rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ...
ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ και το ΝΤΑΧΑΟΥ
ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ...
Πάντως είσαι ειλικρινής,δεν αμφισβητείς την υπαρξή κ τον σκοπό τους,εύγε!!!ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ και το ΝΤΑΧΑΟΥ
ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
ΚΑΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ευαγγέλιο
Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
κΑΛΆ ΜΠΉΚΕς ΦΟΡΤΣΆΤΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕς ΤΟ ΚΌΠΟ ΝΑ ΡΊΞΕΙς ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ ΣΤΑ ΑΜΈΣΩς ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΠΟΣΤς - Τί ήθελες να σου γράψω ?
Κοίτα τα τώρα και μετά ξαναμιλάμε ...
Τι εννοείς δεν έχεις ιδέα. Αν ξεκινάτε τέτοια θέματα θέλω να πιστεύω πως όλοι πήγαμε Δημοτικό...Για πες,δεν έχω ιδέα!!!
Ότι δηλαδή δικαιώνεις τους Φαράο αντί του Μωυσή;;;Τι εννοείς δεν έχεις ιδέα. Αν ξεκινάτε τέτοια θέματα θέλω να πιστεύω πως όλοι πήγαμε Δημοτικό...
Οι Αιγύπτιοι ξεκίνησαν (Μωυσής-Έξοδος), οι Ισπανοί που τους έστειλαν στην Θεσ/νίκη και έκαναν την μεγαλύτερη Εβραϊκή κοινότητα της εποχής, οι Παλαιστίνιοι πριν αρχίσει ο ΒΠΠ, και δεκάδες άλλοι λαοί, που θα τους αναφέρω άν θέλετε όταν θα ηρεμήσουν τα πνεύματα απο τα μπινελίκια που ρίχνουν πολλοί εδώ. Το να βρίζεις τον άλλον δεν δυναμώνεις τα επιχειρήματά σου. Γενικά μιλάω.
Αλλά επειδή μας έχουν πείσει πως η ...δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα, οι δημοκράταροι γερμαναράδες τελικά κατάφεραν τώρα ό,τι δεν κατάφερε το κάθαρμα Χίτλερ...Έτσι δεν είναι ή κανω λάθος και θα με αρχίσετε στα μπινελίκια. Ευχαριστώ.
Ότι δηλαδή δικαιώνεις τους Φαράο αντί του Μωυσή;;;
Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν έχω ιδέα θα ψάξω,πες κ τις άλλες περιπτώσεις..
Σκατά δημοκρατία έχουμε,μία ελεγχόμενη εξουσία κρατών σε βάρος άλλων είναι η Ε.Ε.
1.Αλλά επειδή μας έχουν πείσει πως η ...δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα,
2.οι δημοκράταροι γερμαναράδες τελικά κατάφεραν τώρα ό,τι δεν κατάφερε το κάθαρμα Χίτλερ...
Πολύ!!!Καυλωνεις με το νεο ΑVATAR;;;;
Σαπουνακι ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά λέω πως πίσω από μια ιστορία που μας λένε πρέπει να κοιτάμε και λίγο πίσω από το παραβαν...Δεν είναι θέμα αν εγώ δικαιώνω κάποιον. Ποιός είμαι εγώ άλλωστε? Εμένα με νοιάζει τι γίνεται στην χώρα μου που έγινε με την τέλεια δημοκρατία χειρότερη και από μπουρδέλο. Αν είναι το καλύτερο σύστημα, τότε πρέπει να παραδεχτούμε πως μάλλον δεν μας ταιριάζει σαν λαός και απέτυχε. Απλά γιατί είχε την ευκαιρία να βελτιώσει πράγματα και τα έκανε χειρότερα. Και είχε πολύ χρόνο απο το 1821 και μετά. Μάλλον έχουμε ελαστική μέση. Πάντως το θέμα αφορά τον πλεύρη και την οικογένειά του. Γιατί αν θέλετε να μιλήσουμε για εγκλήματα, να πω πως δεν πρέπει να υπάρχει ελληναράς ή (δημοκράτης πάντα) αριστερός που δεν πήρε για δουλειά κάποιον ξένο με λιγότερα λεφτά και δεν τον εκμεταλλεύτηκε.Ότι δηλαδή δικαιώνεις τους Φαράο αντί του Μωυσή;;;
Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν έχω ιδέα θα ψάξω,πες κ τις άλλες περιπτώσεις..
Σκατά δημοκρατία έχουμε,μία ελεγχόμενη εξουσία κρατών σε βάρος άλλων είναι η Ε.Ε. κ εξουσιαστής όλων οι Η.Π.Α.
Απλά λέω πως πίσω από μια ιστορία που μας λένε πρέπει να κοιτάμε και λίγο πίσω από το παραβαν...Δεν είναι θέμα αν εγώ δικαιώνω κάποιον. Ποιός είμαι εγώ άλλωστε? Εμένα με νοιάζει τι γίνεται στην χώρα μου που έγινε με την τέλεια δημοκρατία χειρότερη και από μπουρδέλο. Αν είναι το καλύτερο σύστημα, τότε πρέπει να παραδεχτούμε πως μάλλον δεν μας ταιριάζει σαν λαός και απέτυχε. Απλά γιατί είχε την ευκαιρία να βελτιώσει πράγματα και τα έκανε χειρότερα. Και είχε πολύ χρόνο απο το 1821 και μετά. Μάλλον έχουμε ελαστική μέση. Πάντως το θέμα αφορά τον πλεύρη και την οικογένειά του. Γιατί αν θέλετε να μιλήσουμε για εγκλήματα, να πω πως δεν πρέπει να υπάρχει ελληναράς ή (δημοκράτης πάντα) αριστερός που δεν πήρε για δουλειά κάποιον ξένο με λιγότερα λεφτά και δεν τον εκμεταλλεύτηκε.
Δεν φαντάζεσαι πόσα χρόνια τα χώνω. Ε, και τι έγινε τώρα που επιβεβαιώθηκα. Τι κερδίζω??? Είπαμε, ή δεν είπαμε για το δώρο μου....χωσε λεμε ;)
Δεν φαντάζεσαι πόσα χρόνια τα χώνω. Ε, και τι έγινε τώρα που επιβεβαιώθηκα. Τι κερδίζω??? Είπαμε, ή δεν είπαμε για το δώρο μου....
Την ουσία στο διαβασμένο βιβλίο την έχουν οι σημειώσεις που είναι στο .... περιθώριο.