Νέα

Γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν λιγότερο ελκυστικούς άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για οσους δεν γουσταρουν να διαβαζουν τα σεντονια μου θα το "λακωνισω":

"Οι γυναικες δεν εχουν ενα αλλα δυο σημεια G. Το πρωτο ειναι λιγο πολύ γνωστό που βρισκεται. Το δευτερο ομως βρισκεται στα αυτια !!" :grin: :grin:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
και να φανταστεις οτι σε λιγες ωρες εχω ραντεβου με καινουργια γκομενα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ρώτησα ένα γνωστό call girl πριν λίγο καιρό αν έχει παρατηρήσει τους πελάτες της αν είναι κοντοί ή ψηλοί. Οι περισσότεροι είναι κοντοί - οι κοντοί δεν βρίσκουμε τόσο εύκολα να γαμήσουμε όσο οι ψηλοί, αυτό είναι σίγουρο

Στο πόσο ύψος είσαι κοντός;Εγώ που είμαι 1,78 είμαι κοντός ή ψηλός;Για δες γύρω σου,οι Ελληνίδες είναι ψηλές;Πόσες θα βρεις πάνω από 1,70;Στις 100 άντε να είναι οι 20.Οι άλλες είναι κάτω από 1,70 και οι περισσότερες στο 1,60.Τι θέλουν δηλαδή αυτές;Τον 2,15;Να τον κάνουν τι;Στύλο για χορό;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το γιατί το έχουμε πει. Στον άντρα δεν μετράει η εμφάνιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γυναίκες θέλουν να έχεις ένα δυνατό σημείο και να είσαι Ο.Κ. στα υπόλοιπα.Π.χ. δυνατή εμφάνιση και Ο.Κ. λεφτά.Η πολλά λεφτά και Ο.Κ. εμφάνιση.Δεν πρέπει να πέφτεις κάτω του μέσου όρου στα υπόλοιπα,αλλιώς το πλεονέκτημα εξουδετερώνεται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ειχα φιλο υπερβαρο, που ειχε μουναρες-που ηταν και καλα ατομα επισης. Να βλέπατε πως τον κοιτουσαν στον δρομο όταν τις εβγαζε βολτα...
Ειχε ζορικο λεγειν, δυνατο χιουμορ, και τοσο εντονη παρουσια, που επισκιαζαν τα (πολλα) περιττα κιλα του όμως.

Οι υπέρβαροι,μόνο εαν έχουν λεφτά ή είναι τίποτα γιατροί βγάζουν μουνάρες.

Αλλιώς,το κέρατο κάποια στιγμή θα το φάνε,δεν υπάρχει περίπτωση.Μόνο με λέγειν και χιούμορ δεν κρατάς μουνάρα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Αλλιώς,το κέρατο κάποια στιγμή θα το φάνε,δεν υπάρχει περίπτωση.

ειναι αναποφευκτο πλέον με ολους αυτούς τους πειρασμούς που κυκλοφορούν, και για εμάς αλλα και για αυτές

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα πράγματα είναι απλά,όλες μα όλες οι γυναίκες έχουν κόμπλεξ με την εμφάνιση τους,ακόμη και οι πολύ όμορφες που πηγάζει από τον φόβο της μη αποδοχής και της απόρριψης.  

Άμα δεν την κοιτάνε στο δρόμο και δεν την λένε όμορφη,να το καταλάβω ότι μπορεί να νιώθει απόρριψη.

Αλλά να την κοιτάνε,να την λένε όλοι όμορφη,κι αυτή να νομίζει ότι δεν είναι,αυτό μόνο ψυχίατρος μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συμβαινει γιατι εχουν 25% μικροτερο εγκεφαλο και μαλιστα εγκεφαλο επηρεασμενο από οιστρογόνα που σε κανει δειλο, μαζεμενο, φοβιτσιαρη και καταθληπτικο.
αντιστοιχα ο ανδρικος εγκέφαλος αρα και συμπεριφορά εχει περισσοτερη λογικη και επιθετικοτητα , τσαμπουκα.
χημικο και βιολογικο είναι το θεμα. μπορειτε να εξηγήσετε πως σκέφτονται τα σαλιγκάρια? ε για παροιμοιους λογους δεν μπορειτε να εξηγήσετε την γυναικεια συμπεριφορά.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Κ ψάχνουν για λεπφτά αισθήματα  :S :S :S

Η μόνη απάντηση που ανταποκρίνεται στην  πραγματικότητα σχεδον πλήρως. Πραγμα που φαίνεται καθαρώτερα οταν ανιστρέψουμε τη σχέση και δούμε ότι η γυναίκα ,εαν και όταν τύχει να μην έχει οικονομικό πρόβλημα ,δεν θα πάει ποτέ με άσχημο αντρα για μόνιμη σχέση . Τότε 'διαλέγει" αυτή. Ολα τα άλλα είναι παπαριές "ψυχολόγων" του κώλου και μπαρούφες. Ειδικά η ελληνίδα, έχει διδαχτεί να συγκρατεί κάθε συναίσθημα - οσο μπορεί,βεβαια- και να στοχεύει στην εξασφάλιση του πορτοφολιού.Αυτό με τη σειρά του τους δημιουργεί ψυχονευρωτικες καταστάσεις, και γενικά μια συμπεριφορά ανώμαλη. Ενας φίλος μου έλεγε πρό δεκαετιών ότι οι ελληνίδες έχουν μέσα τους "κακία". Οψεις ενος και του αυτού νομίσματος. Κόμπλεξ,κακίες, μορφασμοι άνευ λογου και αιτίας, και τα παρόμοια. Ενας ο χρυσούς κανών ,ειδικα απέναντι σε ελληνιδες  : " Γάμα όταν κάτσει η περίπτωσγ όσο μπορεσεις και φύγε " . καπου το ειχα ξαναγραψει νομιζω, "αναλυσεις" και "πως και τι" για ελληνιδες ειναι  ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.748
Πόντοι
216
.....εν τελει, πιστευω πως η πλειοψηφια αυτων των γυναικων, καταδέχονται να είναι με κατωτερους εμφανισιακά ανδρες, κυριως λογω ανασφάλειας...
Φοβούνται ότι δεν θα μπορουν να 'χειριστουν' ευκολα έναν ωραιο ανδρα ο οποιος θα εχει ζητηση μονίμως από άλλες γυναικες γυρω τους!
Και γλυτωνουν και το αγχος του να πρεπει να είναι διαρκως ομορφη (και να νιωθει ομορφη επισης), ώστε να μπορει να ανταπεξελθει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είμαι μοντελάκιας. Για αυτο την βγάζω συνήθως :jerking:
Αλλα οσες γκομενες ειχα αν και 9αρια με τα δικα μου κριτηρια ετρωγαν φοβερες φρικες με το οτιδηποτε. Επρεπε να σκεφτομαι τι θα πω που θα κοιτάξω κλπ
Τελευταιο παράδειγμα, ειπα σε μια πως ειναι πιο ωραια χωρις μακιαγιαζ και μου απαντησε νευριασμένη  ''μηπως δειχνω 35αρα με αυτο''  :helpplea:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
και εγώ γουστάρω άσχημες γυναίκες και αν έχουν και χαμηλο.. iq  :wanker: :erection: :kneel:  !!! αρκεί να έχουν ωραία πατουσάκια  :gay:

experia

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2017
Like
126
Πόντοι
1
Καλά κάνουν να έχουμε κι εμείς ελπίδες!

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα, είναι ότι για τον άντρα είναι μεγάλο ελάττωμα να μην έχει λεφτά.
Δεν μιλάμε να είναι εκατομμυριούχος, ούτε να έχει πολύ καλή δουλειά.
Ίσα - ίσα μόνο να μπορεί να "τρέξει" σπίτι-αμάξι-άνετη καθημερινότητα.
Η εμφάνιση είναι σχετική και δεν έχει ούτε γενικό κανόνα.
Σε άλλους αρέσουν οι αδύνατες, σε άλλους αρέσουν οι παχουλές.
Το ίδιο και οι γυναίκες.
Οπότε ο καθένας δρα με τα δικά του κριτήρια περί "εμφάνισης."
Όμως όταν η κουβέντα έρχεται στα λεφτά, εκεί όλα αλλάζουν.
Πλέον οι περισσότεροι άντρες δεν πλησιάζουμε ούτε μιλάμε σε γυναίκες, όχι απ' τον φόβο απόρριψης,
αλλά απ' το αντίθετο: Από φόβο έγκρισης!!!
:rolleyes:
Ένας άντρας που είναι ηλικιακά 25-35+ και δεν μπορεί να βγάζει τα προς το ζήν,
δεν μπορεί να πλησιάσει και γυναίκες γιατί σκέφτεται το μετά.
Σκέφτεται, ότι αν του πει "ναι" δεν θα έχει να την κυκλοφορήσει, να την πάει μια βόλτα,
να την φιλοξενήσει σπίτι του κλπ. Γιατί ούτε άνετο πορτοφόλι έχει, ούτε αυτοκίνητο, ούτε σε δικό του σπίτι μένει...
Δυστυχώς, εκεί μας κατάντησαν με τα μνημόνια και τους μισθούς πείνας...
:(

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Άλλη μια “επιστημονική έρευνα” της πλάκας ανάμεσα στο τρομερό δείγμα των 113 ζευγαριών με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση και τον τρόπο ζωής τους, από 2 γυναίκες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους...

Κυρίες που κάνετε την έρευνα μήπως δεν βλέπεστε και ψάχνετε άλλοθι στην επιλογή συντρόφου?
Ή μήπως οι γυναίκες που ρωτήσατε πρόσεχαν τη διατροφή τους και τον τρόπο ζωής τους μέχρι να καπαρώσουν το μαλάκα και μετά έγιναν σαν φώκιες (το πιο πιθανό)?

Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να μετράει στο να πηδήξεις περισσότερες γκόμενες από ένα κάποιον άλλο που υστερεί (αν και αυτό είναι σχετικό), όμως είναι το τελευταίο που μετράει σε μια επιτυχημένη σχέση. Εκεί μετράει η επικοινωνία και όλοι οι παράγοντες που περιέχονται σε αυτή (λέγειν, χιούμορ, συμπεριφορά κλπ).
Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται.

Και μία συμβουλή στις κυρίες που απάντησαν στην έρευνα. Μην είστε και τόσο σίγουρες ότι οι “ ασκημούληδες” που επιλέξατε θα σας είναι για πάντα πιστοί επειδή κάποτε ήσασταν πιο εμφανίσιμες από αυτούς.  Οι καταστάσεις αλλάζουν και το κέρατο καραδοκεί...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ασχημουληδες έχετε ελπίδα.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Πόσα βγάζεις ,τι δουλειά κάνεις ,με τι κυκλοφορείς ,που συχνάζεις ,που μένεις .........κλασικές ξεκωλοερωτήσεις ..........

bekatsas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
3
Like
198
Πόντοι
281
Ρώτησα ένα γνωστό call girl πριν λίγο καιρό αν έχει παρατηρήσει τους πελάτες της αν είναι κοντοί ή ψηλοί. Οι περισσότεροι είναι κοντοί - οι κοντοί δεν βρίσκουμε τόσο εύκολα να γαμήσουμε όσο οι ψηλοί, αυτό είναι σίγουρο

Και γιατί να μη συμπεραίνουμε οτι οι κοντοί είναι περισσότερο σεξουαλικοί; Θέλω να πω οτι έχουν ανάγκη περισσότερο το σεξ;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
.....εν τελει, πιστευω πως η πλειοψηφια αυτων των γυναικων, καταδέχονται να είναι με κατωτερους εμφανισιακά ανδρες, κυριως λογω ανασφάλειας...
Φοβούνται ότι δεν θα μπορουν να 'χειριστουν' ευκολα έναν ωραιο ανδρα ο οποιος θα εχει ζητηση μονίμως από άλλες γυναικες γυρω τους!
Και γλυτωνουν και το αγχος του να πρεπει να είναι διαρκως ομορφη (και να νιωθει ομορφη επισης), ώστε να μπορει να ανταπεξελθει.

Και το πιο ανεξήγητο είναι ότι όχι μόνο είναι μαζί τους,αλλά τρελαίνονται κιόλας μ'αυτούς.Έχω δει πολλές φορές ζευγάρι άσχημου-όμορφης,ο τύπος να μιλάει και η γκόμενα να τον κοιτάζει λες και είναι ο Μπραντ Πιτ.

Αυτό εμεις δεν μπορούμε να το κάνουμε,γιατί μας νοιάζει πολύ περισσότερο η εμφάνιση.Άντε πες ότι αν βρούμε καμια γκόμενα του 7 και πάνω,μπορεί να κολλήσουμε μαζί της.Αλλά εαν έχουμε μπάζο,δεν θα την δείχνουμε και με καμάρι στους γύρω.Αυτές όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κυκλοφορούν με μπάζους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom