Νέα

Κωνσταντίνος Πλεύρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 728
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλλά , αυτά στο φινάλε είναι μαλακίες . Ήταν και οι δύο απο τους μεγαλύτερους εγκληματίες που γνώρισε η ανθρωπότητα , ίσως οι δύο μεγαλύτεροπι , και τα θύματα τους δεν τα ενδιαφέρουν καθόλου οι δικοί μας λεπτοί θεωρητικοί και ψυχολογικοί χαρακτηρισμοί ...
Δεν μπορώ να σε πείσω γιατί δεν επικράτησε ο απόλυτος ναζισμός(το όραμα Χίτλερ) τελικά...

Θεωρώ νο 1 τον Χίτλερ κ νο 2 τον Στάλιν...

Είπαμε ο Χίτλερ δεν είχε κάμια λογική στο κεφάλι,ο Στάλιν ήθελε απλά την εξουσιά κ τελικά τα κατάφερε...

Οπότε δεν έχουνε σημασία μόνο τα θύματα που υπήρξανε αλλά κ το πως κ γιατί....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να σε πείσω γιαρί δεν επικράτησε ο απόλυτος ναζισμός(το όραμα Χίτλερ) τελικά...

Θεωρώ νο 1 τον Χίτλερ κ νο 2 τον Στάλιν...

Είπαμε ο Χίτλερ δεν είχε κάμια λογική στο κεφάλι,ο άλλος ήθελε απλά την εξουσιά κ τελικά τα κατάφερε...

Οπότε δεν έχουνε σημασία μόνο τα θύματα αλλά κ το πως κ γιατί....

Για το θύμα τους δεν έχειν καμμία σημασία το πως και το γιατί . Μπες στη θέση τους ...

Θεωρία ή στοχασμός που δεν μπορεί να έχει συναίσθηση της ανθρώπινης δυστυχίας και τραγωδίας , είναι προβληματικός για μένα ...

Επισκέπτης
Για το θύμα τους δεν έχειν καμμία σημασία το πως και το γιατί . Μπες στη θέση τους ...

Θεωρία ή στοχασμός που δεν μπορεί να έχει συναίσθηση της ανθρώπινης δυστυχίας και τραγωδίας , είναι προβληματικός για μένα ...
Δεν μπορώ να μπω στην θέση τους,ζω το 2010,έζησαν 1930 περίπου...

Η δημοκρατία δεν είχε κατακτηθεί πουθενά,σήμερα υπάρχει σχετικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τα όσα εγκληματά τους Χίτλερ-Στάλιν είχαν κατά 85% την λαική αποδοχή.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
1.Δεν μπορώ να μπω στην θέση τους,ζω το 2010,έζησαν 1930 περίπου...

Η δημοκρατία δεν είχε κατακτηθεί πουθενά,σήμερα υπάρχει σχετικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τα όσα εγκληματά τους Χίτλερ-Στάλιν είχαν κατά 85% την λαική αποδοχή.

Μόνο στο 1 απαντώ ...

Δεν έχει σημασία πότε έζησαν και πότε ζεις εσύ . Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση κάποιου άλλου , και μπορείς να το κάνεις . Σκέψου την αγωνία και το μαρτύριο να είσαι στο Άουσβιτς ή σε ένα γκουλάγκ . Δεν είναι δυσκολότερο τεχνικά απο μια ερωτική φαντασίωση ...

Επισκέπτης
Μόνο στο 1 απαντώ ...

Δεν έχει σημασία πότε έζησαν και πότε ζεις εσύ . Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση κάποιου άλλου , και μπορείς να το κάνεις . Σκέψου την αγωνία και το μαρτύριο να είσαι στο Άουσβιτς ή σε ένα γκουλάγκ . Δεν είναι δυσκολότερο τεχνικά απο μια ερωτική φαντασίωση ...

Μα τότε υπήρχε τέτοια νομοθεσία που οι ένοχοι είχανε ποινή θανάτου...

Δολοφονίες ναι!!!

Μην μου εξισώνεις αουσβιτς με γκουλαγκ πάλι λάθος είσαι(εκτέλεση άμεση σε θαλάμου αερίων,πειράματα,βασανιστήρια-με καταναγκαστική εργασία σε κάθε καιρικές συνθήκες)!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Μα τότε υπήρχε τέτοια νομοθεσία που οι ένοχοι είχανε ποινή θανάτου...

Δολοφονίες ναι!!!

Μην μου συγκρινή αουσβιτς με γκουλαγκ πάλι λάθος είσαι(εκτέλεση άμεση σε θαλάμου αερίων-με καταναγκαστική εργασία σε κάθε καιρικές σσυνθήκες)!!!

Ίσως ο άμεσος θάνατος απο τα αέρια να ήταν προτιμότερος απο τον αργό θάνατο στα γκουλάγκ . Έχεις διαβάσει μαρτυρίες απο γκουλάγκ ?

Δεν έχω να προσθέσω κάτι - δεν θέλω να κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα . Πάρε περισσότερο σοβαρά αυτό που έγραψα για την ενσυναίσθηση και δούλεψε την . Κάνε ένα είδος νοητικών και ψυχικών ασκήσεων . Κατά τη γνώμη μου όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει να δουλέψει πολύ τον τομέα της ενσυναίσθησης , αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει ...

Επισκέπτης
Ίσως ο άμεσος θάνατος απο τα αέρια να ήταν προτιμότερος απο τον αργό θάνατο στα γκουλάγκ . Έχεις διαβάσει μαρτυρίες απο γκουλάγκ ?

Δεν έχω να προσθέσω κάτι - δεν θέλω να κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα . Πάρε περισσότερο σοβαρά αυτό που έγραψα για την ενσυναίσθηση και δούλεψε την . Κάνε ένα είδος νοητικών και ψυχικών ασκήσεων . Κατά τη γνώμη μου όποιος ασχολείται με την πολιτική πρέπει να δουλέψει πολύ τον τομέα της ενσυναίσθησης , αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει ...
Άμεσος βασανιστικός θάνατος στο Αουσβιτς,από τα Γκουλάγκ περάσανε όσο λειτουργούσαν(1918-1956) 15-20εκ γραφούνε κ πέθαναν κάπου 2εκ(κάποιοι όχι από τις συνθήκες αλλά επειδή είχε επιβληθεί η ποινή του θανάτου).

Θα δω ''ενσυναίσθηση'' αύριο(αποθήκευσα το άρθρο)...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
εντάξει έχετε όλοι δίκιο. Να καεί στην πυρά. Ωραία και τώρα τι? Δεν προξενεί σε κανέναν την απορία που κάθε 28η Οκτωβρίου τα κρατικά κανάλια παίζουν ταινίες για τους κακόμοιρους τους Εβραίους??? Τα 9 εκ. νεκροί γίναν 6 εκ.και στην διάρκεια του χρόνου έχουν φτάσει σε μερικές χιλιάδες? Δηλ. εμείς σαν λαός απο τους Γερμανούς δεν είχαμε νεκρούς? Η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είχε νεκρούς? Μόνο οι Εβραίοι είχαν? Δεν έχω δει ή ακούσει να λένε για άλλον λαό. Μόνο γι' αυτούς. Ε ας τιμήσουμε πρώτα τους δικούς μας, το δικό μας σπίτι και μετά ας δούμε και αυτούς.
Πάντως τόσος αγώνας για να λυπηθούμε τον περιούσιο λαό στις τηλεοράσεις, στα βιβλία, στα σχολεία και ο φόβος οτι αν πεις εναντίον τους αμέσως γίνεσαι νεοναζί, χρυσαυγίτης ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον σε επιτυχημένη πλύση εγκεφάλου ταιριάζει.
Εξάλλου, την ιστορία την γράφει ο νικητής...αλλά τους Εβραίους πολλοί λαοί πριν τον Χίτλερ τους κυνήγησαν. Τυχαίο....?????
Δεν νομίζω.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Και όχι βέβαια μόνο όποιος ασχολείται με την πολιτική  . Όποιος θέλει να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ  , πρέπει να το κάνει ...

Και  έχω να πω ότι ο Δημήτρης , που πολλοί εδώ μέσα κοροϊδεύουν , έχω δει πολλές φορές να έχει υψηλότερο επίπεδο ενσυναίσθησης από αυτούς που τον κοροϊδεύουν ...

Επισκέπτης
εντάξει έχετε όλοι δίκιο. Να καεί στην πυρά. Ωραία και τώρα τι? Δεν προξενεί σε κανέναν την απορία που κάθε 28η Οκτωβρίου τα κρατικά κανάλια παίζουν ταινίες για τους κακόμοιρους τους Εβραίους??? Τα 9 εκ. νεκροί γίναν 6 εκ.και στην διάρκεια του χρόνου έχουν φτάσει σε μερικές χιλιάδες? Δηλ. εμείς σαν λαός απο τους Γερμανούς δεν είχαμε νεκρούς? Η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είχε νεκρούς? Μόνο οι Εβραίοι είχαν? Δεν έχω δει ή ακούσει να λένε για άλλον λαό. Μόνο γι' αυτούς. Ε ας τιμήσουμε πρώτα τους δικούς μας, το δικό μας σπίτι και μετά ας δούμε και αυτούς.
Πάντως τόσος αγώνας για να λυπηθούμε τον περιούσιο λαό στις τηλεοράσεις, στα βιβλία, στα σχολεία και ο φόβος οτι αν πεις εναντίον τους αμέσως γίνεσαι νεοναζί, χρυσαυγίτης ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον σε επιτυχημένη πλύση εγκεφάλου ταιριάζει.
Εξάλλου, την ιστορία την γράφει ο νικητής...αλλά τους Εβραίους πολλοί λαοί πριν τον Χίτλερ τους κυνήγησαν. Τυχαίο....?????
Δεν νομίζω.
Για πες,δεν έχω ιδέα!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
Και όχι βέβαια μόνο όποιος ασχολείται με την πολιτική  . Όποιος θέλει να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ  , πρέπει να το κάνει ...

Και  έχω να πω ότι ο Δημήτρης , που πολλοί εδώ μέσα κοροϊδεύουν , έχω δει πολλές φορές να έχει υψηλότερο επίπεδο ενσυναίσθησης από αυτούς που τον κοροϊδεύουν ...
Καλά το δικό μου μετά την κουβέντα μας θα σου φαίνεται πολύ χαμηλό!!! :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γλοιώδες πουστροφασιστάκι:

tn.php

Beweismaterial aus dem Prozess gegen Walter Dejaco und Fritz Ertl – Baupläne der Krematorien in Auschwitz, von Walter Dejaco unterfertigt.

Ευτυχως που εσυ τα ξερεις απο πρωτο ΧΕΡΙ..
και μας διαφωτιζεις.

[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο  ΠΑΤΤΑΚΟΣ και ο ΠΛΕΥΡΗΣ [/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ είμαι ειλικρινής . Πρέπει να ψηλώσει ...
Απλά ρε συ δεν μου είναι εύκολο λόγω χρονικής τεράστιας απόστασης....

Λογικό το βρίσκω να πονάει κανείς ευκολότερα για νεκρούς γνωστούς του από ότι αγνώστους...

Πόσο μάλλον για νεκρούς πριν 70 χρόνια!!! :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Απλά ρε συ δεν μου είναι εύκολο λόγω χρονικής τεράστιας απόστασης....

Λογικό το βρίσκω να πονάει κανείς ευκολότερα για νεκρούς γνωστούς του από ότι αγνώστους...

Πόσο μάλλον για νεκρούς πριν 70 χρόνια!!! :P

Δικαιολογίες ...  :P

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλωςτονα ...

ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ...

:rockon: :rockon: :rockon:

Ναι ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και μια που το έφερε η κουβέντα τα ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ κατασκευαστικαν πρωτα απο τον ΣΤΑΛΙΝΑΚΟ σας :grin:

ΠΡΙΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ Ο Χιτλερ  :uglystupid:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και μια που το έφερε η κουβέντα τα ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ κατασκευαστικαν πρωτα απο τον ΣΤΑΛΙΝΑΚΟ σας :grin:

ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ , ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ...

:rockon: :rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΚΑΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ευαγγέλιο :uglystupid:

Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ :uglystupid:

Stories