Νέα

Μαγκάκια που παντρεύονται ζωντοχήρες με παιδιά !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 696
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οποιος δει ομως τι κυκλοφορει απο "αντρες" εκει εξω καταλαβαινει..Γεμισε ο τοπος απο αρσενικες  πουτανες και κομπαρσους σε τετοιες σχεσεις (με ζωντοχηρες ή μη) που δε το καταλαβαινουν κιολας οτι ειναι τετοιοι. Και αυτο ειναι το χειροτερο. Και αμα τους την πεις για τις μαλακιες που κανουν ειναι τοσο ανιωθοι που νομιζουν οτι πας να τους παιξεις και πουστια.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αγαπούληδες πυρφοροί , που άμα τους πεις ότι γαμάς πουτάνες ή πιτσιλάς στα στριπτιζάδικα, θα σε πουν οπισθοδρομικό , απολίτιστο κτλ

Πολιτισμός για αυτούς, είναι να είσαι μεταχειρισμένη σερβιέτα.

Φυσικά για κανέναν από αυτούς δεν θα έπαιρνα όρκο ότι ο κώλος τους,
είναι "exit only".

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
η ειρωνια είναι που μερικοι γραφουν ότι θα το εκαναν  !! δηλαδή να παντρευτουν η κανουν σχεση με γυναικα με παιδια.....

ρε άμοιροι εδώ δεν εχετε να γαμησετε στο 10ρικο την πεφτετε στις χοντρες του σαϊτ και μου θελετε γυναικα με παιδια κιολας ??

αχααχαχαχααχαχα  :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
η ειρωνια είναι που μερικοι γραφουν ότι θα το εκαναν  !! δηλαδή να παντρευτουν η κανουν σχεση με γυναικα με παιδια.....

ρε άμοιροι εδώ δεν εχετε να γαμησετε στο 10ρικο την πεφτετε στις χοντρες του σαϊτ και μου θελετε γυναικα με παιδια κιολας ??

αχααχαχαχααχαχα  :2funny: :2funny:

Μη σου φαινεται περιεργο αμα εχει να γαμισει ο αλλος καμια 10ρια χρονια(ειναι που ξενοπηδιουνται η ελλεινιδες ) και του κατσει καμμια τετοια !Εστω και στραβω γαμιση να του δωσει την ανεχεται αυτη και τα παιδια του αλλου.
Και εμενα πηγαν να μου φορτωσουν μια με 2 παιδια και εγινα καπνος.Και εχω καιρο να παω με καποια οποτε σκεψου ειναι λιγο μαλάκια  αποψη μου.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή... :hi:
ο γειτονας εσωσε τον γιο του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  απο τον εχθρο του που  τυχαια παντρευτηκε την κοπελα που ηθελε και ειχε κανει παιδι μαζι του.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα δεν ειναι δικα σου καλυτερα να μην τα μεγαλωσεις καθολου. και ακομα καλυτερα να μην τα κανεις καθολου.Βεβαια ολοες αμαρτησανε για το παιδι τους  :P :P :P :P :P   οποτε

OP
OP
zeljko

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και εμενα πηγαν να μου φορτωσουν μια με 2 παιδια και εγινα καπνος.Και εχω καιρο να παω με καποια οποτε σκεψου ειναι λιγο μαλάκια  αποψη μου.

Ελεύθερος χωρίς παιδιά να μπλέξεις με ζωντοχήρα με παιδιά ;
Καλύτερα να τραβάς μαλακία, να γαμάς σε μπουρδέλα και να τρως χυλόπιτες
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Κάποια στιγμή , θα σου κάτσει κάποια που να γουστάρεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η αιτία του προβλήματος !!!! Με λίγα λόγια !!!!

Εξαιρέσεις όμως υπάρχουν !!!  :hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 1474484_10151762453151854_1655537449_n.png
    1474484_10151762453151854_1655537449_n.png
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 23

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ελεύθερος χωρίς παιδιά να μπλέξεις με ζωντοχήρα με παιδιά ;
Καλύτερα να τραβάς μαλακία, να γαμάς σε μπουρδέλα και να τρως χυλόπιτες
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Κάποια στιγμή , θα σου κάτσει κάποια που να γουστάρεις.
100000 % σωστος και να μην μου κατσει προτιμω να τον παιζω αλυπητα παρα να φορτωθω το γαμησι του μαλακα του ανεπροκοπου κοιμησει τελειωμενου πυρφορου  και τις πουτανας στο σβερκο.
Και στο κατω κατω η πουτανα να προσεχε να μην πιστευε τον μαλακα που την γκαστωσε και τις εταζε λαγους με πετραχειλια. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝ. ΤΥΡΕΕΜΠΟΡΟΙ  στις καλες εποχες και τους κυνηγουσαν η πουτανες σαν τρελες . Ειχαν και ψηλα standards  γιατι δεν πανε με οποιον και οποιον και τωρα !!!!  ξερο σκατο κουκουτσι .....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή... :hi:
Πριν κανα χρόνο γνώρισα μια Στέλλα στη Θεσσαλονίκη, ανύπαντρη μητέρα. Δεν ήμουν καλά με τη δικιά μου και είπα να περάσουμε καλά. Ακόμα περνάμε καλά που και που. Έχει ένα κοριτσάκι - άγγελο από ένα μαλάκα που την έδερνε. Είναι δυνατό μουνάκι και σκέφτηκα ακόμα και τη σοβαρή οδό, μέχρι που ανακάλυψα πριν 3-4 μήνες ότι "είμαστε πολλοί"  :2funny:  αυτοί που την επισκεπτόμαστε! Αν διαβάζει ο Γιάννης Μ. για παράδειγμα ας μου γράψει να δούμε αν περνάει κι αυτός το ίδιο καλά όπως εγώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σήμερα πίναμε καφέ στο Τρεμαρί στη Σοφούλη με το μωρό κι έσκασε τηλέφωνο το παλικάρι.  :grin: 
Οι πουτανίτσες απενεχοποιούν το sex μετά το παιδί και σκέφτονται εντελώς ανδρικά, χωρίς συναίσθημα, απλά "να χαρούμε τον οργασμό". Μας χαρακτηρίζουν εργάτες του έρωτα μεταξύ τους. Κι εμείς κάνουμε ότι μπορούμε...    

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Όπως έχω πει πολλές φορές , έρχομαι σε επαφή με ... πολύ κόσμο!
Και ακούω πολλές ιστορίες.

Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει συχνό !
Το ακούω όλο και περισσότερο και τείνει να γίνει ... "αποδεκτό"
και "πολιτικά ορθό".

Αναφέρομαι σε κάτι προοδευτικά λεβεντόπαιδα , μοδάτα και μοντέρνα
που πάνε και μπλέκουν με ζωντοχήρες
(γουστάρω να χρησιμοποιώ τον όρο , γιατί είμαι σεξιστής, καθίκης, ωμός, πρωτόγονος,
χωριάτης , μπρουτάλ , φασίστας κτλ κτλ κτλ)
αλλά όχι μόνο τις ... γαμάνε, ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Ζωντοχήρες με ... έτοιμα παιδιά!

Την ατάκα αυτή , χρησιμοποιούσαν οι πατεράδες μας, των σημερινών 40+
για να περιγράψουν την ξεφτίλα που τρώνε τέτοιοι "λεβέντες".
Δυστυχώς, αυτή η γενιά των πατεράδων έχει αρχίσει να αποχωρεί από το μάταιο τούτο
κόσμο , οπότε χωρίς το κράξιμο που έριχναν , οι επόμενοι "άνδρες" κυλιούνται στη λάσπη.

Θα ήταν φυσιολογικοί τέτοιοι γάμοι, αν ήταν κι ο άλλος χωρισμένος ή χήρος.

Αλλά να είναι ελεύθερος και να φορτώνεται τα παιδιά του ... πρώην ...

Θυμίζει κάτι πολιτισμένους αμερικάνους σε ταινίες, που συναντιούνται
ο νυν και ο πρώην , χαιρετιούνται , φιλιούνται , πίνουν μαζί μπύρες
και φέρονται σαν κολλητάρια !!!!!!

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ;;;;

Στην Ελλάδα και στη Βαλκανική γενικότερα,
τέτοιες συναντήσεις όταν γίνονταν , έπρεπε ο ένας να κρατάει κυνηγετικό ,
ο άλλος τσεκούρι ή μαχαίρι ... και η κατάληξη να είναι
ο ένας να πηγαίνει στη χώμα και ο άλλος στη φυλακή!

Ίσως να ήταν αποδεκτό , αν ο ... "γαμπρός"
μόλις έχει βγεί από τη φυλακή ....
παλιά τον έπαιρνε από πίσω και αποφάσισε να μπει στο "φυσιολογικό δρόμο"
έχει ψώρα
είναι καμπούρης
είναι 79,5 ετών
είναι σακάτης κτλ κτλ κτλ

Αλλά να είναι νέος, υγιής, να μην είναι του περιθωρίου
και να παντρεύεται ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

Είναι ανεπίτρεπτο για μένα.
Όταν με καλούν σε τέτοια ... ευτυχή γεγονότα, ποτέ δεν πηγαίνω.
Και να έλεγα ότι θα πάω , η γυναίκα μου με ... αποθαρρύνει
γιατί ξέρει ότι θα πω τίποτε χοντρό και θα γίνει της πουτάνας.
Οπότε απλά στέλνω δώρα με κάρτα και ευχές αν έχω κάποια υποχρέωση
ή γράφω την πρόσκληση του μαλακισμένου στα @@ μου τελείως!

Εσείς πως το βλέπετε ;;;

(Δεν ξέρω μήπως έπρεπε το θέμα να το είχα βάλει Κυριακή απόγευμα
αλλά και τώρα , Κυριακή ξημέρωμα είναι).

Αλήθεια; Πού πάμε;  :think:

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Ας υποθεσουμε οτι πλησιαζεις τυα 45 , καμενος απο ερωτες ,χωρις παιδια και το καμπανακι της οικογενειας να βαραει σαν τρελο (κοδωνοκρουστης η μανα ,που το κατεχει ).
Ολες οι παρεες σου παντερεμενοι με παιδια. Οποιες γνωριζεις ελευθερες ,ειναι πραγματικα το μπατακι : ασχημες, τρελες , εγωιστριες, μαμακιδιες και παει λεγοντας. Δεν εχει μεινει τιποτα σωστο στην ηλικια σου +-10 χρονια. Οι μικρουλες εχει καιρο που δεν σε κοιταζουν.
Απο την αλλη, ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων της ηλικιας σου,καπαροθηκαν σε μικρη ηλικια ,απο ηλιθιους ανωριμους αντρες που τους ψησαν το ψαρι στα χειλια. Σε ευτη την ηλικια τα παιδια λιγο πολυ μεγαλωσαν ,ο μαλακας αντρας εκδυλωθηκε και ειναι πλεον στη κοσμαρα του ,ο ερωτας εσβησε και πλεον αποφασησαν να χωρισουν .
Αν τωρα σταθει τυχερος και βρει μια τετοια ατυχη κοπελα , με παιδια  ,τοτε εγω ρε φιλε του λεω μπραβο .Γιατι τετοιες κοπελες ειναι χρυσαφι .Εχουν φαει και τα σκατα τους και εκτιμανε τον αληθινο αντρα.
Το θεμα ειναι να βρεις την ατυχη και να σταθεις τυχερος!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πριν κανα χρόνο γνώρισα μια Στέλλα στη Θεσσαλονίκη, ανύπαντρη μητέρα. Δεν ήμουν καλά με τη δικιά μου και είπα να περάσουμε καλά. Ακόμα περνάμε καλά που και που. Έχει ένα κοριτσάκι - άγγελο από ένα μαλάκα που την έδερνε. Είναι δυνατό μουνάκι και σκέφτηκα ακόμα και τη σοβαρή οδό, μέχρι που ανακάλυψα πριν 3-4 μήνες ότι "είμαστε πολλοί"  :2funny:  αυτοί που την επισκεπτόμαστε! Αν διαβάζει ο Γιάννης Μ. για παράδειγμα ας μου γράψει να δούμε αν περνάει κι αυτός το ίδιο καλά όπως εγώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σήμερα πίναμε καφέ στο Τρεμαρί στη Σοφούλη με το μωρό κι έσκασε τηλέφωνο το παλικάρι.  :grin: 
Οι πουτανίτσες απενεχοποιούν το sex μετά το παιδί και σκέφτονται εντελώς ανδρικά, χωρίς συναίσθημα, απλά "να χαρούμε τον οργασμό". Μας χαρακτηρίζουν εργάτες του έρωτα μεταξύ τους. Κι εμείς κάνουμε ότι μπορούμε...    

και στα δικα μας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom