Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν πρόκειται να σε γαμήσω..
Σου ζητησα κατι τετοιο κ δεν το ξερω????
Δεν πρόκειται να σε γαμήσω..
Συμφωνω και αυτο που λες ισχυει για ολους...
Αλλα σε αυτο εδω το θεμα λεμε για σεξ απο το πρωτο βραδυ.....Δεν εχει συναισθημα...Οποτε μην το ανακατευετε.....
αναλογως το κρεας ρυθμακι...ειναι μερικα που ειναι πολυ παθιαρικα...κι αλλα που ειναι ψοφια...τα πρωτα τα ερωτευομαι θανασιμα κι ας μου κατσουν απ το πρωτο βραδυ...Δλδ εσυ τι σοι αισθημα εχεις οταν πηδας καποια το πρωτο βραδυ...Αντε να υπαρξει συμπαθεια, η οποια υπαρχει κ με τους φιλους σου.....Εκτος απο καυλα δε νομιζω να υπαρχει ερωτας αγαπη κτλ.....
...αυτα ερχονται αργοτερα αν κι εφοσον εχετε ταιριαξει.....
Αχορταγο καριολακι.....
αμαν ρε ρυθμουλι εμ δεν εχεις συναισθημα εμ ξεχωριζεις το σεξ απο τον αγνο ερωτα που τρεχεις στα λιβαδια, εμ δεν ζητας απο δω και απο κει πουτσα σαν εμενα; τι θα σε κανουμε;αχαχαχχαχαχαχα
Κανε like στον απολυτο........Θαχειs ανταποκρισηΑφου θελει πιπινια ρε βλακα...Ειμαι εξαρχης χαμενη...Θα παω αλλου που πηδανε πιο σιτεμενες.....
Αφου θελει πιπινια ρε βλακα...Ειμαι εξαρχης χαμενη...Θα παω αλλου που πηδανε πιο σιτεμενες.....
λαθος μεγαλο ... αν η γκομενα σε ενταξει στην κατηγορια "καλος γαμπρος" τοτε ειναι που δε σου καθεται με την καμια, γιατι στην Ελλαδα η γυναικα εχει στο DNA της τη λογικη οτι δε πρεπει να με θεωρησει ευκολη/τσουλα πρεπει να με δει long term. Το εχω λεφτα πρεπει να ξερεις να το διαχειριστεις, βασικα να ξερεις να παιξεις τον εκβιασμο η μου καθεσαι η δε με ξαναβλεπεις στη ζωη σου, αλλιως μεν βγαζεις γκομενες πολυ ωραιοτερες απο οτι θα βγαζες αν ησουν απλος μισθωτος αλλα σου σπανε τον πουτσο μεχρι να σου κατσουν
να σου πώ την αμαρτία μου δεν μου πολυαρέσει το σέξ απο το πρώτο βράδυ. Το είχα κάνει μια φορά και δεν μου άρεσε και δεν ξέρω αν θα ξανακάνω, εκτός και αν είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν λέω οτι πρέπει να υπάρχει σώνει και καλά έρωτας, αλλα τουλάχιστον μια σεξουαλική έλξη ή κάτι τέτοιο, πράγμα που δεν έχει να κάνει μόνο με το άν είναι η άλλη δυνατό μουνί ή όχι.
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Κανε like στον απολυτο........Θαχειs ανταποκριση
η γρια η κοτα εχει τα ζουμια, τα παθη και την γνωση. Το πιπινι ειναι δροσερο αλλα αγευστο σαν αχτυπητο χταποδι ... καλα τι ειπα παλι η ποιητρια ααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ η ζεστη με βαρεσε για τα καλα
Μπα γι αυτον ειμαι πιπινι.....
Κανουν....
Αφου θελει πιπινια ρε βλακα...Ειμαι εξαρχης χαμενη...Θα παω αλλου που πηδανε πιο σιτεμενες.....