Νέα

Κατάποση σπέρματος από τη γυναίκα-γκόμενά σας και επιχειρήματα για να το κάνει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H γκόμενα-σύζυγος:

• Καταπίνει το σπέρμα μου

Ψήφοι: 62 50,4%
  • Δεν καταπίνει το σπέρμα μου

Ψήφοι: 19 15,4%
  • Τα παίρνει στο στόμα αλλά τα φτύνει

Ψήφοι: 34 27,6%
  • Τα παίρνει στην μάπα της

Ψήφοι: 8 6,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    123
OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Αν δεν θέλει να τα καταπιεί με τον καλό τρόπο υπάρχει και ο κακός.
Χύνεις στον καφέ της, στο φαγητό της κτλπ.

Το θέμα είναι πως όποιος έχει γκόμενα/γυναίκα και δεν του το κάνει με τον καλό τρόπο, τότε σημαίνει πως έχει αποτύχει ως άντρας και θα έπρεπε να φτύσει τα μπούτια του.
Δεν μπορεί δηλαδή η καριόλα να μην τα πιει αφού της το έχεις ζητήσει. Το ζητάς- το κάνει. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης.
Και να είσαι σίγουρος πως μόνο σε κάτι φλούφληδες οι γυναίκες δεν τα καταπίνουν και δεν τον παίρνουν από κώλο.
Στους πραγματικούς γαμιάδες που αυτές θεωρούν alpha τα κάνουν ΟΛΑ
Ο Λ Α

Το θέμα είναι πως όποιος έχει γκόμενα/γυναίκα και δεν του το κάνει με τον καλό τρόπο, τότε σημαίνει πως έχει αποτύχει ως άντρας και θα έπρεπε να φτύσει τα μπούτια του.
Δεν μπορεί δηλαδή η καριόλα να μην τα πιει αφού της το έχεις ζητήσει. Το ζητάς- το κάνει. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης.
Και να είσαι σίγουρος πως μόνο σε κάτι φλούφληδες οι γυναίκες δεν τα καταπίνουν και δεν τον παίρνουν από κώλο.
Ο Λ Α

Μ αρέσει η αποφασιστικότητά σου!!! Γενικά όπως τα λες είναι, όταν έχεις να κάνεις με μία γυναίκα που δεν έχεις συναισθηματική σχέση. Εάν έχεις συναισθηματική σχέση, δεν μπορείς να της κάνεις ότι λες. Αυτό με τον καφέ όμως, μ αρέσει!!!! τέλειο, δεν το σκέφτηκα!!! Και το λέω με θετική διάθεση δίχως ειρωνεία.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τι ωραίο θρεντ ρε άντρακλες! μου ανοίξατε την όρεξη πρωινιάτικα :inlove:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.982
Πόντοι
22.785
Είσαι πάρα πολύ μαλάκας. Και αρχιπαπάρας και ανώμαλος με την κάκιστη έννοια.
Βασικά δεν έχεις τίποτα αντρίκιο πάνω σου.
Σου εύχομαι να χύσουν στον καφέ της αδελφής σου, της μάνας, της κόρης, της γυναίκας σου...αν σε νοιάζει βέβαια κιόλας, είσαι αρκετά μαλάκας για να μην..
Επίσης σε προκαλώ να πατήσεις το γαμημένο ρουφιονοκουμπί. Να πεις στον αντισθένη ότι ο john με σκυλοβρίζει και γιατί το κάνω. ΜΑΛΑΚΑ.
Κι αν με μπανάρει - που δεν το πιστευω με αυτά που λες - στ'αρχίδια μου.
Αν διαβάσει τι έγινε και πιστευει ότι έχω άδικο σε όσα λέω δεν επιθυμώ να παραμείνω στο site...
......... άπό τίς κριτικές του & μόνο καταλαβαίνεις όι έχεις νά κάνεις μέ κάποιον πού δέν ΥΠΑΡΧΕΙ.!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ο Λ Α

Μ αρέσει η αποφασιστικότητά σου!!! Γενικά όπως τα λες είναι, όταν έχεις να κάνεις με μία γυναίκα που δεν έχεις συναισθηματική σχέση. Εάν έχεις συναισθηματική σχέση, δεν μπορείς να της κάνεις ότι λες. Αυτό με τον καφέ όμως, μ αρέσει!!!! τέλειο, δεν το σκέφτηκα!!! Και το λέω με θετική διάθεση δίχως ειρωνεία.

Σίγα ρε γαμιά, κατούρα και λίγο

Π

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246

Ο Λ Α
και εαν αυτη το ανακαλυψει και σου βαλει ποντικοφαρμακο στα τηγανοψωμα σαν την σαμπανιωτη τι γινεται;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Σου εύχομαι να χύσουν στον καφέ της αδελφής σου, της μάνας, της κόρης, της γυναίκας σου...αν σε νοιάζει βέβαια κιόλας, είσαι αρκετά μαλάκας για να μην..
Επίσης σε προκαλώ να πατήσεις το γαμημένο ρουφιονοκουμπί. Να πεις στον αντισθένη ότι ο john με σκυλοβρίζει και γιατί το κάνω. ΜΑΛΑΚΑ.
Αν διαβάσει τι έγινε και πιστευει ότι έχω άδικο σε όσα λέω δεν επιθυμώ να παραμείνω στο site...

Γιαννάκη πολύ καλά του τα είπες, κι εγώ μαζί σου...ο καθένας δεν μπορεί να βγάζει τα κόμπλεξ του εδώ μέσα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.669
Πόντοι
19.795

Ο Λ Α
Φιλαράκο πρόσεξε, μην μπερδέψετε τους καφέδες. Και μην τον βουτήξεις κατά λάθος μέσα και καείς.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
Μην ασχολειστε αλλο μαζι του..ο τυπος ειναι για  :shower:

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Ρε παιδιά δείτε το από τη διασκεδαστική πλευρά του θέματος... ο καθένας έχει τις απόψεις του!!! Ως ιδέα το να βάλεις τα χύσια μέσα στον καφέ κάποιας, προφανέστατα και είναι αγενές και απαράδεκτο και καθόλου αντρίκιο. Ως σκέψη όμως είναι ευφυής!!! Το ομολογώ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε ... απλά έχε κατά νου, ότι υπάρχουν σκληροί χύστες, που πάνε σε βίζιτες των 300€
τους πάνε σοκολατάκια, λουλούδια κτλ ... και δεν τις γαμάνε ... και δεν έχουν πρόβλημα ...

Απλά σε ενημερώνω ......

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτά περί καφέδων είναι χοντρές μαλακίες και απαράδεκτα πράγματα και βάζω ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι το κάνουν ΜΟΝΟ όσοι δεν τους τα έχει καταπιεί ΚΑΜΙΑ γκόμενα στη ζωή τους, πέραν από καμιά πουτάνα ή CG! Και το έχουν άχτι. Τελεία.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Ρε Γιαννη τι δεν εχεις καταλαβει;

:S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο τυπος εχετε τσεκαρει ποιον εχει βαλει για φωτο στο προφιλ του;

Τι αλλο θα πρεπει να κανει για  να καταλαβετε το τι παιζει;

Το να του δινετε προσοχη, του δινετε καυσιμο, αφηστε τον να καει και τελος.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Εμένα μου αρέσει πολύ και το cum swapping δηλαδή να φιλιέσαι με την γυναίκα ενώ έχεις μόλις εκσπερματώσει στο στόμα της !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom