Νέα

Η «αγάπη» και η «συγχώρεση» στον Χριστιανισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα resis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.704
Πόντοι
1.106
καλησπερα στο φορουμ, με αφορμη οτι πλησιαζουν και οι γιορτες και με εχει πιασει καπως αυτο το υπαρξιακο και το νοημα της ζωης, νιωθω, χωρις να εχω διαβασει τις γραφες, οτι ο χριστιανισμος πραγματικα εχει αρχες και αξιες που αν ολοι οι ανθρωποι τις ακολουθουσαμε ο κοσμος αυτος θα ηταν πολυ καλυτερος και πολυ πιο δικαιος. Παρολο που σπουδαζω πληροφορικη και γενικα οι περισσοτεροι στο κλαδο μου που γνωριζω και ειδικα στην ηλικια μου βλεπω οτι ειναι αθεοι, εγω προσωπικα πιστευω αρκετα λογω ερεθισματων απο την οικογενεια αλλα και απο προσωπικα βιωματα, θεωρω οτι δε μπορουν να εξηγηθουν ολα με τη λογικη. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? πιστευετε στο χριστιανισμο, τι ειναι αυτο που σας ελκει η σας απωθει απο αυτον (αν δε πιστευετε)?
Επιτέλους ρε φιλε λίγη ποιότητα εδώ μέσα όλο για κωλους πίτσες και μια Αφροδίτη γραφουν

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.704
Πόντοι
1.106
Ο Θεοc μαζί cου
unnamed.jpg

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.432
Πόντοι
216
καλησπερα στο φορουμ, με αφορμη οτι πλησιαζουν και οι γιορτες και με εχει πιασει καπως αυτο το υπαρξιακο και το νοημα της ζωης, νιωθω, χωρις να εχω διαβασει τις γραφες, οτι ο χριστιανισμος πραγματικα εχει αρχες και αξιες που αν ολοι οι ανθρωποι τις ακολουθουσαμε ο κοσμος αυτος θα ηταν πολυ καλυτερος και πολυ πιο δικαιος. Παρολο που σπουδαζω πληροφορικη και γενικα οι περισσοτεροι στο κλαδο μου που γνωριζω και ειδικα στην ηλικια μου βλεπω οτι ειναι αθεοι, εγω προσωπικα πιστευω αρκετα λογω ερεθισματων απο την οικογενεια αλλα και απο προσωπικα βιωματα, θεωρω οτι δε μπορουν να εξηγηθουν ολα με τη λογικη. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? πιστευετε στο χριστιανισμο, τι ειναι αυτο που σας ελκει η σας απωθει απο αυτον (αν δε πιστευετε)?
στο ινσομνια δεν πηρες καμια απαντηση;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.704
Πόντοι
1.106
στο ινσομνια δεν πηρες καμια απαντηση;
Τυπε μόνο η επιστημονική κοινότητα του bou μπορεί να δώσει απαντήσεις σε επιστημονικά ζητήματα.
Τι να πρώτο θυμηθώ την καταπολέμηση του aids του κορνοίου

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.577
Πόντοι
201
καθε φορα που ανοιγω αυτη τη σελιδα διαβαζω κ μια καινουργια μλκ!εχετε κανει τη σελιδα ψυχολογικη υποστηριξη με τα υπαρξιακα σας
για να μπω κ στο θεμα...δλδ γαμω τον χριστο μου!

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
411
Πόντοι
21
Δεν ξερω αν εχει γραφτη σε μηνημα μεχρι τωρα αλλα οι ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ μας ελειπαν τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom