Εντάξει δεν γίνεσαι σαν τον Ronnie Coleman
Αλλά από την 8η μέρα και μετά το σώμα και το μυαλό είναι σε ντοπα
Εντάξει δεν γίνεσαι σαν τον Ronnie Coleman
δεν τον παιζεις...δεν γαμας...αλλα για το αν επιτρεπεται να σε γαμανε, τσιμουδια...Και εμένα μου αρέσει η μαλακια και οι Πουτανες αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι το σώμα και το μυαλό έχει άλλες δυνάμεις όταν δεν τον παίζεις και δεν γαμας....
δεν υπαρχει καμια επιστημονικη αποδειξη για αυτο. Μονο placebo δηλωσεις απο βλαμμενους στα ιντερνετς.Και εμένα μου αρέσει η μαλακια και οι Πουτανες αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι το σώμα και το μυαλό έχει άλλες δυνάμεις όταν δεν τον παίζεις και δεν γαμας....
ωραιοΥπάρχουν 5 ψυχικές καταστάσεις που μας κρατούν πίσω στη ζωή: η αισθησιακή επιθυμία, η κακή θέληση, η νωθρότητα και η ταραχή, η ανησυχία και η σκεπτικιστική αμφιβολία.
το κατάλαβες?
Και η μαλακια. Fap fap fapΥπάρχουν 5 ψυχικές καταστάσεις που μας κρατούν πίσω στη ζωή: η αισθησιακή επιθυμία, η κακή θέληση, η νωθρότητα και η ταραχή, η ανησυχία και η σκεπτικιστική αμφιβολία.
Η ενεργητική δράση σε κάνει να χάνεις ενέργεια..για αυτό σπανίως τα κορίτσια μας ιδρώνουν.Οταν σε γαμανε φορτιζεις με ενεργεια, αφου με τη μαλακια και το σεξ χανεις...
Εκει το πανε...
που θα βρω ρε παίδες το ηχητικο αυτό με τον Τσουκαλα; Έχω ψάξει στο luben αλλα δεν το βρίσκωσυμφωνουν γνωστοι επιστημονες
τυπε εχεις 36 ποστ απο το 2005 που γραφτηκες μελος στο σαη.....τι απο τα πεντε ανωθεν σε κραταγε πισω?Υπάρχουν 5 ψυχικές καταστάσεις που μας κρατούν πίσω στη ζωή: η αισθησιακή επιθυμία, η κακή θέληση, η νωθρότητα και η ταραχή, η ανησυχία και η σκεπτικιστική αμφιβολία.
εσυ ειδικα και χωρις να τον παιζειςΕμεις δηλαδη που τον παιζουμε συνεχεια τι ?μαλακες ειμαστε?
Redpill mgto incels τι είναι όλα αυτά?