jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Η θεία είναι 45 έως 47 και όχι δε έχει κύκλο από φίλες αλλά και να είχε κύκλο από φίλες θα ήταν φίλες μουροχαυλες σα και κείνη και αυτές οι μουροχαυλες είναι όλες μα όλες κλειστές και δε έχουν κυκλο επισης κανενας αντρας δε θελει να γαμησει μια ασχημουλα του 5 και γεροντοκορε στιλ αντισεξυ,τα λιγουρια που λες κοιταζουν μια γυναικα να εχει κατι απο τα 2 αμα και ειναι ασχημουλα του 5 και αμα ειναι και γεροντοκορε αντισεξυ στιλ δε θα κοιταξει κανεις μια τετοια επισης δε πρόκειται να βρει ποτέ φίλες με κύκλο κοινωνικές και με αυτοπεποίθηση μόνο μουροχαυλες σα και κείνη γιατί καμιά που έχει κύκλο δε θα γίνει φίλη με τη θεία μου που σου ξαναλέω γεροντοκοριζει στο στιλ και λογικό όσες φίλες βρει να είναι σα και κείνη και αυτές όλες είναι μουροχαυλες δε έχουν κύκλο οπότε ποιο είναι το νόημα ? Οι περισσότερες κοπέλες βρίσκουν αλλά άμα η άλλη είναι του 5 σα τη θεία μου και μουροχαυλη δε θα βρει,οι μόνες κοπέλες που δε μπορούν να βρουν είναι οι άσχημουλες του 5 και μουροχαυλες αντισεξυ χωρίς αυτοπεποίθηση μη τα ξαναλέμε οποια είναι σα τη θεία μου είτε 25 είναι είτε 45 δε βρίσκει,και οι χοντρουλες η άσχημες που ανέφερε ο άλλος στο νήμα που πάνε με πιο ωραίους αυτές έχουν αλλά προσόντα δλδ αυτοπεποίθηση και δε γεροντοκοριζουν δε είναι μουροχαυλες,άμα ήταν και χοντρουλες και άσχημουλες και χωρίς αυτοπεποίθηση και ήταν μουροχαυλες δε θα πήγαινε κάνεις μαζί τους για σχέση,κάνεις δε πάει με μια ασχημοτερη του και μουροχαυλη από πάνω γιατί δε θα έχει με κάτι να καυλώνει μετά και κακά τα ψέματα όλοι οι άντρες στη σχέση το σεξ κοιτάνε δλδ ολοι λενε 80 τοις εκατο σεξ και 20 τοις εκατο συναισθημα,εφοσον λοιπον μα ολοι το κοιτανε το σεξ σε μια σχεση κανεις δε θα παει με μια κοπελα σα τη θεια μου που δε εχει τιποτα απο τα 2 καυλωτικο.Και η θεια σου πόσο χρονών είναι τζιμ που δε βρίσκει τίποτα? ?Δεν έχει κύκλο η παρέες με άλλες ελλεινιδες. Φιλενάδες? . Λογικά αυτές μπορούν να της γνωρίσουν αρκετά λιγουρια, μέσα από παρέα, κοινούς γνωστούς, αφού και οι φίλες λογικά θα έχουν γαμιαδες μέσα από κύκλο..
Τελευταία τροποποίηση: