nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
την κοιτανε για αυτο και πρεπει να ξανα γινω φετες
εγω σας εχω πει μια λυση εσεις δεν με ακουτε..για το τι κοιτανε οι γυναικες (και μαλιστα ειναι πολυ διασκεδαστικη αυτη η λυση)..και πολυ εξυπνη
δε μιλαω για εμφανιση...η λυση για να μαθετε τι θελει η γυναικα και τι ψαχνει ειναι μια....secret background video recorderεγω σας εχω πει μια λυση εσεις δεν με ακουτε..για το τι κοιτανε οι γυναικες (και μαλιστα ειναι πολυ διασκεδαστικη αυτη η λυση)..και πολυ εξυπνη
Η δική μου κοψιά που φέρνει σε φυλακισμένο , μετράει ;;;
Οι ξενες θα προτιμησουν τον κλασσικο νεοελληνα με μουσια απλυτο με τατουαζ και κοιλιακους
Τσιμπουκι στα τραβελια της ΑΓΚΥΡΑΣ 1 κανεις!ο συριζα εκανε παρα πολλα απλα δεν φανηκαν γρηγορα στη κοινωνια λογο μνημονιου.Ρε ζαν κλοντ? Κοροιδευεις τους δεξιους οτι ειναι ανωμαλοι και εισαι το ιδιο? Τι σας εκαναν 4 χρονια στην εξουσια......
καλως τον μπουλη.Τσιμπουκι στα τραβελια της ΑΓΚΥΡΑΣ 1 κανεις!ο συριζα εκανε παρα πολλα απλα δεν φανηκαν γρηγορα στη κοινωνια λογο μνημονιου.Ρε ζαν κλοντ? Κοροιδευεις τους δεξιους οτι ειναι ανωμαλοι και εισαι το ιδιο? Τι σας εκαναν 4 χρονια στην εξουσια......
τι μιλας τσιπροπουστα?
Οι Αγγλίδες,Γερμανίδες προτιμούν τον ψηλό,ξερακιανό,μαυριδερό,αμάσητο Ελληνα,στυλ αγροτόπαιδο μπρατσέτο.Γενικά ορίτζιναλ καταστάσεις για σκληρά γαμήσια.Οι Ανατολικές προτιμούν πιο baby face.Πιο κοιλαράδες,καράφλες και φραγκάτους φάση.
Οι Αγγλίδες,Γερμανίδες προτιμούν τον ψηλό,ξερακιανό,μαυριδερό,αμάσητο Ελληνα,στυλ αγροτόπαιδο μπρατσέτο.Γενικά ορίτζιναλ καταστάσεις για σκληρά γαμήσια.Οι Ανατολικές προτιμούν πιο baby face.Πιο κοιλαράδες,καράφλες και φραγκάτους φάση.
Δε ξερω για γερμανιδες αλλα για αγγλιδες αυτο δε παιζει.
Επισης Γαλλιδες και κεντρο-ευρωπαιες γουσταρουν πιο κλιν κατ αντρες. Με μουσια γουσταρουν οι βαλκανιες, ρουμανες,σερβες κλπ.
Ιταλιδες και Ισπανιδες ειναι 50/50.
οποτε με τη δευτερη σκαλα σε ολες τις χωρες και ειμαστε μια χαραΟι Αγγλίδες,Γερμανίδες προτιμούν τον ψηλό,ξερακιανό,μαυριδερό,αμάσητο Ελληνα,στυλ αγροτόπαιδο μπρατσέτο.Γενικά ορίτζιναλ καταστάσεις για σκληρά γαμήσια.Οι Ανατολικές προτιμούν πιο baby face.Πιο κοιλαράδες,καράφλες και φραγκάτους φάση.
Δε ξερω για γερμανιδες αλλα για αγγλιδες αυτο δε παιζει.
Επισης Γαλλιδες και κεντρο-ευρωπαιες γουσταρουν πιο κλιν κατ αντρες. Με μουσια γουσταρουν οι βαλκανιες, ρουμανες,σερβες κλπ.
Ιταλιδες και Ισπανιδες ειναι 50/50.
Αφου κατέθεσε και ο Κμαν την άποψη του,αντε να την καταθέσει και ο Δημητράκης να κλείσει το νήμα
Αν ίσχυε αυτό που γράφεις,τότε το μισό μπου τουλάχιστον θα είχε γκόμενες.........Αν οι γυναίκες κοιτούσαν την εμφάνιση πάνω από τους μισούς που έχουν γκόμενα τώρα θα έπρεπε να μην είχαν γαμήσει ποτέ!!!
Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των φύλων παρατηρήθηκαν στην περιοχή του χρήματος και σταδιοδρομίας.
μην τρελενεσαι.Ύστερα από μια ματιά στο νήμα μου,μετά από λίγο καιρό διαπίστωσα πως πολλοί υποτιμούν εντόνως και σκοπίμως την δύναμη της ωραίας εξωτερικής εμφάνισης στον άντρα.Τι εννοώ?
Πως επειδή οι ίδιοι δεν θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους και κατ' επέκταση να αρέσουν σε όμορφες γυναίκες,λένε ότι δεν μετρά καθόλου και ονειρεύονται ότι οι όμορφες κοιτάνε και θέλουν μόνο χάλιες.Αν ασχολούνταν λίγο με την βελτίωση της εικόνας τους,θα άλλαζε συγχρόνως και το mindset τους,ενώ θα τους κοίταζαν και οι γυναίκες που ενδόμυχα ποθούν.