Σεξ γινεται απ το πρωτο κιολαs βραδυ......Νομοs
Απλουστατα.....εγω στο σπιτι μου κι εκεινη στο δικο τηs![]()
Μεσοτοιχία τα έχετε?
Σεξ γινεται απ το πρωτο κιολαs βραδυ......Νομοs
Απλουστατα.....εγω στο σπιτι μου κι εκεινη στο δικο τηs![]()
Καποιες ναι καποιες οχι διοτι εχουν και μια ηθικη μεσα τους!..δεν ειναι ολες γαμιολες και καλα κανουνε!
κανονικα δεν πρεπει καν να κανει κανεις σεξ ειναι ανηθικο
Ουτε πιπες...Το ειπε και ο πατερ του Πειραια....
χαχα καλό καλό!Απ: Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ; )
Όχι όλες..... Οι άντρες όμως ε; ΟΛΟΙ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ: Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ; )
Όχι όλες..... Οι άντρες όμως ε; ΟΛΟΙ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλιως αν σκυλοπηδηχτεις τελικα τι σημασια εχει αν πηδηχτεις την πρωτη μερα η την εκτη;μειωνεται το ανηθικον της πραξης;![]()
Το ανησυχητικο ειναι αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ ο αντρας απο το πρωτο βραδυ.....![]()
Εχεις γνωρισεικι εκτιμησει των εσωτερικο κοσμο του αλλου ρε.....
Το ανησυχητικο ειναι αν ΔΕΝ θελει να κανει σεξ ο αντρας απο το πρωτο βραδυ.....![]()
Συζήτηση φαντασίας....
Αυτή: - Έλα εδώ να σου πω καύλα μου! Εγώ πότε θα πάρω τον γλυκό σου πούτσο στο στόμα μου;
Αυτός(με συστολή και κοκκινίζοντας): - Μα τι λόγια είναι αυτά που λές; Πρόστυχη!
Αυτή: - Έλα καυλιάρη μου που κάνεις πως δεν θες... Προηγουμένως παρατήρησα πως κοιτούσες την κιλότα μου...
¨Αυτός: - Ε ... εντάξει δεν λέω πως δεν μου αρέσεις... Αλλά άσε να γνωριστούμε λίγο πρώτα... Εγώ αν θες να ξέρεις δεν είμαι από αυτούς που γυρίζουν με τη μία και με την άλλη... Δεν είμαι κανένας σουρλουλής σαν αυτούς που συναναστρέφεσαι!
Αυτή: - Ναι αλλά κι εγώ μωρό μου έχω ορμές ολόκλρη γυναίκα... και σε γουστάρω πολύ... δεν θέλω να αναγκαστώ να πάω με άλλον.
Αυτός: - Δεν σου ζητάω τίποτα... Λίγο καιρό να γνωριστούμε...
Αυτή: - Καλά μωρό μου... Μην αρχίσεις όμως τις κλάψες αν πηγαίνω στους πούτανους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι 100% αρσενικο....
Σκλάβα τη ζωή σου θά' χω κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούςΚαπως ετσι ειναι η σχεση μου με τον Κοσμα........![]()