Νέα

Τί βρίσκουν όμορφοι άντρες σε αδιάφορες γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Man29_Athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
λες βλακειες εγω που ειμαι εξω και βλεπω,ο ωραιος με την ωραια θα παει και ο μετριος με τη μετρια και αν υπαρχουν μερικοι μουνοδουλοι ελληνες αντρες που πανε με ασχημοτερες αυτες οι ασχημοτερες δε γεροντοκοριζουν εχουν τσακπινια και δεν ειναι ντροπαλες και κλειστες,οι ελληνιδες γυναικες παλι το κανουν να πανε με ασχημοτερο μονο αμα εχει καποια λεφτα ή αυτοπεποιθηση ειναι ανοιχτος οχι κλειστος και βγαζει κατι τσακπινικο ο αντρας δε ειναι ντροπαλος,μιλαμε για ελλαδα οχι εξωτερικο που δε κοιταν εμφανηση, καμια ελληνιδα δε θα παει με ασχημοτερο χωρις λογο,ο λογος ειναι ή τα λεφτα ή η αυτοπεποιθηση,οι αντρες επισης για να πανε με ασχημοτερη πρεπει αυτη να ειναι τσακπινα,αυτοπεποιθηση,και οχι γεροντοκορε στιλ.
Μικρε το γαλα σου να πας να πιεις
Εχεις αυριο σχολιό
Και να μαθεις σεβασμο
Ασε τις θεωριες τωρα
Και μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα
Δεν ειχα υπομονη να διαβασω το κειμενο σου
Υγ η "τσαχπινια" ειναι χαρακτηριστικο γυναικας οχι ανδρα
Ο ανδρας με κεφαλαια γραμματα δε χρειαζεται επιθετα διπλα του(ξερεις αραγε τι σημαινει επιθετο;;)
Καληνυχτα μικρε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μικρε το γαλα σου να πας να πιεις
Εχεις αυριο σχολιό
Και να μαθεις σεβασμο
Ασε τις θεωριες τωρα
Και μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα
Δεν ειχα υπομονη να διαβασω το κειμενο σου
Υγ η "τσαχπινια" ειναι χαρακτηριστικο γυναικας οχι ανδρα
Ο ανδρας με κεφαλαια γραμματα δε χρειαζεται επιθετα διπλα του(ξερεις αραγε τι σημαινει επιθετο;;)
Καληνυχτα μικρε
παππούκα ξερω πολυ περισσοτερα απο οτι εσυ τσακπινια εννοω ο αντρας να μη δειχνει ξενερωτος να δειχνει μαγκας στο στιλ,ξερω τα τριπλασια απο εσενα και εχω ωριμοτητα ενω εσυ ανωριμοτητα μικρου παιδιου,ενας σαρκικος τυπος εισαι που μονο να γαμας ιεροδουλες γιατι εκτος απο ιεροδουλες ποτέ χαχα ασε αυτους που μπορουν να ερωτευτουν και να κανουν σχεση γιατι εσυ δε μπορεις ειτε γιατι δε σου καθονται ειτε γιατι εχεις πει δε σαρεσουν οι σχεσεις που δε υος εχεις δοκιμασει καν ξερω γω ποια να σου κατσει και γαμα 1000 ιεροδουλες γιατι γυναικες μαπα,δε παιζει μια γκομενα εκτος ιεροδουλης να εχεις βρει.

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
παππούκα ξερω πολυ περισσοτερα απο οτι εσυ τσακπινια εννοω ο αντρας να μη δειχνει ξενερωτος να δειχνει μαγκας στο στιλ,ξερω τα τριπλασια απο εσενα και εχω ωριμοτητα ενω εσυ ανωριμοτητα μικρου παιδιου,ενας σαρκικος τυπος εισαι που μονο να γαμας ιεροδουλες γιατι εκτος απο ιεροδουλες ποτέ χαχα ασε αυτους που μπορουν να ερωτευτουν και να κανουν σχεση γιατι εσυ δε μπορεις ειτε γιατι δε σου καθονται ειτε γιατι εχεις πει δε σαρεσουν οι σχεσεις που δε υος εχεις δοκιμασει καν ξερω γω ποια να σου κατσει και γαμα 1000 ιεροδουλες γιατι γυναικες μαπα,δε παιζει μια γκομενα εκτος ιεροδουλης να εχεις βρει.
Ειμαι ο παππουκας που η σχεση σου θα σε κερατωνει μαζι μου μικρε οταν θελει ενα σαρκικο τυπο να δει τι παει να πει αληθινο γαμησι.
Δε λεω τυποι σα και σενα χρειαζονται για να αποκαταστησουν τα κοριτσια
Ο ανδρας ο σωστος μικρε δε δειχνει μαγκας ΕΙΝΑΙ μαγκας
Υπνο τωρα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ειμαι ο παππουκας που η σχεση σου θα σε κερατωνει μαζι μου μικρε οταν θελει ενα σαρκικο τυπο να δει τι παει να πει αληθινο γαμησι.
Υπνο τωρα
σιγα μη βρω καριολα που θα παει με σενα καμια τρελη δε θα παει μαζι σου μια ζωη ιεροδουλες θα γαμας,δε εχεις γαμησει εκτος μπουρδελου καμια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
σιγα μη βρω καριολα που θα παει με σενα καμια τρελη δε θα παει μαζι σου μια ζωη ιεροδουλες θα γαμας,δε εχεις γαμησει εκτος μπουρδελου καμια.
Δεν ειπα οτι θα βρεις καριολα φιλε
Παρεξηγησες
Πουτανα θα βρεις.
Μη μπερδευεσαι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ειπα οτι θα βρεις καριολα φιλε
Παρεξηγησες
Πουτανα θα βρεις.
Μη μπερδευεσαι
μωρε με σενα ουτε πουτανα δε παει και τις ιεροδουλες που ειναι οι μονες που πανε μαζι σου τις συμπονω.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Υπνο τωρα
οι γυναίκες κερατώνουν τον άνδρα που επέλεξαν να ζευγαρωσουν για τον daddy ?
το αντίθετο γίνετε νομίζω
προχθές πολύ σωστά είπες ότι οι γυναικες δεν κερατώνουν εύκολα δεν χαλάνε μια σχέση έτσι απλά, τώρα λες ότι θα την χαλάσουν για εναν daddy ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
οι γυναίκες κερατώνουν τον άνδρα που επέλεξαν να ζευγαρωσουν για τον daddy ?
το αντίθετο γίνετε νομίζω
προχθές πολύ σωστά είπες ότι οι γυναικες δεν κερατώνουν εύκολα δεν χαλάνε μια σχέση έτσι απλά, τώρα λες ότι θα την χαλάσουν για εναν daddy ?
Ειπα δεν κερατωνουν ευκολα αν συγκριθουν με τους ανδρες
Οχι οτι δε κερατωνουν καθολου
Ανδρες τυπου jimakos δλδ συναισθηματικου αγαθοβλακα ελκουν γυναικες με ροπη προς την "απιστια"
Και δε λεω οτι δε μπορει να τυχει και σε μενα αλλα εμενα στ αρχιδια μου
Ο jimakos και οι ομοιοι του ομως ειναι που θα πεσουν απο τα συννεφα οταν το "υποδειγμα" κοπελας που ειχαν βρεθηκε με μια ψωλη ρηχου παππου στο στομα.

Με τις γυναικες φιλε δεν υπαρχει κανονας.Πανε οπου τους φαγουρισει το μουνι τους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
μωρε με σενα ουτε πουτανα δε παει και τις ιεροδουλες που ειναι οι μονες που πανε μαζι σου τις συμπονω.
Δε λεμε κατι αντιθετο.
Με σενα θα παει η πουτανα ειπα
Οχι με μενα
Εγω απλα θα στη ραντισω να την παραλαβεις ετοιμη
:2on1:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δε λεμε κατι αντιθετο.
Με σενα θα παει η πουτανα ειπα
Οχι με μενα
Εγω απλα θα στη ραντισω να την παραλαβεις ετοιμη
:2on1:
αυτο σου λεω ουτε για ραντισμα δε θα σου κατσει εσενα καμια μονο ιεροδουλης που σου ξαναλεω τις συμπονω και αυτες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ειπα δεν κερατωνουν ευκολα αν συγκριθουν με τους ανδρες
Οχι οτι δε κερατωνουν καθολου
Ανδρες τυπου jimakos δλδ συναισθηματικου αγαθοβλακα ελκουν γυναικες με ροπη προς την "απιστια"
Και δε λεω οτι δε μπορει να τυχει και σε μενα αλλα εμενα στ αρχιδια μου
Ο jimakos και οι ομοιοι του ομως ειναι που θα πεσουν απο τα συννεφα οταν το "υποδειγμα" κοπελας που ειχαν βρεθηκε με μια ψωλη ρηχου παππου στο στομα.

Με τις γυναικες φιλε δεν υπαρχει κανονας.Πανε οπου τους φαγουρισει το μουνι τους.
βλακας εισαι και φαινεσαι και συ και οι ομοιοι σου δε προκειται καμια να αφησει νεους και να παει με 40αρηδες παππουδες επισης το οτι εσυ εχεις γαμησει μονο ιεροδουλες και εξω θεωρεις πως ολες οι γυναικες κερατωνουν χωρις να εχεις κανει ουτε μια σχεση δε πιανεται ως αποψη υπαρχουν αριστες κοπελες αλλα δε θα πανε με σενα και λογικο γιατι δε εχεις ωραιες ιδεες και εισαι σαρκικος χωρις συναισθηματα,και κανεις λαθος τα αγορια τα συνεσταλμενα δε τα θελουν οι καριολες οι καριολες πανε με τους αλητες δε θελουν τα καλα τα παιδια,τα καλα παιδια οι καριολες τα θεωρουν κατα το αρωστημενο τους μυαλο ξενερωτους.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
η σχέση daddy ή παππού ξέρω ότι δεν σχετιζεται με ηλικιακα κριτήρια
μπορει ο γκόμενος να είναι 50 και ο daddy 30
απλά με τον παππου κάνει σχέση για άλλους λόγους και όχι απαραίτητα οικονομικούς. τέτοιες σχέσεις γίνονται ας πούμε για να τις αναδείξει επαγγελματικά πχ Φιλλιπιδης

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
βλακας εισαι και φαινεσαι και συ και οι ομοιοι σου δε προκειται καμια να αφησει νεους και να παει με 40αρηδες παππουδες επισης το οτι εσυ εχεις γαμησει μονο ιεροδουλες και εξω θεωρεις πως ολες οι γυναικες κερατωνουν χωρις να εχεις κανει ουτε μια σχεση δε πιανεται ως αποψη υπαρχουν αριστες κοπελες αλλα δε θα πανε με σενα και λογικο γιατι δε εχεις ωραιες ιδεες και εισαι σαρκικος χωρις συναισθηματα,και κανεις λαθος τα αγορια τα συνεσταλμενα δε τα θελουν οι καριολες οι καριολες πανε με τους αλητες δε θελουν τα καλα τα παιδια,τα καλα παιδια οι καριολες τα θεωρουν κατα το αρωστημενο τους μυαλο ξενερωτους.
Μου αρεσει η σιγουρια σου οτι γαμαω μονο ιεροδουλες
Μεχρι εκει βλεπει το μυαλο σου
Οσο για το βλακας ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα
Τα καλα κοριτσια θα παντρευτουν ατομα σα και σενα και θα γαμηθουν με ατομα ρηχα σα και μενα και τους ομοιους μου οπως λες.Δε ξερω τι παθαινουν...και σεληνιαζονται οταν τις γαμαω και τις απαξιωνω...
Οσο για τις καριολες...σου χω νεα...δε θα πανε μαζι σου...αλλα με ολους τους αλλους
Αυτες μαλιστα ειναι γυναικαρες!

Αληθεια αφου κατακρινεις τις ιεροδουλες οι οποιες ειναι κυριες με Κ κεφαλαιο παρεπιπτοντως τι δουλεια εχεις εδω σε ενα σαιτ αγοραιου ερωτα σπορε;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τα καλα κοριτσια θα παντρευτουν ατομα σα και σενα και θα γαμηθουν με ατομα ρηχα σα και μενα και τους ομοιους μου οπως λες.Δε ξερω τι παθαινουν...και σεληνιαζονται οταν τις γαμαω και τις απαξιωνω...
Οσο για τις καριολες...σου χω νεα...δε θα πανε μαζι σου...αλλα με ολους τους αλλους

Αληθεια αφου κατακρινεις τις ιεροδουλες οι οποιες ειναι κυριες με Κ κεφαλαιο παρεπιπτοντως τι δουλεια εχεις εδω σε ενα σαιτ αγοραιου ερωτα σπορε;
Ο τζιμακος δεν είναι πυρφορος τυπε το παρεξιγισες το παιδί

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

δεν τις κατακρινω καθολου εχω πληρωσει 23 φορες συνολο και ειμαι μονο 22χρονων αλλα μονο με τετοιες πας και το ξερεις τωρα μη ψευδεσαι καμια φυσιολογικη γυναικα εστω και οι καριολες εξω δε θα πανε με εναν που εχει το μυαλο σου οχι τα καλα κοριτσια να πανε ουτε οι καριολες ακομα και τις ιεροδουλες τις συμπονω οι οποιες ειναι κυριες γιατι πανε με σενα τον απαισιο,αλλα κοπελες εκτος χωρου δε εχεις παει και το ξερεις τωρα οχι σχεση ουτε ξεπετα,και δε κοβει μονο εκει το μυαλο μου οταν λες ειναι ολες καριολες και κερατωνουν δειχνει πολλα δε ξερεις τιποτα απολυτως εχω φιλους που οι κοπελες ηταν αριστες αλλα αυτοι εχουν κανει και σχεσεις και τα παντα και ξερουν εσυ δε ξερεις που πας μονο με ιεροδουλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο τζιμακος δεν είναι πυρφορος τυπε το παρεξιγισες το παιδί
να σαι καλα μπρο αστον ο τυπος μονο τη παλαμη του εχει γαμησει και ιεροδουλες και το παιζει ιστορια.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Η προσωπική μου εμπειρία μου λέει ότι για να δεις πραγματικά όμορφο άνδρα (όχι απλά να βλέπεται, να τα σπάει) με πραγματικά άσχημη γυναίκα, παίζουν δύο λόγοι.

1. Να είναι εντελώς αδύναμος χαρακτήρας και η γκόμενα να είναι πολύ δυναμική.
Σε τέτοια ζευγάρια δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Είναι σχέσεις εξάρτησης.

2. Η κοπέλα να είναι πλούσια και αυτός να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

Σε όλη μου την ζωή δεν έχω βρει κάτι άλλο από αυτά τα δύο.

Τώρα αν μιλάμε για σχετικά ωραίο άνδρα και σχετικά άσχημη γυναίκα, είναι άλλη περίπτωση.
Απλά θέμα γούστου.
Έχεις δει και γύφτο να φοράει γυαλιά;
Κανονικα θα πρεπε να χρεωνω για αυτα που λεω εδω μεσα . Θα σου πω πως του καθετε εχει κατσει σε αλλους 20 ομορφους μαλακες που την πηδουσαν δεν την εκαναν α τελειωσει και εξαφανιζοταν βρισκεται αυτος που την διεκδικει αυτη μπορει ν βλεπει πως δεν αξιζει ο τυπας αλκα αρχιζει κ νιωθει ασφαλεια μαζι του στο κρεβατι αυτος τα δινει ολα γτ ξερει πως η μαπα του δεν αξιζει και σκεφτεται αυτη "ρε κατσε εδωωω" μενει πιστη τα πρωτα χρονια κ μετα τον κερατωνει απο την ασφακεια της οικογενειας ο ομορφος που την πηδαει αυτη τη φιρα δεν εξαφανιζεται γτ τον καυλωνει τ σκηνικο παντρεμενη και δεν φοβαται μη του μπαστακωθει κ ετσι αυτη νομιζει πως οι αντρες αλλαξαν γτ ει αι ηλιθια κ χωριζει τον αλλον χρονια μετα κ γινεται τεκνατζου
μπορει να εφυγε μπορει και να γυρισει μέσα σε πρόσωπα ασήμαντα μικρά μπορεί να πόνεσε πολύ και να γυρίσει. μπορεί με άλλονε να βλέπουνε μια δύση μπορεί να γούσταρε να έχει αμαρτήσει.
ψάχνεις να βρεις τι είναι η αγάπη δώσε στην τύχη σου μια μούντζα και άντε κάφ’ το,
άσε το αύριο στο μπορεί.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μια συγκροτημένη γυναίκα βλέπει στον κάθε άντρα ένα "πακέτο".
Επάγγελμα, ομορφιά, καλλιέργεια, ντύσιμο, χιούμορ, ευγένεια, φέρεσθαι κλπ
Η εμφάνιση είναι γενικότερο σύνολο από πολλά χαρακτηριστικά.
Δεν μιλάω φυσικά για γύναια, τσόκαρα ή για αρπακτικά.
Για συγκροτημένες γυναίκες με αρχές μιλάω (όλο και πιο δυσεύρετες στην εποχή μας).
Nτάξει ρε λεβέντη δεν λέω, σωστά θεωρητικολογείς, αλλά χόρτασε ο κοσμάκης θεωρίες και wannabe μουνοϊνστρούκτορες/pua's. Η αμείλικτη πραγματικότητα δείχνει ότι ο φτωχός, μέτριος εμφανισιακά θα μείνει στην απέξω σε ό,τι αφορά την εξεύρεση μουνιού εν ελλαδιστάν. Να στο θέσω και πιο χειροπιαστά.... Ένας σαν κι αυτόν που περιέγραψα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δείξει τις όποιες άλλες αρετές του («χαρακτηριστικά» που λες εσύ), ή θα έχει ελάχιστες ευκαρίες, πολύ λιγότερες εν συγκρίσει με μια αντίστοιχης εμφανισιμότητας γυναίκα, διότι δεν θα πληρεί κανένα από τα προκαταρκτικά κριτήρια στη μακροσκελή λίστα τους. Τόσο λίγες ώστε να καθιστά ασύμφορη την εκτεταμένη ενασχόληση με το σπορ (χάσιμο χρόνου εν ολίγοις).
(Έπιασες και τη κατηγορία των «συγκροτημένων» και «με αρχές» τρομάρα τους, δηλαδή κάτι μεταξύ ψύλλων στ’ άχυρα και καρφιτσών στο χορτάρι)

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα παίζειεγαλο ρόλο ότι δεν μπορείς να βρεις εφκολα γκόμενά.. Λογικό είναι πχ κάποιος γυμνασμενος χωρίς κύκλο με μουνια, α πάρει την πρώτη που θα βρει, και ας ειναι και χοντρή και μπαζο.. Αφού η εναλλακτική θα είναι να είσαι μπακουρι για χρόνια τι θα κάνεις? Αναγκαστικά θα πάρεις τη χοντρη..

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Nτάξει ρε λεβέντη δεν λέω, σωστά θεωρητικολογείς, αλλά χόρτασε ο κοσμάκης θεωρίες και wannabe μουνοϊνστρούκτορες/pua's. Η αμείλικτη πραγματικότητα δείχνει ότι ο φτωχός, μέτριος εμφανισιακά θα μείνει στην απέξω σε ό,τι αφορά την εξεύρεση μουνιού εν ελλαδιστάν. Να στο θέσω και πιο χειροπιαστά.... Ένας σαν κι αυτόν που περιέγραψα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δείξει τις όποιες άλλες αρετές του («χαρακτηριστικά» που λες εσύ), ή θα έχει ελάχιστες ευκαρίες, πολύ λιγότερες εν συγκρίσει με μια αντίστοιχης εμφανισιμότητας γυναίκα, διότι δεν θα πληρεί κανένα από τα προκαταρκτικά κριτήρια στη μακροσκελή λίστα τους. Τόσο λίγες ώστε να καθιστά ασύμφορη την εκτεταμένη ενασχόληση με το σπορ (χάσιμο χρόνου εν ολίγοις).
(Έπιασες και τη κατηγορία των «συγκροτημένων» και «με αρχές» τρομάρα τους, δηλαδή κάτι μεταξύ ψύλλων στ’ άχυρα και καρφιτσών στο χορτάρι)
Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες.
Δεν το παίζω ινστρούχτορας , απλά περιγράφω την κατάσταση μέσα από τα δικά μου μάτια.
Και ναι, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση μεγάλο ποσοστό των ανδρών είναι χαμένοι από χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom