Στα 20 σου και σε κοντινή ηλικία για την κοπέλα σου... το να έρθει σε οργασμό είναι από τα πιο ευκολα πραγματα! Αν η κοπέλα σε γουστάρει, αν το μουνάκι της υγραίνεται μόνο που την χουφτώνεις και την φιλάς, τα πραγματα είναι απλά. Και αυτό επειδή σε μικρές ηλικίες που ΚΑΙ εσύ, ΚΑΙ η κοπέλα σου γουστάρετε... για να γουστάρετε, δεν μπαίνουν άλλοι "παραγοντες" αναμεσά σας.
Θα διαφωνήσω μαζι σου. Στα 20 ακομα δεν ξερουν τι ειναι το σεξ κ πως τρωγεται, θα ξερουν τι ειναι ο οργασμος?? Σε αυτη την ηλικια ακομα μαθαινουν πραγματα για τον εαυτο τους (ασε που συνεχεια μαθαινουμε), πειραματιζονται.
Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες, κάποια βήματα για να το καταφέρω, π.χ τι αρέσει στις γυναίκες περισότερο την ώρα του σεξ ή κάποια συγκεκριμένη στάση που να τις αρέσει ποιο πολύ..
Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Το καλυτερο ειναι να συζητησης μαζι της, να μαθεις τι ειναι αυτο που της αρεσει. Αν ντρεπεται, να την χαϊδέψεις, κ θα καταλαβεις απο τα βογκητα της που της αρεσει περισσοτερο, οποτε εκει θα επιμενεις.
Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι στα 20 το μονο οργασμο που μπορει να εχει ειναι ο κλειτοριδικος, οποτε να επιμενεις εκει ;)
Σιγουρο αποτελεσμα