Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Καλή;Την αδικείς
έχει και κωλοτρυπίδα.
Καλή;Την αδικείς
έχει και κωλοτρυπίδα.
Μια χαρά πήγαν ΠΑΣΟΚ και κάποιοι που πιο πριν το 1979 ήταν δοσίλογοι επί χούντας και πήραν και καλές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ του 80.Αυτοί που πήγαν ΠΑΣΟΚ εποχές 1979-1982 και ήταν τότε 35ρηδες , ήταν παλιοί αριστεράτζες .
Από ρήγα κτλ .
Τώρα είναι .... ΝΔ .
ένα στανταράκι μου μου είπε ότι έχει 3 πελάτες, ο ένας 85 κι οι άλλοι δύο 80. Ο 85άρης πηδάει 3 φορές τη βδομάδα, όχι την ίδια για να μην την βαρεθείΠαιδια, λετε υπαρχει προβλημα αν καποιος ειναι 80αρης,
αλλα δεν εχει αλλα προβληματα υγειας;
Δηλαδή τύπε μου, αν, υποτιθέμεθα, ο πατήρ Πλεύρης εστηρίζετο μόνον σε μιάν πενιχράν σύνταξή του, η οποίαν ανέρχετο στο ιλιγγιώδες ποσόν των 600€ τον μήνα που δίδει απλόχερα η κυβέρνηση του βασιλέως Κούλη μας, τότε, μήπως η νεαράν αστεφάνωτη συμβία του, δεν θα τον αγαπούσε ολότελα και ανιδιοτελώς;Στον Λιαγκα εδειξε οτι ο Κωνσταντινος Πλευρης εστειλε στην αγαπημενη του στο θεατρο, πολλα ανθη, αξιας οπως τα υπολογισαν 600 ευρω.
Και καπακι εδειξε τον γιο του, Θανο Πλευρη , που ειπε οτι αγαπαει τον πατερα του, σεβεται τις επιλογες του , αλλα εχει και τις δικες του σκεψεις και γνωμη για ο,τι συμβαινει τελευταια. (οτι ειναι δυσαρεστημενος)
Πως να μην ειναι; 600 ευρω ανθη, συνεχεις εξοδοι σε ακριβα εστιατορια, οπως τα υπολογισε ο Λιαγκας αρκετα μεγαλο ποσο .
Στη ταινια τεντυ μπου αγαπη μου, εχει παει στο κεντρον διασκεδασεως ο Βουτσας και βλεπει τον πατερα του να γλεντοκοπαει, να ανοιγει ακριβες σαμπανιες, και σκεφτεται πως σκορπαει τη περιουσια του.
Ετσι θα σκεφτεται και ο Θανουλης Πλευρης με τον πατερα του. Λογικο ειναι να μην του αρεσει.
Γιατι να αναρωτιεσαι; Οπως σωστα ειπαν κι αλλοι, και οι 2 κερδιζουν σε αυτη τη σχεση.Δηλαδή τύπε μου, αν, υποτιθέμεθα, ο πατήρ Πλεύρης εστηρίζετο μόνον σε μιάν πενιχράν σύνταξή του, η οποίαν ανέρχετο στο ιλιγγιώδες ποσόν των 600€ τον μήνα που δίδει απλόχερα η κυβέρνηση του βασιλέως Κούλη μας, τότε, μήπως η νεαράν αστεφάνωτη συμβία του, δεν θα τον αγαπούσε ολότελα και ανιδιοτελώς;
Ο πατέρας αποκάλεσε ηγέτη τον Κούλη τον χρυσό κ τα βρήκανε..Ο υιός Πλεύρης αποδοκίμασε δημόσια τον πατέρα, αποκαλώντας την συμπεριφορά του (ναζ. χαιρετισμό) αποκτήνωση. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που ο πατήρ προβαίνει σε αυτόν τον γάμο, που είναι αχρείαστος, αλλά στερεί από τον υιό το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς.
Θάνος Πλεύρης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του: Αποκτήνωση ότι το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα | in.gr
«Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους»www.in.gr
Τύπε δεν μας απασχολεί τι άτομο είναι..Γαμω τα κοριτσια η τζωρτζια.Απορω τι επαθε και εκανε τετοια κινηση?Εχω πεσει απο τα συνεφα.Παντως δε ξερω τι γραφετε ειναι γαμω τα ατομα..
Έχει χεστρεί πάνω του ο γιός μην κάνει μαλακία ο πατέρας του και την παντρευτεί και χάσει το μισό της περουσίας στην κληρονομιά.
Ήρωες και προδότες στην κατοχική Ελλάδα, βιβλίο του Τάσου Κοντογιαννίδη.
Τύπε μου μια ερώτηση: έχει θεραπευτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες η μυρωδιά του μουνιού;Ο Χάρος κάνει καλές φάρσες πάντως.
-Παππού τι έχεις τελευταία επιθυμία; Να δοξάσεις ταν Χίτλερ; Η να μυρίσεις για τελευταία φορά λιγο μουνι;
-Ποιος τον γαμαει τον Χίτλερ, Χάρε μου....