Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Δώσε πόνο πατήρ!
Μπορει ομως να του κανει καμια πουστια!Είπε ότι θα ήθελε για κουμπάρο τον Κασσελακη και υποθέτω για να μην κινδυνεύει από τον κουμπάρο να του γαμησει τη γυναίκα
Ε τι τον έχεις για μαλάκα;;Είπε ότι θα ήθελε για κουμπάρο τον Κασσελακη και υποθέτω για να μην κινδυνεύει από τον κουμπάρο να του γαμησει τη γυναίκα
Δίπλα στον παππού μοιάζει σαραντάρα...Ρε μάγκες αυτή είναι 49;γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλοστεκούμενη και φτιαγμένη 55 ;
Ο πατήρ Πλευρης είναι ένας αδαμαστος επιβήτορας, με αλογίσιο πουλί και με αρχέγονα σεξουαλικα ένστικτα...Ο πατήρ Πλεύρης τα έχει 400. Πάντως ρε παιδιά το μυστήριο είναι η γκόμενα για εμένα. Κάτι μου λέει ότι δεν πήγε 100% για το χρήμα...
Ακούω γνώμες:
τύπε λες ο γεροκερβερος να βγαζει μασέλα και να την περναει ρομαντική σπάτουλα μπρος πισω με τα ούλα του;Ο πατήρ Πλεύρης τα έχει 400. Πάντως ρε παιδιά το μυστήριο είναι η γκόμενα για εμένα. Κάτι μου λέει ότι δεν πήγε 100% για το χρήμα...
Ακούω γνώμες:
Μπορεί να ειναι Μέγα τεχνίτης στο σπατουλαρισματύπε λες ο γεροκερβερος να βγαζει μασέλα και να την περναει ρομαντική σπάτουλα μπρος πισω με τα ούλα του;
Τύπε, θα πλήρωνα για ντιμπειτ πατρός Πλευρη με Ρωσίδα μπαλαρίνα(από το ΚΚΕ Ρωσίας) εναντίον ντεμεκ κομμουνιστριας Λιανας.Έπρεπε ο παππούς να βρει νύφη, ρωσίδα μπαλαρίνα της παλιάς σοβιετικής σχολής ..
Εκεί να δεις γλέντια..
Ο υιός Πλεύρης αποδοκίμασε δημόσια τον πατέρα, αποκαλώντας την συμπεριφορά του (ναζ. χαιρετισμό) αποκτήνωση. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που ο πατήρ προβαίνει σε αυτόν τον γάμο, που είναι αχρείαστος, αλλά στερεί από τον υιό το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς.Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Δεν παίζει ρόλο που ο πατέρας του πλεύρη χαιρετά ναζιστικά. Ο υιός δεν επηρεάζεται απο αυτή την συμπεριφορά; Τι λένε εκεί στο Μαξίμου. Το κάνουν γαργάρα ;
Ναι πήγε για την ατσαλένια ψωλή του γέροντα....Ο πατήρ Πλεύρης τα έχει 400. Πάντως ρε παιδιά το μυστήριο είναι η γκόμενα για εμένα. Κάτι μου λέει ότι δεν πήγε 100% για το χρήμα...
Ακούω γνώμες:
Ούλα μέσα!!!!!τύπε λες ο γεροκερβερος να βγαζει μασέλα και να την περναει ρομαντική σπάτουλα μπρος πισω με τα ούλα του;
Όπως η Μιμή με τον Παπανδρέα...ολόκληρο δίσκο έκανε ο μέγας Χάρρυ Κλυνν για το θέμα.Ναι πήγε για την ατσαλένια ψωλή του γέροντα....
θελει απογονο του , οπως η αλλη του Βουτσα . Ο Θανος θα αποκτησει κιαλλλο αδελφακιΟ πατήρ Πλεύρης τα έχει 400. Πάντως ρε παιδιά το μυστήριο είναι η γκόμενα για εμένα. Κάτι μου λέει ότι δεν πήγε 100% για το χρήμα...
Ακούω γνώμες: