δεν συμφωνω με αυτο..αν ανατομικα ο κολπος αλλα κ το πεος ειναι στα φυσιολογικα μεγεθη κ η ψυχολογικη κατασταση της γυναικας ειναι καλη κ ο συντροφος της την βοηθαει επισης να χαλαρωση κ ανατομικα να ειναι ετοιμη να δεκτει το πεος τοτε δεν υπαρχει πονος μονο μια περιεργει αισθηση στην αρχη τπτ αλλο..σαφως βεβαια το οτι απο την πρωτη φορα η γυναικα δεν ειναι κ τοσο ευκολο να ολοκληρωση εχει σχεση κ με το ποσο εμπηρος ειναι ο ανδρας η τουλαχιστον αν εχει ενημερωθει σωστα γτ ετσι τουλαχιστον για πρωτη φορα με στοματικο θα μπορεσει να την κανει να νιωσει οργασμο μπορει να πεδευτει λιγο αλλα θα τα καταφερει..εδω παιδια αλλαζει το πραγμα
δεν εχω γνωρισει κοπελα που να εχει ερθει σε οργασμο με την πρωτη της φορα ειναι πολυ δυσκολο γιατι οσο να 'ναι υπαρχει ο πονος που δεν σε αφηνει να χαλαρωσεις
μετα την τριτη τεταρτη φορα της θα αρχισει να χυνει σν δεν ειναι μεσα στο μεγαλο ποσοστο γυναικων που ειναι ανοργασμικες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοπέλα σε οργασμό..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αφου εχω δει συγκεκριμενη εκπομπη π ελεγε πως αυτη κανουν καποιες ενεσεις για να εκσπερματωνουν παραπανω απο το φυσιολογικο κ για να ειναι τοσες ωρες καγκελο κανουν καποιες ασκησεις...Σωστός! άλλωστε νομίζετε ότι οι ταινίες αυτές διαρκούν όσο διαρκούν; κάνουν προετοιμασία δε ξέρω πόσες ώρες!!
σε κάποιες ταινίες, ένας συγκεκριμένος μαύρος έχει τάχα μου πούτσα σαν προβοσκίδα και χύνει με τους τόνους,και γίνονται τα πρόσωπα κάποιων σαν σοβαντισμένος τοίχος!!
Πω πω, μήπως είσαι ο Κολόμβος ή καμία επιστήμονας?μου συμβαινει κυριως οταν ανακαλυπτω τον εαυτο μου αλλα και με το αγορι μου καποιες φορες, παντως εχω παρατηρησει οτι για να γινει πρεπει να ειναι μεγαλη η καυλα
Γιατί δε λες μαλακίζομαι/δαχτυλώνομαι/αυνανίζομαι? Δεν είσαι στο forum του Cosmopolitan.
Γελάσαμε βραδιάτικα
adolfos69 που άνοιξες αυτό το thread, πριν λίγο καιρό μας έλεγες ότι δε μπορούσες να γαμήσεις τη γκόμενα σου γιατί σου έπεφτε
και ζητούσες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37528.0]συμβουλές[/url].
Τελικά τα κατάφερες? Για να ξέρουνε οι υπόλοιποι πως να σου απαντήσουν...
και ζητούσες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37528.0]συμβουλές[/url].
Εδώ και λίγο καιρό είμαι με μια κοπέλα και θέλω να την φέρω σε οργασμό. Μπορείτε να μου πείτε κάποιες οδηγίες...
Οδηγός για γλυφομούνι...
One god knows..Τι ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες?
What women want.. ;)
adolfos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
adolfos69 που άνοιξες αυτό το thread, πριν λίγο καιρό μας έλεγες ότι δε μπορούσες να γαμήσεις τη γκόμενα σου γιατί σου έπεφτε
Τι μου έπεφτε ρε πας καλά, απλά είχα άγχος για την πρώτη της φορά.. Λοιπόν παιδιά την ξεπαρθένιασα και από τότε είμαστε κάθε μέρα μαζί, το κάνουμε και το πουλί μου δεν πέφτει με καμιά παναγία έχει πάθει πλάκα η γκόμενα μαζί μου και έγω με τον εαυτό μου, έιχα ανοίξει ένα thread το ξέρω αλλά θεώρησα να μην πω τι έγινε τελικά και να ξεχαστεί, αφού πάμε για άλλα τώρα.. Τελικά με την κοπέλα μου είμαστε στην καλύτερη φάση της σχέσης μας, μου το είπε και της το είπα. Από την μέρα που το κάναμε (πρώτη φορά για αυτή) το κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι μου στο αμάξι παντού, μου λεέι ότι κάθε μέρα με θέλει όλο και ποιο πολύ, δεν κρατιέται μιλάμε, έχουμε τρελαθεί και οι 2.
Θέλω να την φέρω σε οργασμό ρε γαμώτο να χύσει πως το λένε, νομίζω θα το καταφέρω ξέρω ακριβώς τι θα κάνω.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδια..
Τι μου έπεφτε ρε πας καλά, απλά είχα άγχος για την πρώτη της φορά.. Λοιπόν παιδιά την ξεπαρθένιασα και από τότε είμαστε κάθε μέρα μαζί, το κάνουμε και το πουλί μου δεν πέφτει με καμιά παναγία έχει πάθει πλάκα η γκόμενα μαζί μου και έγω με τον εαυτό μου, έιχα ανοίξει ένα thread το ξέρω αλλά θεώρησα να μην πω τι έγινε τελικά και να ξεχαστεί, αφού πάμε για άλλα τώρα.. Τελικά με την κοπέλα μου είμαστε στην καλύτερη φάση της σχέσης μας, μου το είπε και της το είπα. Από την μέρα που το κάναμε (πρώτη φορά για αυτή) το κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι μου στο αμάξι παντού, μου λεέι ότι κάθε μέρα με θέλει όλο και ποιο πολύ, δεν κρατιέται μιλάμε, έχουμε τρελαθεί και οι 2.
Θέλω να την φέρω σε οργασμό ρε γαμώτο να χύσει πως το λένε, νομίζω θα το καταφέρω ξέρω ακριβώς τι θα κάνω.
Μας δουλεύεις?Άλλα μας έλεγες στο άλλο σου τόπικ για τη στύση σου.
Και πως τρελάθηκε αφού δεν τελείωσε?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μαλιστα...ενω ζητουσες συμβουλες και σου απαντησα οπως και αλλοι τοσοι να σου πω για λογαριασμο της μπουρδελοκοινοτητας οτι μεσα σε ελαχιστες μερες απο εκει που σου επεφτε εγινες ο πορνοσταρ γαμιας,απο τη στιγμη που ανοιγες θρεντ για να ρωτησεις ξαφνικα εμφανιζεσαι ΕΙΔΗΜΩΝ...πλακα μας κανεις και το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεσκισες τη χηρα με τα 5 ορφανα..Τι μου έπεφτε ρε πας καλά, απλά είχα άγχος για την πρώτη της φορά.. Λοιπόν παιδιά την ξεπαρθένιασα και από τότε είμαστε κάθε μέρα μαζί, το κάνουμε και το πουλί μου δεν πέφτει με καμιά παναγία έχει πάθει πλάκα η γκόμενα μαζί μου και έγω με τον εαυτό μου, έιχα ανοίξει ένα thread το ξέρω αλλά θεώρησα να μην πω τι έγινε τελικά και να ξεχαστεί, αφού πάμε για άλλα τώρα.. Τελικά με την κοπέλα μου είμαστε στην καλύτερη φάση της σχέσης μας, μου το είπε και της το είπα. Από την μέρα που το κάναμε (πρώτη φορά για αυτή) το κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι μου στο αμάξι παντού, μου λεέι ότι κάθε μέρα με θέλει όλο και ποιο πολύ, δεν κρατιέται μιλάμε, έχουμε τρελαθεί και οι 2.
Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη ειναι η ετυμηγορια.
ΤΕΛΟΣ
adolfos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Μα το θεό και την παναγία παιδιά και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω... Τις πρώτες 2 φορές που πήγαμε να το κάνουμε μου έκανε στοματικό μου σηκωνότανε και όταν πήγαινα να της το βάλω μου έπεφτε.. Την τρίτη φορά πήγα προετοιμασμένος και καβλωμένος χωρίς αχγος, τελικά το κάναμε και από τότε όλα άλλαξαν στην ζωή μου και στην σχέση μας δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε ο ένας από τον άλλον είμαστε κάθε μέρα μαζί, έχω αποκτήσει μαζί της μια οικειότητα που δεν μπορώ να την εξηγήσω, έχουμε πει σ'αγαπώ, και γενικά με καμιά άλλη κοπέλα δεν ήμουν έτσι..
psolaras78 μετά τα πρώτα 2 περιστατικά είχα πολύ άχγος δεν ήξερα τι να κάνω, με τους κολλητούς μου δεν μπορούσα να το συζητήσω, η μόνη λύση τελικά ήταν να πάρω συμβουλές απο το internet, πιστεύω ότι με βοήθησαν να ξεπεράσω το άχγος σε μεγάλο ποσοστό, μου τόνωσαν την αυτοπεποίθηση και με έκαναν να πιστέψω πως στην τρίτη "απόπειρα" θα πάνε όλα καλά...
Τώρα τι να σας πω η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή, επιλογή σας είναι να με πιστέψετε η όχι.
psolaras78 μετά τα πρώτα 2 περιστατικά είχα πολύ άχγος δεν ήξερα τι να κάνω, με τους κολλητούς μου δεν μπορούσα να το συζητήσω, η μόνη λύση τελικά ήταν να πάρω συμβουλές απο το internet, πιστεύω ότι με βοήθησαν να ξεπεράσω το άχγος σε μεγάλο ποσοστό, μου τόνωσαν την αυτοπεποίθηση και με έκαναν να πιστέψω πως στην τρίτη "απόπειρα" θα πάνε όλα καλά...
Τώρα τι να σας πω η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή, επιλογή σας είναι να με πιστέψετε η όχι.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
Eιναι λογικο να εχει κολλησει μαζι σου,εγω σε πιστευω..
Συνηθως ετσι γινεται με τα ξεπαρθενιασματα..
Οσον αφορα το να τη φερεις σε οργασμο και το χυσιμο που λες πιο πανω,ε μη περιμενεις να σου κανει και COB και CIM..
Συνηθως ετσι γινεται με τα ξεπαρθενιασματα..
Οσον αφορα το να τη φερεις σε οργασμο και το χυσιμο που λες πιο πανω,ε μη περιμενεις να σου κανει και COB και CIM..
cob, cim τι είναι αυτά?
όταν με το καλό απομυθοποιήσεις τις εφηβικές φάσεις και έρωτες, θα σου πούμε! μη βιάζεσαι, one step at a time
Δες αυτό να μαθαίνεις
διαβασα τη συζητηση και ειστε λιγο απληροφορητοι οσον αφορα το γυναικειο οργασμο (αντρες , γυναικες ;))
1) επιστημονικα αλλα και πρακτικα δεν υπαρχουν 2 ειδη οργασμων , αλλα μονο ενας : ο κλειτοριδικος. ο "κολπικος
" ειναι η συσπαση του κολπου που δινει αισθημα ευφοριας και προκαλειται απο τον κλειτοριδικο.Το 99,9% των φορων η κοπελα σας θα εχει κλειτοριδικο οργασμο.
2)ανοργασμικες κοπελες δεν υπαρχουν , απλα ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες εστιαζουν στα κουμπια της γυναικας.
3) η καθε γυναικα εχει τα δικα της κουμπια, αλλα υπαρχουν καποια βασικα πραγματα που θεωρω οτι αρεσουν σε ολες: για να ερθει μια γυναικα σε οργασμο θα πρεπει να επιμενετε στην κλειτοριδα της ακομα και κατα την διαρκεια του σεξ. ( σιγουρευτειτε οτι αυτο που τριβετε ειναι οντως το επιμαχο σημειο της κλειτοριδας γιατι αν τριβετε 2-3 χιλιοστα πιο πανω η πιο κατω, δεν θα καταφερετε και πολλα. (αν δεν ειστε σιγουροι μην ντραπειτε να ρωτησετε τι και πως)
4)δεδομενων των παραπανω , σε φυσιολογικες συνθηκες, μια γυναικα ερχεται σε οργασμο γυρω στα 20 λεπτα. οποτε αν τελειωνετε στο πενταλεπτο μην περιμενετε και πολλα
5)αν μια γυναικα αναψει και το χειριστειτε σωστα μπορει να τελειωσει και πιο γρηγορα απο εσας :S
6) να θυμαστε οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να την κανετε να αγχωθει , να νιωσει ασχημα για τον εαυτο της η να απογοητευθει. Αν νομισει οτι δεν προκειται να τελειωσει, δεν θα τελειωσει ποτε γιατι ειναι πολυ εγκεφαλικος τυπος.
7) να γλυφετε οσο πιο πολυ και οσο πιο καλα μπορειτε. η γυναικα θα το εκτιμησει και θα ανταποδωσει ευχαριστως.
8) Πολλες προσποιουνται τον οργασμο, ειτε επειδη φοβουνται οτι θα τις απορριψετε ,ειτε επειδη δεν θελουν να σας στεναχωρησουν. Αν θελετε να το ελεγξετε υπαρχει τροπος : αν εχει τελειωσει, η κλειτοριδα της θα την ενοχλει για λιγο διαστημα μετα τον οργασμο, αν δοκιμασετε να την τριψετε, οπως την τριβατε για να τελειωσει.
Αυτα απο εμενα, ελπιζω οι γυναικες να συμφωνουν μαζι μου.
1) επιστημονικα αλλα και πρακτικα δεν υπαρχουν 2 ειδη οργασμων , αλλα μονο ενας : ο κλειτοριδικος. ο "κολπικος
" ειναι η συσπαση του κολπου που δινει αισθημα ευφοριας και προκαλειται απο τον κλειτοριδικο.Το 99,9% των φορων η κοπελα σας θα εχει κλειτοριδικο οργασμο.
2)ανοργασμικες κοπελες δεν υπαρχουν , απλα ουτε οι αντρες ουτε οι γυναικες εστιαζουν στα κουμπια της γυναικας.
3) η καθε γυναικα εχει τα δικα της κουμπια, αλλα υπαρχουν καποια βασικα πραγματα που θεωρω οτι αρεσουν σε ολες: για να ερθει μια γυναικα σε οργασμο θα πρεπει να επιμενετε στην κλειτοριδα της ακομα και κατα την διαρκεια του σεξ. ( σιγουρευτειτε οτι αυτο που τριβετε ειναι οντως το επιμαχο σημειο της κλειτοριδας γιατι αν τριβετε 2-3 χιλιοστα πιο πανω η πιο κατω, δεν θα καταφερετε και πολλα. (αν δεν ειστε σιγουροι μην ντραπειτε να ρωτησετε τι και πως)
4)δεδομενων των παραπανω , σε φυσιολογικες συνθηκες, μια γυναικα ερχεται σε οργασμο γυρω στα 20 λεπτα. οποτε αν τελειωνετε στο πενταλεπτο μην περιμενετε και πολλα
5)αν μια γυναικα αναψει και το χειριστειτε σωστα μπορει να τελειωσει και πιο γρηγορα απο εσας :S
6) να θυμαστε οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να την κανετε να αγχωθει , να νιωσει ασχημα για τον εαυτο της η να απογοητευθει. Αν νομισει οτι δεν προκειται να τελειωσει, δεν θα τελειωσει ποτε γιατι ειναι πολυ εγκεφαλικος τυπος.
7) να γλυφετε οσο πιο πολυ και οσο πιο καλα μπορειτε. η γυναικα θα το εκτιμησει και θα ανταποδωσει ευχαριστως.
8) Πολλες προσποιουνται τον οργασμο, ειτε επειδη φοβουνται οτι θα τις απορριψετε ,ειτε επειδη δεν θελουν να σας στεναχωρησουν. Αν θελετε να το ελεγξετε υπαρχει τροπος : αν εχει τελειωσει, η κλειτοριδα της θα την ενοχλει για λιγο διαστημα μετα τον οργασμο, αν δοκιμασετε να την τριψετε, οπως την τριβατε για να τελειωσει.
Αυτα απο εμενα, ελπιζω οι γυναικες να συμφωνουν μαζι μου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις