Νέα

Κοπέλα σε οργασμό..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δειτε εδω 40 λεπτα με οργασμους-squirtings.

Μερικες χυνουν κατι σαν κρεμα.....να το πιεις στο ποτηρι...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Αντε στην υγεια μας..
URL]]

Επισκέπτης
Στα 20 σου και σε κοντινή ηλικία για την κοπέλα σου... το να έρθει σε οργασμό είναι από τα πιο ευκολα πραγματα! Αν η κοπέλα σε γουστάρει, αν το μουνάκι της υγραίνεται μόνο που την χουφτώνεις και την φιλάς, τα πραγματα είναι απλά. Και αυτό επειδή σε μικρές ηλικίες που ΚΑΙ εσύ, ΚΑΙ η κοπέλα σου γουστάρετε... για να γουστάρετε, δεν μπαίνουν άλλοι "παραγοντες" αναμεσά σας.

Θα διαφωνήσω μαζι σου. Στα 20 ακομα δεν ξερουν τι ειναι το σεξ κ πως τρωγεται, θα ξερουν τι ειναι ο οργασμος?? Σε αυτη την ηλικια ακομα μαθαινουν πραγματα για τον εαυτο τους (ασε που συνεχεια μαθαινουμε), πειραματιζονται.

Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες, κάποια βήματα για να το καταφέρω, π.χ τι αρέσει στις γυναίκες περισότερο την ώρα του σεξ ή κάποια συγκεκριμένη στάση που να τις αρέσει ποιο πολύ..

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Το καλυτερο ειναι να συζητησης μαζι της, να μαθεις τι ειναι αυτο που της αρεσει. Αν ντρεπεται, να την χαϊδέψεις, κ θα καταλαβεις απο τα βογκητα της που της αρεσει περισσοτερο, οποτε εκει θα επιμενεις.
Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι στα 20 το μονο οργασμο που μπορει να εχει ειναι ο κλειτοριδικος, οποτε να επιμενεις εκει  ;)
Σιγουρο αποτελεσμα     

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΜΗΝ παραμυθιάζεστε... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ (κυκλοφορούν κι ανάλογα βιντεάκια με αντρικά ψευτοχυσίματα)...

Σωστός! άλλωστε νομίζετε ότι οι ταινίες αυτές διαρκούν όσο διαρκούν; κάνουν προετοιμασία δε ξέρω πόσες ώρες!!
σε κάποιες ταινίες, ένας συγκεκριμένος μαύρος έχει τάχα μου πούτσα σαν προβοσκίδα και χύνει με τους τόνους,και γίνονται τα πρόσωπα κάποιων σαν σοβαντισμένος τοίχος!! :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
[size=12pt]H[/size] δήλωση...  :rockon:

Συνημμένα

• ElinaKantza-DHLWSH.jpg
    ElinaKantza-DHLWSH.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 52

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
προς το τελος ειναι το καλο.......

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
φιλε τι σκοτονεσε ασε κανενα που ξερει να σου κανει την δουλεια ?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ΜΗΝ παραμυθιάζεστε... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ (κυκλοφορούν κι ανάλογα βιντεάκια με αντρικά ψευτοχυσίματα)...

κι ομως γινονται και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια μπορει η ποσοτητα να μην ειναι η ιδια αλλα γινονται

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κι ομως γινονται και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια μπορει η ποσοτητα να μην ειναι η ιδια αλλα γινονται

Προσωπικά για τη ποσότητα αμφιβάλλω, όχι ότι δε γίνονται....το ξέρω πολύ καλά....
όταν λες όμως προσωπική εμπειρία εννοείς ότι απλά εχεις κάνει τα ίδια για τη καύλα σου; ή σε γύρισμα ταινίας;

voliotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καθε μια ειναι διαφορετικη..ομως αν σε καψουρευτη -πραγμα δυσκολο σε μονιμη σχεση-ισχυει σε παρανομη ομως-θα σου πει τι της αρεσει απο μονη της.πρεπει να αφεθει παντως πρωτα απ ολα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

ΑΥΤΟ εννοώ κι εγώ... ότι ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ... μην τρελλαθούμε κι όλας...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως τις βαζω απο πανω και το βρισκουν μονες τους το κολπο.Επισης με ενα καλο γλυψιματακι εχω δει εξαιρετικα αποτελεσματα.Παντως δεν μπορω να πω οτι αν δεν τελειωσει η γκομενα θα το φερω βαρεως...

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπαρχουν στανταρ συμβουλες σαυτο .... η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη.

και συμφωνω με τον φιλο george234 οτι οι περισσοτερες τελειωνουν πιο ευκολα οταν ειναι απο πανω ..

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Προσωπικά για τη ποσότητα αμφιβάλλω, όχι ότι δε γίνονται....το ξέρω πολύ καλά....
όταν λες όμως προσωπική εμπειρία εννοείς ότι απλά εχεις κάνει τα ίδια για τη καύλα σου; ή σε γύρισμα ταινίας;

μου συμβαινει κυριως  οταν ανακαλυπτω τον εαυτο μου αλλα και με το αγορι μου καποιες φορες, παντως εχω παρατηρησει οτι για να γινει πρεπει να ειναι μεγαλη η καυλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom