Νέα

Κοπέλα σε οργασμό..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες, κάποια βήματα για να το καταφέρω, π.χ τι αρέσει στις γυναίκες περισότερο την ώρα του σεξ ή κάποια συγκεκριμένη στάση που να τις αρέσει ποιο πολύ..

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες, κάποια βήματα για να το καταφέρω, π.χ τι αρέσει στις γυναίκες περισότερο την ώρα του σεξ ή κάποια συγκεκριμένη στάση που να τις αρέσει ποιο πολύ..

Πόσο χρονών είσαι ??? :think: :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Ειναι πολυ απλο. Της κανεις στοματικο,το παιρνεις ολο δεξια με την γλωσσα, μετα ολο αριστερα,μετα τερμα ευθεια,στο φαναρι στο βαθος κοβεις δεξια,και μετα καρφι προς τα πανω.

εγγυημενη επιτυχια. δοκιμασμενο.

40 χρονια φουρναρης

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

μην κολλας και συζητησε το με την κοπελα σου... ολες εχουν την σταση που τις φερνουν σε οργασμο...  ;)

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να μαθεις αν έχει κλειτοριδικό ή κολπικό οργασμο, 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αμα η κοπελα ηλικιακα ειναι σαν κι εσενα ή πιο κατω κι εχει σχετικα λιγες σεξουαλικες εμπειριες,ο,τι και να της κανεις φιλε,αν σε γουσταρει θα τελειωσει..μη αγχωνεσαι γαμω το φελεκι

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

εεε θα'λεγα πρεπει να ρωτησεις τη κοπελα τι τις αρεσει...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αμα η κοπελα ηλικιακα ειναι σαν κι εσενα ή πιο κατω κι εχει σχετικα λιγες σεξουαλικες εμπειριες,ο,τι και να της κανεις φιλε,αν σε γουσταρει θα τελειωσει..μη αγχωνεσαι γαμω το φελεκι
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
πρεπει να μαθεις αν έχει κλειτοριδικό ή κολπικό οργασμο, 

τωρα σωθηκες αμφιβαλλω αν καποιος απο τους δυο ξερει τι ειναι αυτο
το καλυτερο ειναι να μιλησεις με την κοπελα σου να δεις και αυτη τι θελει και τι της αρεσει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες?

What women want.. ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Θα ξεκινησεις με χαδια και φιλια σε λαιμο/αυτι περιοχη,παραλληλα θα παιζεις με σημειο του σωματος της)διαλεξε εσυ),μετα γλειφομουνι πινελο με ρουφηγμα των μουνοχειλων και παιχνιδι με τη γλωσσα προς τα πανω,που και που θα βαζεις δαχτυλακι παραλληλα με το γλειψιμο.
Ενα χυσιμο κατα το γλειφομουνι επιβαλλεται καθε φορα.
Μετα απο τις πληροφοριες ''παιζεις μπαλα΄΄ οπως γνωριζεις..

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια καλη συνταγη που παντα πιανει:την χαιδευεις και την φιλας σε ολο το σωμα και την κοιτας συνεχεια στα ματια(της δηλωνεις ετσι οτι ειναι μοναδικη για σενα),υστερα διαλεγεις το ιεραποστολικο και την κοιτας στα ματια συνεχεια(υποτιθεται οτι ειναι μαζι σου γιατι σε γουσταρει)το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση ,αυτο την οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε οργασμο.ολα αυτα βεβαια που προανεφερα ισχυουν σε φυσιολογικες σχεσεις

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μια καλη συνταγη που παντα πιανει:την χαιδευεις και την φιλας σε ολο το σωμα και την κοιτας συνεχεια στα ματια(της δηλωνεις ετσι οτι ειναι μοναδικη για σενα),υστερα διαλεγεις το ιεραποστολικο και την κοιτας στα ματια συνεχεια(υποτιθεται οτι ειναι μαζι σου γιατι σε γουσταρει)το μονο που μενει ειναι η επιβεβαιωση ,αυτο την οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε οργασμο.ολα αυτα βεβαια που προανεφερα ισχυουν σε φυσιολογικες σχεσεις

:idiot: :idiot: :idiot:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και ποιος νοιαζεται ρε φιλε για τον οργασμο τους αει στο διαολο μας τα χουν κανει τσουρεκια

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για να παρεις πρεπει δυστυχως να δωσεις

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εεε ουτε εμεις οι ιδιες δεν ξερουμε)))))

Πως θα λυσουμε τον αιωνιο αυτο ερωτημα?

πως θα ικανοποιησουμε την συντροφο μας?

Ποιος εχει την απαντηση σε αυτο το μυστικο? Στο τι θελουν οι γυναικες.

Πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενος οποιος την εχει.

Μονο μια γυναικα ξερει.. αλλα θα το πει στους ανδρες? ?

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τα περισσοτερα βεβαια βιβλια γραφτηκαν απο ανδρες

Stories