Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φυσικα δεν αναφερομαι σε ημι-βιζιτες, μοντελα, πεινασμενες ή μεταναστριες χωρις σπιτι
Αναφερομαι σε κοπελες μεσης ταξης και μορφωσης  (αυτος ειναι ο κυκλος μου/ απο εκει κρινω/ εκει ασχολουμαι οταν θελω γκομενα)
Μην εχεις στο μυαλο σου μονο τους πολυ πλουσιους, ακομα και μια σιγουρη δουλεια με καλα λεφτα φτανει.
Αμα εισαι ανεργος ας πουμε ειναι μεγαλο μειον.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε φιλε μια κοπελα μεσης ταξης, με μορφωση και καποια οικονομικη ασφαλεια προφανως και δε θα παντρευτει τον κουασιμοδο εκτος κι αν αυτος ο κουασιμοδος εχει πραγματικα πολυ περισσοτερα φραγκα απο αυτη

δηλαδη τι μας ειπες? οτι μια ομορφη δικηγορος με εισοδημα 50.000 το χρονο δε θα παντρευτει καποιον ασχημο με 60.000 το χρονο? συχγαρητηρια που ανακαλυψες την πυρητιδα

αν ομως τα 60.000 ηταν 600.000 και ο κουασιμοδος ηταν ο προεδρος του δικηγορικου συλλογου τοτε τα πραγματα θα ηταν αλλιως

Πολλες φορες το προβλημα το εχουν οι αντρες οταν η γυναικα βγαζει περισσοτερα απο αυτους.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε φιλε μια κοπελα μεσης ταξης, με μορφωση και καποια οικονομικη ασφαλεια προφανως και δε θα παντρευτει τον κουασιμοδο εκτος κι αν αυτος ο κουασιμοδος εχει πραγματικα πολυ περισσοτερα φραγκα απο αυτη

δηλαδη τι μας ειπες? οτι μια ομορφη δικηγορος με εισοδημα 50.000 το χρονο δε θα παντρευτει καποιον ασχημο με 60.000 το χρονο? συχγαρητηρια που ανακαλυψες την πυρητιδα

αν ομως τα 60.000 ηταν 600.000 και ο κουασιμοδος ηταν ο προεδρος του δικηγορικου συλλογου τοτε τα πραγματα θα ηταν αλλιως

πολυ σωστα  :thumbsup:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Μην εχεις στο μυαλο σου μονο τους πολυ πλουσιους, ακομα και μια σιγουρη δουλεια με καλα λεφτα φτανει.
Αμα εισαι ανεργος ας πουμε ειναι μεγαλο μειον.

Συμφωνω σ' αυτο
Επισης, συμφωνω οτι αν η γυναικα μου εβγαζε 500 χιλιαρικα το χρονο, και ηταν ενας στοκος που απλα ο μπαμπας της την εκανε στελεχαρα με το στανιο (στις επιχειρησεις του, ή στις επιχειρησεις καποιου φιλου του), μαλλον θα αυτοκτονουσα
Αν ομως εγω ημουν εργαζομενος- εστω και με λιγα- και η γυναικα μου ηταν πανεξυπνη και στελεχαρα, δε νομιζω να ειχα και τοσο μεγαλο προβλημα.
Εγω γενικα ειμαι υπερ της αξιοκρατιας και οταν εφαρμοζεται, δεν εχω προβλημα με κανεναν. Απλα δεν μπορω τις γλαστρες που πανε να μου το παιξουν εξυπνες, και να με καβαλησουν
Ο καθενας στη θεση του

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και οι συνοδοι κυριων  :)

Οι νταβατζηδες και οι συνοδοι ειναι "επαγγελματα".....Μιλαω για νορμαλ σχεσεις....    :birdman:

Παντως αν ημουν 45+, με λεφτα, χωρισμενη η ελευθερη, ανετα θα ειχα κανα πιτσιρικο για τις διακοπες.....Δεν ειναι κακο...,.    :sunglasses:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πολλοι λιγες......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οι νταβατζηδες και οι συνοδοι ειναι "επαγγελματα".....Μιλαω για νορμαλ σχεσεις....    :birdman:

Παντως αν ημουν 45+, με λεφτα, χωρισμενη η ελευθερη, ανετα θα ειχα κανα πιτσιρικο για τις διακοπες.....Δεν ειναι κακο...,.    :sunglasses:

Κακο δεν ειναι οχι......Ιδιωs αν εχειs χοντρο πορτοφολι γιατι οπωs καταλαβαινειs ....κατι τα τσιγαρα του, κατι η βενζινη του.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οι νταβατζηδες και οι συνοδοι ειναι "επαγγελματα".....Μιλαω για νορμαλ σχεσεις....    :birdman:

Παντως αν ημουν 45+, με λεφτα, χωρισμενη η ελευθερη, ανετα θα ειχα κανα πιτσιρικο για τις διακοπες.....Δεν ειναι κακο...,.    :sunglasses:

Παλι δεν εχω προβλημα  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

προσφερομαι !!!! :2on1:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κακο δεν ειναι οχι......Ιδιωs αν εχειs χοντρο πορτοφολι γιατι οπωs καταλαβαινειs ....κατι τα τσιγαρα του, κατι η βενζινη του.....

...κατι η 20αρα κανονικη γκομενα του,κατι η αδελφη της, κατι η ξαδερφη της, κατι η μανα της ε δεν βγαινει μετα ο ανθρωπος  :cheesy:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εννοειται ρε...ΚΟμμενο μισθο θα του ειχα....    :sunglasses:

Αλλα θα εκανε οτι ηθελα.....Τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom