Σχόλιο της δεκαετίας!Δεν εχω παρε δωσε με αυτο το νησι τυπε.

Σχόλιο της δεκαετίας!Δεν εχω παρε δωσε με αυτο το νησι τυπε.
Μεγάλη αλήθεια...Οσοι ψαχνουν το τελειο, το ιδανικο θα ταλαιπωρηθουν περισσοτερο.
den βλεπεις οτι το νημα ειναι χθεσινο ...οποτε καθεσαι και γελας με αυτα που θα διαβασειςΑπορω πόσα ναυαγια εδω μεσα είστε παντρεμενοι/χωρισμενοι ωστε να δίνετε και συμβουλες?
Πρωτα να εχετε την εμπειρία και μετα να μας το παιζετε συμβουλατορες.
Ορισμενοι μόνο να παπαγαλίζετε ξερετε!!!
Αν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζότανΜάλλον μπερδεύτηκες! Άλλο "νοσοκόμα " άλλο "γυναίκα "....
Πουσαισυμωρημουχριτσα;Αν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζόταν
να τον περιθάλψει για τον όσο καιρό ήταν στο κρεβάτι του πόνου θα ήταν
υποτιμητικό?
Θα έπρεπε να πάρει νοσοκόμα έξτρα ας πούμε?
Η γυναίκα σου που υποτίθεται είναι η οικογένεια σου δεν είναι αρμόδια θες να πεις
για αυτά?
Πρέπει να απευθυνθείς κάπου αλλού?
Σου αλλά παίζει να μην καταλαβαίνω πως το λες..
Γεια σου ρε θείουλη άρχοντα...Πουσαισυμωρημουχριτσα;
σε εχω λοκαρει να ξερειςΓεια σου ρε θείουλη άρχοντα...
Που να είμαι μωρέ εδώ..
Βολοδερνω σαν την άδικη κατάρα...
Θα τα πούμε κάποια στιγμή και από κοντά..
NAIΑν ήταν παντρεμένος ΑΝ λέω δηλαδή και η γυναίκα του χρειαζόταν
να τον περιθάλψει για τον όσο καιρό ήταν στο κρεβάτι του πόνου θα ήταν
υποτιμητικό?
Θα έπρεπε να πάρει νοσοκόμα έξτρα ας πούμε?
Η γυναίκα σου που υποτίθεται είναι η οικογένεια σου δεν είναι αρμόδια θες να πεις
για αυτά?
Πρέπει να απευθυνθείς κάπου αλλού?
Σου αλλά παίζει να μην καταλαβαίνω πως το λες..
Βρε βρε βρε...σε εχω λοκαρει να ξερεις
κανε διαλειμμα απο τα μουνια ρε μισος εμεινες![]()
δεν γαμαω πλεον και σφυζω απο υγειαΒρε βρε βρε...
Καλώς τονε και ας άργησε...
Διάλειμμα εγώ?
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ...
Κόψε μου το νερό καλύτερα...
Περάστε με φάλαγγα..
Μην μου λες μόνο να σταματήσω να τον παίζω και να γαμαω...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Λυπάμαι..
Αν ήταν να τις χυνω ναι αμέ αξίζει το ξέρω...NAI
O γιός φίλης, το μαλακισμένο, 21 χρονών της γυμναστικής ακαδημίας, καλοκαίρι, μετά από ποδόσφαιρο στην παραλία, είπε να βουτήξει
Χτύπησε κεφάλι στον πάτο, έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω, σε καρεκλίτσα
Τον ξεσκίσανε στο γαμήσι οι νοσηλεύτριες που ερχόντουσαν σπίτι.
Αργότερα βρήκε μόνιμη γκομενα
Το κουστουμιά ο σακάτης μου θυμίζει
Να μου λείπει
Αλλά οι νοσηλεύτριες, ιδίως οι όμορφες αξίζουν
Έχεις αρκετό δίκιο ωστόσο όχι εντελώς ,διότι έχω δεί πώς σε αρκετούς το να κάνουν παιδιά ενεργοποιεί παράγοντες που ήταν προηγουμένως σε λήθη και στην τελική βοηθιούνται ας το πώ έτσι μέσες άκρες.Αν εχεις φτασει 40 και ακομα ψάχνεστε και στα 60 παλι το ιδιο θα γίνεται...Η ζωη ειναι ενας μεγαλος μπουφες και κάποιοι νόμιζαν οτι θα φανε τα παντα μεχρι που φαγανε και το χρονο της ενέργειας...επειδή λοιπον η ενεργεια στον ανθρωπο εχει χρονοδιάγραμμα βλεπουμε ανθρωπους χωρις αντίληψη οταν περασει η μπογια τους να μιλανε για πραγματα που περασε η ωρα τους και φυσικα με λιγοτερη ενεργεια οποτε αρχιζουν τις εκπτωσεις και καποιοι αλλοι ενω ειναι σαν μουνι κλαμένο να βγαζουν σταριλικια και παραξενιές ..
Οποτε μετα τα 40 χαλαρωσε βρες και εναν όμοιο σου και ολα καλα,,Αν θες παιδια μετα τα 40 σε λυπάμαι γιατι δεν ειναι μονο ενα πιατο φαγητό αλλα η ενεργεια σου θα πρεπει να τροφοδωτει την ενεργεια του μεχρι να ανοίξει τα φτερα του...![]()
Εγώ γαμάω (που λέει ο λόγος) και πάλι σφύζω από υγεία.δεν γαμαω πλεον και σφυζω απο υγεια![]()
αποτοξινωσηΕγώ γαμάω (που λέει ο λόγος) και πάλι σφύζω από υγεία.
Ε ρε πράμματα που γίνονται ..
Οταν δεν ξερεις τι θες και γιατι ετσι θα φευγουν τα χρονια...Έχεις αρκετό δίκιο ωστόσο όχι εντελώς ,διότι έχω δεί πώς σε αρκετούς το να κάνουν παιδιά ενεργοποιεί παράγοντες που ήταν προηγουμένως σε λήθη και στην τελική βοηθιούνται ας το πώ έτσι μέσες άκρες.
Γενικά είναι ρίσκο το να γενικεύεις ή να θέτεις αυστηρά ηλικιακά όρια,σκέψου ότι τη δεκαετία του '30 έβλεπες στις εφημερίδες ειδήσεις τύπου "γέρων ετών τεσσαράκοντα".
Γιά πολλούς ο γάμος είναι μια ευκαιρία να μπούν σε διαδικασία ωρίμανσης.Για μένα, ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται πριν τα 40.
Οι πιθανότητες να είναι τα άτομα ώριμα έτσι ώστε να μην διαλυθεί μια τέτοια σύμβαση, είναι απειροελάχιστες.