουλαχιστον,εσυ με τις συνοχομενες παπαριες που λες,μαλλον γαμας την χουφτα σου.Αν σου καθεται και αυτη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
O ανθρωπος γαμουσε τουλαχιστον,εσυ με τις συνοχομενες παπαριες που λες,μαλλον γαμας την χουφτα σου.Αν σου καθεται και αυτη.

Δες στο thread της Πράγας τι γαμάω εγώ μωρή λαθρολούγκρα και μη μου σκοτίζεις τα αρχίδια.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Μπράβο σε όσους το κάνουν .....!!!!!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Χειρότερη περίπτωση είναι ο χωρισμένος με παιδιά γιατί παραμελεί τα δικά του παιδιά χάρη των ξένων .
Για κανένα δεν είναι ωραίο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
   Τελος να αναφερω οτι εγω ειμαι 45 οποτε μια χωρισμενη 40αρα θα προτιμησει καποιον 35αρη ο οποιος θα μπειστην σχεση για να σηκωθει να φυγει από το σπίτι του.

Στο twoo μου στελνουν συνεχεια μηνυματα γυναικες μεγαλυτερες μου. :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μάλιστα...Είπαν 2 μαλακίες κάποιοι μπουρτζόβλαχοι και όλα καλά...Είχαν στενάξει τα κοτέτσια δικέ μου.Στις πόλεις,δε,γινόταν ο χαμός.Εμείς ζήσαμε άλλες εποχές,που εσείς ονειρεύεστε.Καμάκι παντου,παρτούζες με τουρίστριες,ξεκωλιάσματα τρελά σε μεγαλοκυρίες σήμερα και ότι μπορείς να φανταστείς.Πέρα απο τις πουτάνες,στις οποίες πηγαίναμε γιατί είχαμε κάβλες που περισσευαν.Τώρα το 1940 δεν ξέρω τι γινόταν...Δεν ζουσα.

Πες τα φιλε! Η γενια του εηντζ τι ξερει απο ερωτα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Άντε για το καλό του διαλόγου να δεχτώ ότι εσύ τα έκανες.
Ο πατέρας μου είναι γεννημένος δεκαετία του 60,παντρεύτηκε 21χρονών και σχεδόν όλοι οι φίλοι/συμμαθητές του,μέχρι να βγάλουν  πανεπιστήμιο ήταν τουλάχιστον αρραβωνιασμένοι.
Όσοι δεν σπούδασαν είχαν ήδη παιδιά..

Πότε να προλάβουν να κάνουν παρτούζες και ξεκωλιάσματα..

Μην πάμε πιο πίσω με τους "Μια ζωή γαμάω το ίδιο μουνι"...

στον υπνο τους

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Σαν γενιά ως προς το μουνί μας έκρινες και εμείς σαν γενιά ως προς το μουνί σας κρίνουμε.
Εσύ μπορεί να είσαι ο γκουσγκούνης,αλλά ο μέσος όρος από τους άντρες της γενιάς σου,με ένα μουνί την έχει βγάλει μια ζωή.

Οπότε από άποψη sex μια χαρά είμαστε εμείς.
Μη σου ξύνω πληγές πρωινιάτικα που γαμούσες γκομενάκια με θάμνους,τρίχες στη μασχάλη,περμαναντ και βάτες,λες και γαμούσες τoν Βαμβακούλα  :2funny:
Μικρέ λούμπεν περιθωριακέ τερατογάμη,έβγαζα τις καλύτερες γκόμενες σαν φοιτητής εν Αθήναις.Μετά τα έκανα όλα πουτάνα εν Παρισίοις.Ξαναλέω,μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.Και δεν ξύνεις πληγές.Αλοίμονο.Θα πρέπει να έχω για να το κάνεις αυτό.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Δηλαδη θα πρεπει να ψαχνουμε αποκλειστικα για παρθενα :2funny:
Αυτό κατάλαβες;Μάλιστα...Ξέρω έναν πολύ καλό παιδοψυχολόγο που ασχολείται με τον αυτισμό αν σε ενδιαφέρει.Είναι πρωτοπόρος και παίρνει λίγα.Αν σε ενδιαφέρει να μου στείλεις pm και να σου δώσω τα στοιχεία του.Θα σου πάρει ακόμα λιγότερα αν πείς ότι πας απο εμένα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κλασσικός Έλληνας δεν είμαι.Δεν γεννήθηκα σε λούμπεν αγροτική οικογένεια για να μου μάθουν ότ το μουνί είναι ακριβοθώρητο και πολύτιμο.Ευτύχησα να έχω καλό μέντορα ως προς τα ερωτικά μου.Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια τύπε μου...Έχουμε και μια πορεία στην ζωή μας,65 χρονώνε άνθρωποι...Όσο για τα φίδια παραπάνω,δικαίωμα σου.όποιος δεν λεχει ζήσει,δεν μπορεί να ξέρει,οπότε δεν παρεξηγώ.

οκ ησουν ο γαμιας της γειτονιας , αλλα η πλειοψηφια ζουσε οπως τα γραψε ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.852
Πόντοι
496
οκ ησουν ο γαμιας της γειτονιας , αλλα η πλειοψηφια ζουσε οπως τα γραψε ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ

τυπε δεν εμαθες οτι η γενια του πολυτεχνειου, εκτος απο ειδημονες και τρομερα ικανοι με ο,τι
ασχολουνταν επαγγελματικα (δλδ κονομησαν απο τις μοναδικες ικανοτητες τους κ οχι επειδη στη χωρα
εβρεχε δανεικο παπανδρεικο χρημα :2funny:), ηταν κ μεγιστοι γαμιαδες? :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σημερα οποιος ειναι γενναιος και στοιχειωδως εξυπνος
γαμαει με σχετικη ευκολια
Ο πατερας μου γεννηθηκε στην 10τια του 50 και ακομα
λεει για τα  :knockinb: που εκανε στην...Βραζιλια
Γεννημα θρεμα Θεσσαλονικης
Αυτη η γενια ηταν τιγκα στο κουτσομπολιο
Φοβοταν να γαμηθουν μην τις πουν πουτανες
Ισως οι ''μαγκες'' να γαμουσαν τοτε, αλλα τωρα
απλα αρκει να κανεις πολλα πεσιματα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Ας υποθεσουμε οτι πλησιαζεις τυα 45 , καμενος απο ερωτες ,χωρις παιδια και το καμπανακι της οικογενειας να βαραει σαν τρελο (κοδωνοκρουστης η μανα ,που το κατεχει ).
Ολες οι παρεες σου παντερεμενοι με παιδια. Οποιες γνωριζεις ελευθερες ,ειναι πραγματικα το μπατακι : ασχημες, τρελες , εγωιστριες, μαμακιδιες και παει λεγοντας. Δεν εχει μεινει τιποτα σωστο στην ηλικια σου +-10 χρονια. Οι μικρουλες εχει καιρο που δεν σε κοιταζουν.
Απο την αλλη, ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων της ηλικιας σου,καπαροθηκαν σε μικρη ηλικια ,απο ηλιθιους ανωριμους αντρες που τους ψησαν το ψαρι στα χειλια. Σε ευτη την ηλικια τα παιδια λιγο πολυ μεγαλωσαν ,ο μαλακας αντρας εκδυλωθηκε και ειναι πλεον στη κοσμαρα του ,ο ερωτας εσβησε και πλεον αποφασησαν να χωρισουν .
Αν τωρα σταθει τυχερος και βρει μια τετοια ατυχη κοπελα , με παιδια  ,τοτε εγω ρε φιλε του λεω μπραβο .Γιατι τετοιες κοπελες ειναι χρυσαφι .Εχουν φαει και τα σκατα τους και εκτιμανε τον αληθινο αντρα.
Το θεμα ειναι να βρεις την ατυχη και να σταθεις τυχερος!

Νομιζω ειναι μια ωριμη προσεγγιση, ετσι οπως το θετεις.
Ας πουν κι οι υπολοιπο, επι αυτων που θετεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Παντως, υπαρχουν και οι σκετες ΧΗΡΕΣ.

==========================

Ναι, οι χωρισμενες-ζωντοχηρες, ειναι προς αποφυγην πιστευω, γιατι συνηθως ειναι μαλακισμενες, και ή δεν ηξεραν που εμπλεκαν (οποτε ειναι ανεγκεφαλες), είτε απο το ηλιθιο μυαλο τους χωρισαν τον αλλον διχως να φταιει, και αρα παλι ειναι μαλακισμενες.
Δηλαδη οι χωρισμενες, ως επι το πλειστον, ειναι καμμενα χαρτια, αν μιλαμε για σχεση.
Τρομερη-επιτυχημενη αναλυση επι του θεματος single mother/divorced, εδω

==========================

Ομως, επανερχομαι, υπαρχει κι η κατηγορια με τις ΧΗΡΕΣ.
Αυτες δηλαδη, που απλα ατυχησαν, για καποιο λογο πεθανε ο αντρας τους, και ηρθαν τα πανω κατω στη ζωη, χωρις δικη τους ευθυνη.

Και επειδη ολα μαλλον ειναι σχετικα, και δεν υπαρχει ενα καλουπι για ολα, παμε παρακατω, σε ενα 'σεναριο'...

Και να θεσω εγω το εξης ερωτημα:
- αν στη ζωη σου εχεις δει/και ενιοτε μπλεξει με απιστευτα μαλακιστηρια/ελευθερες ελλεενιδες
- αν η χηρα, εχει εξασφαλισμενο μισθο, αρα δεν θελει σπονσορα
- αν η χηρα ειναι 30 και κατι...
- αν η χηρα ειναι μια κουκλαρα, που υπο αλλες συνθηκες ποτε δεν θα μπορουσες να εχεις
- αν η χηρα, εχει οντως τις πιο βασικες απαιτησεις, και σχεδον 'στο πατωμα', απλα εναν αξιολογο αντρα και οχι μαλακα
- αν η χηρα, οντως αξιζει σαν γυναικα, και φυσικα εχει ωριμασει απο τις δυσκολιες που τις ετυχαν, κι εχει ενα τρομερο χαρακτηρα
- αν η χηρα, δεν θετει θεμα κοινης στεγης για τα επομενα χρονια
- και φυσικα η χηρα, δεν μπορει παρα να βαζει τα δυνατα της και στο σεξ στο κρεβατι, ωστε ο παρτενερ να μεινει οσο το δυνατον ικανοποιημενος
- και επισης η χηρα, σε προσεχει πολυ, και ειναι οντως 'γυναικα' περιποιητικη
- αν η χηρα δεν επιθυμει γαμους και πανηγυρια, αλλα απλα μια συντροφικοτητα, δηλαδη ξεκαθαρες κουβεντες

τοτε μια τετοια χηρα, για τον μέσο Ελληνα (Ρουβαδες, Σπαλιαρες, Λατσηδες και Βαρδινογιανναιοι δεν εχουν αναγκη...),
δεν ειναι σχεδον κελεπουρι μια τετοια χηρα, οπως την περιεγραψα παραπανω;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ακόμα δεν γάμησες ρε μαλάκα;Τι θα γίνει με την πάρτη σου;;;;
Ασε τις χήρες και συνέχισε με την χείρα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.881
Πόντοι
6.030
Χηρες, ουκρανες, ρωσιδες, τελικα παντα στη χειρα με τα πεντε ορφανα καταληγει, την εξασφαλισμενη επιλογη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παντως, υπαρχουν και οι σκετες ΧΗΡΕΣ.

Μεγάλο ποσοστό από αυτές, ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΥΜΟΥΝΕΣ.
Θα πέθαινε οποισδήποτε άνδρας έμπλεκε μαζί τους.
Συχνά θάβουν και 2ο και 3ο.

Ξέρω γριά σε χωριό που έχει θαμμένους στον ίδιο τάφο 3.
Δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν είχαν συναντηθεί πουθενά ... παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα και βρέθηκαν στον ίδιο τάφο!

Και για 4ο έψαχνε, αλλά δεν της έκατσε.
Είμαι σίγουρος ότι και ο 4ος την ίδια τύχη θα είχε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom