Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.777
Πόντοι
4.895
Όσον αφορά το ερώτημα του thread, από προσωπική πείρα ορισμένων ετών θα μπορούσα να πω τα εξής:
α) Το ερώτημα δεν είναι ''εάν'' αλλά πόσες, και η απάντηση είναι πολλές..........Και το ''πολλές'' αφορά καμιά 15αριά γυναίκες από προσωπική πείρα... Απλά, το κάνουν κατά κανόνα όταν βρίσκονται σε ''άγνωστες'' καταστάσεις και δεν υπάρχει ο φόβος να ''εκτεθούν'' στον ''κύκλο'' τους.... Και αυτές οι ''ξεπέτες'' ΔΕΝ υπολογίζονται στους ''γκόμενους'' που είχαν....... Επομένως, όταν μία γυναίκα σας πει πως έχει γνωρίσει 3, σε αυτούς τους 3 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι ξεπέτες.....
β) Επίσης, δεν το κάνουν μόνο από το πρώτο βράδυ, μα και από το πρώτο μεσημέρι, το πρώτο απόγευμα κ.ο.κ........ Αναλόγως την ώρα της γνωριμίας....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε ποτε θα μαθετε εδω μεσα ναμην ειστε κουτσομποληδες....Να μην πεις.....
διαβασα την θεση σου και την γραφω στα αρχιδια μου.
20 ειναι και μας δουλευει ολους.  :)

Επισκέπτης
σοζ κι ολας αλλα αυτο ειναι λογικη Ελληνα Αγαπουλη Καληνυχτακια. Αλλο το sex αλλο το αισθημα αλλο ο Ερωτας. Μη μπλεκετε τις πουτσες με τις βουρτσες.

Ίσως και να είμαι φίλος. Όλα αυτά τα 3 είναι παρεμφερή πάντως. Το point μου είναι ότι στις μέρες μας κυριαρχεί το σεξ και τα άλλα 2 ψιλοπάνε περίπατο. Είναι κακό νομίζω αυτό.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Αν ειναι γνωστη και την πεσεις θα σε πει λιγουρη, αν δεν την πεσεις θα σε πει μαλακα, αν ειναι αγνωστη και γουσταρει και δεν την πεσεις θα σε πει μαλακα, γενικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας, εχουν πολυσηζητηθει ολα αυτα στο τοπικ για τις ´ελλεηινιδες´.... Παντως το one night ζει και βασιλευει και εχει εξελιχθει τα τελευταια χρονια...αρκει να βρεθεις την καταλληλη ωρα στο καταλληλο μερος...!

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ίσως και να είμαι φίλος. Όλα αυτά τα 3 είναι παρεμφερή πάντως. Το point μου είναι ότι στις μέρες μας κυριαρχεί το σεξ και τα άλλα 2 ψιλοπάνε περίπατο. Είναι κακό νομίζω αυτό.

μπα, γεματος ο τοπος ζουζουνιαρικα ζευγαρακια που ζουν τον ζουζουνοερωτα τους ειναι. Απλα δε δεχομαι τη λογικη οτι για να υπαρχει σεξ πρεπει να προ-υπαρχει αισθημα, ερωτας κλπ. Το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη. Μπορεις μια χαρα να εχεις μια FWB σχεση χωρις αισθηματα και ερωτες οσο αυτο καλυπτει τις αναγκες και των δυο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπάρχουν... και κυκλοφορούν αναμεσα μας  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Chest

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Eμένα πάντως, ένας κολλητός είχε γνωρίσει μια τύπισσα... πρώτο βράδυ του 'δωσε κώλο, δεύτερο βράδυ την τράβηξε κ video.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν γαμούν οι άντρες από το πρώτο βράδυ, προφανώς υπάρχουν γυναίκες που γαμιούνται από το πρώτο βράδυ. :huh:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αν γαμούν οι άντρες από το πρώτο βράδυ, προφανώς υπάρχουν γυναίκες που γαμιούνται από το πρώτο βράδυ. :huh:

φοβερο συμπερασμα τζινιους

πρεπει να το σκεφτοσουν ολη μερα πριν βγαλεις το πορισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom