voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
με λέτε τέτοια κι είναι αργά για ντελίβερυ!!!
Ο φούρνος με τα κουλούρια πίσω από την Καμάρα άραγε να υπάρχει ακόμη;;;;
με λέτε τέτοια κι είναι αργά για ντελίβερυ!!!
Ο φούρνος με τα κουλούρια πίσω από την Καμάρα άραγε να υπάρχει ακόμη;;;;
υπάρχει αυτός στου ψυρρή, ανάλογα πόσο όρεξη έχετε...
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία. Στην Ελλάδα ο Πλεύρης καταδικάστηκε γιατί αποσπάσματα από τα βιβλία του πληρούν την ειδική ποινική υπόσταση των εγκλημάτων κατά φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων.Καλώς υπάρχει νόμος που ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ,
αλλά δεν διώκει καθόλου τον Ανθελληνισμό ;;;;;;
Αυτο κι εγω δεν μπορω να το καταλαβω γιατι συμβαινει. Οπως δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εθνικη ομαδα του Ισραηλ αγωνιζεται στην Ευρωπη.
Αντέ ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδα φταίει η εβραική τους καταγωγή...
Εξωτερικό σε κάποιες χώρες που δεν έχουνε αυτήν την τραγική κατάσταση πώς κ δεν απλωθήκανε οι Εβραίοι;;;
Και τέλος ποιος είναι τελοσπάντων το σχέδιο των εβραίων;;;
O αφανισμός των Ελλήνων επειδή είμαστε οι καλύτροι είναι τραγικά ηλίθιο....
Είναι ένα ισχυρό κράτος κ λόμπι η εβραική κοινότητα αλλά μέχρι εκεί...
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία.
Αντέ ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδα φταίει η εβραική τους καταγωγή...
Εξωτερικό σε κάποιες χώρες που δεν έχουνε αυτήν την τραγική κατάσταση πώς κ δεν απλωθήκανε οι Εβραίοι;;;
Τι μας λες εσύ;
Ότι αλλού δεν υπάρχουν Εβραίοι Ηγέτες;;;
Ο Αβραάμ Λίνκολν τι ήταν που αιματοκύλησε τη χώρα με τον εμφύλιο;;;
Ο Κίσσινγκερ;;; Η Μαντλήν Ολμπράιτ;
Στην Αγγλία ο Μπεντζάμιν Ντισράελι τι ήταν;;;;;;;;;
Ο Σαρκοζί τι είναι;;;;
Έχεις δει πορτραίτα ηγετών της Γαλλικής Επανάστασης;
Για ψάξε για το Ροβεσπιέρο και το Νταντόν ... δες λίγο το προφίλ και τις μύτες τους ....
μοιάζουν για ξανθοί γαλάτες απόγονοι του ... Αστερίξ;;;;
Ο Λένιν και ο Στάλιν;;; Για ξανθοί , ψηλοί , γαλανομάτηδες Ρώσσοι;;;;
Ο Τρότσκυ;;; Ο Μπέρια;;;
Ρε τύπε φυσικά υπάρχουν και αλλού Εβραίοι ηγέτες, αλλά να βγάλεις εβραίο το Λένιν; Και το Στάλιν;
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία. Στην Ελλάδα ο Πλεύρης καταδικάστηκε γιατί αποσπάσματα από τα βιβλία του πληρούν την ειδική ποινική υπόσταση των εγκλημάτων κατά φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων.
Όσο για τον "ανθελληνισμό": απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να γράφει βιβλία και να θέλει να στείλει τους Έλληνες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αν υπήρχε και κάποιος μηνυτής ακολουθούσε τη νομότυπη διαδικασία, τότε θα καταδικαζόταν κι αυτός.
Πάντως αντί να καβγαδίζετε συνιστώ -μιας και είμαστε σε μπουρδελοφόρουμ- να βρείτε κανα cg και να χαλαρώσετε.
Ο Στάλιν , λεγόταν στα γεωργιανά ΤΖΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ=ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ .......
Ο Λένιν λεγόταν ... ΧΑΙΜ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ .......
Ρε τύπε φυσικά υπάρχουν και αλλού Εβραίοι ηγέτες, αλλά να βγάλεις εβραίο το Λένιν; Και το Στάλιν;
Δηλαδή με τόσο αντισημιτισμό στη Ρωσσία τους κάναν ηγέτες...Και οι φάτσες καμία σχέση με Εβραίο ΒΤW
γιατο σταλιν ειναι ερωτηματικο αλλα ο λενιν ηταν εβραιος απο την μητερα του
γιατο σταλιν ειναι ερωτηματικο αλλα ο λενιν ηταν εβραιος απο την μητερα του
εγώ για τον Στάλιν έχω ακούσει ότι ήταν σίγουρα Εβραίος, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει προσωπικά, οπότε...
Και εγώ είχα ακούσει ότι υπάρχουν λεφτά πριν τις εκλογές, αλλά δεν το διασταύρωσα προσωπικά