Θα ήθελα να ξέρω αν ο πατέρας σου είχε φράγκα και στα 83 του ερχόταν μια πουταναρα σαν κι αυτήν και τον καυλαντιζε, θα έλεγες τα ίδια....Μια χαρά τους βλέπω και τους 2 βγαίνουν περνάνε καλά τρολαρουν κόσμο.
Τώρα η καθε κομπλεξική γυναίκα και σχολιάζει και δεν κοιτάζει τα χάλια της όσο για τους άντρες που ρίχνουν μίσος ας πάνε στην χοντρή γυναίκα τους που τους έχει πετάξει 2 κουτσούβελα και όλη μέρα τους ρίχνει παντόφλα και ας αφήσουν το ζευγαράκι να κάνει την ζωάρα του.
Εγώ θέλω να τους δω όλους μετά τα 60 αν θα βγάζουν βόλτα τέτοια γυναίκα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνος Πλεύρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 728
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stakaman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 672
- Πόντοι
- 86
Η κληρονομια παει στον Θάνο οπότε κλαινΘα ήθελα να ξέρω αν ο πατέρας σου είχε φράγκα και στα 83 του ερχόταν μια πουταναρα σαν κι αυτήν και τον καυλαντιζε, θα έλεγες τα ίδια....
Αν την παντρεύει παίρνει το 25 τοις εκατό.Η κληρονομια παει στον Θάνο οπότε κλαιν
Χωρια που μέχρι να τα κακαρωσει μπορεί να τον έχει μασήσει κανονικά
Χωρια που έχει γίνει ο περίγελος όλης της χώρας .
Οπότε Κλάιν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
Δηλαδή, δεν του φτάνουν του Θάνου τα χρήματα από το δικηγοριλίκι και το βουλευτιλίκι, την τεράστια σύνταξη που θα πάρει όποτε αποφασίσει να τα παρατήσει ή δεν εκλεγεί πάλι;
Δεν θα μείνει και στο δρόμο, ο υιός.
Ναι μωρέ . Καλύτερα να τα φάει η πουτανα.Δηλαδή, δεν του φτάνουν του Θάνου τα χρήματα από το δικηγοριλίκι και το βουλευτιλίκι, την τεράστια σύνταξη που θα πάρει όποτε αποφασίσει να τα παρατήσει ή δεν εκλεγεί πάλι;
Αν αφορούσε εμάς δεν ξέρω πόσο θα χαιρόμαστε.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
Τύποι, αφήστε επιτέλους τους νεαρούς να ζήσουν τον έρωτά τους!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ετσι ειναι. Οπως ολοι γνωριζουμε, ο Θανος Πλευρης τα ξεπουλησε ολα προκειμενου να πετυχει ολα αυτα που ειπες. Και ιδεολογιες, και ατζεντα (αρκει να παρει καποιος ενα προεκλογικο του φυλλαδιο στις εκλογες του 2015 και θα διαπιστωσει οτι οταν βγηκε βουλευτης, ουτε καν ασχοληθηκε η αναφερθηκε σε αυτα)Δηλαδή, δεν του φτάνουν του Θάνου τα χρήματα από το δικηγοριλίκι και το βουλευτιλίκι, την τεράστια σύνταξη που θα πάρει όποτε αποφασίσει να τα παρατήσει ή δεν εκλεγεί πάλι;
Τα καταφερε, εξασφαλιστηκε, οπως σωστα ειπες, αλλα ο ανθρωπος τα θελει ολα. Και το να κληρονομησει τον ηλικιωμενο πατερα του, ειναι λογικο και ανθρωπινο.
Οταν λοιπον εμφανιζεται απο το πουθενα αυτη η γυναικα με τον πατερα του, και ο ενδεχομενος γαμος, ειναι φυσικο να τον ανησυχει. Φαινεται εξ αλλου , δεν το κρυβει.
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Το κάνει ο πατέρας μου και καλά κάνει έχει την ζωή του αλλά και εμένα δεν με έχει αφήσει έτσι.Θα ήθελα να ξέρω αν ο πατέρας σου είχε φράγκα και στα 83 του ερχόταν μια πουταναρα σαν κι αυτήν και τον καυλαντιζε, θα έλεγες τα ίδια....
Είμαι σε επίπεδο να βγάζω τα χρήματα που θέλω να έχω τα ακίνητα που θέλω λίγα πάνω λίγα κάτω τα ίδια είναι εξάλλου αυτός τα δούλεψε να τα κάνει ότι θέλει σιγά μην γίνω έρμαιο του κάθε γονιού μου για σπίτια και χρήματα αυτά τα κάνουν οι γυναίκες και οι φουκαράδες την ζωη πρέπει να την ζεις έτσι οπός θέλεις εσυ με ελευθερία !!!
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.950
- Πόντοι
- 6.166
αν ημουν στην θεση του μπαρμπα θα επαιρνα το μωρο και θα πηγαιναμε εξωτερικο θα της ελεγα αστο θεατρο και της μαλακιες και παμε ταξιδια θα τα ετρωγα μεχρι τελευταια δεκαρα ολα χιονι και κοκκαλο .
Τελευταία τροποποίηση:
Εγώ λοιπόν είμαι οπισθοδρομικός.
Είμαι κατά της κάθε πουτανας που βρίσκει ένα ξεκουτιασμενο γέρο που το μόνο που έχει να της ακουμπήσει στο μουνι είναι μια σαλιωμενη μασέλα και κοιτάει να τον ξεκοκκαλισει.
Γιατί για αυτό παει μαζί του.
Ακόμη και με πόσες που παντρεύονται γέρους που έχουν μόνο μια σύνταξη.
Και μετά οι επόμενες γενεές θα τις πληρώνουν για πολλά πολλά χρόνια μέχρι να τα κακαρωσουν κιαυτες .
Είμαι κατά της κάθε πουτανας που βρίσκει ένα ξεκουτιασμενο γέρο που το μόνο που έχει να της ακουμπήσει στο μουνι είναι μια σαλιωμενη μασέλα και κοιτάει να τον ξεκοκκαλισει.
Και μετά οι επόμενες γενεές θα τις πληρώνουν για πολλά πολλά χρόνια μέχρι να τα κακαρωσουν κιαυτες .
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Άμα είσαι γέρος και σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω τέτοια γυναίκα μια χαρά τα αξίζει τα χρήματα της άλλοι τα τρώνε σε τζόγο και φρουτάκια άλλοι τα αφήνουν σε ιδρύματα και τα τρώνε οι διευθυντές σε άλλους τα τρώνε τα αχάριστα παιδιά άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια και σε λουλούδια απλά πονάει ο Πλεύρης την κάθε φουκαριάρα νοικοκυρά και τρέμουν τέτοιες γυναίκες και πι άντρες τον θάβουν γιατί έχουν μάθει να ζουνε με την τοξική γυναίκα που παντρεύτηκαν και δεν χαλάνε έναν κακό γάμο φυλακή για να μην στιγματιστούν στο χωριό τους.Εγώ λοιπόν είμαι οπισθοδρομικός.
Αλλά τον γκει γιο του πρέπει να τον θαυμάζουμε για την επιλογή του.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
η τυπισσα νομιζει οτι σε κανα δυο χρονακια μετα τον γαμο θα τα κακαρωσει ο γερος . Ελα ομως οτι μπορει να την βαζει να του γλυφει τα πεσμενα του μπαλακια μεχρι τα 100Αν την παντρεύει παίρνει το 25 τοις εκατό.
Χωρια που μέχρι να τα κακαρωσει μπορεί να τον έχει μασήσει κανονικά
Χωρια που έχει γίνει ο περίγελος όλης της χώρας .
Οπότε Κλάιν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
Ο Ξαρχάκος με την συμβία του, έχουν 40 χρόνια διαφορά, αλλά εμείς μόνο τον πατήρ σχολιάζουμε.
Αυτή είναι η οπτική του γέρου.Άμα είσαι γέρος και σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω τέτοια γυναίκα μια χαρά τα αξίζει τα χρήματα της άλλοι τα τρώνε σε τζόγο και φρουτάκια άλλοι τα αφήνουν σε ιδρύματα και τα τρώνε οι διευθυντές σε άλλους τα τρώνε τα αχάριστα παιδιά άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια και σε λουλούδια απλά πονάει ο Πλεύρης την κάθε φουκαριάρα νοικοκυρά και τρέμουν τέτοιες γυναίκες και πι άντρες τον θάβουν γιατί έχουν μάθει να ζουνε με την τοξική γυναίκα που παντρεύτηκαν και δεν χαλάνε έναν κακό γάμο φυλακή για να μην στιγματιστούν στο χωριό τους.
Αλλά τον γκει γιο του πρέπει να τον θαυμάζουμε για την επιλογή του.
Εγώ παρουσιάζω την οπτική των παιδιών αν καταλάβατε....
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.008
- Πόντοι
- 1.346
Άλλη μια ηφαλοκρυπίδα σχολιάζει τον Πλεύρη
αλλά τις αδελφοπουστομαχίες ούτε κατά διάνοια, γιατί είναι προοδευτικά πράγματα αυτά.
Ρε θα με κάνουν μουσουλμάνο στα γεράματα με το ζόρι...
Ταράτσες και Σαρία που περιμένει τη σφηκοφωλιά...
Κατερίνα Ζαρίφη για Πλεύρη - Σιακαβάρα: «Θα ήταν τόσο γλυκά τα σχόλια αν ήταν η γυναίκα τόσο μεγαλύτερη;»
Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε από τα Μέσα η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Γεωργία Σιακαβάρα σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι της
www.tlife.gr
αλλά τις αδελφοπουστομαχίες ούτε κατά διάνοια, γιατί είναι προοδευτικά πράγματα αυτά.
Ρε θα με κάνουν μουσουλμάνο στα γεράματα με το ζόρι...
Ταράτσες και Σαρία που περιμένει τη σφηκοφωλιά...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
100% τυπεΤύπε μου μια ερώτηση: έχει θεραπευτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες η μυρωδιά του μουνιού;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Άλλη μια ηφαλοκρυπίδα σχολιάζει τον Πλεύρη
Κατερίνα Ζαρίφη για Πλεύρη - Σιακαβάρα: «Θα ήταν τόσο γλυκά τα σχόλια αν ήταν η γυναίκα τόσο μεγαλύτερη;»
Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε από τα Μέσα η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Γεωργία Σιακαβάρα σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι τηςwww.tlife.gr
Ζηλευει η χοντρο-ζαριφη?
Που να βρει αυτή τέτοιο κελεπουρι?
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Εγώ είμαι 38και σου λέω την δίκη μου οπτική απλά δεν πρέπει να περιμένουμε χρήματα από τους γονείς μας δεν είναι κανόνας αυτός δεν είναι υποχρέωση τους οι γονείς πρέπει να μας σπουδάσουν για να έχουμε αποκατάσταση όχι για να δουλεύουν για εμάς για αυτό στο εξωτερικό φεύγουν τα παιδιά από τα 18Αυτή είναι η οπτική του γέρου.
Εγώ παρουσιάζω την οπτική των παιδιών αν καταλάβατε....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κούγια: «Η αυτογελοιοποίηση είναι κάτι κακό, αλλά χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση»
Η αυτογελιοποίηση είναι κακή, αλλά χειρότερη είναι η αυτοϊκανοποίηση, λέει ο Πλεύρης για Κούγια
«Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε την αυτογελοιοποίηση, είναι πολύ σημαντικό» είχε πει ο ποινικολόγος - Η απάντηση του 83χρονου και το σχόλιο για τον Λάκη Λαζόπουλο
www.protothema.gr
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.008
- Πόντοι
- 1.346
Τη στιγμή που φέρθηκε σαν πατέρας κι όχι σαν χυσομουνιάς και απλά να γκαστρώνει όπως γύφτοι/ανεύθυνοι/λαθρομετανάστες/τέρατα κλπ και
1) Σπούδασε τα παιδιά του
2) Τους έσπρωξε όσο μπορούσε
3) Λογικά θα τους έχει αφήσει κληρονομιά
Ε ας φάει και κάτι η μανδάμ που διάλεξε για τα τελευταία του. Τον Πλεύρη βλέπω στα τελευταία του ως έναν μικρότερης εμβέλειας Μπερλουσκόνι.
1) Σπούδασε τα παιδιά του
2) Τους έσπρωξε όσο μπορούσε
3) Λογικά θα τους έχει αφήσει κληρονομιά
Ε ας φάει και κάτι η μανδάμ που διάλεξε για τα τελευταία του. Τον Πλεύρη βλέπω στα τελευταία του ως έναν μικρότερης εμβέλειας Μπερλουσκόνι.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 237