Ωραία, φιλαράκι, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε.
Έχεις την καλοσύνη να μου υποδείξεις το νόμο που ποινικοποιεί τον αντισημιτισμό;
Εγώ ξέρω μόνο το νόμο 927/79 o οποίος αφορά γενικά τις φυλετικές διακρίσεις.
Επίσης μέχρι τώρα ήξερα ότι στην Ελλάδα
δεν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που να ποινικοποιεί τον αντισημιτισμό για αυτό και ο Πλεύρης καταδικάστηκε με βάση το νόμο 927 του 1979.
Για να μου λες ότι ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, προφανώς θα ξέρεις κάποιο καινούριο νόμο που θα ψηφίστηκε μετά την καταδίκη του Πλεύρη, αφού ο Πλεύρης δεν καταδικάστηκε για αντισημιτισμό. Για αντισημιτισμό π.χ.
καταδικάστηκε ο Dieudonne Mbala Mbala στη Γαλλία, επειδή
εκεί υπάρχει νόμος περί αντισημιτισμού, ενώ ο Πλεύρης καταδικάστηκε επειδή "
θεωρήθηκε πως προτρέπει εις πράξεις ή ενεργείας δυναμένας να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βίαν κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων εκ μόνου του λόγου της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής των", όπως λέει ο νόμος 927/79.
Επισημαίνω πάντως ότι και ο Θεοδωράκης είπε ότι
οι Εβραίοι είναι η ρίζα του κακού, ο Πανούσης είπε "
δεν υπάρχει καλός εβραίος", αλλά κανείς τους δεν τιμωρήθηκε. Ο Dieudonne Mbala Mbala τιμωρήθηκε στη Γαλλία βάσει του νόμου περί αντισημιτισμού μόνο και μόνο επειδή είπε... ότι οι Εβραίοι ήταν δουλέμποροι. Αν υπήρχε παρόμοιος νόμος στην Ελλάδα θα είχε εφαρμοστεί και στην περίπτωση Πανούση και των λοιπών.
Περιμένω λοιπόν να μου αποδείξεις ότι υπάρχει νόμος που να ποινικοποιεί τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα, επειδή εγώ όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να τον βρω. Ίσως επειδή δεν υπάρχει, τελικά.