Νέα

Κωνσταντίνος Πλεύρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 728
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Αυτοί που πήγαν ΠΑΣΟΚ εποχές 1979-1982 και ήταν τότε 35ρηδες , ήταν παλιοί αριστεράτζες .
Από ρήγα κτλ .
Τώρα είναι .... ΝΔ .
Μια χαρά πήγαν ΠΑΣΟΚ και κάποιοι που πιο πριν το 1979 ήταν δοσίλογοι επί χούντας και πήραν και καλές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ του 80.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.157
Πόντοι
441
Ήρωες και προδότες στην κατοχική Ελλάδα, βιβλίο του Τάσου Κοντογιαννίδη.

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.157
Πόντοι
441
Διαλέγει ο καθένας με ποιον θα είναι, Λεωνίδα ή Εφιάλτη, Κολοκοτρώνης ή Νενέκος;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ο Χάρος κάνει καλές φάρσες πάντως.

-Παππού τι έχεις τελευταία επιθυμία; Να δοξάσεις ταν Χίτλερ; Η να μυρίσεις για τελευταία φορά λιγο μουνι;

-Ποιος τον γαμαει τον Χίτλερ, Χάρε μου....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Παιδια, λετε υπαρχει προβλημα αν καποιος ειναι 80αρης,
αλλα δεν εχει αλλα προβληματα υγειας;
ένα στανταράκι μου μου είπε ότι έχει 3 πελάτες, ο ένας 85 κι οι άλλοι δύο 80. Ο 85άρης πηδάει 3 φορές τη βδομάδα, όχι την ίδια για να μην την βαρεθεί

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στον Λιαγκα εδειξε οτι ο Κωνσταντινος Πλευρης εστειλε στην αγαπημενη του στο θεατρο, πολλα ανθη, αξιας οπως τα υπολογισαν 600 ευρω.
Και καπακι εδειξε τον γιο του, Θανο Πλευρη , που ειπε οτι αγαπαει τον πατερα του, σεβεται τις επιλογες του , αλλα εχει και τις δικες του σκεψεις και γνωμη για ο,τι συμβαινει τελευταια. (οτι ειναι δυσαρεστημενος)
Πως να μην ειναι; 600 ευρω ανθη, συνεχεις εξοδοι σε ακριβα εστιατορια, οπως τα υπολογισε ο Λιαγκας αρκετα μεγαλο ποσο .
Στη ταινια τεντυ μπου αγαπη μου, εχει παει στο κεντρον διασκεδασεως ο Βουτσας και βλεπει τον πατερα του να γλεντοκοπαει, να ανοιγει ακριβες σαμπανιες, και σκεφτεται πως σκορπαει τη περιουσια του.
Ετσι θα σκεφτεται και ο Θανουλης Πλευρης με τον πατερα του. Λογικο ειναι να μην του αρεσει.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.975
Πόντοι
6.166
Με το ενα ποδι στον ταφο ειναι τωρα δινει γκαζια να περασει καλα οτι φαει οτι πιει και οτι γαμιζει αν μπορει τωρα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Στον Λιαγκα εδειξε οτι ο Κωνσταντινος Πλευρης εστειλε στην αγαπημενη του στο θεατρο, πολλα ανθη, αξιας οπως τα υπολογισαν 600 ευρω.
Και καπακι εδειξε τον γιο του, Θανο Πλευρη , που ειπε οτι αγαπαει τον πατερα του, σεβεται τις επιλογες του , αλλα εχει και τις δικες του σκεψεις και γνωμη για ο,τι συμβαινει τελευταια. (οτι ειναι δυσαρεστημενος)
Πως να μην ειναι; 600 ευρω ανθη, συνεχεις εξοδοι σε ακριβα εστιατορια, οπως τα υπολογισε ο Λιαγκας αρκετα μεγαλο ποσο .
Στη ταινια τεντυ μπου αγαπη μου, εχει παει στο κεντρον διασκεδασεως ο Βουτσας και βλεπει τον πατερα του να γλεντοκοπαει, να ανοιγει ακριβες σαμπανιες, και σκεφτεται πως σκορπαει τη περιουσια του.
Ετσι θα σκεφτεται και ο Θανουλης Πλευρης με τον πατερα του. Λογικο ειναι να μην του αρεσει.
Δηλαδή τύπε μου, αν, υποτιθέμεθα, ο πατήρ Πλεύρης εστηρίζετο μόνον σε μιάν πενιχράν σύνταξή του, η οποίαν ανέρχετο στο ιλιγγιώδες ποσόν των 600€ τον μήνα που δίδει απλόχερα η κυβέρνηση του βασιλέως Κούλη μας, τότε, μήπως η νεαράν αστεφάνωτη συμβία του, δεν θα τον αγαπούσε ολότελα και ανιδιοτελώς;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δηλαδή τύπε μου, αν, υποτιθέμεθα, ο πατήρ Πλεύρης εστηρίζετο μόνον σε μιάν πενιχράν σύνταξή του, η οποίαν ανέρχετο στο ιλιγγιώδες ποσόν των 600€ τον μήνα που δίδει απλόχερα η κυβέρνηση του βασιλέως Κούλη μας, τότε, μήπως η νεαράν αστεφάνωτη συμβία του, δεν θα τον αγαπούσε ολότελα και ανιδιοτελώς;
Γιατι να αναρωτιεσαι; Οπως σωστα ειπαν κι αλλοι, και οι 2 κερδιζουν σε αυτη τη σχεση.
Η μηπως υπαρχει γυναικα που δεν την ενδιαφερουν τα χρηματα αλλα ειναι αισθηματιας;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Ο υιός Πλεύρης αποδοκίμασε δημόσια τον πατέρα, αποκαλώντας την συμπεριφορά του (ναζ. χαιρετισμό) αποκτήνωση. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που ο πατήρ προβαίνει σε αυτόν τον γάμο, που είναι αχρείαστος, αλλά στερεί από τον υιό το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς.

Ο πατέρας αποκάλεσε ηγέτη τον Κούλη τον χρυσό κ τα βρήκανε..
:confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Γαμω τα κοριτσια η τζωρτζια.Απορω τι επαθε και εκανε τετοια κινηση?Εχω πεσει απο τα συνεφα.Παντως δε ξερω τι γραφετε ειναι γαμω τα ατομα..
Τύπε δεν μας απασχολεί τι άτομο είναι..
Το ζητούμενο για τους μύστες του σαι είναι αν τα παίρνει στο στόμα..
:coffee:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Έχει χεστρεί πάνω του ο γιός μην κάνει μαλακία ο πατέρας του και την παντρευτεί και χάσει το μισό της περουσίας στην κληρονομιά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.527
Πόντοι
3.656
Έχει χεστρεί πάνω του ο γιός μην κάνει μαλακία ο πατέρας του και την παντρευτεί και χάσει το μισό της περουσίας στην κληρονομιά.

Να τα φάει όλα ο γέρος.
Του μικρού να του δώσουν μπαγιόκο οι γαλάζιοι .

Εγώ θα τον αποκλήρωνα κι όλας.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Μια χαρά τους βλέπω και τους 2 βγαίνουν περνάνε καλά τρολαρουν κόσμο.
Τώρα η καθε κομπλεξική γυναίκα και σχολιάζει και δεν κοιτάζει τα χάλια της όσο για τους άντρες που ρίχνουν μίσος ας πάνε στην χοντρή γυναίκα τους που τους έχει πετάξει 2 κουτσούβελα και όλη μέρα τους ρίχνει παντόφλα και ας αφήσουν το ζευγαράκι να κάνει την ζωάρα του.
Εγώ θέλω να τους δω όλους μετά τα 60 αν θα βγάζουν βόλτα τέτοια γυναίκα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ELADISTAN.jpg
    ELADISTAN.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Έλεγε ο Βερύκιος σήμερα ότι τον πετύχαινε σε κάτι πατάρια να δίνει πόνο , και του φώναζε από κάτω , άξιος άξιος …… χαχαχαχαχαχαχαχα

μαγκες τίποτα δεν είναι τυχαίο . Ο παππούς μας βάζει τα γυαλιά όλους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Ο Χάρος κάνει καλές φάρσες πάντως.

-Παππού τι έχεις τελευταία επιθυμία; Να δοξάσεις ταν Χίτλερ; Η να μυρίσεις για τελευταία φορά λιγο μουνι;

-Ποιος τον γαμαει τον Χίτλερ, Χάρε μου....
Τύπε μου μια ερώτηση: έχει θεραπευτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες η μυρωδιά του μουνιού;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom