Νέα

Κωνσταντίνος Πλεύρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 728
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

buteflika

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς υπάρχει νόμος που ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ,
αλλά δεν διώκει καθόλου τον Ανθελληνισμό ;;;;;;
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία. Στην Ελλάδα ο Πλεύρης καταδικάστηκε γιατί αποσπάσματα από τα βιβλία του πληρούν την ειδική ποινική υπόσταση των εγκλημάτων κατά φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων.
Όσο για τον "ανθελληνισμό": απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να γράφει βιβλία και να θέλει να στείλει τους Έλληνες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αν υπήρχε και κάποιος μηνυτής ακολουθούσε τη νομότυπη διαδικασία, τότε θα καταδικαζόταν κι αυτός.
Πάντως αντί να καβγαδίζετε συνιστώ -μιας και είμαστε σε μπουρδελοφόρουμ- να βρείτε κανα cg και να χαλαρώσετε.

Ταναλιας

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι Γερμανοι ειχαν πολλα ειδη στρατοπεδων. Εργασιας, αιχμαλωτων, συγκεντρωσεις και τα λεγομενα στρατοπεδα θανατου. Ευχαριστα και γλυκα μερη οπως το Sobibor και η Treblinka. Εκει δεν υπηρχαν εγκαταστασεις διαμονης, αλλα μονο χωροι διαλογης, θαλαμοι εκτελεσεων και κρεματορια. Πολλα απο αυτα κατεδαφιστηκαν απο τους ιδιους τους Γερμανους για να μην υπαρχουν αποδειξεις. Το Αουσβιτς για το οποιο μιλανε πολλοι δεν ηταν στρατοπεδο θανατου, αλλα στρατοπεδο εργασιας. Βεβαια ηταν οργανωμενο με τετοιο τροπο που ο μεσος κρατουμενος ζουσε για περιπου 6 εβδομαδες μεχρι 3 μηνες μεχρι να πεθανει απο εξαντληση. Αλλα "ειδικες δρασεις" εγιναν και εκει. Υπαρχει απειρη βιβλιογραφια για αυτο το θεμα, και οχι ολη απο εβραιους ή εβραιοφιλους συγγραφεις. Αρκει να διαβασει κανεις την "Ανοδο και Πτωση του Τριτου Ραϊχ" του Shirer. Κυκλοφορει και στα ελληνικα λογικα και περιγραφει τα einsatzgruppe που ακολουθουσαν τους Γερμανικους στρατους στην αρχη της προελασης στη Ρωσσια. Ο Shirer ειναι εξαιρετικα σοβαρος συγγραφεας και ειχε τη δυνατοτητα να παρει πολλες συνεντευξεις κατα το διαστημα μεχρι τη δικη της Νυρεμβεργης.
Αλλα οι Γερμανοι δεν δημιουργησαν το στρατοπεδο συγκεντρωσης. Πηραν την ιδεα απο τους Ρωσσους (το μεγαλυτερο συμμαχο της Γερμανιας και σημαντικοτερο προμηθευτη πρωτων υλων και τροφης μεχρι το '41). Ο Σταλιν καταδικασε σε θανατο εως 14 εκατομ. Ουκρανους και Λευκορωσσους κατα τη διαρκεια της κολλεκτιβοποιησης και της αποκουλακοποιησης της αγροτικης παραγωγης (το καλυτερο βιβλιο γι'αυτο το θεμα ειναι το Harvest of Sorrow του Robert Conquest-καλη τυχη για να το βρειτε στα ελληνικα).
Αυτα, γιατι πολλα απο αυτα που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες μου σηκωσαν την τριχα καγκελο. Ανοιξτε και κανενα βιβλιο πριν φτιαξετε αποψη.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο κι εγω δεν μπορω να το καταλαβω γιατι συμβαινει. Οπως δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εθνικη ομαδα του Ισραηλ αγωνιζεται στην Ευρωπη.

Η χώρα του Ισραήλ, δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από τις όμορες και ευρύτερες χώρες τις Μ. Ανατολής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί αν διαγωνιστεί σε διοργανώσεις της AFC (Asian Football Confederation in Asia and Australia). Ως πρώτη απόπειρα, το Ισραήλ διαγωνίσθηκε στην λίγκα OFC (Oceania Football Confederation in Oceania).

Επειδή όμως δεν είχε νόημα να τρέχουν μέχρι... την Αυστραλία για τα προκριματικά και επειδή η Ευρώπη, αναγνωρίζει το Ισραήλ ως χώρα, η UEFA, δέχτηκε να το συμπεριλάβει στις διοργανώσεις του. Το Ισραήλ, κατόπιν, προσχώρησε και σε ευρύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (π.χ. Eurovision στέλνοντας και το νικητήριο τραβέλι τη δεκαετία του 90!).

Επισκέπτης
Αντέ ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδα φταίει η εβραική τους καταγωγή...

Εξωτερικό σε κάποιες χώρες που δεν έχουνε αυτήν την τραγική κατάσταση πώς κ δεν απλωθήκανε οι Εβραίοι;;;

Και τέλος ποιος είναι τελοσπάντων το σχέδιο των εβραίων;;;

O αφανισμός των Ελλήνων επειδή είμαστε οι καλύτροι είναι τραγικά ηλίθιο....

Είναι ένα ισχυρό κράτος κ λόμπι η εβραική κοινότητα αλλά μέχρι εκεί...

Aχ ο Μοσαντάκος μου μέ τίς "αυθόρμητες" ερωτησούλες καί απαντησούλες! :fuck1: καί  :s&m_2:

Επισκέπτης
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία.

Κάνεις λάθος.
Στην Ελλάδα ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ.
Δεν ποινικοποιείται -ακόμη- η αμφισβήτηση και η συζήτηση περί ολοκαυτώματος,
κάτι που γίνεται στη Γερμανία , την Αυστρία και τη Γαλλία.

Επισκέπτης
Αντέ ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδα φταίει η εβραική τους καταγωγή...

Εξωτερικό σε κάποιες χώρες που δεν έχουνε αυτήν την τραγική κατάσταση πώς κ δεν απλωθήκανε οι Εβραίοι;;;

Τι μας λες εσύ;
Ότι αλλού δεν υπάρχουν Εβραίοι Ηγέτες;;;

Ο Αβραάμ Λίνκολν τι ήταν που αιματοκύλησε τη χώρα με τον εμφύλιο;;;
Ο Κίσσινγκερ;;; Η Μαντλήν Ολμπράιτ;

Στην Αγγλία ο Μπεντζάμιν Ντισράελι τι ήταν;;;;;;;;;
Ο Σαρκοζί τι είναι;;;;

Έχεις δει πορτραίτα ηγετών της Γαλλικής Επανάστασης;
Για ψάξε για το Ροβεσπιέρο και το Νταντόν ... δες λίγο το προφίλ και τις μύτες τους ....
μοιάζουν για ξανθοί γαλάτες απόγονοι του ... Αστερίξ;;;;

Ο Λένιν και ο Στάλιν;;; Για ξανθοί , ψηλοί , γαλανομάτηδες Ρώσσοι;;;;
Ο Τρότσκυ;;; Ο Μπέρια;;;

Ο Τίτο;;;

Ο υποψήφιος Καγκελάριος της Γερμανίας Στάινμάγιερ λες να είναι απόγονος του ΒΑρβαρόσα και του Λόεγκριν;;; 'Η του Αυνάν;;;

Ο Κόκκινος Κον Μπεντίτ;;;;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι μας λες εσύ;
Ότι αλλού δεν υπάρχουν Εβραίοι Ηγέτες;;;

Ο Αβραάμ Λίνκολν τι ήταν που αιματοκύλησε τη χώρα με τον εμφύλιο;;;
Ο Κίσσινγκερ;;; Η Μαντλήν Ολμπράιτ;

Στην Αγγλία ο Μπεντζάμιν Ντισράελι τι ήταν;;;;;;;;;
Ο Σαρκοζί τι είναι;;;;

Έχεις δει πορτραίτα ηγετών της Γαλλικής Επανάστασης;
Για ψάξε για το Ροβεσπιέρο και το Νταντόν ... δες λίγο το προφίλ και τις μύτες τους ....
μοιάζουν για ξανθοί γαλάτες απόγονοι του ... Αστερίξ;;;;

Ο Λένιν και ο Στάλιν;;; Για ξανθοί , ψηλοί , γαλανομάτηδες Ρώσσοι;;;;
Ο Τρότσκυ;;; Ο Μπέρια;;;

Ρε τύπε φυσικά υπάρχουν και αλλού Εβραίοι ηγέτες, αλλά να βγάλεις εβραίο το Λένιν; Και το Στάλιν;

Επισκέπτης
Ρε τύπε φυσικά υπάρχουν και αλλού Εβραίοι ηγέτες, αλλά να βγάλεις εβραίο το Λένιν; Και το Στάλιν;

Ο Στάλιν , λεγόταν στα γεωργιανά ΤΖΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ=ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ .......
Ο Λένιν λεγόταν ... ΧΑΙΜ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ .......

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ώπα, παλικάρι, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Στην Ελλάδα δεν ποινικοποιείται ο αντισημιτισμός, όπως στη Γαλλία και στη Γερμανία. Στην Ελλάδα ο Πλεύρης καταδικάστηκε γιατί αποσπάσματα από τα βιβλία του πληρούν την ειδική ποινική υπόσταση των εγκλημάτων κατά φυλετικών, εθνοτικών και θρησκευτικών διακρίσεων.
Όσο για τον "ανθελληνισμό": απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να γράφει βιβλία και να θέλει να στείλει τους Έλληνες στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αν υπήρχε και κάποιος μηνυτής ακολουθούσε τη νομότυπη διαδικασία, τότε θα καταδικαζόταν κι αυτός.
Πάντως αντί να καβγαδίζετε συνιστώ -μιας και είμαστε σε μπουρδελοφόρουμ- να βρείτε κανα cg και να χαλαρώσετε.

στο αποσπασμα πηγαινουν οι ελληνες απο τους μεταναστες που υπερασπιζεται το κκε με την ιδεολογια του διεθνισμου...ο πλευρης αθωωθηκε και αυτο ειναι παλια κουλουρια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Στάλιν , λεγόταν στα γεωργιανά ΤΖΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ=ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ .......
Ο Λένιν λεγόταν ... ΧΑΙΜ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ .......

Δηλαδή με τόσο αντισημιτισμό στη Ρωσσία τους κάναν ηγέτες...Και οι φάτσες καμία σχέση με Εβραίο ΒΤW

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

γιατο σταλιν ειναι ερωτηματικο αλλα ο λενιν ηταν εβραιος απο την μητερα του

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; - Βίντεο

Σ.Α: Να σημειώσουμε οτι οι εβραϊκές οργανώσεις στο διαδίκτυο κατάφεραν μετα απο συντονισμένες προσπάθειες να κλείσουν το κανάλι του David Duke στο YouTube. Είναι η γνωστή τακτική που ακολουθούν όταν δεν μπορούν να απαντήσουν με επιχειρήματα. Ασκούν λογοκρισία!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδή με τόσο αντισημιτισμό στη Ρωσσία τους κάναν ηγέτες...Και οι φάτσες καμία σχέση με Εβραίο ΒΤW

μην ξεχνας οτι οι εβραιοι αλλαζουν θρησκεια και ονομα και ειναι δυσκολο να τους εντοπισεις...και δρουν και συνομωτικα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατο σταλιν ειναι ερωτηματικο αλλα ο λενιν ηταν εβραιος απο την μητερα του

εγώ για τον Στάλιν έχω ακούσει ότι ήταν σίγουρα Εβραίος, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει προσωπικά, οπότε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγώ για τον Στάλιν έχω ακούσει ότι ήταν σίγουρα Εβραίος, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει προσωπικά, οπότε...

Και εγώ είχα ακούσει ότι υπάρχουν λεφτά πριν τις εκλογές, αλλά δεν το διασταύρωσα προσωπικά  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom