Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πειτε με παραδοσιακο, αλλα οι γκομενες που σεβονται τον εαυτο τους δεν κανουν σεξ απο την πρωτη συναντηση. Δεν εχει να κανει με το τι βγαζει ο αντρας, απλα ετσι σε μαθαινουν αν μπορει να εισαι και κατι παραπανω απο ενας ακομη πηδουλος. Στη τελικη, το καλυτερο σεξ γινεται με καποιον που γνωριζεις, παρα με καποιον που μολις γνωρισες.

Π
για να τον γνωρισεις θα πρεπει και να τον γαμησεις τον αλλο οποτε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω πηγαινω κατ ευθειαν στο δευτερο ραντεβου , οποτε.......

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πιστευω,ειναι πως θα κατσει η φαση οπως ειπε και ο τυπος νωριτερα!Δηλαδη μια γκομενα να την πειραξεις στο δρομο και να σε βρισει και το ιδιο βραδυ να βρεθει με τους φιλους της σε μια ωραια παραλια και αφου εχει πιει και τα ποτακια της να γαμηθει ακομα και σαντουιτς με τους μαγκητες της παρεας! :2on1:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
δεν νομίζω για την Ελληνίδα, μάλλον θα το παίξει δύσκολή, εκτός και αν είναι τρελλός υποψήφιος για γαμπρός (δηλαδή φράγκα και κοινωνικό στάτους) όποτε θα κοιτάξει να μήν τον χάσει.

λαθος μεγαλο ... αν η γκομενα σε ενταξει στην κατηγορια "καλος γαμπρος" τοτε ειναι που δε σου καθεται με την καμια, γιατι στην Ελλαδα η γυναικα εχει στο DNA της τη λογικη οτι δε πρεπει να με θεωρησει ευκολη/τσουλα πρεπει να με δει long term. Το εχω λεφτα πρεπει να ξερεις να το διαχειριστεις, βασικα να ξερεις να παιξεις τον εκβιασμο η μου καθεσαι η δε με ξαναβλεπεις στη ζωη σου, αλλιως μεν βγαζεις γκομενες πολυ ωραιοτερες απο οτι θα βγαζες αν ησουν απλος μισθωτος αλλα σου σπανε τον πουτσο μεχρι να σου κατσουν

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω ξερω κατι τυπισσες που κανουν one night stand
Στο μεταξυ, ειναι ψιλομπαζακια, αλλα μπορουν να βρουν γαμια ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
Ηθικο διδαγμα: Οι αντρες ηταν, ειναι και ΘΑ ειναι θυματα και σαβουρογαμηδες
Αντιστοιχης εμφανισης αντρες δεν θα γαμουσαν ΠΟΤΕ μετα απο γνωριμια λιγων ωρων

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
λαθος μεγαλο ... αν η γκομενα σε ενταξει στην κατηγορια "καλος γαμπρος" τοτε ειναι που δε σου καθεται με την καμια, γιατι στην Ελλαδα η γυναικα εχει στο DNA της τη λογικη οτι δε πρεπει να με θεωρησει ευκολη/τσουλα πρεπει να με δει long term. Το εχω λεφτα πρεπει να ξερεις να το διαχειριστεις, βασικα να ξερεις να παιξεις τον εκβιασμο η μου καθεσαι η δε με ξαναβλεπεις στη ζωη σου, αλλιως μεν βγαζεις γκομενες πολυ ωραιοτερες απο οτι θα βγαζες αν ησουν απλος μισθωτος αλλα σου σπανε τον πουτσο μεχρι να σου κατσουν

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλα,κατσε να πετυχεις την γκομενα απο προφατο χωρισμο και τα λεμε!Θα θυμηθει το κερατο που εφαγε απο τον πρωην και θα πανε περιπατο η προσωπικοτητα ο σωστος χαρακτηρας και οι τυπικουρες! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Εγω ξερω κατι τυπισσες που κανουν one night stand
Στο μεταξυ, ειναι ψιλομπαζακια, αλλα μπορουν να βρουν γαμια ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
Ηθικο διδαγμα: Οι αντρες ηταν, ειναι και ΘΑ ειναι θυματα και σαβουρογαμηδες
Αντιστοιχης εμφανισης αντρες δεν θα γαμουσαν ΠΟΤΕ μετα απο γνωριμια λιγων ωρων

κανεις λαθος, ξερω περιπτωσεις πολυ ομορφων γυναικων που το εχουν συστημα, δηλαδη σε εχω αποψε και μετα αντε γεια. Δεν ειναι ο κανονας αλλα υπαρχουν, εχει να κανει με το ποσο ανασφαλης ειναι η κοπελα και πως λειτουργει σε αυτη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δεν μιλάω για υπόθεση "καλός/πιθανός" γαμπρός αλλα για "τρελλός υποψηφιός" δηλαδή πχ περίπτωση επιχειρηματία ή βουλευτή που κοιτάζει κοινή θνητή κοπελίτσα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προσωπικά μου χει τύχει 3 φορές ως τώρα αλλά μετά δε τις ξαναείδα. (ήταν one night stand). Αν και πολλές λένε πως δε κάνουν, οι περισσότερες θα καναν με κάποιον που θα τους άρεσε πολύ και θα τους το έβγαζε.

εσείς τι λέτε;

Oτι εισαι μεγαλος καβλιαρης!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ενταξει, και ομορφες μπορει να κανουν
Αλλα συνηθως οι ομορφες εχουν συναισθηση της "μοναδικοτητας" τους, και δεν κανουν χαρες

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υπαρχει κι αλλη ερμηνεια ....Τον χρησιμοποιησαν σαν σκευοs ηδονηs και τον παρατησαν

Κι αλλη μια....Αμα ο αλλος την εχει μικρη δεν υπαρχει λογος να ξαναχρησιμοποιηθει....    :sunglasses:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κι αλλη μια....Αμα ο αλλος την εχει μικρη δεν υπαρχει λογος να ξαναχρησιμοποιηθει....    :sunglasses:
κι αμα ο αλλος την εχει μεγαλη δεν εχει λογο να γαμησει την ιδια γκομενα 2 φορες...ωραιο πραγμα η ισοτητα των φυλων!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Για γαντια μιαs χρησεωs εχω ακουσει....Για πουτσα μιαs χρησεωs ομολογω πωs οχι...... :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κι αμα ο αλλος την εχει μεγαλη δεν εχει λογο να γαμησει την ιδια γκομενα 2 φορες...ωραιο πραγμα η ισοτητα των φυλων!

Σωστο κι αυτο.....Αμα δεν περασε καλα γιατι να το ξανακανει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom