Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
δεν μιλάω για υπόθεση "καλός/πιθανός" γαμπρός αλλα για "τρελλός υποψηφιός" δηλαδή πχ περίπτωση επιχειρηματία ή βουλευτή που κοιτάζει κοινή θνητή κοπελίτσα.

το ιδιο λεμε, εχει τυχει πολλες φορες να φασονομαι με ασχετη γκομενα στο Villa, να λεμε παμε σπιτι και απο κει που μονο μαλακια δε μου βαραγε στον καναπε μολις βλεπει το αυτοκινητο να γυριζει σε παρθενοπη εγω ειμαι καλη κοπελα με αρχες, να βρεθουμε μεθαυριο για φαγητο κλπ. Ολα θελουν σωστη διαχειριση, και το εχω λεφτα και το δεν εχω στον ηλιο μοιρα [και παντα μιλαω στα ορια του θεματος, σεξ το πρωτο βραδυ]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αρκετες κανουν απο το πρωτο βραδυ.βεβαια οι ελληνιδες κανουν λιγοτερα one night stands σε σχεση με αλλες εθνικοτητες ! δεν ειναι δυσκολο παντως εξαρτατε και απο εσενα !
εγω εχω σχεση κατι παραπανω απο 1,5 χρονο και καναμε σεξ απο την πρωτη βραδια !
οι περισσοτερες ομως δεν κανουν γιατι θελουν να το παιξουν ηθικες !

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και να περασε καλά αλλου μπορεί να περάσει καλύτερα!

Αμα περασε καλα θα την ξαναπηδηξει κι ας εχει κι αλλες...Οσοι εχουν μεγαλη πουτσα πηδανε και πολλες....Θα ναι χαζη οποια κολλησει με εναν τετοιον κ τον θεωρει αποκλειστικο.....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αμα περασε καλα θα την ξαναπηδηξει κι ας εχει κι αλλες...Οσοι εχουν μεγαλη πουτσα πηδανε και πολλες....Θα ναι χαζη οποια κολλησει με εναν τετοιον κ τον θεωρει αποκλειστικο.....

έχεις μερικές πολύ περίεργες απόψεις που με κάνουν ώρες, ώρες να αμφισβητώ την γυναικεία φύση σου...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ολα για εναν πουτσο γινονται...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχεις μερικές πολύ περίεργες απόψεις που με κάνουν ώρες, ώρες να αμφισβητώ την γυναικεία φύση σου...

Δεν ειναι  περιεργη αποψη ρε συ....ΑΠλα δεν βλεπω τα πραματα ρομαντικα.....    :)

ολα για εναν πουτσο γινονται...

Η για ενα μουνι.....    :)

Κακα τα ψεματα το καλο σεξ ειναι σημαντικο για ολους....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ερωτησεις δημοτικου ρε πουτσικ μου ... :o

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρυθμακι καλο το σεξ αλλα μετα απο καμμια 300ρια κρεατα εγω θελω αισθημα πλεον...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ανατυπωσαν τα βιβλια..............Εσυ σε ποιο ραντεβου βγαζειs βρακακι??

βρακι; ελεος... παντως στο πρωτο πηδιεμαι για να προλαβω να μην πολυγνωρισω τον αλλον γιατι αν τον γνωρισω και πεταξει μλκ θα ξενερωσω και παει το πηδημα  :grin: εκτος αν ερωτευθω οποτε εκει δεν του καθομαι επειδη τον βλεπω ρομαντικα και αισθαντικα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom