Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για την συγκεκριμενη ερωτηση του τοπικ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...!!!
Οι γκομενες ειναι τρελες...και αψυχολογητες!!! :idiot:
Oλα ειναι πι8ανα στο 1ο ραντεβου..

Σκηνικο..
πριν λιγο καιρο...
1ο ραντεβου...Σε καφετερια..μπουρου-μπουρου...πεφτει το 1ο φιλακι..
πεφτει κ το 2ο γλωσοφιλο....... 3ο... 4ο....
Παθιασμενα φιλια..χουφτωματα κ απο τους δυο...χαμος... κοντευαμε να το κανουμε μεσα στο μαγαζι....
Της λεω ''παμε...?'' ;)   -'Φυγαμε' μου λεει..
Σε 5' λεπτα παρακαρω εξω απο το χοτελι.. κ μολις το καταλαβαινει....
μου λεει...  ''-Α..Εγω δεν κανω τετοια...''  :idiot: :headbang: :idiot: :headbang: :idiot: :headbang:
.
.
.
Τι να πεις.....
ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!! :2funny:

κΑΙ τι της απαντησες ?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Για την συγκεκριμενη ερωτηση του τοπικ..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...!!!
Οι γκομενες ειναι τρελες...και αψυχολογητες!!! :idiot:
Oλα ειναι πι8ανα στο 1ο ραντεβου..

Σκηνικο..
πριν λιγο καιρο...
1ο ραντεβου...Σε καφετερια..μπουρου-μπουρου...πεφτει το 1ο φιλακι..
πεφτει κ το 2ο γλωσοφιλο....... 3ο... 4ο....
Παθιασμενα φιλια..χουφτωματα κ απο τους δυο...χαμος... κοντευαμε να το κανουμε μεσα στο μαγαζι....
Της λεω ''παμε...?'' ;)   -'Φυγαμε' μου λεει..
Σε 5' λεπτα παρακαρω εξω απο το χοτελι.. κ μολις το καταλαβαινει....
μου λεει...  ''-Α..Εγω δεν κανω τετοια...''  :idiot: :headbang: :idiot: :headbang: :idiot: :headbang:
.
.
.
Τι να πεις.....
ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!! :2funny:
---------------------------------------------------
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
δεν εισαι ο μονος φιλος ταξιδευε με το κτελ....
μπουρου,μπουρου με την γκομενα...διπλα τελικα του βαλε το μπουφαν πανω απο το παντελονι κ του την επαιζε(βραδυ στο λεωφορειο)
ο τυπας οταν φτασαν μου λεει στο μυαλο μου ειχα ωραια θα την καρφωσω!!!
ΑΜ δεν....κατεβηκε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα κ εφυγε...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
---------------------------------------------------
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
δεν εισαι ο μονος φιλος ταξιδευε με το κτελ....
μπουρου,μπουρου με την γκομενα...διπλα τελικα του βαλε το μπουφαν πανω απο το παντελονι κ του την επαιζε(βραδυ στο λεωφορειο)
ο τυπας οταν φτασαν μου λεει στο μυαλο μου ειχα ωραια θα την καρφωσω!!!
ΑΜ δεν....κατεβηκε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα κ εφυγε...

Έχω λιώσει ρε μαλάκες με κάποιους... Συνεχίστε να προσπαθήτε να περάσετε φαντασιώσεις σας για πραγματικότητα.. Φέρνουν γέλιο πραγματικά  :2funny: :2funny: :2funny:
Απορώ πάντως πόση μαλακία ρίχνουν εδώ μέσα πολλοί..Θα το έχουν καταλιώσει το πετσάκι πραγματικά.. :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
τυπε αν ψαξεις βρισκεις και αξιολογες γυναικες. οι γυναικες κοιτανε χαρακτηρα οχι εμφανιση.

Εγώ πάλι Έκτορα θα μαι πιο κυνικός.

Πρώτα από όλα κοιτάνε το πορτοφόλι.

Όλες ανεξαιρέτως...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ πάλι Έκτορα θα μαι πιο κυνικός.

Πρώτα από όλα κοιτάνε το πορτοφόλι.

Όλες ανεξαιρέτως...
τα λεφτα δειχνουν οτι εισαι ικανος(και πραγματι αυτο δειχνουν)

ΥΓ πηρα διεθνης χρηματοοικονομικη :rockon: στις εξετασεις θα τους πω ο ποδολαγνος με διδαξε :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τα λεφτα δειχνουν οτι εισαι ικανος(και πραγματι αυτο δειχνουν)

ΥΓ πηρα διεθνης χρηματοοικονομικη :rockon: στις εξετασεις θα τους πω ο ποδολαγνος με διδαξε :rockon:
Αν θελει να γαμηθει η καθε γκομενα, δεν περιμενει να δει την οικονομικη δυναμη, του καθε

αρσενικου, απλα παει για να γαμηθει, εδω και τωρα !!!  ;) ;) ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αν θελει να γαμηθει η καθε γκομενα, δεν περιμενει να δει την οικονομικη δυναμη, του καθε

αρσενικου, απλα παει για να γαμηθει, εδω και τωρα !!!  ;) ;) ;)
ναι οι ελλεινιδες ομως γαμιουνται μονο οταν ειναι σε "σχεση" :2funny: δλδ με το αν εχεις φραγκα :grin:

για one night stand δεν παιζουν ρολο το χρηματα,αλλα ποσες κανουν ? :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ναι οι ελλεινιδες ομως γαμιουνται μονο οταν ειναι σε "σχεση" :2funny: δλδ με το αν εχεις φραγκα :grin:

για one night stand δεν παιζουν ρολο το χρηματα,αλλα ποσες κανουν ? :2funny:
Σιγουρα ελαχιστες, αλλα σου μενουν αλησμονητες !!!  ;) ;) ;)

Τωρα στο πρωτο σχολιο, θα σου απαντησω με κατι, που μου εχουν πει ανθρωποι μεγαλυτεροι απο

εμενα, ολες οι γυναικες ειναι πουτανες, εκτος απο την μανα μας !!!  :idiot:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εσυ, τι θα της ελεγες..?
Eγω μετα απο αυτη την ξενερα θα της ελεγα οκ εγω θα ανεβω εαν δεν θελεις γυρνα μονη σου πισω..!ΑΛΛΑ μηπως περιμενε να την πας στο σπιτι σου???Μου εχει τυχει κατι αντιστοιχο..!Να μην θελει ξενοδοχειο αλλα σπιτι μου...!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.802
Πόντοι
5.595
...Μου εχει τυχει κατι αντιστοιχο..!Να μην θελει ξενοδοχειο αλλα σπιτι μου...!
Mεσα επεσες γατε.. ;)
Απ'οτι καταλαβα μετα ..κ μου ειπε.. οτι στο ξενοδοχειο το βλεπει πολυ 'φτηνο'...
και οτι πανε μονο τα παρανομα ζευγαρακια...!!!! :idiot: :idiot: :headbang: :headbang:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον μαγκες σε λιγη ωρα θα βγω με φιλη απο τα παλια που εχουμε ψιλοκοψει τον τελευταιο καιρο.Μαλλον για ποτο θα παμε και οταν της ειπα να φερει καμια φιλη της μου ειπε οτι αν θελω να φερω φιλη μου θα εβγαινα μαζι τους.Η τυπισσα γενικα θελει να εκμεταλλευεται σε στυλ να την παρω απο το σπιτι και να κερναω τις περισσοτερες φορες.Για πειτε πως μπορω να το χειριστω ωστε να εχω καλη καταληξη το βραδυ.Υποψιν δεν εχουμε κανει τιποτα στο παρελθον αν και μια περιοδο πριν χρονια τη γουσταρα και το ηξερε.Οποιαδηπωτε πληροφορια και απορια σας ωστε να βοηθηθω ευπροσδεκτη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες σε λιγη ωρα θα βγω με φιλη απο τα παλια που εχουμε ψιλοκοψει τον τελευταιο καιρο.Μαλλον για ποτο θα παμε και οταν της ειπα να φερει καμια φιλη της μου ειπε οτι αν θελω να φερω φιλη μου θα εβγαινα μαζι τους.Η τυπισσα γενικα θελει να εκμεταλλευεται σε στυλ να την παρω απο το σπιτι και να κερναω τις περισσοτερες φορες.Για πειτε πως μπορω να το χειριστω ωστε να εχω καλη καταληξη το βραδυ.Υποψιν δεν εχουμε κανει τιποτα στο παρελθον αν και μια περιοδο πριν χρονια τη γουσταρα και το ηξερε.Οποιαδηπωτε πληροφορια και απορια σας ωστε να βοηθηθω ευπροσδεκτη

Εχεις αργησει φίλε... Βγες άλλη μία φορά.... Να φανείς τζέντλεμαν και να πληρώσεις, αλλά άρχισε να βάζεις χέρι... Αν δεις και τσινάει πες της το κυνικά...
" Μωρό μου ο άντρας πληρώνει για να πηδήσει!... Τόσες φορές που σε έχω κεράσει, θα χα πληρώσει 10 Σιτυτούρια να μου τον γλείφουν μέχρι να λιώσει!"

Αυτά αν δεν σε ενδιαφέρει να ξαναβγεις με τη γκόμενα αυτή.
Αν  σε ενδιαφέρει με την έννοια να σου φέρει κάνα καλό μουνί φίλη της, τότε θα πρέπει να πληρώνεις κάθε φορά που βγαίνετε.

όλα είναι σχέση ρίσκου - ανταπόδοσης... Ρισκάρεις ένα κέρασμα με προοπτική να βρεις κάνα καλό μουνί να πηδήσεις...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36

για ταριφα σε θελει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
σε βλέπω να γαμάς απόψε...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα την κανω την κινηση και οτι βγει αν οντως με θελει για ταριφα το πολυ πολυ να μην με ξαναπαρει τηλ. οπωτε δεν εχω προβλημα.Ουτως η αλλως τοσο καιρο δεν μιλαγαμε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
θα την κανω την κινηση και οτι βγει αν οντως με θελει για ταριφα το πολυ πολυ να μην με ξαναπαρει τηλ. οπωτε δεν εχω προβλημα.Ουτως η αλλως τοσο καιρο δεν μιλαγαμε

Αν σου ρίξει χυλόπιτα και σε ξαναπάρει τηλέφωνο, πές της πως βγαίνεις μαζί της για πήδουλο, όχι για να παίξετε τις κουμπάρες....

Κάτι τέτοιες έχουν γίνει πολύ θρασείς σήμερα...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom