Νέα

«Χρυσά» παιχνίδια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.198
Πόντοι
456

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Με τη γυναίκα μου, μετά από ψηστήρι για δοκιμή νέων πραγμάτων, ξεκίνησε από ντουζ και ξαφνικά άνοιξε τα τσιμπουκόχειλά της και γέμισε το στόμα της χωρίς να της το ζητήσω. Καμιά φορά κάνει την έκπληξη, συνήθως τα κάνει με πίεση αλλά τελικά μάλλον της αρέσει ο τσαμπουκάς...Αν ξεπεράσει και το gag reflex με κέρδισε ...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
Εξαιρετικα φρεσκια ιστορια. Γνωριμια με πολυ ομορφο κοριτσι μεσω εφαρμογης το οποιο γουσταρε σκληρα και νεα παιχνιδια οπως ειπε. Στην πρωτη φαση σεξακι και μεταφορα στη μπανιερα της οπου μου ζητησε να της τα ριξω στην κωλοτρυπιδα που ειχε αφαιρεσει πρωκτικες μπαλες. Ζητησε να κρατησω καποια, ξαπλωσε και αρχισε να παιζει το μουνακι της μολις της τα εριξα. Επι της δευτερης πραξης που ηταν κανονικο σεξακι στο κρεβατι της ομως, ειχε ενα ποτηρι διπλα με νερο. Μολις το ηπιε ολο ηθελε να ανακουφιστει και κατουρησε σε αυτο. Ηπιε λιγο, επαιξε με γαργαρες να με καυλωσει, εριξε στον πουτσο μου καθως τον επαιζε με τα ποδια της και στο τελος ειχε αφησει λιγο κατουρο μεσα. Εχυσα στο στομα της και στη συνεχεια τα εφτυσε εκει, τα ανακατεψε λιγο με το δαχτυλο και στη συνεχεια εκανε ενα μεγαλο γκλουπ και τα εξαφανησε ολα λεγοντας μου πως η πρωτη υλη ειναι το μυστικο για καθε καλο κοκτειλ.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Συνέχεια προηγούμενης εμπειρίας με χρυσή βροχή. Μετά από κατανάλωση αλκοόλ και προετοιμασίας φυσικά από μέρους μου, μετά από τρελό γλυφομούνι και δυνατό χύσιμο από το μωρό, άρπαγμα από το μαλλί και στα γόνατα στο ντουζ δέχτηκε με ευχαρίστηση τους ζεστούς χυμούς φτύνοντας ότι πήγαινε μέσα. Στο τέλος τη βάζω να καθαρίσει τον πούτσο μου και όπως τον ξεπλένει πιπιλώντας τον τις τα δίνω στο λαρύγγι με ορμή. Αιφνιδιάστηκε αλλά τα κατέβασε με απόλυτη υπακοή και eye contact με sub νότες!! Συνέχισα γαμώντας το στόμα της και χύνοντας ότι είχα στο λαρύγγι της κατευθείαν !! Απίθανη εμπειρία, να τη ζήσετε!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Συνέχεια προηγούμενης εμπειρίας με χρυσή βροχή. Μετά από κατανάλωση αλκοόλ και προετοιμασίας φυσικά από μέρους μου, μετά από τρελό γλυφομούνι και δυνατό χύσιμο από το μωρό, άρπαγμα από το μαλλί και στα γόνατα στο ντουζ δέχτηκε με ευχαρίστηση τους ζεστούς χυμούς φτύνοντας ότι πήγαινε μέσα. Στο τέλος τη βάζω να καθαρίσει τον πούτσο μου και όπως τον ξεπλένει πιπιλώντας τον τις τα δίνω στο λαρύγγι με ορμή. Αιφνιδιάστηκε αλλά τα κατέβασε με απόλυτη υπακοή και eye contact με sub νότες!! Συνέχισα γαμώντας το στόμα της και χύνοντας ότι είχα στο λαρύγγι της κατευθείαν !! Απίθανη εμπειρία, να τη ζήσετε!!
Για να την ζήσουμε πρέπει να μας γνωρίσεις την κοπέλα ... στείλε τηλέφωνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom