Επισκέπτης
πες της οτι αν στη μιση ωρα δεν εχει χυσει θα πας με τη φιλη της που σε πηρε τηλεφωνο χτες
δεν σου αρεσε ο κολομβος ?βαλε αλλον εκει δε τα χαλαμε
ποιηση ποιηση ,γουσταρω...δεν σου αρεσε ο κολομβος ?βαλε αλλον εκει δε τα χαλαμε
Στα 20 σου και σε κοντινή ηλικία για την κοπέλα σου... το να έρθει σε οργασμό είναι από τα πιο ευκολα πραγματα! Αν η κοπέλα σε γουστάρει, αν το μουνάκι της υγραίνεται μόνο που την χουφτώνεις και την φιλάς, τα πραγματα είναι απλά. Και αυτό επειδή σε μικρές ηλικίες που ΚΑΙ εσύ, ΚΑΙ η κοπέλα σου γουστάρετε... για να γουστάρετε, δεν μπαίνουν άλλοι "παραγοντες" αναμεσά σας.Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες, κάποια βήματα για να το καταφέρω, π.χ τι αρέσει στις γυναίκες περισότερο την ώρα του σεξ ή κάποια συγκεκριμένη στάση που να τις αρέσει ποιο πολύ..
Ευχαριστώ προκαταβολικά..
πες της οτι αν στη μιση ωρα δεν εχει χυσει θα πας με τη φιλη της που σε πηρε τηλεφωνο χτες
ο κολομβος του κορμιου της ,τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα.....καλο
εεε ουτε εμεις οι ιδιες δεν ξερουμε)))))
Στα 20 σου και σε κοντινή ηλικία για την κοπέλα σου... το να έρθει σε οργασμό είναι από τα πιο ευκολα πραγματα! Αν η κοπέλα σε γουστάρει, αν το μουνάκι της υγραίνεται μόνο που την χουφτώνεις και την φιλάς, τα πραγματα είναι απλά. Και αυτό επειδή σε μικρές ηλικίες που ΚΑΙ εσύ, ΚΑΙ η κοπέλα σου γουστάρετε... για να γουστάρετε, δεν μπαίνουν άλλοι "παραγοντες" αναμεσά σας.
Τέλος, αν θες να μάθεις ΤΙ εννοώ "γάμα πρώτα το μυαλό της", δες κάνοντας ένα κλικ [/MEDIA]] ένα πολύ καλό παράδειγμα.
Δεν υπάρχουν ανοργασμικές γυναίκεςθα αρχισει να χυνει σν δεν ειναι μεσα στο μεγαλο ποσοστο γυναικων που ειναι ανοργασμικες
Δεν υπάρχουν ανοργασμικές γυναίκες