Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.290
- Πόντοι
- 4.546
Τη μάρκα τζιπ ή SUV?Εχω... πηρα τζιπ λιγο μετα το τροχαιο... με τονπου ξαναπηρα πισω το διπλωμα!
Τη μάρκα τζιπ ή SUV?Εχω... πηρα τζιπ λιγο μετα το τροχαιο... με τονπου ξαναπηρα πισω το διπλωμα!
Δε μπορω να πω προσωπικες λεπτομερειες τυπε...
Παπατζης ο μουνης παθολογικος ψευτης
Ο πατος του βαρελιου μετα σου λεει πως και εχουν ψυχολογικα οι πουτανες φαντασου με τι εχουν να κανουν καθε μερα
Ο πατος του βαρελιου μετα σου λεει πως και εχουν ψυχολογικα οι πουτανες φαντασου με τι εχουν να κανουν καθε μερα
Ξέρεις πόσοι αντί να πηδήξουν κάθονται και τους λένε τα σώψυχά τους;
Μαλλον η πουτανα παει πιο λιγο απο οτι ο ψυχολογος.
Ισως να ειχε σωθει και ο καραμανης ετσι
Μαλλον η πουτανα παει πιο λιγο απο οτι ο ψυχολογος.
Ισως να ειχε σωθει και ο καραμανης ετσι
Μαστορα τι λες????
Εχουν χαθει περιουσιες στα κωλομπαρα απο τα υπερναυαγια.
Εχουν χωρισει οικογενειες, εχουν γινει σκοτωμοι.
Ιδιως στα χωρια γινεται Ο χαμος απο τετοια.
βαλτο και στο νημα γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας γιατι το εχεις βαλει σε ολα τα νηματα.χαχχχαχαχαναι σαντ, όποιος ψάξει ποτέ και για κάτι παραπάνω από το χώνω το πουλί μου είναι πυρφόρος
Όχι μόνο πυρφορός.
Φλώρος, Λελές, Αγάμητος , σοκολατόπαιδο , γυναικωτός , φλούφλης και σίγουρα δεν έχει πάει με πολλές ....
Σοκολατοπαιδο
Χχαχαχααχαχαχα. Χαα
έλα άντρα, πάρε ένα από τα πολλά που έχεις πει. επιλογή τυχαία...
ο συριζα εκανε παρα πολλα απλα δεν φανηκαν γρηγορα στη κοινωνια λογο μνημονιου.Ρε ζαν κλοντ? Κοροιδευεις τους δεξιους οτι ειναι ανωμαλοι και εισαι το ιδιο? Τι σας εκαναν 4 χρονια στην εξουσια......
Ε καλα ο τρελος θελει να μας κανει ολους φετες τουμπανα με σιξ πακ τιγκα στα αναβολικα, καλοντυμενους, καλοκουρεμενους, με σωστη διατροφη κλπ κλπ κλπ για να ειμαστε ανταξιοι των ελεεινηδων οι οποιες ομως θα προτιμησουν τον λετσοκαραφλα η τον φραγκατο πατσοκοιλια στη τελικη...
Θειο μοιρασου κι αλλη απο την σοφια σου σε εμας τους νεουςΔεν ξέρω τι κοιτάνε πρωτα-πρωτα οι γυναίκες σε ένα άνδρα, έχω ακούσει πολλές που το πρώτο πράγμα που κοιτάνε, είναι τα παπούτσια. (Σωστά το έγραψα -παπουτσια, όχι πουτσα.)
Ξέρω όμως τι μετράει στις γυναίκες για να κάνουν σχέση με έναν άνδρα. Και αυτό είναι η σιγουριά που θα της εξασφαλίσει ένας άνδρας. Όσο απελευθερωμένη, και οικονομικά ανεξάρτητη και αν είναι η γυναίκα, σιγουριά και εξασφάλιση είναι τα πρώτα που μετράνε για να κάνουν σχέση.