Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
το γεγονος οτι εγω καθομαι σχολιασα, το οτι δεν μου καθεται κανεις ειναι μια μικρη ανοητη λεφτομερεια :boobies:

Πανω απ ολα εχειs την συνειδηση σου ησυχη....Επραξεs το καθηκον σου στο ακεραιο ασχετο αν δεν επωφεληθηκε κανειs  ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι και γω στα ονειρα μου κανω το καλυτερο αααααααααχαχαχχαχααχχαχχααχ
Ο αντραs ειναι σε πλεονεκτικη θεση μην το ξεχναs ποτε αυτο
Παντα υπαρχει μια Μαριγουλα για παρτυ του
"Μαριγω  δεν με θεs, να κι εγω" :grin:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
θα συμφωνησω με την εξης αποψη...οτι υπαρχουν πολλες που θα το κανανε απο το πρωτο ραντεβου με τον α η β...ενω μπορει με τον χ η ψ με τον οποιο εχουν αλλες βλεψεις να του κατσουν μετα απο μηνες κ ο αμοιρος να νομιζει οτι ειναι κοριτσι με αρχες...προσωπικα για μενα δεν μετραει το ποια φορα πηγε με καποιον...η πουτανια δεν εχει να κανει παντα με το μουνι,αλλα το τι κρυβει στην ψυχη της...κ μην ξεχνατε ακομα κ μια παρθενα μπορει να ειναι πουτανα...στην ψυχη

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
48
Πόντοι
0
Λοιπόν αν κρίνω από τη κατάληξη που είχε το ραντεβού από το οποίο γύρισα, οι γκόμενες και :pipa1: και  :fuck1: από το πρώτο ραντεβού. Θέλει λίγο τύχη στην επιλογή. Α και χωρίς να ζητάει μετά σχέση και άλλα τέτοια χαζά. Αυτά από μένα.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
κ γω με μια γκομενα που γνωρισα πριν μια βδομαδα σε μπαρακι της πολης επεσε στο πρωτο ραντεβου χοντρο μπαλαμουτι κ χαμουρεμα...παραλιγο κ πηδημα...δεν συμβαινει καθε μερα,αλλα αν σου κατσει η φαση γινεται...γενικα τωρα το καλοκαιρι ειναι πιο χαλαρες...αλλα για μενα δεν λεει αυτο τιποτα...το πηδημα απο το πρωτο ραντεβου ειναι ενας μυθος...ε,και?αν εισαι χορτατος ψαχνεις το ποιοτικο πηδημα...προτιμω μια γκομενα να ειναι συνειδητοποιημενη,ξηγημενη,αυθορμητη κ να μην το παιζει κ ας το κανει κ στο δεκατο ραντεβου...το παιχνιδι κ η διαδρομη μεχρι το κρεβατι ειναι που μετραει τελικα κ οχι το ιδιο το κρεβατι...το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες δεν ξερουν ουτε να παιζουν,ουτε να φλερταρουν πραγματικα

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγω το κανω :knockinb: .και παντα το εχω ξυρισμενο
τωρα αν αυτος δεν τραβα ας προσεχε  :headbang:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
θα συμφωνησω με την εξης αποψη...οτι υπαρχουν πολλες που θα το κανανε απο το πρωτο ραντεβου με τον α η β...ενω μπορει με τον χ η ψ με τον οποιο εχουν αλλες βλεψεις να του κατσουν μετα απο μηνες κ ο αμοιρος να νομιζει οτι ειναι κοριτσι με αρχες...προσωπικα για μενα δεν μετραει το ποια φορα πηγε με καποιον...η πουτανια δεν εχει να κανει παντα με το μουνι,αλλα το τι κρυβει στην ψυχη της...κ μην ξεχνατε ακομα κ μια παρθενα μπορει να ειναι πουτανα...στην ψυχη

Σωστός.Πιο πολύ δεν θα μπορούσα να συνφωνήσω.Η πουτανιά είναι στην ψυχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom