Νέα

Κατάποση σπέρματος από τη γυναίκα-γκόμενά σας και επιχειρήματα για να το κάνει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H γκόμενα-σύζυγος:

• Καταπίνει το σπέρμα μου

Ψήφοι: 62 50,4%
  • Δεν καταπίνει το σπέρμα μου

Ψήφοι: 19 15,4%
  • Τα παίρνει στο στόμα αλλά τα φτύνει

Ψήφοι: 34 27,6%
  • Τα παίρνει στην μάπα της

Ψήφοι: 8 6,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    123

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Εμένα η γυναίκα μου δεν τα πίνει.... η γκόμενα όμως μου τα έχει ζητήσει και σε ποτήρι εν ώρα εργασίας...  :happy:

Αφού δεν στα καταπίνει η γυναίκα σου, καλά κάνεις και έχεις γκόμενα (που στα καταπίνει)

Π

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.144
Πόντοι
206
δεν ήξερα πόσο άντρακλες είναι οι συμπατριώτες μου...

Έτσι όπως το θέτετε μερικοί , αν δεν στα καταπίνει και δεν σου δίνει κώλο η γυναίκα ή γκόμενα σημαίνει ότι δεν είσαι όσο άντρας πρέπει να είσαι...

μαλιστα...όσο γερνάω μαθαίνω

χαχαχα το ιδιο συμπερασμα εβγαλα και εγω και ομολογω οτι ειμαι αντρας χ3 αφου η μεν γυναικα τα καταπινει αλλα δεν μου δινει κωλο (ποναει αλλα κακως αφου επρεπε να την βιασω ) και η γκομενα τα πινει ,  τα φτυνει, δινει κωλο , τα περνει στον κωλο..... πωωωωωω ποιος ειμαι :):):):)

περα απο την πλακα οποιος τα λεει αυτα εχει σοβαρο θεμα αυτοεκτιμησης και αυτοεπιβεβαιωσης...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Εμένα η γυναίκα μου δεν τα πίνει.... η γκόμενα όμως μου τα έχει ζητήσει και σε ποτήρι εν ώρα εργασίας...  :happy:

Η κουβέντα αυτή μου θυμίζει ένα ανέκδοτο, πού λέει:
Επικοινωνία μεταξύ άνδρα και γυναικά στα SMS
Αυτός: Αγάπη μου, σήμερα είμαι πολύ κουρασμένος, δεν θα κάνουμε σεξ, να μου πάρεις πίπα μόνο.
Αυτή: Αγαπητέ μου και εγώ είμαι πολύ κουρασμένη, είναι στο κρεβάτι έτοιμη για ύπνο. Τράβα μαλακία στο ποτήρι, βαλε το στο ψιχίο, να το καταπίνω το πρωί.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
δεν ήξερα πόσο άντρακλες είναι οι συμπατριώτες μου...

Έτσι όπως το θέτετε μερικοί , αν δεν στα καταπίνει και δεν σου δίνει κώλο η γυναίκα ή γκόμενα σημαίνει ότι δεν είσαι όσο άντρας πρέπει να είσαι...

Όχι ρε.
Οι άνδρες είναι άντρακλες πάντα.
Τις προάλλες που έλεγαν για μια γυναίκα που έχει να κάνει σεξ 15 χρόνια με τον άνδρα της.
Σιγά που θα αμφισβητήσει κανείς ότι είναι άνδρακλας ο τύπος.

Εμένα μου τα έλεγε αυτά ο γαμιάς της, που της δίνει το κωλάντερο στο χέρι , 4-5 φορές τη βδομάδα.

mafiozaros

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Να της πεις να ανοιξει κανα βιβλίο περα απο τα ποδια της :P

Να δει τι μερακλίκι δινει ο οργανισμός σου για να το παραγει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όχι ρε.
Τις προάλλες που έλεγαν για μια γυναίκα που έχει να κάνει σεξ 15 χρόνια με τον άνδρα της.

Εμένα μου τα έλεγε αυτά ο γαμιάς της, που της δίνει το κωλάντερο στο χέρι , 4-5 φορές τη βδομάδα.

Λακη εχει σου εχει τυχει να χυνεις μεσα στο στομα της χ γκομενας και να της τα παιρνει με γλωσσοφιλο η ψ γκομενα για να τα καταπιει;

Δεν βγαζω μεγαλη ποσοτητα ωστε να ειναι αρκετο και για τις δυο. :S

Εσυ φιλε βγαζεις μεγαλη ποσοτητα; Φτανει και για τις δυο λες;

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Εμένα σχεδόν πάντα στις αρχές..δεν τα καταπίνω όχι για ποια με πέρασες κτλ..και με τον καιρό αν νιώσουν ειδικά κ ασφάλεια..κατάποση σπέρματος..κωλο..μαστίγια..είναι να βρεις το κουμπί τους πιστεύω κ μετά ανοίγονται!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Όχι ρε.

Ρε φίλε είσαι σε όλα τα blogs το ίδιο μαλάκας?

Π

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
Δυστυχως δεν το κανουν όλες.Εχω γνωρισει καποιες στο παρελθόν που το κάνανε χωρις προβλημα αλλά οι περισσοτερες ειναι αρνητικές σε αυτό.Το κακό ειναι οτι δεν βρισκεις ουτε ιερόδουλη ευκολα να το κανει...Ειχα γνωρισει μία γυναικα πριν καποιους μήνες η οποια κανει ραντεβου με χρηματα ανεξαρτητη και της προτεινα πολυ καλο δωράκι για να μου κανει πίπα με την προυπόθεση να τα καταπιεί όλα κι αυτη ενω λυσσαει για τα λεφτα και τα θελει πολύ μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα να κανουμε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτό.

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
147
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω θέμα. Η δικιά μου δεν αφήνει στάλα να πάει χαμένη. Βέβαια παντρεμένοι δεν είμαστε, όποτε δεν ξέρω για το μέλλον…..

michello

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Απρ 2014
Like
6.768
Πόντοι
1.041
Καλημέρα,
Πριν μια εβδομάδα περίπου βρέθηκα ερωτικά με μια 50αρα για πρώτη φορά...
Στην ερώτηση μου, αν τα πάρει στο στόμα μου απάντησε...Φυσικά γλυκέ μου...
Όταν την ρώτησα αν τα πιει μου απάντησε... Ότι θέλει να πάρει την αντιβίωση της...

Την πήρε...

Ostria

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
18
Like
873
Πόντοι
990
Καλημέρα,
Πριν μια εβδομάδα περίπου βρέθηκα ερωτικά με μια 50αρα για πρώτη φορά...
Στην ερώτηση μου, αν τα πάρει στο στόμα μου απάντησε...Φυσικά γλυκέ μου...
Όταν την ρώτησα αν τα πιει μου απάντησε... Ότι θέλει να πάρει την αντιβίωση της...

Την πήρε...
Προχωρημένη τότε ...
Οι περισσότερες που έχω βρεθεί εκτός χώρου δεν το έκαναν

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.443
Πόντοι
3.506
Να της πεις οτι αδυνατίζει...
Οτιδήποτε θέλεις να κάνει η γυναίκα και το συνδυάσεις με το αδυνάτισμα,κατά πάσα πιθανότητα,θα το κανει...

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.245
Πόντοι
2.596
η δικια μου με παρακαλαει για σεξ, για πιπα για κωλο, για ξυλο-φτυσιμο-ξεφτιλισμα κτλ.
παντα τα καταπινει και μου κανει στεγνο καθαρισμα.
ιδανικα με θελει και λιγο βρωμικο να μυριζω καυλα αντι για σαπουνιλα, οπως λεει

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
205
Πόντοι
0
η γυναίκα τα πίνει απο την πρώτη στιγμή. Παλιότερα είχα γκόμενα πολύ πρώτη στο γαμήσι αλλα μια φορα την έχυσα επίτηδες στο στόμα και στράβωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom