Vasillakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Θα ήθελα πάντως έτσι για την πλακα,όταν περάσουν τα χρονια και φτάσουμε στα 80 ,να μπορούμε να στέλνουμε φώτο δικές μας,να δω τι μουνι θα έχουμε εμεις δίπλα μας
Αν δεν βγάλεις χοντρά φραγκα δες τα ΚΑΠΗ και διάλεξε .Θα ήθελα πάντως έτσι για την πλακα,όταν περάσουν τα χρονια και φτάσουμε στα 80 ,να μπορούμε να στέλνουμε φώτο δικές μας,να δω τι μουνι θα έχουμε εμεις δίπλα μας
Kλασικο παράδειγμα πατέρα - αποτυχημενου γιουΟ υιός Πλεύρης αποδοκίμασε δημόσια τον πατέρα, αποκαλώντας την συμπεριφορά του (ναζ. χαιρετισμό) αποκτήνωση. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που ο πατήρ προβαίνει σε αυτόν τον γάμο, που είναι αχρείαστος, αλλά στερεί από τον υιό το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς.
Θάνος Πλεύρης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του: Αποκτήνωση ότι το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα | in.gr
«Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους»www.in.gr
Πλάκα πλάκα, στα ΚΑΠΗ ξεσκίζονται στις εκδρομές. Αν τους σηκώνονταν και το πουλί, θα μιλούσαμε για ζωή χαρισάμενη!Αν δεν βγάλεις χοντρά φραγκα δες τα ΚΑΠΗ και διάλεξε .
την ξέρεις προσωπικά;είχε απο παλια προτίμηση στα μεγάλα πορτοφόλια ή οντως εκτίμησε τον ψυχικό του κόσμο;Γαμω τα κοριτσια η τζωρτζια.Απορω τι επαθε και εκανε τετοια κινηση?Εχω πεσει απο τα συνεφα.Παντως δε ξερω τι γραφετε ειναι γαμω τα ατομα..
Τη ξερω φιλε απο πολυ παλια ειχαμε πολλες συζητησεις κτλ ειναι πολυ ανοιχτο ατομο πολυ καλο κοριτσι ειχε καποια προβληματα υγειας θιυμαμαι με τη μητερα της οκ το μονο που χω να προσαψω ειναι οτι εχει ψωνιο με τη προβολη απο οτι εχω καταλαβει.Αλλα σαν ατομο ειναι γαματη κοπελα και κριμα που πηγε με το παππου.Αλλα οκ ισως τον εχει 25 ποντους..χαχατην ξέρεις προσωπικά;είχε απο παλια προτίμηση στα μεγάλα πορτοφόλια ή οντως εκτίμησε τον ψυχικό του κόσμο;
οσο και να την έχεις πως θα σου σηκωθεί στα 83..τέλος πάντων.Τη ξερω φιλε απο πολυ παλια ειχαμε πολλες συζητησεις κτλ ειναι πολυ ανοιχτο ατομο πολυ καλο κοριτσι ειχε καποια προβληματα υγειας θιυμαμαι με τη μητερα της οκ το μονο που χω να προσαψω ειναι οτι εχει ψωνιο με τη προβολη απο οτι εχω καταλαβει.Αλλα σαν ατομο ειναι γαματη κοπελα και κριμα που πηγε με το παππου.Αλλα οκ ισως τον εχει 25 ποντους..χαχα
Μην μπερδευεστε...οι καλλιτέχνες εχουν την τέχνη να τις ενώνει.Άλλη περίπτωση απο το παρελθόν:
Δανδουλάκη-Πλωρίτης 30+ χρόνια διαφορά. Ο Πλωρίτης δε νομίζω να ήταν κανένας πάμπλουτος.
Έτσι φαίνεται ότι είναι πολύ ανοιχτό άτομο.Κάνει extreme sports πιπώνει 85 χρόνο πρωήν ναζιστή και τι άλλα όργεια μπορεί να κάνουν.Τη ξερω φιλε απο πολυ παλια ειχαμε πολλες συζητησεις κτλ ειναι πολυ ανοιχτο ατομο πολυ καλο κοριτσι ειχε καποια προβληματα υγειας θιυμαμαι με τη μητερα της οκ το μονο που χω να προσαψω ειναι οτι εχει ψωνιο με τη προβολη απο οτι εχω καταλαβει.Αλλα σαν ατομο ειναι γαματη κοπελα και κριμα που πηγε με το παππου.Αλλα οκ ισως τον εχει 25 ποντους..χαχα
Έτσι φαίνεται ότι είναι πολύ ανοιχτό άτομο.Κάνει extreme sports πιπώνει 85 χρόνο πρωήν ναζιστή και τι άλλα όργεια μπορεί να κάνουν.
την ειχες τιμησει οταν δουλευε?Τη ξερω φιλε απο πολυ παλια ειχαμε πολλες συζητησεις κτλ ειναι πολυ ανοιχτο ατομο πολυ καλο κοριτσι ειχε καποια προβληματα υγειας θιυμαμαι με τη μητερα της οκ το μονο που χω να προσαψω ειναι οτι εχει ψωνιο με τη προβολη απο οτι εχω καταλαβει.Αλλα σαν ατομο ειναι γαματη κοπελα και κριμα που πηγε με το παππου.Αλλα οκ ισως τον εχει 25 ποντους..χαχα
Παιδαρέλι και μεγάλο αλάνι φαίνεται.Ενώ οι αναρχικοί ηγέτες .... σαν αυτόν που έχει άβαταρ ο παλιός ΠΑΣΟΚος ....
(στη γαλλία , 2η φωτό , είχε ξουρίσει το μύστακα που είχε στη σοβιετία. 1η φωτό ) .
Πιο σέξυ δεν ήταν στη 2η με το ραντάκι , παρά με το αμπέχονο στην 1η ;;;
Παραειναι εξτρεμιστης για ΠΑΣΟΚ πάντως...Ενώ οι αναρχικοί ηγέτες .... σαν αυτόν που έχει άβαταρ ο παλιός ΠΑΣΟΚος ....
(στη γαλλία , 2η φωτό , είχε ξουρίσει το μύστακα που είχε στη σοβιετία. 1η φωτό ) .
Πιο σέξυ δεν ήταν στη 2η με το ραντάκι , παρά με το αμπέχονο στην 1η ;;;
Τύπε οι χυστες παίρνουν τα φώτα της δημοσιότηταςνημα για σιακαβάρα δεν έχει;
Την αδικείςΌντως έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.Φαντάσου Πλεύρη τώρα να χάνει τη Σιακαράβα και να την κληρονομεί.Πόσα ροζ βρακάκια της θα κληρονομήσει ο πορνόγερος,όλη μέρα θα κάθεται να τα μυρίζει γιατί δεν την κόβω να έχει τίποτα περισσότερο από το μουνί της και τα εσωρουχά της.
Αυτοί που πήγαν ΠΑΣΟΚ εποχές 1979-1982 και ήταν τότε 35ρηδες , ήταν παλιοί αριστεράτζες .Παραειναι εξτρεμιστης για ΠΑΣΟΚ πάντως...
Μήπως είναι αναρχοκομμουνι?
Έχει απίστευτα σκληρά κωλομαγουλα για Πασοκος...