Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Συμφωνω και αυτο που λες ισχυει για ολους...

Αλλα σε αυτο εδω το θεμα λεμε για σεξ απο το πρωτο βραδυ.....Δεν εχει συναισθημα...Οποτε μην το ανακατευετε.....

να σου πώ την αμαρτία μου δεν μου πολυαρέσει το σέξ απο το πρώτο βράδυ. Το είχα κάνει μια φορά και δεν μου άρεσε και δεν ξέρω αν θα ξανακάνω, εκτός και αν είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν λέω οτι πρέπει να υπάρχει σώνει και καλά έρωτας, αλλα τουλάχιστον μια σεξουαλική έλξη ή κάτι τέτοιο, πράγμα που δεν έχει να κάνει μόνο με το άν είναι η άλλη δυνατό μουνί ή όχι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δλδ εσυ τι σοι αισθημα εχεις οταν πηδας καποια το πρωτο βραδυ...Αντε να υπαρξει συμπαθεια, η οποια υπαρχει κ με τους φιλους σου.....Εκτος απο καυλα δε νομιζω να υπαρχει ερωτας αγαπη κτλ.....
αναλογως το κρεας ρυθμακι...ειναι μερικα που ειναι πολυ παθιαρικα...κι αλλα που ειναι ψοφια...τα πρωτα τα ερωτευομαι θανασιμα κι ας μου κατσουν  απ το πρωτο βραδυ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
...αυτα ερχονται αργοτερα αν κι εφοσον εχετε ταιριαξει.....

Σωστη........Αλλα μπορει και ν αργησουν ναρθουν αυτα,  οποτε να μην πηγαινει ο χρονοs χαμενοs εντω μεταξυ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Σου ζητησα κατι τετοιο κ δεν το ξερω????     :huh:

αμαν ρε ρυθμουλι εμ δεν εχεις συναισθημα εμ ξεχωριζεις το σεξ απο τον αγνο ερωτα που τρεχεις στα λιβαδια, εμ δεν ζητας απο δω και απο κει πουτσα σαν εμενα; τι θα σε κανουμε;αχαχαχχαχαχαχα

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αμαν ρε ρυθμουλι εμ δεν εχεις συναισθημα εμ ξεχωριζεις το σεξ απο τον αγνο ερωτα που τρεχεις στα λιβαδια, εμ δεν ζητας απο δω και απο κει πουτσα σαν εμενα; τι θα σε κανουμε;αχαχαχχαχαχαχα

Αφου θελει πιπινια ρε βλακα...Ειμαι εξαρχης χαμενη...Θα παω αλλου που πηδανε πιο σιτεμενες.....    :birdman:

Επισκέπτης
Σου ζητησα κατι τετοιο κ δεν το ξερω????     :huh:

Την δίνεις λίγο σημασία και νομίζει ότι θέλεις να βάλεις το πούτσο της μέσα. Tragic...Για να σε διευκολύνω η σκέψη στο μυαλό μου είναι ότι αν είσαι μικρή ειδικά και μικρή λέγοντας κάτω από 25 πιστεύω είναι τεράστια μαλακία να σκέφτεσαι έτσι. Χωρίς να έχεις ή να επιδιώκεις να έχεις συναίσθημα στη ζωή σου. Το κακό είναι ότι πολλά κοριτσάκια αλλά και αγοράκια σκέφτονται δυστυχώς έτσι και πάει ο κόσμος κατά διαόλου.

erinal ούτε εσένα στον δίνω  :kissass: :kissass: :kissass:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αφου θελει πιπινια ρε βλακα...Ειμαι εξαρχης χαμενη...Θα παω αλλου που πηδανε πιο σιτεμενες.....    :birdman:

η γρια η κοτα εχει τα ζουμια, τα παθη και την γνωση. Το πιπινι ειναι δροσερο αλλα αγευστο σαν αχτυπητο χταποδι ... καλα τι ειπα παλι η ποιητρια ααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ η ζεστη με βαρεσε για τα καλα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
λαθος μεγαλο ... αν η γκομενα σε ενταξει στην κατηγορια "καλος γαμπρος" τοτε ειναι που δε σου καθεται με την καμια, γιατι στην Ελλαδα η γυναικα εχει στο DNA της τη λογικη οτι δε πρεπει να με θεωρησει ευκολη/τσουλα πρεπει να με δει long term. Το εχω λεφτα πρεπει να ξερεις να το διαχειριστεις, βασικα να ξερεις να παιξεις τον εκβιασμο η μου καθεσαι η δε με ξαναβλεπεις στη ζωη σου, αλλιως μεν βγαζεις γκομενες πολυ ωραιοτερες απο οτι θα βγαζες αν ησουν απλος μισθωτος αλλα σου σπανε τον πουτσο μεχρι να σου κατσουν

:jerking:

Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να σου πώ την αμαρτία μου δεν μου πολυαρέσει το σέξ απο το πρώτο βράδυ. Το είχα κάνει μια φορά και δεν μου άρεσε και δεν ξέρω αν θα ξανακάνω, εκτός και αν είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν λέω οτι πρέπει να υπάρχει σώνει και καλά έρωτας, αλλα τουλάχιστον μια σεξουαλική έλξη ή κάτι τέτοιο, πράγμα που δεν έχει να κάνει μόνο με το άν είναι η άλλη δυνατό μουνί ή όχι.

Σιγα την αμαρτια ρε συ.....    :)

Ο καθενας οτι θελει κανει και αναλογως πως αισθανεται την καθε στιγμη....  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η γρια η κοτα εχει τα ζουμια, τα παθη και την γνωση. Το πιπινι ειναι δροσερο αλλα αγευστο σαν αχτυπητο χταποδι ... καλα τι ειπα παλι η ποιητρια ααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ η ζεστη με βαρεσε για τα καλα

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom