Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αστα να πανε εχουμε γεμισει γυναικες σπερματοδοχεια και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι θελουν να τις εκτιμας γιαυτο που ειναι....δηλαδη να τρως τα σπερματα των προηγουμενων και να λες και ευχαριστω στο θεο για τη πουτανα που σου χαρισε..πρεπει βλεπεις να παμε με τη μοδα....ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι ενας αντρας για να τα εχει με μια τετοια γυναικα?...μια γυναικα που ανοιγει τα ποδια της στον οποιονδηποτε...μια γυναικα που πιστευει στο αγαπατε αλληλους με τον ποιο χυδαιο τροπο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αστα να πανε εχουμε γεμισει γυναικες σπερματοδοχεια και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι θελουν να τις εκτιμας γιαυτο που ειναι....δηλαδη να τρως τα σπερματα των προηγουμενων και να λες και ευχαριστω στο θεο για τη πουτανα που σου χαρισε..πρεπει βλεπεις να παμε με τη μοδα....ποσο απελπισμενος πρεπει να ειναι ενας αντρας για να τα εχει με μια τετοια γυναικα?...μια γυναικα που ανοιγει τα ποδια της στον οποιονδηποτε...μια γυναικα που πιστευει στο αγαπατε αλληλους με τον ποιο χυδαιο τροπο

:think:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
οι αντρες κάνουν σεξ απ το πρώτο βράδυ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Αν τις πληρώσεις κάνουν και το πρώτο πρωί, μεσημέρι ή και απόγευμα!
Όποτε θέλεις εσύ! :grin: :grin:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Αν τις πληρώσεις κάνουν και το πρώτο πρωί, μεσημέρι ή και απόγευμα!
Όποτε θέλεις εσύ! :grin: :grin:

το θέμα είναι να μην μας φάνε τους μισθούς του 3μηνού και πάει λέγοντας

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η μεγαλη πλειοψηφια οχι ασχετα αν το θελουν σα τρελες....μην τις πουνε ευκολες....ενω αν τις πηδηξεις στο δευτερο η στο τριτο δεν ειναι :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Δεν πηδιούνται εύκολα και θέλουν μονιμότητες, σιγουριά και σχέση τις λέτε κομπλεξικές κι ότι την έχουν δει θεές. Πηδιούνται εύκολα τις λέτε σπερματοδοχεία.
Αποφασίστε τι θέλετε ρε ελλέινες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν πηδιούνται εύκολα και θέλουν μονιμότητες, σιγουριά και σχέση τις λέτε κομπλεξικές κι ότι την έχουν δει θεές. Πηδιούνται εύκολα τις λέτε σπερματοδοχεία.

xaxaxxaxaxaxa

συστησε τους καναν καλο ψυχιατρο ρε λεονταράκο.  :P

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Έχουμε καταντήσει σαν τα σπουργίτια που ζούνε με τα ψίχουλα που πέφτουν απ' το τραπέζι, όπως έλεγε ο μεγάλος ¨Οσκαρ Ουάιλντ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω παντως με οσες βγαινω το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι το χαμουρεμα....κ μετα με τροπο μια γρηγορη πιπα στο αμαξι ανανεωνοντας το ραντεβου για πηδημα την επομενη μερα..εαν υπαρχει προβλημα χρονου..!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω παντως με οσες βγαινω το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι το χαμουρεμα....κ μετα με τροπο μια γρηγορη πιπα στο αμαξι ανανεωνοντας το ραντεβου για πηδημα την επομενη μερα..εαν υπαρχει προβλημα χρονου..!

Πως τις γνωριζεις εσυ  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε αν ψαξεις βρισκεις και αξιολογες γυναικες. οι γυναικες κοιτανε χαρακτηρα οχι εμφανιση.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
16
αμα τη γαμαω εγω δεν ειναι κακο αμα τις γαμαει αλλος ειναι μαλακια να κανουν σεξ απο το πρωτο βραδυ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πως τις γνωριζεις εσυ  :think:
FB η φιλες απο φιλες....!Απλα ξερω να διαλεγω στοχους...!Μια γκομενα ευκολη οσο και να θελει να κρυφτει δεν γινεται.....!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ποια θα πηδηχτει απο το πρωτο βραδυ η ποια θα σε ταλαιπωρησει...!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το παραδοξο με μενα ειναι πιο πολλα one night stands απο απλες σχεσεις!!!
αυτο που καταλαβα κ μου ειπαν μετα απο καιρο ηταν οτι δεν το ζορισα το πραγμα κ ηρθε απο μονο του..
δεν λεω οτι ειναι η τελεια τακτικη γιατι μπορει μια να το παρει εως αδιαφορια...η οτι αλλο..."
βγαζω απο εξω τις τουριστριες κ καθε ευκολο ειδος...
εχω χασει κ αρκετα μπαμ!-μπαμ! απο μαλακια...
η συμβουλη εαν σας κατσει δειτε οτι σας παιρνει κυνηγηστετο γιατι απλα μπορει να μην υπαρχει 2 ευκαιρια...
μου χει τυχει κ πολλες φορες μετα την φαση να καταλαβουν οτι εγω δεν ειμαι για σχεσεις κ πολλα.πολλα...
κ να την κανουν ειναι λιγο αβολο γιατι πηδας μια την θες για κανα διμηνο η οπου βγει κ αυτη λακιζει γιατι δεν θες δεσμευσεις..
το ποτο παντα βοηθαει αρκει να μην γινει λιωμα η γκομενα..
κ η συμπεριφορα παντα δεν "χαθηκε και τιποτα κ αν δεν μου κατσεις...."

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το οτι τωρα ειναι πολυ πιο ευκολο να φας απο την 1 μερα...
ενα ρολο παιζει ο μιμητισμος....
π.χ παλια στην 5μερη τον τρωγαν οι πιο πολλεσ γιατι ηταν  must"
σημερα..σου λεει μια γιατι η φιλη,γνωστη μου να χει πιο πολλες εμπειριες απο μενα.....
σαν ενα ειδος ανταγωνισμου...
γενικα αβυσσος το  μυαλο κ η συμπεριφορα της γυναικας...
μου χει τυχει στον γυρισμο απο 1 ραντεβου...να λεω στον εαυτο μου"χαμενο 2ωρο...μου σπασε τα α@@@....καμια τυχη-κ μετα να βρισκομαι στο κρεββατι μαζι της"
αλλες φορες να λεω απο το 1 δεκαλεπτο αυτην την εχω σιγουρα...!!!!κ μετα να βαραω μαλακια σπιτι...
ισως τελικα ειναι αυτο που λενε αν τους γυρισει ο "διακοπτης"στο κεφαλι αναστολες κ αλλα πανε περιπατο....
σε ολη αυτη την κατηγορια...
ΔΕΝ βαζουμε γκομενες που χουμε παρει πασα απο φιλο..
ειναι σαν να γραφεις αριστα με σκονακι.."

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.802
Πόντοι
5.595
Για την συγκεκριμενη ερωτηση του τοπικ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...!!!
Οι γκομενες ειναι τρελες...και αψυχολογητες!!! :idiot:
Oλα ειναι πι8ανα στο 1ο ραντεβου..

Σκηνικο..
πριν λιγο καιρο...
1ο ραντεβου...Σε καφετερια..μπουρου-μπουρου...πεφτει το 1ο φιλακι..
πεφτει κ το 2ο γλωσοφιλο....... 3ο... 4ο....
Παθιασμενα φιλια..χουφτωματα κ απο τους δυο...χαμος... κοντευαμε να το κανουμε μεσα στο μαγαζι....
Της λεω ''παμε...?'' ;)  -'Φυγαμε' μου λεει..
Σε 5' λεπτα παρακαρω εξω απο το χοτελι.. κ μολις το καταλαβαινει....
μου λεει...  ''-Α..Εγω δεν κανω τετοια...''  :idiot: :headbang: :idiot: :headbang: :idiot: :headbang:
.
.
.
Τι να πεις.....
ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!! :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.739
Πόντοι
4.895
τυπε αν ψαξεις βρισκεις και αξιολογες γυναικες. οι γυναικες κοιτανε χαρακτηρα οχι εμφανιση.
Έχω μπει στα 39 πλέον αγαπητέ και δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω τι από όλα κοιτάνε πρωτίστως οι γυναίκες στην Ελλάδα.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Ευθανασια

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom