Σχόλιο της δεκαετίας!Δεν εχω παρε δωσε με αυτο το νησι τυπε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γάμος μετά τα 40+
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 426
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.288
- Πόντοι
- 736
Αν εχεις φτασει 40 και ακομα ψάχνεστε και στα 60 παλι το ιδιο θα γίνεται...Η ζωη ειναι ενας μεγαλος μπουφες και κάποιοι νόμιζαν οτι θα φανε τα παντα μεχρι που φαγανε και το χρονο της ενέργειας...επειδή λοιπον η ενεργεια στον ανθρωπο εχει χρονοδιάγραμμα βλεπουμε ανθρωπους χωρις αντίληψη οταν περασει η μπογια τους να μιλανε για πραγματα που περασε η ωρα τους και φυσικα με λιγοτερη ενεργεια οποτε αρχιζουν τις εκπτωσεις και καποιοι αλλοι ενω ειναι σαν μουνι κλαμένο να βγαζουν σταριλικια και παραξενιές ..
Οποτε μετα τα 40 χαλαρωσε βρες και εναν όμοιο σου και ολα καλα,,Αν θες παιδια μετα τα 40 σε λυπάμαι γιατι δεν ειναι μονο ενα πιατο φαγητό αλλα η ενεργεια σου θα πρεπει να τροφοδωτει την ενεργεια του μεχρι να ανοίξει τα φτερα του...
Οποτε μετα τα 40 χαλαρωσε βρες και εναν όμοιο σου και ολα καλα,,Αν θες παιδια μετα τα 40 σε λυπάμαι γιατι δεν ειναι μονο ενα πιατο φαγητό αλλα η ενεργεια σου θα πρεπει να τροφοδωτει την ενεργεια του μεχρι να ανοίξει τα φτερα του...
Μεγάλη αλήθεια...Οσοι ψαχνουν το τελειο, το ιδανικο θα ταλαιπωρηθουν περισσοτερο.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.204
- Πόντοι
- 12.056
den βλεπεις οτι το νημα ειναι χθεσινο ...οποτε καθεσαι και γελας με αυτα που θα διαβασειςΑπορω πόσα ναυαγια εδω μεσα είστε παντρεμενοι/χωρισμενοι ωστε να δίνετε και συμβουλες?
Πρωτα να εχετε την εμπειρία και μετα να μας το παιζετε συμβουλατορες.
Ορισμενοι μόνο να παπαγαλίζετε ξερετε!!!
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
Αν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζότανΜάλλον μπερδεύτηκες! Άλλο "νοσοκόμα " άλλο "γυναίκα "....
να τον περιθάλψει για τον όσο καιρό ήταν στο κρεβάτι του πόνου θα ήταν
υποτιμητικό?
Θα έπρεπε να πάρει νοσοκόμα έξτρα ας πούμε?
Η γυναίκα σου που υποτίθεται είναι η οικογένεια σου δεν είναι αρμόδια θες να πεις
για αυτά?
Πρέπει να απευθυνθείς κάπου αλλού?
Σορυ αλλά παίζει να μην καταλαβαίνω πως το λες..
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Πουσαισυμωρημουχριτσα;Αν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζόταν
υποτιμητικό?
Η γυναίκα σου που υποτίθεται είναι η οικογένεια σου δεν είναι αρμόδια θες να πεις
για αυτά?
Σου αλλά παίζει να μην καταλαβαίνω πως το λες..
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
Γεια σου ρε θείουλη άρχοντα...Πουσαισυμωρημουχριτσα;
Που να είμαι μωρέ εδώ..
Βολοδερνω σαν την άδικη κατάρα...
Θα τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
σε εχω λοκαρει να ξερειςΓεια σου ρε θείουλη άρχοντα...
Που να είμαι μωρέ εδώ..
Βολοδερνω σαν την άδικη κατάρα...
Θα τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά..
κανε διαλειμμα απο τα μουνια ρε μισος εμεινες
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
NAIΑν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζόταν
υποτιμητικό?
για αυτά?
Σου αλλά παίζει να μην καταλαβαίνω πως το λες..
O γιός φίλης, το μαλακισμένο, 21 χρονών της γυμναστικής ακαδημίας, καλοκαίρι, μετά από ποδόσφαιρο στην παραλία, είπε να βουτήξει
Χτύπησε κεφάλι στον πάτο, έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω, σε καρεκλίτσα
Τον ξεσκίσανε στο γαμήσι οι νοσηλεύτριες που ερχόντουσαν σπίτι.
Αργότερα βρήκε μόνιμη γκομενα
Το κουστουμιά ο σακάτης μου θυμίζει
Να μου λείπει
Αλλά οι νοσηλεύτριες, ιδίως οι όμορφες αξίζουν
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
Βρε βρε βρε...σε εχω λοκαρει να ξερεις
κανε διαλειμμα απο τα μουνια ρε μισος εμεινες
Καλώς τονε και ας άργησε...
Διάλειμμα εγώ?
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ...
Κόψε μου το νερό καλύτερα...
Περάστε με φάλαγγα..
Μην μου λες μόνο να σταματήσω να τον παίζω και να γαμαω...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Λυπάμαι..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
δεν γαμαω πλεον και σφυζω απο υγειαΒρε βρε βρε...
Καλώς τονε και ας άργησε...
Διάλειμμα εγώ?
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ...
Κόψε μου το νερό καλύτερα...
Περάστε με φάλαγγα..
Μην μου λες μόνο να σταματήσω να τον παίζω και να γαμαω...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Λυπάμαι..
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.798
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε νηματοθετη το ερώτημα σου έχει πολλές παραμέτρους...
Σίγουρα υπάρχουν 40αρηδες που ένιωσαν και κινήθηκαν έτσι.. περισσότερες βέβαια είναι οι 40αρες με αυτό το σκεπτικό..
Εάν ο 40αρης πάρει μια 28αρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά από το να πάρει μια 37αρα.. νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσω..
Το ερώτημα σου αφορά έναν 50αρη περισσότερο.. που κ εκεί υπάρχουν αντίστοιχες υποπεριπτώσεις, αν πάρει μια 35αρα είναι διαφορετικό με το να πάρει μια 45αρα
Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα
Σίγουρα υπάρχουν 40αρηδες που ένιωσαν και κινήθηκαν έτσι.. περισσότερες βέβαια είναι οι 40αρες με αυτό το σκεπτικό..
Εάν ο 40αρης πάρει μια 28αρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά από το να πάρει μια 37αρα.. νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσω..
Το ερώτημα σου αφορά έναν 50αρη περισσότερο.. που κ εκεί υπάρχουν αντίστοιχες υποπεριπτώσεις, αν πάρει μια 35αρα είναι διαφορετικό με το να πάρει μια 45αρα
Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
Αν ήταν να τις χυνω ναι αμέ αξίζει το ξέρω...NAI
O γιός φίλης, το μαλακισμένο, 21 χρονών της γυμναστικής ακαδημίας, καλοκαίρι, μετά από ποδόσφαιρο στην παραλία, είπε να βουτήξει
Χτύπησε κεφάλι στον πάτο, έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω, σε καρεκλίτσα
Τον ξεσκίσανε στο γαμήσι οι νοσηλεύτριες που ερχόντουσαν σπίτι.
Αργότερα βρήκε μόνιμη γκομενα
Το κουστουμιά ο σακάτης μου θυμίζει
Να μου λείπει
Αλλά οι νοσηλεύτριες, ιδίως οι όμορφες αξίζουν
Εδώ λέμε όμως άλλο..
Για το αν πρέπει η δεν πρέπει η γυναίκα σου να σε περιθάλψει όπως
και εσύ αυτήν σε κάποια στραβή που σας έκατσε και διαβάζω περίεργα
πράγματα...
Έχεις αρκετό δίκιο ωστόσο όχι εντελώς ,διότι έχω δεί πώς σε αρκετούς το να κάνουν παιδιά ενεργοποιεί παράγοντες που ήταν προηγουμένως σε λήθη και στην τελική βοηθιούνται ας το πώ έτσι μέσες άκρες.Αν εχεις φτασει 40 και ακομα ψάχνεστε και στα 60 παλι το ιδιο θα γίνεται...Η ζωη ειναι ενας μεγαλος μπουφες και κάποιοι νόμιζαν οτι θα φανε τα παντα μεχρι που φαγανε και το χρονο της ενέργειας...επειδή λοιπον η ενεργεια στον ανθρωπο εχει χρονοδιάγραμμα βλεπουμε ανθρωπους χωρις αντίληψη οταν περασει η μπογια τους να μιλανε για πραγματα που περασε η ωρα τους και φυσικα με λιγοτερη ενεργεια οποτε αρχιζουν τις εκπτωσεις και καποιοι αλλοι ενω ειναι σαν μουνι κλαμένο να βγαζουν σταριλικια και παραξενιές ..
Γενικά είναι ρίσκο το να γενικεύεις ή να θέτεις αυστηρά ηλικιακά όρια,σκέψου ότι τη δεκαετία του '30 έβλεπες στις εφημερίδες ειδήσεις τύπου "γέρων ετών τεσσαράκοντα".
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 216
Αν έχεις πατήσει για τα καλά τα 40 (ακόμα χειρότερα αν πλησιάζεις τα 50) τα πράγματα δυσκολεύουν, όχι εξ’αιτίας σου που μπορεί να είσαι καλοβαλμένος, ώριμος, κατασταλαγμένος και επαγγελματικά πετυχημένος, αλλά γιατί η δεξαμενή γυναικών που απευθύνεσαι είναι πλέον ρηχή και προβληματική…
Με δεδομένο τα max 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, πλέον κατά κύριο λόγο στοχεύεις στις 35-40 και εκεί είναι τεράστια πιθανότητα να πέφτεις συνέχεια πάνω σε bitchες που δεν τις αντέχει/ανέχεται/παντρεύεται κανένας, χωρισμένες με παιδιά που κουβαλάνε αμαρτίες, βιώματα και παιδιά, και εντελώς ξέκωλα που το κοντέρ τους έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και τώρα ψάχνουν τον μαλάκα να τις αποκαταστήσει και να του κάνουν ένα παιδί για να τον σέρνουν από τα αρχίδια μια ζωή…
Καλοβαλμένες, με καλό/wife material χαρακτήρα και ανύπαντρες, μετά τα 35 σπανίζουν - σαν να ψαρεύεις σε συντριβάνι και να θες να σου κάτσει τσιπούρα... Με τις εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα…
Με δεδομένο τα max 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, πλέον κατά κύριο λόγο στοχεύεις στις 35-40 και εκεί είναι τεράστια πιθανότητα να πέφτεις συνέχεια πάνω σε bitchες που δεν τις αντέχει/ανέχεται/παντρεύεται κανένας, χωρισμένες με παιδιά που κουβαλάνε αμαρτίες, βιώματα και παιδιά, και εντελώς ξέκωλα που το κοντέρ τους έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και τώρα ψάχνουν τον μαλάκα να τις αποκαταστήσει και να του κάνουν ένα παιδί για να τον σέρνουν από τα αρχίδια μια ζωή…
Καλοβαλμένες, με καλό/wife material χαρακτήρα και ανύπαντρες, μετά τα 35 σπανίζουν - σαν να ψαρεύεις σε συντριβάνι και να θες να σου κάτσει τσιπούρα... Με τις εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα…
Τελευταία τροποποίηση:
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Εγώ γαμάω (που λέει ο λόγος) και πάλι σφύζω από υγεία.δεν γαμαω πλεον και σφυζω απο υγεια
Ε ρε πράμματα που γίνονται ..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
αποτοξινωσηΕγώ γαμάω (που λέει ο λόγος) και πάλι σφύζω από υγεία.
Ε ρε πράμματα που γίνονται ..
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.288
- Πόντοι
- 736
Οταν δεν ξερεις τι θες και γιατι ετσι θα φευγουν τα χρονια...Έχεις αρκετό δίκιο ωστόσο όχι εντελώς ,διότι έχω δεί πώς σε αρκετούς το να κάνουν παιδιά ενεργοποιεί παράγοντες που ήταν προηγουμένως σε λήθη και στην τελική βοηθιούνται ας το πώ έτσι μέσες άκρες.
Γενικά είναι ρίσκο το να γενικεύεις ή να θέτεις αυστηρά ηλικιακά όρια,σκέψου ότι τη δεκαετία του '30 έβλεπες στις εφημερίδες ειδήσεις τύπου "γέρων ετών τεσσαράκοντα".
Τωρα υπαρχουν παντα και οι εξαιρέσεις ομως για οτι αφορα το χρονοδιαγραμμα της ενεργειας οσο σοφος και να γινεις πισω δεν θα την εχεις ..
Γιά πολλούς ο γάμος είναι μια ευκαιρία να μπούν σε διαδικασία ωρίμανσης.Για μένα, ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται πριν τα 40.
Οι πιθανότητες να είναι τα άτομα ώριμα έτσι ώστε να μην διαλυθεί μια τέτοια σύμβαση, είναι απειροελάχιστες.
Δεν μπορούμε να κρίνουμε με ασφαλή κριτήρια ποιός είναι ώριμος και ποιός όχι,αυτό θα πάγωνε τη δυναμική της ζωής,αφαιρώντας την υπέροχη δυνατότητα του να κάνουμε λάθη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 276
- Εμφανίσεις