Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καποιες ναι καποιες οχι διοτι εχουν και μια ηθικη μεσα τους!..δεν ειναι ολες γαμιολες και καλα κανουνε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Απ: Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ; )

Όχι όλες..... Οι άντρες όμως ε;  ΟΛΟΙ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ουτε πιπες...Το ειπε και ο πατερ του Πειραια....

αλλιως αν σκυλοπηδηχτεις τελικα τι σημασια εχει αν πηδηχτεις την πρωτη μερα η την εκτη;μειωνεται το ανηθικον της πραξης; :think:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλιως αν σκυλοπηδηχτεις τελικα τι σημασια εχει αν πηδηχτεις την πρωτη μερα η την εκτη;μειωνεται το ανηθικον της πραξης; :think:

Εχεις γνωρισεικι εκτιμησει των εσωτερικο κοσμο του αλλου ρε.....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Το ανησυχητικο ειναι αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ ο αντρας απο το πρωτο βραδυ.....     :grin:

εξαιρετικά γοητευμένος απο την λυρικότητα αυτού του στίχου
σε συνδυασμό με το καλλιτεχνικά ειλικρινές περιεχόμενο του avatar σας...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Το ανησυχητικο ειναι αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ ο αντρας απο το πρωτο βραδυ.....     :grin:

Συζήτηση φαντασίας....

Αυτή: - Έλα εδώ να σου πω καύλα μου! Εγώ πότε θα πάρω τον γλυκό σου πούτσο στο στόμα μου;
Αυτός(με συστολή και κοκκινίζοντας): - Μα τι λόγια είναι αυτά που λές; Πρόστυχη!
Αυτή: - Έλα καυλιάρη μου που κάνεις πως δεν θες... Προηγουμένως παρατήρησα πως κοιτούσες την κιλότα μου...
¨Αυτός: - Ε ... εντάξει δεν λέω πως δεν μου αρέσεις... Αλλά άσε να γνωριστούμε λίγο πρώτα... Εγώ αν θες να ξέρεις δεν είμαι από αυτούς που γυρίζουν με τη μία και με την άλλη... Δεν είμαι κανένας σουρλουλής σαν αυτούς που συναναστρέφεσαι!
 Αυτή: - Ναι αλλά κι εγώ μωρό μου έχω ορμές ολόκλρη γυναίκα... και σε γουστάρω πολύ... δεν θέλω να αναγκαστώ να πάω με άλλον.
Αυτός: - Δεν σου ζητάω τίποτα... Λίγο καιρό να γνωριστούμε...
Αυτή: - Καλά μωρό μου... Μην αρχίσεις όμως τις κλάψες αν πηγαίνω στους πούτανους!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
το θέμα του παρόντος θρεντακίου , ερέθισε την ευαίσθητη καρδιά μου

σέξ απρόσωπο , χωρίς δέσμευση , απο το πρώτο βράδυ ...!

μεγαλειώδες !

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=_RKt7AUo3_o[/video[/video]]

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Με οσες γυναικες κανουν σεχ απο το 1 βραδυ εχω συναψη σχεση...η ουαν ναιτ σταντ...με της υπολιπες που το πανε λαου λαου τρονε ακυρο κια κραξιμο  :rockon: :rockon: :rockon:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Συζήτηση φαντασίας....

Αυτή: - Έλα εδώ να σου πω καύλα μου! Εγώ πότε θα πάρω τον γλυκό σου πούτσο στο στόμα μου;
Αυτός(με συστολή και κοκκινίζοντας): - Μα τι λόγια είναι αυτά που λές; Πρόστυχη!
Αυτή: - Έλα καυλιάρη μου που κάνεις πως δεν θες... Προηγουμένως παρατήρησα πως κοιτούσες την κιλότα μου...
¨Αυτός: - Ε ... εντάξει δεν λέω πως δεν μου αρέσεις... Αλλά άσε να γνωριστούμε λίγο πρώτα... Εγώ αν θες να ξέρεις δεν είμαι από αυτούς που γυρίζουν με τη μία και με την άλλη... Δεν είμαι κανένας σουρλουλής σαν αυτούς που συναναστρέφεσαι!
 Αυτή: - Ναι αλλά κι εγώ μωρό μου έχω ορμές ολόκλρη γυναίκα... και σε γουστάρω πολύ... δεν θέλω να αναγκαστώ να πάω με άλλον.
Αυτός: - Δεν σου ζητάω τίποτα... Λίγο καιρό να γνωριστούμε...
Αυτή: - Καλά μωρό μου... Μην αρχίσεις όμως τις κλάψες αν πηγαίνω στους πούτανους!

Καπως ετσι ειναι η σχεση μου με τον Κοσμα........    :rolleyes:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το ανησυχητικο ειναι αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ ο αντρας απο το πρωτο βραδυ.....     :grin:

Γιατί είναι ανησυχητικό; Τι υπονοείς; Απλά με πιάνει άγχος στο πρώτο ραντεβού και θέλω το χρόνο μου να αισθανθώ άνετα με την κοπέλα. >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom