Εγώ είμαι με τον Πλεύρη.
Δεν αμφισβήτησε ποτέ το ολοκαύτωμα αλλά τον αριθμό νεκρών.Μας πλασσάρουν μυθικά νούμερα Εβραίων νεκρών.Οι περισσότεροι ιστορικοί συμφωνούν ότι στο Άουσβιτς πρέπει να εκτελέστηκαν συνολικά κάπου 1000000 άνθρωποι και όχι μόνο Εβραίοι αλλά και Σοβιετικοί αιχμάλωτοι,Ιεχωβάδες,Γερμανοί γιατί μην ξεχνάμε ότι οι Ναζί στέλναν στο θάνατο και Γερμανούς είτε σωματικά είτε πνευματικά ανάπηρους.
Εγώ λέω είπε η Ιστορία για τη γενοκτονία των Ελλήνων;;Για 150000 νεκρούς από εκτελέσεις των Ναζί στην Κατεχόμενη Ελλάδα και άλλους 300000 νεκρούς από την πείνα;;To δικό τους ολοκαύτωμα είναι κομμάτι της δικής τους Ιστορίας και δεν μας αφορά πέρα ότι συμπάσχουμε με το πένθος τους ως άνθρωποι.
Όμως μας έχουν καταστρέψει.Εβραιοσιωνιστές με τη Λέσχη Μπιλτεμπεργκ που μας κάνουν κακό και μας ρημάζουν οικονομικά,πολιτιστικά,κοινωνικά.Το 80% των πιο γνωστών πολιτικών,υπουργών και Πρωθυπουργών είναι Εβραίοι.Αποφάσισαν να κόψουν κομμάτια της Ιστοριας μας όπως και τα Θρησκευτικά να μην αναφέρονται μετά το Βυζάντιο.Η Hannah Διαμαντοπούλου (για το επώνυμο δεν παίρνω όρκο) έχει βαλθεί με το τσιράκι της τη Δραγώνα να θάψουν κάθε κομμάτι της πολύπονης και ένδοξης Ιστορίας μας.Ο Γιωργάκης ο οποίος είναι κρυφομασώνος μιλά για Παγκόσμια Διακυβέρνηση.Να μας βάλουν όλα τα κράτη σε 1 τσουβάλι και να μας ελέγχουν οι Εβραιοσιωνιστές ακόμα καλύτερα.
Οι μασώνοι και Εβραιωσιωνιστές της Αμερικής στήσαν πρώτα την 11 Σεπτεμβρίου και σκοτώσαν αθώο κόσμο να αποδείξουν ότι βρίσκονταν κάτω από τα πυρ τρομοκρτίας για να χτυπήσουν το Ιρακ και να πάρουν το πετρέλαιο,το Αφγανιστάν και να ελέγχουν το εμπόριο ηρωίνης και στα υπόψιν τους και το Ιράν να πάρουν κι άλλο πετρέλαιο.
Πριν βρίσετε δείτε τα παρακάτω.Είναι πολύ σοβαρά.
1) πόσοι γνωστοί μας πολιτικοί είναι Μασώνοι και Σιωνιστές
2) Η Λέσχη Μπίλτεμπεργκ